Ziua Logo
  09:48, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-07-11
ursu livia (...@yahoo.com, IP: 86.124.104...)
2006-07-11 12:53
Justitia romana este pe taraba ,de vanzare.

Citat:

"n Romania a aparut o clasa de parveniti care confunda capitalismul cu feudalismul. O demonstreaza cutremuratorul caz al tanarului impuscat in cap pentru singura vina de a se fi scaldat, intr-o zi caniculara, in lacul pe care ucigasul sau il considera "proprietatea" lui.

Criminalul - Alexandru Radulescu - este exponentul tipic al "smecherilor" care se cred astazi echivalentul modern al seniorilor medievali. Un individ convins ca banii si relatiile il plaseaza deasupra legilor. Ca legile le poate face el, dupa bunul lui plac."

Criminalul alexandru radulescu este esalonul al II-lea al profitorilor de pe urma coruptiei institutionalizate de PSD.
D-lor ziaristi daca faceti o clasificare a tuturor "feudalilor "care pot cumpara justitia romana veti vedea ca ,in totalitate, acestia sunt "pretenii"PSD-lui,au fost comunisti de "vaza",au facut parte din structurile securitatii comuniste sau au fost turnatori si tortionari comunisti.Fotbalul este o alta activitate banoasa ,de unde se pot aduna bani pentru clientii iliism-comunismului.
Mai mult decat atat ,apararea proprietatii,in codul penal,a fost astfel conceputa ca sa dea portite de iesire acestor criminali de la drumul mare.
Legea nr.371/2004,privind regimul armelor este in tolalitate incalcata ,mai ales art.21-22 din lege ,pentru ca sunt date permise de port arma unor infractori si persoane violente.
Raspunderea pentru folosirea armei de catre radulescu alexandru trebuie sa cada in sarcina politistilor care i-au lasat in folosinta arma dupa ce permisul i-a fost expirat.
Complicitatea politiei(militiei comuniste)la fapte penale este certa si la vedere.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00574 sec.