Ziua Logo
  01:53, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare Ultrasecrete

2006-12-30
Katty (...@home.com, IP: 83.254.193...)
2006-12-30 02:28
Oriana


“E tocmai portretul tau, ne-ai ametit cu facultatile si meritele tale... stiintifice !
Iar ti-ai dat cu lopata peste chishioare ! “

1. Iar vorbesti in numele unui grup !! Ce sa-i faci !!! Grea meteahna , sau poate obligatie impusa de grupul ideologic din care faci parte !!!
2. Ia spune tu scumpo cum te laudai pe aici pe forum ca ai fi profa de stiinte politice, merit cu care incercai sa dai in cap tuturor criticilor , ca sa nu mai amintesc comentariile tale degradante la adresa studentilor saraci ce vin cu pantofi de cirpa la cursuri ?? Oare un profesor cu autentica valoare se uita la calitatea pantofilor din picioarele studentilor sau la ce au ei in cap ???
3. Numarul facultatilor mele nu ar trebui sa aiba nici o importanta, caci eu nu m-am laudat cu merite deloc cu merite stiintifice,cum te-ai laudat tu. Iar numarul facultatilor mele oricum nu sint influientate de ce crezi tu sau altul. Ele raman aceleasi indiferent daca tu crezi sau nu. Asta este gaselnita voastra bazata pe metode manipulative bazate pe minciuna.!!

”Ce ai tu de aratat, inca nu s-a vazut, asa ca stai in banca ta si nu mai lua apararea grosolanilor, doar mi-au trimis links peste links cu ce badaranii te-a blagoslovit, inainte ca eu sa vin pe forum.“

Da, dar tu ce ai avut tu de aratat ai aratat deja.:mahalagisme si rasism cit cuprinde!!! Faptul ca tu deja aveai descrieri ale forumistilor inca de dinainte de venire ta pe forum , spune multe coana Oriana. Spune ca voi lucrati in sistem de secta si mafie ideologica cu un plan de actiune bine definit, de dinainte stabilit. Diferenta intre cei din gasca voastra si restul forumului este ca noi , cei din restul forumului nu stim nimic despre noi ca persoane. Eu de pilda nu stiu nimic despre sobru, ratacitul, raquel, Pinkie, Roxana , neamtu tiganu, si altii, mai mult decit ei insisi au spus pe forum. Dar tu ? Tu deja ai biografiile si pozele si informatiile despre toti.

PS. Ce inseamna fraza ta : ” cu ce badaranii te-a blagoslovit” ??? Cine ? Ei ? Si tu ai luat totul la fel ca la munca de partid cu dusmanul de clasa ce trebuie lichidat ??


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00641 sec.