Ziua Logo
  09:46, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-07-14
sarkizian (...@yahoo.com, IP: 24.81.3...)
2006-07-14 01:57
ARMATA ROSIE O FORTA CADE, ARMATELE PALESTINIENE LUPTA PE MAGAR DAR REZISTA

Cineva lucreaza pe dedesubt, cat timp marea putere sovietica a putut fi daramata, dar armatele arabe si palestiniene din orientul mijlociu, care lupta calare pe magari aruncand cu pietre, nu pot fi invinse.
De la reformarea statului Israel, 1947 si pana acum, in acea zona nu sa putut face pace. Oare ?!
Dupa ce hitler nu a reusit sa faca, ce poate si altii au dorit,sa-i extermine pe evrei, se pare ca procesul de exterminare al lor, cineva il continua.
Probabil ca tarile care au hotarat reanfiintarea statului Israel, si-au dat seama ca in acea zona daca va fi pace, va apare un stat puternic, un stat in care niciodata nu s-ar putea duce lipsa de capete luminate.
Oare vroia careva sa apara pe harta lumii , din cenusa, un stat mai puternic decat cele care se declarau invingatorii lui hitler ?
In Israel,un pamant pustiu, arid, secetos si pietros in mare parte, s-au facut cele mai productive sere , care la sfarsitul anilor 1960, alimentau Londra, Paris, Amsterdam si alte mari orase vest europene cu flori si legume. Evreii facusera in mai putin de 15 ani in noua lor taram, refacuta,ce nu facusera nici arabii nici palestinienii de la existenta lor de mi de ani acolo si nici englezii cat au dominat.
Evreii au demonstrat ca se poate face productie chiar si in piatra seaca.

Daca arabii si palestinienii din zona, nu vor intelege ca nu au nimic de pierdut cu evreii, de ce nu vad ce au castigat pana acuma cu alte puteri care li s-au declarat prieteni ?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00626 sec.