Ziua Logo
  10:01, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-08-23
RCT (, IP: 216.16.224...)
2006-08-23 19:12
Ipostaze , circumstante - varietatea lor . Partea I

De ceva vreme asist la aceasta febra a dosarelor de la securitate. Avand ceva experienta legata de activitatea de informare, (am sa explic asta intr-o postare urmatoare), imi permit sa afirm aici ca din orice unghi as analiza aceasta campanie de desconspirare, ajung mereu la urmatoarele concluzii:

- liderii actuali nu sint sinceri/onesti in intentiile lor;
- programul este folosit pentru distragerea atentiei maselor de la probleme grave si de actualitate, (cazul Hayssam fiind printre ele);
- liderii actuali urmaresc eliminarea potentialilor adversari politici:
(Mona Musca incepuse sa creasca serios in sondaje).

Daca acest proiect se vroia ceea ce se pretinde, (asanarea societatii - purificarea ei), atunci el ar fi trebuit sa inceapa printr-o informare a maselor in legatura cu conditiile in care informatorii au aparut; necesitatea si cauzele care au determinat aparitia lori; tipurile si natura activitatiilor pe care trebuiau sa le presteze; circumstantele in care se faceau recrutarile si de ce nu, circumstantele in care se faceau si raportarile. De asemenea, mai trebuiau prezentate si tipurile de informatori.

Daca programul ar fi inceput in acest fel, atunci comentariile de presa si chiar de pe forum s-ar fi ridicat la cu totul alt nivel , caci azi, ele nu depasesc stadiul de barfa ordinara, prin absolut nimic. Romanii de toate varstele isi dau cu presupusul dupa cum simt (in urina), iar tineriilor le este respins cu nesimtire accesul la cunoasterea problematicii romanesti de dinainte de revolutie. Nu este nevoie decat de un minim exercitiu de logica pentru a constata ca de fapt cei mai multi dintre noi facem comentarii pe baza celor inchipuite, sau pe baza celor auzite la radio-sant. Daca lucrurile stau asa, la ce ne foloseste NOUA, cetatenilor obisnuiti, toata aceasta zarva a dosarelor? La ce ne foloseste NOUA faptul ca Mona Musca pleaca din politica, iar Gigi Becali sau Vadim Tudor cresc in sondaje si poate devin presedinti? Ce ni se propune de fapt Noua acum? Raspunsul e unul singur: sa ramanem in MOCIRLA!

Cu respect,
Radu Ctin

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2006-08-23 19:49
"La ce ne foloseste NOUA faptul ca Mona Musca pleaca din politica" ?!!! intreaba Salubritatea,

sau serviciile de deratizare si dezinsectie a mustelor de gunoi si gandacilor, care raman astfel fara reprezentant in parlament !

March (...@yahoo.com, IP: 82.208.169...)
2006-08-23 20:25
Re: "La ce ne foloseste NOUA faptul ca Mona Musca pleaca din politica" ? ASTEAPTA URMATORUL..


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00645 sec.