Ziua Logo
  01:52, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-09-11
achile din Romania (...@spymac.com, IP: 89.36.49...)
2006-09-11 16:25
Argumentul care inlatura teoriile conspirationiste

Va propun urmatorul argument de factura logica, nu inginereasca usa fizica la care ne pricepem mai putini (in speranta ca la logica ne pricepem toti, bininteles).

Asadar, sa presupunem ca 9/11 a fost orchestrat (si) de guvernul american (poate in coniventa cu org. teroriste precum Al Qaida) in scopul invadarii unor tari care detin controlul petrolului (desi nu e cazul Afganistanului, pentru canu are petrol, si nici chiar al Irakului, unde banii care s-au bagat in razboiul de acolo depaseste cu mult productia de petrol pe zeci de ani de acum inainte). Sa presupunem, in aceeasi logica, ca guvernul american avea nevoie de convingerea cator mai multe state occidentale sau nu de faptul ca e un razboi real cu terorismul, inclusiv in scopul de a li se alatura in aceasta campanie de cucerire a unor state de Golf.

Atunci, mergand pe aceasi logica a coniventei cu Bin Laden, de ce a fost nevoie de atentatele de la Madrid, care au determinat o miscare in sens invers a aliatilor Americii, adica in sensul retragerii din 'campania aliatilor impotriva terorismului'? Nu cumva pentru ca de fapt Bin Laden nu este in coniventa cu SUA si ca de fapt urmareste ruperea aliantei politico-militare a tarilor occidentale?

De ce a fost nevoie de atentatele din Marea Britanie?? De ce s-a demonstrat clar in Marea Britanie ca organizatorii erau tot teroristi islamisti, daca e vroba de o MARE INSCENARE mondiala? Chiar toata lumea sa poata fi prostita in asa hal?

Mai de curand s-a demonstrat ca si in Romania, la Timisoara, urma sa fie organizat un astfel de atentat dejucat de SRI. Atentatorul urma sa fie un amarat de roman, care ulterior s-a demonstrat ca era in legatura cu un musulman caruia ii destainuia ura fata de statul roman care participa alaturi de americani la invadarea teritorilor musulmane (cam asa se exprima in filmul unei discutii a atentatorului esuat cu 'mentorul' sau). Pana la publicarea acelei casete, toata presa din Romania facea bascalie de asa-zisul 'atentator in slapi'. INclusiv forumistii cu logica de nestrapuns faceau acelasi lucru. Ei bine, s0a demonstrat domnilor ca nu era bascalie si ca inclusiv Romania este o tinta a terorirsmului, bineinteles 'orchestrat de guvernbul american' pentru a scoate Romania din Irak, desi aparent Guvernul american doreste ca Romania sa stea in Irak.

Va rog sa incepeti sa ma contraziceti cu logica voastra inexpugnabila de faptul ca, intr-adevar, a fost o 'facatura' 9/11.

california din http://ziualibera.blogspot.com/ (...@yahoo.com, IP: 68.110.67...)
2006-09-11 17:09
Cui ceri tu logica?

Maxim din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 82.76.12...)
2006-09-11 17:20
Re: varianta

Exista teroristi musulmani, exista fanatici care recurg la metode violente pentru a-si atinge scopul, nimic de zis. Din pacate religia musulmana permite sau chiar incurajeaza asa ceva. Este insa posibil ca cineva sa profite de pe urma acestor fanatici, cunoscandu-le bine psihologia si modul de actiune.

Atentatele din intreaga lume au avut un efect: cresterea masurilor de securitate, ingradirea unor drepturi individuale. In viitor se prefigureaza un control strict al persoanelor (tehnologia RFID). Daca cineva urmareste dominarea celorlalti oameni, atunci atentatele teroriste sunt binevenite, sunt exploatate la maximum pentru a atrage sustinerea publica pentru o anumita cauza. Sclavii moderni asa se fac: prin renuntarea la libertate. Cei care citesc Sf. Scriptura stiu la ce ma refer (Apocalipsa, cap. 13).

achile din Romania (...@spymac.com, IP: 89.36.49...)
2006-09-11 18:47
Re: varianta

Pinkie din Franta (...@voila.fr, IP: 82.123.59...)
2006-09-11 20:43

Paul din Ohio (, IP: 71.72.209...)
2006-09-11 21:49
Re: varianta. Da Maxim


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00770 sec.