Ziua Logo
  09:59, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-08-17
kelbeh din desert (...@email.ro, IP: 24.196.227...)
2006-08-17 08:12
Actiunea de deconspirare a securitatii nu trebuie sa se finalizeze printr-o lege a lustratiei



Si cu atit mai putin la trimiterea in judecata a celor care au distrus vieti ci mai degraba trebuie sa declanseze schimbare formei de organizare statala "republica "care se pare ca nu a ajutat la dezvoltarea tarii iar asta sa se faca FARA REFERENDUM NATIONAL deoarece cand s-a impus republica comunista nu s-a cerut sfatul poporului ci a fost un act impus cu forta impotriva natiunii romane .
MONARHIA se va reinstaura fara referendum si va condamna cei 50 de ani de comunism si 16 de neocomunism care a dus la dezastrul natiunea romana impingind Romania afara din randurile lumii civilizate.
Personaje ca Mona Musca care a lucrat cu securitatea si totusi a avut obraznicia de a intra in politica romaneasca de partea democrata ptr a compromite actiunile partidelor democratice sau Dan Voiculescu un alt securist care a avut lipsa de bun simt sa ceara postul de vice premier al Romaniei , astfel de persoane sunt cele mai elocvente exemple ale actiunii securitatii impotriva Romaniei .
NU CRED ca mai este necesar deconspirarea altor personaje si ca trebuie incetata activitatea parlamentului Romaniei care a blocat intentionat elaborarea unei legi a lustratiei ptr ocrotirea criminalilor securisti si demararea actiunii de reinstaurarea monarhiei in Romania .
Presedintele Traian Basescu are sansa sa fie ultimul presedinte al republicii comuniste Romania si in acelas timp sansa istorica de a ajuta la reinstaurarea monarhiei si predarea conducerii statului roman Regelui Mihai cel ce este cu adevarat indreptatit sa conduca tara .
Armata Romana este prima care ar trebui sa-l recunoasca de conducator al Armatei pe Regele Mihai , iar presedintele Basescu sa numeasca un comitet de criza format numai din militari de cariera .
Tuturor securistilor sa le fie interzis accesul la viata politica romaneasca pe TOATA DURATA VIETII .

Asta "pohta ce-am pohtit"
Atit .

Numele Domnului Isus Hristos sa fie Laudat in vecii vecilor , Amin .

ionion din Angmagssalik - Groenlanda (...@hotmail.com, IP: 88.100.199...)
2006-08-17 08:40
Legea lustratiei treuie sa intre in vigoare la 1 Ianuarie 2007 ! Punct !.ndc

restul este bla bla bla


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00458 sec.