Ziua Logo
  09:53, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-08-09
Niculae Rusu din SUA (...@wmconnect.com, IP: 207.200.116...)
2006-08-09 06:51
PERFECT ADEVARAT!

ADICA IL PUN LA ZID PE CEL AMENINTAT SA SEMNEZE O HARTIE FARA DE CARE SUFERA CINE STIE CATE PE LUMEA ASTA SI EL SI FAMILIA LUI, DAR PE SECURISTII CARE L-AU OBLIGAT, S-O SEMNEZE, II LAS IN PACE, SA SE IMBOGATEASCA SI MAI MULT.

NICI MACAR NU MA GANDESC SA-I MAI TARASC PRIN JUDECATI.
RAMAN INTANGIBILI CA SI PE VREMEA RAPOSATULUI.

P.S. SA MA IERTE ZIARUL ZIUA DAR LA "INTREBAREA ZILEI", CUM AR FI CEA DE AZI, RASPUNSUL NORMAL ESTE NU!.

DAR INTREBAREA (SI IN GENERAL INTREBARILE) SUNT FIE NAIVE FIE
INTENTIONAT INCOMPLETE: CACI DACA ACEEASI INTREBARE SE REFEREA LA ECONOMIA ROMANIEI DIN 1989, RASPUNSUL ERA CU CERTITUDINE : DA!

NOUA NE TREBUIA UN CAPITALISM DE STAT DE TIP CHINEZESC, CU O PUTERNICA IMPLICARE A STATULUI SI A INTERESELOR CETENILOR SAI IN CREAREA UNEI ADEVARATE SI CONSISTENTE PATURI MIJLOCII A POPULATIEI NU NUMAI PAUPERI SI IMBOGATITI FRAUDULOS.

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 82.76.6...)
2006-08-09 10:37
Re: PERFECT ADEVARAT! Si eu la fel !!!

ma refer la economia romaneasca. Absurditatea "intrebarii zilei" este demonstrata chiar prin articolul de azi cu privire la combinatul de la Calarasi, care a fost distrus dupa 1990. La fel a fost distrus tot ceea ce functiona in Romania. Mai bine sau mai prost, dar functiona. Aceasta situatie ne transforma in colonie. Daca un roman ar inventa o bautura mult mai buna decat tipul Coca, Pepsi, etc. si cu priza la public, in mod sigur i s-ar da la cap si nu ar avea succes, pentru ca exista indicatia ca pe piata sa apara la vanzare numai pepsi si cola.

Andrada Tiparas din timisoara (...@yahoo.com, IP: 86.35.26...)
2006-08-09 10:54
Re: PERFECT ADEVARAT!

va respect parerea si sunt de acord cu dvs.
As dori totusi sa mai adaug ceva....MA DEZGUSTA ULTIMA SCAMATORIE CU DOSARELE FOSTEI SECURITATII pentru ca ne este servit un vin tulburel..
de ce?
pai stiti cum vad eu lucrurile unii agenti si colaboratori ai unor servicii straine ar putea fi posesori de dosare de urmarire (deci victime ale securitatii ,dar ei numai politica a interesului national nu fac si nu au facut)
Nu fac aluzii la nici o persoana,imi exprim doar parerea...Cei care trebuie sa-mi dea raspuns la aceasta sunt SRI si CNSAS...DE ACEEA TIN SA MA REPET O PARTE A FOSTEI SECURITATI PUTERNICA (probabil cei scufundati de lovitura de stat a lui Iliescu ) ar trebui sa ne spuna unele adevaruri si sa li se dea respectul cuvenit...iar restul..adica agenturili ar trebui sa fie mai modesti pentru ca tara sufera pe toate planurile ...
>


« Rezultatele cautarii

     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00646 sec.