Ziua Logo
  10:00, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-07-18
Virgil Ciuca din Jacksonville (...@yahoo.com, IP: 71.255.48...)
2006-07-18 00:20
Insula Serpilor este pamant romanesc


Independent de discutiile privind delimitarea platoului mari, insula trebuie sa revina Romaniei chiar daca ea ajuta la marirea sau diminuarea platoului marin ce ne-ar reveni ..

Foaia de hartie semnata de niste reprezentatniti idioti si tradatori ai Romaniei care nici nu a fost aprobata sau discutata de organele statale care aveau aceasta obligatie , a fost semnata cu URSS care s-a dezmembrat de facto si atunci toate teritoriile ocupate din timpul celui de al doilea razboi mondial trebuie restituite celor indreptatiti fie ca vorbim de Basarabia , Transnistria fiind inclusa, Bucovina , Insula Serpilor si celelalte teritorii din rasarit si sud .

Pentru realizarea acestor deziderate Romania trebuie sa se debaraseze de reprezentantii ce ni se impun si sustin din"exterior" sau de acei reprezentanti care ne tradeaza cum este cazul lui Ungureanu si Tarniceanu.

Mai bine o Romanie intregita si neacceptata de UE decat o Romanie faramitata si vanduta la bucata pentru a face pe plac puterilor straine fie ca aceste puteri sunt de tip comunist cazul Rusiei si Ucrainei sau de tip capitalist cazul Statelor Unite.


Virgil Ciuca


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00621 sec.