Ziua Logo
  09:46, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2006-07-13
Itic Strul, dezertor (, IP: 199.203.116...)
2006-07-13 08:29
Nea Tesule, lasa-ne...

Astea-s reportaje? Mata chiar ai scris stirea sau al tradus-o in romaneste de la CNN sau poate France 2 ? Exact acelasi stil ambiguu, chiar inexact - sa inteleaga fiecare ce vrea si sa-l interpreteze fiecare cum ii place.
De ce nu povestesti ca patrula atacata se afla pe teritoriul israelian, dincoace de linia de demarcatie recunoscuta international (si ingradita, supravegheata electronic, etc.) ? 2 soldati rapiti, restul omoriti in ambuscada reusita de vajnicii luptatori hezbulah.
De ce nu spui o vorbulita de surexcitarea luminatului conducator Nassralah care ne face acum sic la tv ? Care a declarat cu multa emfaza ca au pregatit atacul acesta vreme de 5 luni si se impauneaza cu el in toata lumea araba. Zice el ca a ingennunchiat Israelul.
De ce nu scrii ca acelasi Nassralah coroboreaza rapirile soldatilor (de linga Gaza si acum de linga Liban) si propune Israelului, afacere "la pachet" ? Asta ca nu cumva, cei din Gaza sa cedeze si sa elibereze soldatul...
De ce nu scrii o fraza despre forta ONU desfasurata in sudul Libanului si care, ca intotdeauna, n-a vazut, n-a auzit, nu stie nimic? ONU e buna numai ca sa produca rezolutii pe banda...
Despre Muhamad Def: afla ca a fost in cladire si a fost ranit. Iarasi a scapat... Iar faptul ca se ascund sub fusta mamicilor cu copiii, ca apoi sa arate Israelul cu degetul , e metoda de lucru si nu intimplare.
Nea Tesule, lasa loc altora !!!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00692 sec.