Ziua Logo
  16:19, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-10-04
Mihai M din Bucuresti (...@hotmail.com, IP: 217.83.87...)
2005-10-04 01:24
Este acest articol este scris sub incidenta imunitatii parlamentare?

Nu de altceva dar vrem sa stim daca merita sa citim delirele domnului Adrian Severin
pentru care nu isi asuma responsabilitatea.

Raquel (...@hotmail.com, IP: 80.97.105...)
2005-10-04 07:47
Au murit oameni in decembrie 89 ca sa putem vorbi liber,

sa nu ne fie frica sa spunem ce gandim, sa fim liberi cu adevarat. Ai profitat si tu de libertatea asta, plecand in Germania(cum afirmi) si acum ai vrea ca noua, cei care am ramas in tara, sa ne fie teama sa vorbim ?! Daca adevarul celor spuse de dl.Severin te deranjeaza, ai grija ca delirul este molipsitor si Base ti-l poate induce si tie, astfel incat sa te duci la presedintele geman si sa-i atragi atentia ca el nu este un licurici mare.

Mihai M (, IP: 217.83.96...)
2005-10-04 12:16
Un baron al jurnalisticii - Adrian Severin si Frauda Intelectuala

Aproape toti ziaristii care scriu in Romania au o anumita responsabilitate (civila) pentru ceea ce scriu. Vezi cazul domnului Cristoiu care a avut impresia ca profesia de jurnalist se poate transforma intr-o arma personala in disputa publica cu alte persoane.
A fost obligat sa plateasca cu bani pentru unul din articolele sale abjecte, chiar daca nu a inteles nimic si inca se viseaza un Eminescu al jurnalisticii romanesti, nu glumesc cand spun acest lucru, desi nu are o cariera beletristica sau talent literar.

Sunt insa si persoane politice care fac "jurnalism" prin exprimarea propriilor optiuni politice fara prea multa perdea. Printre acestea se numara Adrian Severin si Adrian Nastase care isi exprima direct propriile animozitati cu alti actori politici in ziare.

Problema este ca atunci cand lucrurile au scapat de sub control cu articolele lui Adrian Severin despre "alogenitatea" lui Basescu, A. Severin a "incheiat" polemica, dupa mai multe incercari, ca de fapt el este sub incidenta imunitatii parlamentare cand face declaratii politice.
Prin aceasta declaratie A. Severin a recunoscut ca face DECLARATII POLITICE in ziare, declaratii pentru care este PROTEJAT de IMUNITATEA PARLAMENTARA. Bineinteles, atunci cand cineva obiecteaza la continutul prea mirositor al acestora. Altfel el este "jurnalist".

Deci pe langa faptul ca isi difuzeaza manifestele politice, in care de fapt se comenteaza pe sine insusi sau ataca adversarii politici directi sub pretextul unor articole de ziar ei pot cere si derogare de la lege.

In concluzie, frauda intelectuala este dubla: manifestelor politice li se da un luciu ipocrit de "echidistanta" prin transformarea lor in act "jurnalistic" chiar daca el nu isi asuma si responsabilitatea civila pe care o au jurnalistii. Ceea ce in cartea mea de socialism politic se numeste IPOCRIZIE si LASITATE.

Tot ce am cerut eu este ca Adrian Severin sa revina in sfarsit la SINCERITATE si sa-si asume eticheta de PUBLICITATE POLITICA pentru articolele sale politice.

Raquel (...@hotmail.com, IP: 80.97.105...)
2005-10-04 13:11
Mihai

Daca ai vedea toate posturile TV pline de avocati din oficiu ai aliantei si ai lui Base - asazisa societate civila, tipi ca Mungiu(falsifica si rezultatele sondajelor), Ionita, Parvulescu, una Tia Serbanescu-femeia barbat bine, cu aspect de hermafrodita, care turuie agresiv toata ziulica cat de bine traim, sigur ca te-ar ingretosa si pe tine atata slugarnicie. Opozitia in schimb nu are voie sa se apare, le-a interzis medicul Base, care se joaca de-a doctorul cu regina manelelor Udrea.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01160 sec.