Ziua Logo
  10:08, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-08-13
Obiectivul (, IP: 62.178.93...)
2005-08-14 13:49
Domnule Orascu

V-am ascultat ani si ani editorialele si analizele politice pe care le prezentati cu maestrie la EL.Timbrul , dictia cit si realismul comentariilor dvs erau savurate cu succes.
De citeva luni "rasfoiesc"pagina electronica a cotidianului Ziua si am placerea sa apreciez unele din publicatiile dvs.Dar nu toate!
Din cind in cind observ cu regret si inexplicabil,o nota gratuita de "intransparenta"vis a vis de anumite subiecte politice,precum cel de fata!
Desi l-am stimat si apreciat enorm pe liderului guvernului nostru,nu am reusit sa inteleg gestul sau total in contratimp cu toata situatia si evolutia politica din Romania!
In momentul in care opozitia era in deriva totala,cind puterea nu se putea misca liber dataorita unor obstructii in parlament,democratia noastra putea si trebuia sa beneficieze de anticipate care rezolva multe din neclaritatile si impedimentele desfasurarii normale ale cursului politic.
Era si firesc sa se interpreteze schimbarea de directie,ca o suspiciune in dreptul domnului Tariceanu.
Trebuie sa recunoastem anumite nuante "contraproductive"in PNL,atitudinea oscilanta a conservatorilor cit si realismul declaratiilor presedintelui.
Faptul ca domnul Basescu intervine in unele momente si face observatii cu privire la unele ...suspansuri in activitatea guvernului si a legislativului,nu inseamna ca incalca constitutia,o constitutie care de fapt nu mai este actuala fiind depasita de noile evolutii si realitati(vezi legile reformei in justitie)mai ales ca domnia sa se declara inca de la inceput "un presedinte jucator".
Cred ca mai logic si la zi ,Romania ar trebui sa fie o...republica prezidentiala!Sigur cind conjunctura o cere si natiunea o sustine!
Prin urmare si din pacate ati dat ...apa la moara unor comentarii ce nu corespund realitatii si obiectivelor stringente ale politicii noastre!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00578 sec.