Ziua Logo
  13:06, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-08-30
fufu din Zimnicea (...@yahoo.com, IP: 89.32.147...)
2006-08-30 00:01
Gogoshi cu prune

Zice omu': "Caderea vechiului regim si solutia schimbarii lui cu un altul fundamental diferit au venit, asadar, nu de la victimile totalitarismului comunist, ci de la "copiii" calailor care s-au dezis si de modul de gandire, si de crimele "parintilor" lor politico-ideologici. Lor li s-au adaugat si cativa "batrani pocaiti" ori persoane care reflectau zicala "cine nu este comunist pana la treizeci de ani nu are suflet, iar cine ramane comunist dupa aceea nu are minte".

Si totusi cita nesimtire! As vrea sa ne dea tovarasul Severin, in episodul III al serialului, lista cu secretarii de partid care au murit pe strazi in decembrie '89, in lupta pentru cuceririle revolutiei!

Daca Iliescu de la Ape a fost sprinten de picior si a intrat la televiziune sa dea cu papagalul, nu inseamna ca el a facut revolutia. Mai tine minte Adrian Severin cum scanda vuietul multimii, in Piata Revolutiei? "Fara comunisti! Fara comunisti!"

Ceea ce e valabil si azi. Fara minciuni de comunisti! (Ca Adrian Severin)

catalin_mattei din bucuresti (...@caramail.com, IP: 217.10.222...)
2006-08-30 10:20
madam Fufu!!!

cu adevarat ca pe strada s-a strigat "Fara comunisti!" si chiar si "Moarte comunistilor!" dar mai stiti care este procentul cu care in mai 1990 Ion Iliescu ajungea presedinte?.. dar cel din 1992?.... Din nefericire poporul (acelasi care iesise in strada) a fost cel care a dat paternitatea revolutiei acelor copii de care vorbeste adrian severin in articol iar probabil ca ion iliescu e printre acei batrini la care face referire... Revolutiile sunt facute prin aporturile maselor mari de populatie dar ca imagine-simbol al lor sunt cei care conduc mai apoi beneficiind de miscarile revolutionare.

Eu va doresc doar un singur lucru! sa ajungeti la fel de cunoscuta ca si Adrian Severin si la fel de bine vazuta in cercurile de la Brussel.. sa fiti replica sa dar de data asta anticomunista... Bafta!!!

fufu din Zimnicea (...@yahoo.com, IP: 89.32.147...)
2006-08-30 10:47
Nu aduna mere cu pere!

Toa'su Severin vorbea de revolutie, care ar fi fost facuta de comunisti. La asta i-am raspuns eu.

Matale vorbesti de votul orbului din mai '90. Eu nu vorbeam despre asta.

Cit despre faima internationala a lui Severin - o frectie la piciorul de lemn. Si Ceausescu s-a plimbat cu caleasca prin Londra. Si uite ca nu i-a ajutat la Tirgoviste.

Hai, pa!

catalin_mattei din bucuresti (...@caramail.com, IP: 217.10.222...)
2006-08-30 11:06
Re: Nu aduna mere cu pere!

revolutia a fost confiscata de esaloanele 2-3 ale pcr in frunte cu "mosul" iliescu si asta cu concursul votantilor... sunt mai legate decit crezi... daca erai pe 12 ianuarie in bucuresti si ai fi spus ceva impotriva lui iliescu ai fi luat-o pe coaja caci asa era atunci. in 1990 era duminica orbului daca nu se repeta si doi ani mai tirziu... si apoi inca o data in 2000....
Ceausescu a fost altceva.. faima nu este egal cu recunoastere... oricum imi doresc si iti doresc frectia la piciorul de lemn de care se bucura severin

fufu din Zimnicea (...@yahoo.com, IP: 89.32.147...)
2006-08-30 12:53
Re: Mere cu pere!

Nu stiu ce recunoastere (sau faima) are Severin prin strainatate. Stiu doar ca a dat cu mucii in fasole, cind cu lista de securisti, pe care ba o arata, ba o retragea, pe vremea cind era ministru de externe. La asa o gafa, pe buna dreptate ca a fost zburat din fotoliu. Mai urmeaza sa ne dea si lista cu securisti de la Bruxelles, ca sa fie pocinogul complet. Omul nu face distinctia dintre o demnitate publica, oficiala, si rolul de gazetar senzationalist.

In rest, e bine sa nu fim mai fraieri decit e cazul. Daca Severin a ajuns pe-afara mare si tare, asta-i pentru ca i s-a dat voie sa zburde, de aici, din tzarishoara. Smecheria e ca la zmeul de hirtie: zboara pe sus atita vreme cit il tzii cu sfoara de jos. Cind vrea sa se desprinda, ii iei gitul.

Te pomenesti ca acuma isi plateste tariful de cutreierat prin strainatate. Bagind strimbe shmechere prin presa din tzara. Slaba treaba!


« Rezultatele cautarii

     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00548 sec.