Ziua Logo
  06:52, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2005-09-22
Observator (...@wmconnect.com, IP: 207.200.116...)
2005-09-22 06:47
Dinu Patriciu? Cel mai mare rechin al economiei romanesti.

Inainte ca Rompetrol sa se privatizeze, existau multe voci de oameni simpli e-adevarat, care erau absolut impotriva. De ce? Fiindca numai Romapetrol dadea Romaniei cca 14 % din venitul national.

Cu ajutorul probabil al lui Tariceanu, s'au perfectat formele ca Rompetrol sa se privatizeze in mainile lui Patriciu, contribuind astfel cu un "valoros" 6 % la venitul national. Restul in buzunarull cui? Cred ca ati ghicit si singuri.

In plus, cand pretul petrolului in Romania ajunsese mai scump decat in tarile occidentale a fost nevoie de interventia marinarului ca acesta (Patriciu) sa scada pretul la pompa cu cativa banuti.

Cat a castigat Patriciu din a devenistapanul autocrat al petrolului romanesc? Nimeni nu stie exact decat...Patriciu. Dar se estimeaza ca intr'un timp relativ extrem de scurt, si-a marit averea de vreo 6 ori.... (lasa ca si pan'acum nu era vreun sarantoc.

Cand un reporter al TV l'a intrebat in urma cu cateva luni, cat timp i-ar trebui pentru a deveni milionar, daca ar lua-o de la 0 , Patriciu a raspuns dezinvolt: Circa un an....

Oare de ce milioane de romani n'au ce sa manance, n'au medicamente, iar cei inca buni de munca parasesc Romania pentru a munci in strainatate, despopuland PENTRU TOTDEAUNA IN GENERAL, TARA ?

Unde? Oriunde! Italia, Spania, Franta, Germania, peste tot, numai in Romania sa nu se mai intoarca.

ASTA SE NUMESTE CRIMA NATIONALA A GUVERNULUI ROMANIEI.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00620 sec.