Ziua Logo
  15:44, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2005-06-21
dondaila (...@go.ro, IP: 193.52.24...)
2005-06-21 10:43
Tot PD-ul e comunist


astia nici macar nu si-au periat cadrele, macar de rusine. De la cap de la basescu, care a si recunoscut-o si pana la talpa partidului, numai capuse comuniste. Geaba se supara Dutu pe Hassoti, el nici macar nu isi da seama ca tot cu metode securiste lucreaza.
PNL-ul a facut macar cate ceva la guvernare, si bune si rele, Pd-ul pare ca doarme in continuare: ex. minstrul mediului =PD care a fugit la mamica in timpul inundatiilor. In realitate nu doarme ci pur si simplu nu are cadre.

stefanalexandru din bucuresti (...@hidroelectrica.ro, IP: 82.78.115...)
2005-06-21 18:47
Ba are stimabilo, numai ca sunt insurubati PSD-isti gratie concursurilor trucate puse la cale de secretarii de partid si

...BOB(Biroul Oamenilor Muncii), gen Patriciu, care daca nu stiati, intr-o asemenea functie l-a gasit anu' 89', si nu ne lasa pe noi tinerii valorosi cu stagii de cercetare si specializare efectuate pe banii universitatilor occidentale si nu ai contribuabilului roman sa facem treaba, mamzela PCR-ista!!!
Asta a si spus Boc, ori ne lasati sa guvernam, fiindca degeaba esti ministru daca n-ai toti subalternii oameni de incredere si competenti iar ceea ce am scris despre atitudinea liberalilor infratiti cu PUR-istii si UDMR-istii care conserva intacta clica PSD-ista din MEC-ANSPCP si nu numai, se poate verfica!!!
Sulfina si Silvian Ionescu n-au putut schimba nici un Director de Directie din MMGA fiindca-s inscaunati prin frauda concursurilor trucate Directori pe viata!!!
Dar tie madamo nu-ti convine sa se auda toate astea!
Stefan Alexandru Iordache, membru PD Bucuresti

stefanalexandru din bucuresti (...@hidroelectrica.ro, IP: 82.78.115...)
2005-06-21 18:59
PCR-isto sau PCR-istule protesteaza in fata PNL+PC+UDMR care tolereaza si ocrotesc incompetenta crasa la MEC-ANSPCP

Daca e nevoie o repet fiindca se poate verifica oricand ca am acumulat cea mai vasta experienta fiind util si organelor de cercetare penala ca inspector al ANSPCP insa calitatea de membru PD m-a facut in opinia stimabililor liberali+conservatori+udemeristi, indezirabil pentru a conduce Agentia ticsita de pensionari pentru limita de varsta si cuconet ce nu si-au exercitat niciodata atributiile conform legii.
Lucrurile-s limpezi: puturosenia si incompetenta PSD-ista e conservata de PNL+PC+UDMR, iar lucrurile stau asijderea si in privinta celorlalti Directori din MEC ce au in atributii bunul mers al activitatii in domeniul industriei chimice!!!
ing. chimist drd. Stefan Alexandru Iordache, membru PD Bucuresti


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00636 sec.