Ziua Logo
  18:21, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-10-15
costy din Germania (...@yahoo.de, IP: 84.168.105...)
2005-10-15 00:59
Uite de aia va am io drag pe voi fesedeii, bey ratacila!

Cand va vad conducatorii, in frunte cu nelu tembelu, mi se incarca acumulatorii de simpatie, imi creste inima de bucurie si sunt cuprins
de remuscari si rusine. Cum mi-am permis io sa golanesc in PU pe
banii stainatatii? Si ce occident tampit, si-a gasit sa cumpere ultimile
ciurucuri, scursura societatii socialiste multilateral dezvoltate, mai toti
golanii tarii adunati in PU....
Longetiv, acest nelu al vostru, gandeste exact la fel ca acum 16 ani!
Cu ce-l harniti, dragalasilor, de n-a pierdut nici o celula?

octaaa din pitesti (...@yahoo.com, IP: 84.247.122...)
2005-10-15 02:24
Re: Uite de aia va am io drag pe voi fesedeii, bey ratacila!

Nici Roman si nici macar Iliescu nu au spus ca asazisii autointitulati "intelectuali" au primit bani. Beneficiarii din punct de vedere material erau capii DOAR AUTOINTITULATEI "INTELECTUALITATI" + PNT, si restul.
Ai amintit de cuvantul "golan" mai devreme. Eu nu-mi amintesc prea bine despre acele vremuri, deoarece eram prea mic pe vremea aia, dar din ceea ce am vazut pe la televizor si in urma unor discutii amicale cu mai multe persoane am sesizat ca manierele voastre nu se distingeau prea mult de cele ale unui golan. Atentie : nu generalizez.

Faptul ca ati fost brutalizati de mineri nu va ridica la gradul de eroi nationali asa cum vreti sa pareti. Suferintele indurate, ce-i drept nemeritat nu indica nici o bravura, nu va confera merite. Si observ ca din ce in ce mai multe persoane va considera "adevarati revolutionari" si bineinteles ati reusit sa va impuneti ca adevarati intelectuali in randul multor cetateni.
ASTA MA IRITA!

Sobru (...@yahoo.com, IP: 81.196.220...)
2005-10-15 03:39
Re: Uite de aia va am io drag pe voi fesedeii, bey ratacila!-octaa

Pai ce-ai vazut tu la televizor? N-ai vazut nimic ca TVR era sub orice critica, sau mai bine zis ai vazut ce voia Ilici si sleahta lui sa vezi. Iar cei cu care ai vorbit probabil ca erau d-aia care il injurau pe Coposu.
Modul in care era prezentata Piata Universitatii si furia dementa a lui Iliescu, metodele de manipulare si denigrare si minciunile sfruntate, aveau sa-mi fie readuse in minte mai tarziu, de discursurile descreieratului Bush cand tinea mortis sa invadeze Irakul. Ca si pe Iliescu, doar prostii si fanaticii l-au luat in serios, uitandu-se in gura lui si crezand toate balivernele, pentru ca asta voiau sa creada. Asta ca sa facem asa un arc frumos peste timp, si sa mai rascolim ceva...

Vasile Teodorovici din île-perrot, qc, ca (...@videotron.ca, IP: 69.70.216...)
2005-10-15 04:02
Re: Uite de aia va am io drag pe voi fesedeii, bey ratacila!/iritare

La 2005-10-15 02:24:15, octaaa a scris:

> Nici Roman si nici macar Iliescu nu au spus ca asazisii autointitulati
> "intelectuali" au primit bani. Beneficiarii din punct de
> vedere material erau capii DOAR AUTOINTITULATEI
> "INTELECTUALITATI" + PNT, si restul.
> Ai amintit de cuvantul "golan" mai devreme. Eu nu-mi
> amintesc prea bine despre acele vremuri, deoarece eram prea mic pe
> vremea aia, dar din ceea ce am vazut pe la televizor si in urma unor
> discutii amicale cu mai multe persoane am sesizat ca manierele
> voastre nu se distingeau prea mult de cele ale unui golan. Atentie :
> nu generalizez.
>
> Faptul ca ati fost brutalizati de mineri nu va ridica la gradul de
> eroi nationali asa cum vreti sa pareti. Suferintele indurate, ce-i
> drept nemeritat nu indica nici o bravura, nu va confera merite. Si
> observ ca din ce in ce mai multe persoane va considera
> "adevarati revolutionari" si bineinteles ati reusit sa va
> impuneti ca adevarati intelectuali in randul multor cetateni.
> ASTA MA IRITA!
>

Iritarea face rau cordului, fiti cu bagare de seama. Chestiunea este simpla, a chemat in 13 iunie 1990 domnul Iliescu minerii la Bucuresti?

canaris din Muntele Regal (...@moncanoe.com, IP: 24.200.26...)
2005-10-15 04:16
Re: Pt. Octaaa

Amice Octaaa, nu vreau sa intru in polemica voastra. Mi-a atras insa atentia o afirmatie de-a ta:
"Faptul ca ati fost brutalizati de mineri nu va ridica la gradul de eroi nationali asa cum vreti sa pareti."
Eu unul am prins perioada respectiva si tin sa-ti spun un singur lucru: oamenii de-acolo nu voiau sa fie eroi; ei voiau doar sa inlature impostura "esaloanelor doi si trei" ale PCR, care organizasera lovitura de stat, dar care nu le-a iesit perfect din "cauza" populatiei care a iesit pe strazi si a strigat "jos comunismul" si a stat in fata gloantelor. Pe "golani" (nici pomeneala de atitudine de golani, asta facea parte din limbajul de "rumegus" al bolshevicului Iliescu, cel scolit in marea Uniune Sovcietica si as intr-ale manipularii si dezinformarii) i-a deranjat faptul ca vechii comunisti, cei ce-l sarutau cu foc in dos pe Ceasca, veneau sa pozeze in democrati si eroi revolutionari... Daca indivizii ar fi avut curajul sa-l dea jos SINGURI pe Ceasca asa cum s-a intamplat in Bulgaria, puteau sa stea bine-merci in locul lui, nu se supara nimeni; insa indivizii s-au folosit de revolta populara, au "confiscat-o", profitand de lipsa de experienta politica a romanilor (45 de ani de comunism nu se poate sa nu lase urme, nu-i asa?) si s-au cocotat in fruntea tarii. Sa revin insa la mineri: tiqalosul bolsevic (nu trebuie sa spun cine e...) a inscenat, in frunte cu cadrele securisto-comuniste (maestri in arta manipularii!!!) o tentativa de rasturnare prin forta, a declarat (ziarele stau marturie!!!) ca "legionarii in uniforme vor sa rastoarne guvernul ales in mod democratic"si a chemat minerii la Bucuresti (banda video sta marturie!!!) intr-un discurs televizat. N-a folosit textual expresia "chem minerii" (e suficient de inteligent incat sa nu comita astfel de gafe...) ci a folosit o formulare indirecta: "Chem toate fortele responsabile...etc etc" Iar minerii erau la vremea respectiva o masa de manevra la indemana lui Iliescu si a oamneilor lui (mai venisera in Bucuresti si amenintasera cu o interventie in forta...) Nu stiu ce povesti ai auzit tu la TV si cu cine te-ai consultat. Eu am trait pe viu evenimentele alea, iar minerii adusi de Iliescu au batuit bestial oameni nevinovati pentru simplul motiv ca "nu le placea despre fatza lor"... Iar bolsevicul din fruntea tarii are si azi tupeul inimaginabil sa spuna ca "minerii au sadit flori"... Drept dovada, in urmatoarea "vizita"in capitala, minerii s-au rafuit cu guvernul; Petre Roman, iar de prezident nici nu s-au atins. Repet, oamenii aceia ("golanii") nu voiau sa fie considerati eroi, ci doar sa atraga atentia tarii si lumii ca Romania era condusa de o banda de neocomunisti transformati peste noapte in democrati... E destul de clar ce spun eu?

Sergiu Popescu (, IP: 69.193.100...)
2005-10-15 05:14
Re: Uite de aia va am io drag pe voi fesedeii, bey ratacila!

Octaaa, inocenta ta te scuza insa tu nu poti continua sa vehiculezi opiniii bazate doar pe discutii cu diversi indivizi din anturajul tau. Sunt mai mult decat convins ca cei cu care iti pierzi timpul au avut legaturi stranse cu structurile vechi, comuniste. S-au bucurat de multe privilegii si e firesc sa ne priveasca cu dusmanie.

Adevarul despre miscarea studenteasca din 1990 nu se afla din cleveteala de la ceainarie. Nu am mers in Piata univesritatii ca sa facem pe eroii, am mers acolo pentru ca ne doream o tara libera de comunism. Nu ne-a infrant Iliescu, nu minerii , ci cei care gandeau ca tine.

Voi vreti abia acum sa intrati in Europa. Noi am vrut sa aducem Europa la noi acasa inca din 1990. Si Europa ar fi venit, insa cei care gandeau ca tine, cu Iliescu in frunte au respins Europa ingrozind-o! 17 ani se pare ca i-au trebuit acesteia ca sa depaseasca starea de soc la care a fost supusa de protejatii tai.

Noi n-am plecat de frica lui Iliescu, noi am plecat din cauza voastra, a celor multi care ati refuzat sa traiti civilizat, ati refuzat respectul, cinstea, onoarea, incurajand opusul lor. Noi am plecat cand ne-am pierdut speranta!

Cauta adevarul, e important pentru o dezvoltare sanatoasa de care vei avea cu siguranta, nevoie.


La 2005-10-15 02:24:15, octaaa a scris:

> Nici Roman si nici macar Iliescu nu au spus ca asazisii autointitulati
> "intelectuali" au primit bani. Beneficiarii din punct de
> vedere material erau capii DOAR AUTOINTITULATEI
> "INTELECTUALITATI" + PNT, si restul.
> Ai amintit de cuvantul "golan" mai devreme. Eu nu-mi
> amintesc prea bine despre acele vremuri, deoarece eram prea mic pe
> vremea aia, dar din ceea ce am vazut pe la televizor si in urma unor
> discutii amicale cu mai multe persoane am sesizat ca manierele
> voastre nu se distingeau prea mult de cele ale unui golan. Atentie :
> nu generalizez.
> 
> Faptul ca ati fost brutalizati de mineri nu va ridica la gradul de
> eroi nationali asa cum vreti sa pareti. Suferintele indurate, ce-i
> drept nemeritat nu indica nici o bravura, nu va confera merite. Si
> observ ca din ce in ce mai multe persoane va considera
> "adevarati revolutionari" si bineinteles ati reusit sa va
> impuneti ca adevarati intelectuali in randul multor cetateni.
> ASTA MA IRITA!
> 

octaaa din pitesti (...@yahoo.com, IP: 84.247.122...)
2005-10-15 13:19
Re: Uite de aia va am io drag pe voi fesedeii, bey ratacila!

"Noi n-am plecat de frica lui Iliescu, noi am plecat din cauza voastra, a celor multi care ati refuzat sa traiti civilizat, ati refuzat respectul, cinstea, onoarea, incurajand opusul lor. Noi am plecat cand ne-am pierdut speranta!"

Eu nu am refuzat si nu voi refuza niciodata civilizatia, cinstea onoarea samd. De unde ai tras u concluzia nu inteleg... Eu unul va cam cred ca pentru asta "luptati" in piata universitatii, dar cu siguranta chiar daca ati fi castigat nu la asta s-ar fi ajuns. Starea voastra de spirit foarte confuza va era intretinuta de taranistii si liberalii frustrati care pierdusera dureros alegerile.
Civilizatie? Civilizati sunt cei care nu se supun fortelor de ordine si care-si fac nevoile in strada? Oinste este aceea de a manifesta ilegal? Respect pentru oameni este ca voi va considerati(repet nu erati!) "intelectualii" iar pe ceilalti ii considerati inferiori din punct de vedere intelectuali?
Eu sunt student la Buget la Academia de Studii Economice, la fel cum erati si voi, dar nu m-am batut niciodata cu pumnul in piept ca sunt destept, mai ales facand comparatia cu mii de oameni. Nici nu cred ca le sunt superior, dar nici nu as putea gandi asa....
Tu vorbesti de civilizatie, de cinste onoare si de alte asmenea calitati?
Nu va aflati acolo sa faceti pe eroii, dar acum, cand v-ati mai maturizat asata vreti sa pareti. Dar ca si la ceea ce am scris mai sus nu generalizez.





spaiu' (...@k.ro, IP: 81.89.8...)
2005-10-15 18:01
Re: Uite de aia va am io drag pe voi fesedeii, bey ratacila!

La 2005-10-15 00:59:04, costy a scris:

> Cand va vad conducatorii, in frunte cu nelu tembelu, mi se incarca
> acumulatorii de simpatie, imi creste inima de bucurie si sunt cuprins
> 
> de remuscari si rusine. Cum mi-am permis io sa golanesc in PU pe
> banii stainatatii? Si ce occident tampit, si-a gasit sa cumpere
> ultimile
> ciurucuri, scursura societatii socialiste multilateral dezvoltate, mai
> toti
> golanii tarii adunati in PU....
> Longetiv, acest nelu al vostru, gandeste exact la fel ca acum 16 ani!
> Cu ce-l harniti, dragalasilor, de n-a pierdut nici o celula?
> 

gresit, Costy. A pierdut numai celulele bunului simt. Sau i s-a facut o mutatie genetica in timpul studiilor la Moscova, asa incat celulele sovietice sa le manance pe celelalte. Nici n-ar fi prea iesit din comun: tot ce e bolsevic e parazit.

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 81.66.187...)
2005-10-15 19:29
Re: Uite de aia va am io drag pe voi fesedeii, bey octa!

> Nici Roman si nici macar Iliescu nu au spus ca asazisii autointitulati
> "intelectuali" au primit bani. Beneficiarii din punct de
> vedere material erau capii DOAR AUTOINTITULATEI
> "INTELECTUALITATI" + PNT, si restul.

Ce spui octaa? Care "miscau bani" pe vremea aia "copilu"? Aia care faceau greva foamei in Pta Universitatii, studentii mereu teribilisti dar care se doreau liberi(nu ai tu idee ce e aia ca erai prea mic) sau cei care puteau "organiza" garnituri de tren si toata logistica de sustinere a "oamenilor de bine" cu lampas. Care aveau apa minerala, si papica asigurata de presedentie deh.

> Ai amintit de cuvantul "golan" mai devreme. Eu nu-mi
> amintesc prea bine despre acele vremuri, deoarece eram prea mic pe
> vremea aia, dar din ceea ce am vazut pe la televizor si in urma unor
> discutii amicale cu mai multe persoane am sesizat ca manierele
> voastre nu se distingeau prea mult de cele ale unui golan. Atentie :
> nu generalizez.

Insasi felul in care pui problema demonstreaza cat de putina logica ai. Daca nu cunosti vremurile alea ai posbilitatea sa te informezi inainte de a deschide gura. Manierele de care vorbesti se regaseau perfect la "puratorii" de lanturi si bate. Dar deh "tupeu de golan" pe mine sa iti fac tie educatie.

> Faptul ca ati fost brutalizati de mineri nu va ridica la gradul de
> eroi nationali asa cum vreti sa pareti. Suferintele indurate, ce-i
> drept nemeritat nu indica nici o bravura, nu va confera merite. Si
> observ ca din ce in ce mai multe persoane va considera
> "adevarati revolutionari" si bineinteles ati reusit sa va
> impuneti ca adevarati intelectuali in randul multor cetateni.
> ASTA MA IRITA!

Nu are legatura intelectualitatea cu eroismul. Adevaratul eroism a fost al tinerilor si al romanilor care si-au riscat viata pt ca ceasca sa "pice". Astia nu stateau precum parintii tai la tv si nu adminteau "prosteala" impusa de tovarasii lui nea nicu. ilici e doar un exemplu mai erau si altii care se bateau atunci pt putere. In rest IRITARE placuta. In general prostia si necunoasterea sunt iritabile.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00791 sec.