Ziua Logo
  09:48, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare Ultrasecrete

2006-07-15
Vladimir Ilici Visarionovici din Romania (...@yahoo.com, IP: 86.34.48...)
2006-07-15 17:04
CENZURA ??

Am incercat in mai multe randuri sa...postez,insa dupa ce mi-am dat adresa de net,dupa ce mi-am dezvaluit parerile (nu tocmai ....pro-evreiesti),uite ca nu se poate .......sa postez !!Binentzeles ,nu poate fi vorba de ...."cenzura",mai ales in tzarisoara noastra ,care geme de povara unei traditzii "democratice'.......indelungate !! O fi niste chestii......."tehnice".....minore ??? Sau totusi e treaba cu......"democratzie te halesc............." !!

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 87.68.5...)
2006-07-15 18:13
CENZURA ?Nu mai bine citeste-ti Biblia poate ca vei invata ceva

Ca si crestini nascuti din nou stim ca in principiu este vorba despre ura teribila a diavolului indreptata impotriva poporului evreu, care este inradacinata in ura sa impotriva Celui mai mare Fiu al Israelului ,Isus Cristos. Faptul ca Israelul este astazi din nou o natiune in tara parintilor sai este impotriva intereselor celui pe care Isus il numeste printul acestei lumi.Isus v-a reveni in Israel , adica pe teritoriul statului evreu,El isi v-a ridica Imparatia printre fratii Sai -Biblia spune lucrul acesta foarte clar. Diavolul stie ca acest moment v-a insemna sfarsitul lui ,de aceea v-a interpride totul pentru ai nimici pe evrei, chinuindu-se sai "arunce in mare ".
Faptul ca se foloseste in acest scop de o Europa pagana, nu este deloc intamplator, deoarece Europa unita va avea un rol hotarator in viitoarea imparatie anticristica : Europenii vor porni impotriva Israelului sub conducerea diavolului personificat in Anticrist. Astfel, noua evolutie a antisemitismului din Europa intreaga este un fel de "repetitie generala" pentru viitoarea campanie care v-a fi dusa impotriva evreilor .
Ura si lupta lui Satan impotriva poporului evreu se intind ca un fir rosu nu doar in intreaga Biblie , ci si in ultimii 2000 de ani.
Ca exemple putem aminti:
Egiptenii care i-au urmarit pe evrei si s-au inecat in Marea rosie;
Balaam care a dat moabitilor sfatul sa indemne Israelul la curvie. Astfel Israelul s-ar fi amestecat cu celelalte natiuni si mai tarziu s-ar fi dizolvat in multimea popoarelor.
Haman Agaghitul care a vrut sa-i nimiceasca pe toti evreii intr-o singura zi. Imperiul roman care a vrut sa elimine Israelul si a dat Ierusalimului un alt nume. Acelasi Imperiu Roman va mai incerca inca odata in viitorul apropiat sa nimiceasca Israelul (prezentat ca o femeie) ni serelateaza in Apocalipsa 12 (comparati si cu Apocalipsa 16:13-16) . Deja in Vechiul Testament ,in Zaharia capitolul 12 si 14 ,citim despre lucrul acesta . Domnul sa fie laudat , El v-a interveni in favoarea poporului Sau!
Exemplele extrabiblice despre ura seculara impotriva Israelului sunt Inchizitia Catolica , persecutarea evreilor in Evul Mediu si nu in ultimul rand Adolf Hitler , care a avut acelasi gand ca si Haman. Insa nimeni n-areusit sa nimiceasca Israelul,fiindca mana lui Dumnezeu este intinsa peste poporul Sau din pricina legamantului incheiat cu Avraam .
Noi crestinii, noului legamant, avem sarcina sfanta de-a ne ruga pentru poporul evreu in aceste vremuri tot mai intunecate , dar si de a apara Israelul ,de-a nu tacea. Nu stim pana cand vom putea face acest lucru , sau cat timp vom mai fi pe acest pamant.Sa nu uitam niciodata cuvintele lui Isus: "Oridecateori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie mi le-ati facut" (Matei 25:40)
ISRAELUL NU V-A DISPAREA NICIODATA ,PENTRU CA INSUSI DUMNEZEU SUSTINE ACEST POPOR!

Virgil Ciuca din Jacksonville (...@yahoo.com, IP: 71.255.48...)
2006-07-15 18:59
Re: CENZURA ?Nu mai bine citeste-ti Biblia poate ca vei invata ceva

Zen (...@yahoo.com, IP: 24.45.171...)
2006-07-15 20:57
Nellu

La 2006-07-15 18:13:01, nellu a scris:



"Exemplele extrabiblice despre ura seculara impotriva Israelului sunt
Inchizitia Catolica , persecutarea evreilor in Evul Mediu si nu in
ultimul rand Adolf Hitler , care a avut acelasi gand ca si Haman. "





Acum se vede ca ati invatat foarte bine lectia "urii seculare". Citeste-ti Talmudul si spune-ne si noua ce e chestia aia cu "goim-ii" si cum de nu e pacat sa-i ucizi. Spune-ne si noua ce spune Talmudul despre cat de normale sant crimele, violurile, furturile, impotriva goim-ilor, s.a.m.d.


Nene nellule, acum oricine are acces pe internet si nu mai poti fi usor spalat pe creier de presa "oficiala libera". De altfel sant foarte uimit de cum romanii, isteti din nascare, pot fi spalati pe creier de o presa literalmente corupta si aservita uor interese meschine, precum era cea comunista. Apropo de comunism: oare cine l-a inventat? Si oare, cine la propagat? Aud? Ca la propaganda aveti, cu siguranta "lectii seculare"...
Asa ca mai scuteste-ne cu latratu' asta discriminativ. Oricine in lumea asta are dreptul, lasat de Dumnezeu, sa traiasca, oriunde, fara a fi aruncat afara, batjocorit, batut sau omorat, calcat in picioare sau bombardat, pentru nici un fel de motive religioase, sau de asa zise motive de proprietate "seculare".
Istoria nu e nicidecum cu o prezinti tu. Ceea ce prezinti tu aici pe forum, e doar o interpretare in beneficiul vostru. Adevarul e altul, baiete. Si oricine il poate gasi daca scormoneste indeajuns. S-au dus timpurile cu un singur ziar guvernamental si cu o singura televiziune sau o singura statie de radio.

Sobru (...@yahoo.com, IP: 85.186.129...)
2006-07-15 21:43
Re: CENZURA ?Nu mai bine citeste-ti Biblia poate ca vei invata ceva

"INSUSI DUMNEZEU SUSTINE ACEST POPOR!"
Ha ha ha ha, pe asta te bazezi?
Daca tot ai luat-o pe panta mistica, atuci afla ca ucigasii de copii vor fi starpiti de nu va mai ramane piatra pe piatra.
Si cum ti-oi fi inchipuind ca astfel de primitivi mai au ce cauta in mileniul III ? Auzi la el, Dumnezeu...

Sobru (...@yahoo.com, IP: 85.186.129...)
2006-07-15 21:47
Re: Nellu

Despre ce romani spalati la creier vorbesti zenule? Peste 70% din romani stiu ca Israelul este agresorul si principalul vinovat.
Te iei dupa ce vezi pe forum? Pai astia nu-s romani, tocmai asta e.

Vladimir Ilici Visarionovici din Romania (...@yahoo.com, IP: 86.34.48...)
2006-07-15 22:07
Re: CENZURA ??

Ma intreb daca mai sunt valabile acele legi internatzionale,cu care se faleau in draci ,asa zisele,"cele mai mari ......democratzii" !!Vad ca daca bolboroseste ceva in barba,presedintele Iranului,sare in picioare ofensata,toata asa zisa ......lume civilizata,dar daca,e atacat cu armament ultramodern de ultima ora,un stat suveran,caruia cu premeditare i sa luat posibilitatea de a se apara,cat de cat, Bush,reprezentantul primei dinastii prezidentiale, din partea imperiului american,vorbeste despre o......"riposta" !!Adeca pogromul,sau genocidul,pentru el ,e doar o simpla......riposta !! Asa ,ca si cand te "repezeste" cineva,iar tu,ii raspunzi,putzin......intzepat !! Oare,creierele intra in........hibernare ? E vorba de o "era glaciala" a.........creerelor ?

Agentura din Bucuresti (...@yahoo.co.uk, IP: 86.104.97...)
2006-07-16 02:40
Re: Ah, acum m-am prins ce e cu Nellu! E "born again". Ca Bush.

Pinkie din Franta (...@voila.fr, IP: 84.100.231...)
2006-07-16 04:08

Vladimir Ilici Visarionovici din Romania (...@yahoo.com, IP: 86.34.48...)
2006-07-16 04:57
Re:In Coreea de nord

Am auzit ca in coreea de nord,se va materializa (dupa teleportare) langa mausoleul comandantului vesnic (tatal celui actual) !! Insa binentzeles ca e vorba acolo si de un anumit procentaj de eroare,asa ca,da,e posibil sa fie si......Japonia !! Acuma dupa ce am recunoscut,parca ma simt .....mai bine !!!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00571 sec.