Ziua Logo
  09:55, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-08-17
March (...@yahoo.com, IP: 82.208.169...)
2006-08-17 10:04
Nu pot afirma ca "Prim-chelbosul" tarii a fost securist sau turnator/informator pana nu vad macar un dosar ca cel al MM

... Insa sunt sigur ca Popeye nu era nebun sa declanseze aceste desecretizari daca nu era sigur ( precum lipsa parului de pe capul sau) , ca nu exista un asemenea dosar !! Pe bune sau pe sparlite !

Insa marinarii nu pot inghiti gogosile alea referitoare la
intocmirea de catre comandanti a " Rapoartelor de voiaj" . Gogosi pentru ca Securitatea nu se deranja sa ridice de la sediul Armatorului ( Navrom) asemenea maculatura ce cuprindea pentru securisti niste banalitati precum : cate mile a parcurs nava , consumul de combustibil, viteza atinsa, daca au fost furtuni si ce masuri s-au luat la bord, daca mancarea a fost gatita corespunzator, cheltuielile facute de nava in porturile straine, ce lucrari de intretinere s-au facut la bord, cate ore de scoala a echipajului s-a efectuat la bord, daca s-au efectuat rolurile ( exercitiile) de abandon, incendiu,salvare,etc.,

Trebuie precizat ca Securitatea avea la bord turnatori printre membrii de rang inferior ai echipajului si nu avea nevoie sa apeleze la Comandantul navei ca sa afle cine pleca din tara cu dolari si alte obiecte de contrabanda, cine venea in tara cu cantitati mari de blugi, cafea,tigari,carpete,etc. Si cine era prins cu asa ceva , pentru a primi din nou avizul Securitatii sa plece iar in voiaj era presat sa colaboreze cu "Organul".

La bord cel care il spiona si turna deobicei pe Comandant era chelnerul / ospatarul ce servea la mesele de protocol date de comandant in saloanele sale.

Insa s-ar putea sa fie ceva despre Basescu in arhiva SIE pusa la obroc 50 de ani. De pe vremea cand era reprezentatul Navrom la Anvers. Insa acolo s-ar putea sa fie ceva referitor la spionaj economic si altele asemanatoare. Dupa cum a declarat ca facea si Silvian Ionescu ( membru PD) pe vremea cand era ofiter in misiune la Bruxelles cam in acelasi timp cu Base la Anvers.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00650 sec.