Ziua Logo
  17:24, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2005-01-31
-se7en- din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 80.97.208...)
2005-01-31 02:47
Da-o-n colo de treaba, DE CE NU S-AU OFERIT RECOMPENSE IN BANI SI PENTRU PRINDEREA MARILOR INFRACTORI AI ROMANIEI?

Nici cei mai mari criminali, violatori şi tâlhari nu au avut parte de un asemenea tratament. Ca să nu mai vorbim de marii escroci financiari de prinderea cărora nu se preocupă nimeni. Un exemplu recent este Ioan Niculae, devalizatorul din afacerea SNTR, caruia "i-au fost sterse de catre guvernul Nastase o datorie de aproximativ 1.000 de miliarde de lei si esalonate alte cateva mii de miliarde de lei, dari catre stat" (cf. ziarului Adevărul) si care a devalizat "băncile României cu suma de 100 miliarde lei in numerar". Ce să mai vorbim despre Gabriel Bivolaru ??? De ce nu s-au sesizat aceste două cotidiene atât de grijulii cu prinderea infractorilor şi în aceste cazuri extrem de numeroase de altfel ? De ce nu a pus nimeni recompense şi pe capul acestor devalizatori este clar, din moment ce aceştia au fost informaţi din timp de prietenii lor ca să poată fugi peste graniţă.

În aceste condiţii pe capul lui Gregorian Bivolaru se pun recompense în bani fiind acuzat că a făcut dragoste cu o femeie care nici nu recunoaşte asta şi nu are nimic să îi reproşeze! HAHAHA!!

Domnilor, e prea de tot! E o vorbă populară românească care zice aşa: "Nu întinde prea tare coarda pentru că se poate rupe." Dacă românii înghit aşa ceva înseamnă că mare e prostia în ţara asta.


« Rezultatele cautarii

     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00627 sec.