Ziua Logo
  10:15, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-10-04
tony01 (...@yahoo.fr, IP: 217.10.201...)
2005-10-04 16:17
recomandare!

Tanarul psd-ist ar trebui sa-si vada lungul nasului si micimea caracterului inainte de a ataca oamenii care au facut ceva pentru romanii de pretutindeni.Agentia de presa Romanian Global News a facut mai mult decat intregul Minister al Externelor.Ii recomandam domnului ministru secretar de stat,excursionit ,ca si prea-moalele pres.al Academiei Romane ,prin Valea Timocului sa asculte sfatul-indemn al unui vlah din Tara vecina::P(r)e teritoria lui "Valea Timocului" sau "Serbia de nord-ost (rasarit)" nu traiesc 1 milion de Romani sau Vlahi cum nie zic Sarbi.
Numerul al exact este grau de aflat, dar sa gindeste ca sunt MAXIMAL vro 300 000
de Romani sau Vlahi cum nie zic Sarbi. In acesta 300 de mii sunt si aia Romani care sunt asimilat de mult, si care numai vreu sa fie nimic alte ce dicit sarbi.

Pentru o majoritatea nu sa poate vorbi. Mai bine ra fi sa sa vorbasca pentru aia Romani/Vlahi care inca vreu sa pastraze linba lor si identitetul cultural si national a lor.
Romania (Tara mama) trabe sa dia protpa lu a aia care sa pe Valea Timocului inca saimpt Romani, dar nu sa sa uite la miciunili care lie prezenta Craciunovici si nu stiu care.
In acesta moment aica traiesc "numai" 40 054 de Romani care sa asa declaraza (la linba sirba "Vlahi"). Alti (majoritatea) sunt asimilat, si de iei ie mai bun sa sa ragice minili.
Uitatava cum o-sa nie aziutat nuava, care inca nie asimptim ca Romani sau Vlahi cum nie boteaza Sarbi.

In primul rind, statile in drum lui nationalisti din partea sarbilor, care vreau sa demolisaza bisarica la Malainita. Nu starati cu iei si beati la cafea, camgudie a facut presidentul lui academia Romana. Spunetile ca puteti vorbi numai atunsia cind cunosc drepturile lu poporu vostru de pe Vlaea Timocului.
Asa agiutamant nie trabuie. "
Ii recomand,de asemenea,sa urmareasca,din cand in cand,http://members3.boardhost.com/homolje/msg/10753.html
Are ce sa invete!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00611 sec.