Ziua Logo
  15:29, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-10-07
diana-andreea din Bucuresti (...@home.ro, IP: 193.230.156...)
2005-10-07 11:37
Mai traieste Renate Weber ?

Mi-a povestit tata o patanie de-a sa... Este o continuare la o alta pe care am expus-o aici.

Se intampla prin '77, dupa cutremur, cand intreprinderea la care lucra tata s-a daramat. Oamenii au "bantuit" o vreme printre daramaturi. Pentru ca, intotdeauna in aceasta tara, le-au trebuit mult autoritatilor sa se apuce de treaba. A fost nevoie de interventia directa a lui ceasca pentru ca, imediat, sa se treaca la treaba... Noua cladire a fost construita in timp record, fapt mentionat de ceasca, cu oarecare mandrie... Dar, in loc sa se apuce de treaba si sa indemne oamenii la munca, directorul intreprinderii si-a facut socoteala ca ar fi mai avantajos pentru el daca, profitand de situatie, ar sa restructura intreprinderea. Oricum, pe vremea aceea se gasea de lucru si, daca nu aveai un loc de munca, iti gaseau autoritatile, asa ca oamenii nu si-au facut griji asa cum isi fac cei de astazi.

Numai ca directorul nostru nu dorea restructurarea dupa principii de eficienta economica. El ar fi vrut sa mentina numai acele activitati unde se aflau amicii sai apropiati. Nu conta pentru el ca se lucra la reconstructia noii cladiri, ca intrepriderea ar fi fost deosebit de rentabila daca resursele umane si materiale ar fi fost chivernisite mai bine si directionate inspre bunastarea locala si generala. Contau numai considerentele de ordin personal. Prin specificul ei si pozitia geografica a tarii, intreprinderea a trezit interes organizatiilor internationale. Se realizase deja contacte economice avantajoase, urmand sa se stabileasca un sistem in care produsele sa beneficieze de o piata de desfacere avantajoasa in toata lumea (s-au mai intamplat si minuni din astea !). Insa la contactele pe care le avusese cu liderii acestor organizatii, directorul nostru(un incult notoriu care stalcea limba engleza ca provoca rasul ascultatorilor !) fierbea de o nemultumire mocnita. "Da-i in ma-sa ca nu ma intereseaza !", spunea el intotdeauna cand venea vorba de a primi vizite de la emisarii straini sau de sa discute despre afaceri cu strainii. A avut el grija sa toarne bine la Securitate(asa se face si acum !), si-i montase pe cei cu represiunea si informatia, ca nici ceasca nu spunea nimic... Dar, finalul afacerii si pozitia lui ceasca o sa vi le spun cu alta ocazie...

Ce rol a avut tata in aceasta nemernicie ? Ei bine, tata a fost o personalitate in acea intreprindere. Un om bine pregatit si deosebit de lucid. El nu putea sa inteleaga de ce trebuia intreprinderea sa piara. Mai mult, varianta de organizare pe care o dorea directorul, presupunea ca unele produse sa fie acum achizitionate din strainatate si deci, costurile deveneau mult mai mari. Stia si el ca pentru contractele de achizitionare se incasau comisioane mari si presupunea ca directorul nu facea totul chiar de capul lui. Si s-a dus la ceasca si ceasca l-a primit... dar ce au vorbit ei acolo, cu alta ocazie...

In scurt timp lucrurile au luat o noua turnura. Contactele externe s-au mentinut. Totusi, consilierul pe probleme tehnice al directorului a inaintat propunerea de restructurare. Cu cateva zile inainte de a se trece la fapte, tata a discutat cu acesta. Pentru ca era si el de meserie (fusesera colegi de facultate !), nu putea contesta argumentele tatii. Intr-un final, lalaindu-se in mod lamentabil, omul a dat de intels ca nu are ce face si a aratat cu ochii inspre biroul directorului. Si, tata l-a intrebat : "Suntem normali la cap ?".

Zilele trecute, o serie de personalitati au stat de vorba cu Renate Weber. A suferit in trecut la vorbele lui Iliescu legate de "starea sanatatii sale mintale". Ei se asteptau la o anumita luciditate in problema care-l framanta pe Basescu. Dar iata, si ea a avut pozitia consilierului tehnic din povestire. Se pare ca boala asta prin care dam din cap a dezaprobare, dar aratam spre "seful", este veche. In viata, o asemenea pozitie nu ne face cinste, dar ne aduce arginti. In tara asta, o intalnim peste tot...

PS. Citesc cu interes toate comentariile forumistilor. Sunt uimita ca unii au ceva personal cu domnul Sorin Rosca Stanescu. Am citit atenta si articolul dumnealui. Nu am gasit nimic din ceea ce se sustine. Oare ce se intampla ? Simtiti nevoia sa defulati anumite frustratii si apreciati ca el poate fi ciuca batailor dvs. ? Este trist ca nu aveti argumente serioase iar lamentarile acestea sau strigatele de razboi nejustificate nu va fac cinste. Iar daca prin pozitia mea v-am adus oarece prejudicii, spuneti-le. Ma ofer sa ma "sanctionati" pe mine cu cuvintele dvs. lipsite de logica si pline de rautate. Sunt mai la indemana dvs. si va raspund. Ca doar nu credeti ca Sorin Rosca Stanescu este la fel de orgolios ca CTP si va iesi pe posturile de televiziune infierand intr-un stil tipic comunist pozitia jignitoare a unei parti a cititorilor sai.


diana-andreea din Bucuresti (...@home.ro, IP: 193.230.156...)
2005-10-07 11:57
Re: Mai traieste Renate Weber ?... Pentru Tzepelica.

Imi cer iertare pentru erorile de ortografie si punctuatie pe care le-am facut in acest comentariu. Voi incerca sa nu se mai repete. Este greu dar nu imposibil. Cand scriu, am in fata un "Indreptar ortografic". Nu ca as vrea sa fiu ironica la pretentiile tale, dar consider ca ai dreptate. Numai astfel putem sa ne desavarsim. Sper sa citesti comentariul de mai sus, cu ingaduinta.

Cu stima si fara resentimente,
Diana

diana-andreea din Bucuresti (...@home.ro, IP: 193.230.156...)
2005-10-07 12:01
Re: Mai traieste Renate Weber ?... Pentru Raduc.

M-am gandit mult la cele scrise de tine. Mi-ar place sa am un asemenea prieten. Sincer !

Totusi vreau sa-ti spun ca investigatiile tale sunt fara o finalitate consistenta. iar obiectivul este altul. Nu te opri numai la o asemenea analiza. Eu, una, cred ca intelegi mult mai mult din toate.

Cu sinceritate,
Diana

diana-andreea din Bucuresti (...@home.ro, IP: 193.230.156...)
2005-10-07 12:05
Re: Mai traieste Renate Weber ?... Pentru Flachi.

Este interesant ceea ce am vazut. Nu am simtit nimic. Este interesanta abordarea problematicii. Cred ca ai nevoie de profesionisti sensibili. Altfel, toate cele pe care le-ai initiat se vor prabusi precum un castel de carti. Insusi fundamentul este usor slabit. Organizarea site-ului trebuie sa fie mult mai ampla.

Cu stima,
Diana

Raquel (...@hotmail.com, IP: 80.97.105...)
2005-10-07 12:40
Re: Mai traieste Renate Weber ? - Sigur, are numai 103 ani !

Dupa acel proverb cu "nu-i frumoasa, da-i batrana", falsa sasoaica se simte chiar bine, zburda. Nu stiu ce consiliaza ea la Cotroceni, dar nu da semne ca ar cunoaste legile, sau macar le-ar respecta pe cele existente. In rest, intreab-o pe sefa ei, Elena Udrea, ce calificativ ii va da la sfarsit de an. Apropos de consilieri - oare de ce n-a rezista Plesu intre atatea somitati ?!

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2005-10-07 13:05
Re: Mai traieste Renate Weber ? - Sigur, are numai 103 ani ! Rachela

> Dupa acel proverb cu "nu-i frumoasa, da-i batrana", falsa
> sasoaica se simte chiar bine, zburda.

Salutare nea severine. Esti bine? Doar severin are probleme grave cu "etniile".

> Nu stiu ce consiliaza ea la
> Cotroceni, dar nu da semne ca ar cunoaste legile, sau macar le-ar
> respecta pe cele existente.

Pai ce se "departeaza" cumva de linia predecesoarelor sale in consiliere prezidentiala? Ma refer normal la alelalte doua "ne-frumoase dar batrane" tanti puwak(severine atentie ca si asta e minoritara) si rodica. Sti tu ca te refereai la lege am deschis si eu "paranteza".

> In rest, intreab-o pe sefa ei, Elena
> Udrea, ce calificativ ii va da la sfarsit de an. Apropos de
> consilieri - oare de ce n-a rezista Plesu intre atatea somitati ?!

Ca tot pui intrebari asa de "directe" explicatia pt rezistenta redusa a lui Plesu o regasesti probabil in raspunsul la rezistenta "nefinalizata" a lui talpes printre "frumoasele" consiliere ale lui ilici. Daca pana si talpeche nu a rezistat la mimozele alea doua.

Tzepelica (...@yahoo.com, IP: 82.208.174...)
2005-10-07 13:07
Diana-andreea si povestile cu Fat-Frumos...

"Pildele" povestilor tale, dragutza, sunt la fel de false ca si cele care sunt servite pustanilor, in povestile cu Fat-Frumos.
Te-ai intrebat, de ex., de ce Zmeul este personajul negativ desi se duce, bietul, in fiecare zi - dis-de dimineata - la munca ?
Si de ce Fat-Frumos, care nu are alta preocupare decat sa i-o fure Zmeului pe Ileana Cosanzeana, este personajul pozitiv/exemplar ?
Mai intotdeauna, morala este discutabila.
Ca si educatia unora, de altfel...

La 2005-10-07 11:37:37, diana-andreea a scris:

> Mi-a povestit tata o patanie de-a sa... Este o continuare la o alta pe
> care am expus-o aici.
> 
> Se intampla prin '77, dupa cutremur, cand intreprinderea la care lucra
> tata s-a daramat. Oamenii au "bantuit" o vreme printre
> daramaturi. Pentru ca, intotdeauna in aceasta tara, le-au trebuit
> mult autoritatilor sa se apuce de treaba. A fost nevoie de
> interventia directa a lui ceasca pentru ca, imediat, sa se treaca la
> treaba... Noua cladire a fost construita in timp record, fapt
> mentionat de ceasca, cu oarecare mandrie... Dar, in loc sa se apuce
> de treaba si sa indemne oamenii la munca, directorul intreprinderii
> si-a facut socoteala ca ar fi mai avantajos pentru el daca, profitand
> de situatie, ar sa restructura intreprinderea. Oricum, pe vremea aceea
> se gasea de lucru si, daca nu aveai un loc de munca, iti gaseau
> autoritatile, asa ca oamenii nu si-au facut griji asa cum isi fac cei
> de astazi.
> 
> Numai ca directorul nostru nu dorea restructurarea dupa principii de
> eficienta economica. El ar fi vrut sa mentina numai acele activitati
> unde se aflau amicii sai apropiati. Nu conta pentru el ca se lucra la
> reconstructia noii cladiri, ca intrepriderea ar fi fost deosebit de
> rentabila daca resursele umane si materiale ar fi fost chivernisite
> mai bine si directionate inspre bunastarea locala si generala. Contau
> numai considerentele de ordin personal. Prin specificul ei si pozitia
> geografica a tarii, intreprinderea a trezit interes organizatiilor
> internationale. Se realizase deja contacte economice avantajoase,
> urmand sa se stabileasca un sistem in care produsele sa beneficieze
> de o piata de desfacere avantajoasa in toata lumea (s-au mai
> intamplat si minuni din astea !). Insa la contactele pe care le
> avusese cu liderii acestor organizatii, directorul nostru(un incult
> notoriu care stalcea limba engleza ca provoca rasul ascultatorilor !)
> fierbea de o nemultumire mocnita. "Da-i in ma-sa ca nu ma
> intereseaza !", spunea el intotdeauna cand venea vorba de a
> primi vizite de la emisarii straini sau de sa discute despre afaceri
> cu strainii. A avut el grija sa toarne bine la Securitate(asa se face
> si acum !), si-i montase pe cei cu represiunea si informatia, ca nici
> ceasca nu spunea nimic... Dar, finalul afacerii si pozitia lui ceasca
> o sa vi le spun cu alta ocazie...
> 
> Ce rol a avut tata in aceasta nemernicie ? Ei bine, tata a fost o
> personalitate in acea intreprindere. Un om bine pregatit si deosebit
> de lucid. El nu putea sa inteleaga de ce trebuia intreprinderea sa
> piara. Mai mult, varianta de organizare pe care o dorea directorul,
> presupunea ca unele produse sa fie acum achizitionate din strainatate
> si deci, costurile deveneau mult mai mari. Stia si el ca pentru
> contractele de achizitionare se incasau comisioane mari si presupunea
> ca directorul nu facea totul chiar de capul lui. Si s-a dus la ceasca
> si ceasca l-a primit... dar ce au vorbit ei acolo, cu alta ocazie...
> 
> In scurt timp lucrurile au luat o noua turnura. Contactele externe
> s-au mentinut. Totusi, consilierul pe probleme tehnice al
> directorului a inaintat propunerea de restructurare. Cu cateva zile
> inainte de a se trece la fapte, tata a discutat cu acesta. Pentru ca
> era si el de meserie (fusesera colegi de facultate !), nu putea
> contesta argumentele tatii. Intr-un final, lalaindu-se in mod
> lamentabil, omul a dat de intels ca nu are ce face si a aratat cu
> ochii inspre biroul directorului. Si, tata l-a intrebat :
> "Suntem normali la cap ?".
> 
> Zilele trecute, o serie de personalitati au stat de vorba cu Renate
> Weber. A suferit in trecut la vorbele lui Iliescu legate de
> "starea sanatatii sale mintale". Ei se asteptau la o
> anumita luciditate in problema care-l framanta pe Basescu. Dar iata,
> si ea a avut pozitia consilierului tehnic din povestire. Se pare ca
> boala asta prin care dam din cap a dezaprobare, dar aratam spre
> "seful", este veche. In viata, o asemenea pozitie nu ne
> face cinste, dar ne aduce arginti. In tara asta, o intalnim peste
> tot...
> 
> PS. Citesc cu interes toate comentariile forumistilor. Sunt uimita ca
> unii au ceva personal cu domnul Sorin Rosca Stanescu. Am citit atenta
> si articolul dumnealui. Nu am gasit nimic din ceea ce se sustine.
> Oare ce se intampla ? Simtiti nevoia sa defulati anumite frustratii
> si apreciati ca el poate fi ciuca batailor dvs. ? Este trist ca nu
> aveti argumente serioase iar lamentarile acestea sau strigatele de
> razboi nejustificate nu va fac cinste. Iar daca prin pozitia mea v-am
> adus oarece prejudicii, spuneti-le. Ma ofer sa ma
> "sanctionati" pe mine cu cuvintele dvs. lipsite de logica
> si pline de rautate. Sunt mai la indemana dvs. si va raspund. Ca doar
> nu credeti ca Sorin Rosca Stanescu este la fel de orgolios ca CTP si
> va iesi pe posturile de televiziune infierand intr-un stil tipic
> comunist pozitia jignitoare a unei parti a cititorilor sai.
> 
> 
> 
> 

diana-andreea din Bucuresti (...@home.ro, IP: 193.230.156...)
2005-10-07 13:11
Re: Raquel


Este buna intrebarea ta referitoare la Plesu. Aici trebuie sa ne gandim cine era si este Plesu. Si apoi cine era si este Elena Udrea.

In ceea ce o priveste Renate Weber, lucrurile se schimba. Stii cum este:spune-mi ce crezi si Dumnezeu are el crija sa-ti arate limitele. Prin urmare, pana la urma, fiecare arata cine este. Insa, ca sa fiu sincera, prestatia doamnei Renate Weber ma ingrijoreaza. Si asta, nu pentru ca nu inteleg obedienta ei nejustificata. Ci pentru ca vad lipsa de pretuire cu care este tratata atat la noul ei loc de munca, cat si de ceilalti oameni mai apropiati.

Intrebarea mea are un anumit chichirez (fara nici o referire la domnul Dinescu !). De aproape zece luni am avut impresia ca a decedat. Evident ca ea apare asa, intr-un fundal (ca element decorativ !) odata cu domnul Basescu. Vad si eu ca s-a mai ingrasat putin ceea ce pentru o femeie de varsta ei, este o catastrofa. Nu stiu cum sa spun insa, am impresia ca are spiritul infrant. Ori, tocmai acest lucru ma ingrijoreaza. Si la asta ma refer, pentru ca Renate Weber a fost un om de exceptie ! Si, nu sunt chiar atat de afectata ca Renate Weber a capotat. Ma irita faptul ca unii oameni de seama (la Plesu nu a mers !) isi schimba culoarea "pielii" in contact cu "soarele". Iar acest lucru este cel mai grav ! Nici nu imi dau seama daca poate fi explicat prin educatie, asta ca sa fac legatura cu continutul comentariului meu.

Cu pretuire,
Diana


La 2005-10-07 12:40:12, Raquel a scris:

> Dupa acel proverb cu "nu-i frumoasa, da-i batrana", falsa
> sasoaica se simte chiar bine, zburda. Nu stiu ce consiliaza ea la
> Cotroceni, dar nu da semne ca ar cunoaste legile, sau macar le-ar
> respecta pe cele existente. In rest, intreab-o pe sefa ei, Elena
> Udrea, ce calificativ ii va da la sfarsit de an. Apropos de
> consilieri - oare de ce n-a rezista Plesu intre atatea somitati ?!
> 

diana-andreea din Bucuresti (...@home.ro, IP: 193.230.156...)
2005-10-07 13:23
Re: Diana-andreea si povestile cu Fat-Frumos... Iti multumesc Tzepelica.


Nici nu stii cat de mult conteaza pentru mine, opinia ta.
Mai esti suparat ? Ce sa fac pentru a-ti intra in voie ?
Vrei sa nu mai scriu ?
Sau imi promiti ca nu ma mai citesti si, gata ?
Dar daca titusi ai sa citesti si ai sa ma critici asa cum o faci acum, imi faci un mare serviciu.
Prin urmare, iti multumesc.
Nu stiu de ce, interventia ta imi aduce aminte de un alt forumist la care am tinut foarte mult si vad ca nu mai apare. Pana acum am trait cu oarecare nostalgie. Acum, ca te-am intalnit pe tine, incep sa-l uit. Vezi, asa este viata. Unul moare, altul se naste. Viata merge inainte. Si critica ajuta la ceva.

Cu pretuire,
Diana

La 2005-10-07 13:07:08, Tzepelica a scris:

> "Pildele" povestilor tale, dragutza, sunt la fel de false ca
> si cele care sunt servite pustanilor, in povestile cu Fat-Frumos.
> Te-ai intrebat, de ex., de ce Zmeul este personajul negativ desi se
> duce, bietul, in fiecare zi - dis-de dimineata - la munca ?
> Si de ce Fat-Frumos, care nu are alta preocupare decat sa i-o fure
> Zmeului pe Ileana Cosanzeana, este personajul pozitiv/exemplar ?
> Mai intotdeauna, morala este discutabila.
> Ca si educatia unora, de altfel...
> 

Raquel (...@hotmail.com, IP: 80.97.105...)
2005-10-07 13:23
Re: Mai traieste Renate Weber ? - Sigur, are numai 103 ani ! Rachela

Vai, Shadow, imi era dor de tine. Pe langa Weber, cele doua doamne numite de tine, sunt intruchiparea Afroditei, atunci cand se nastea din mare+Sharon Stone in "Basic instinct". Avand sange evreiesc, cu greu m-ar putea acuza cineva de semitism sau de rasism, dar tu astfel califici o remarca despre uzurparea unei nationalitati, cea de sasoaica(in Bucovina nemtii au plecat acum cateva secole, iar cei ramasi mai au nemtesti doar numele). Cunoscandu-l bine pe Plesu, ma indoiesc foarte, foarte tare ca s-ar uita macar la una ca Udrea, chiar daca o anumita parte anatomica nu stie carte ; este un om de cultura pana in maduva oaselor si orice regina a menelelor, chiar frumoasa, nu ar face decat sa-i raneasca simtul estetic exacerbat.

Raquel (...@hotmail.com, IP: 80.97.105...)
2005-10-07 13:26
Diana draga, despre morti numai de bine

Spun asta pentru ca si tu ai vorbit doar la timpul trecut despre respectiva.

bebe1 (, IP: 82.76.6...)
2005-10-07 14:04
Re: Raquel/ Andrei Plesu

Reprosul esential pe care îl am de facut tarii si vremurilor - asta doar pentru a cita un singur exemplu - este ca ma împiedica sa ma bucur de frumusetea vietii. Nu mai am timp pentru prietenie, pentru taclaua voioasa, pentru cheful asezat. Sunt ocupat, sunt grabit, sunt hartuit, coplesit de lehamite. Am ajuns sa ma comport ca si cum Hrebenciuc si Cozmânca, Sechelariu si Vanghelie, Constantinescu si Agathon, Talpes si Garcea ar exista cu adevarat. Colectionez antipatii si prilejuri de satisfactie. Mi-am pierdut încrederea în virtutile natiei, în sansa tarii, în rostul lumii .. - Andrei Plesu, februarie 2005

Cauza abandonului - aprobat prin decret, de presedinte - este, potrivit marturiei demisionarului, „o problema legata de sanatate”. „Efortul si ritmul de lucru de aici depaseau puterea arterelor mele”, a spus Plesu, ieri, înainte de a parasi, vioi, dealul Cotrocenilor. -4 mai 2005

La 2005-10-07 12:40:12, Raquel a scris:

> Dupa acel proverb cu "nu-i frumoasa, da-i batrana", falsa
> sasoaica se simte chiar bine, zburda. Nu stiu ce consiliaza ea la
> Cotroceni, dar nu da semne ca ar cunoaste legile, sau macar le-ar
> respecta pe cele existente. In rest, intreab-o pe sefa ei, Elena
> Udrea, ce calificativ ii va da la sfarsit de an. Apropos de
> consilieri - oare de ce n-a rezista Plesu intre atatea somitati ?!
>

Raquel (...@hotmail.com, IP: 80.97.105...)
2005-10-07 14:15
Bebe

Scuza asta a lui Plesu, cu sanatatea, seamana cu raportul KGB despre moartea unui dusman al poporului - ca a murit fiindca a mancat lapte batut...sau ca a murit de pneumonie, glontul fiind foarte rece...

bebe1 din Bucuresti (...@gmail.com, IP: 82.76.6...)
2005-10-07 14:34
Re: Raquel

Nu intimplator am pus si ceea ce spunea in februarie. Ai cap, pune-le una linga alta si judeca. Aici nu a declarat KGB-ul ci "decedatul" in persoana.
Vrei neaparat sa ajungi la o anumita concluzie, problema ta. Spui ca-l cunosti bine pe Plesu, de ce nu-l intrebi direct de ce a plecat de la Cotroceni?

Si pentru ca ai revenit, da-mi si mie Structura Organizatoricã la Cotroceni, ca m-am pierdut si nu mai stiu cine ce cui ii e subordonat sau nu, si toate astea din cauza ta.

La 2005-10-07 14:15:07, Raquel a scris:

> Scuza asta a lui Plesu, cu sanatatea, seamana cu raportul KGB despre
> moartea unui dusman al poporului - ca a murit fiindca a mancat lapte
> batut...sau ca a murit de pneumonie, glontul fiind foarte rece...
>

Raquel (...@hotmail.com, IP: 80.97.105...)
2005-10-07 14:44
Cauta organigrama Cotrocenilor la www.haremsultan.ro

L-am intrebat, dar nu vrea sa spuna. Stie el de ce...Oricum, e greu sa recunosti ca te-ai inselat atat de grav in privinta unui om. Toata lumea e revoltata de cate fonduri are parlamentul, dar nimeni nu sufla o vorbulita despre fondurile Cotrocenilor, cam cat este platita armata de consilieri.

bebe1 din Bucuresti (...@gmail.com, IP: 82.76.6...)
2005-10-07 14:57
Re: Plesu/Raquel

www.haremsultan.ro zice asa "Please check the name and try again". Ce vrea sa insemne asta?

Poate ca ce-a avut de spus a spus, nu? De ce sa fie greu sa recunosti? Paler o spune cit se poate de deschis ... Cine are ceva de spus in momentul asta o spune cit se poate de deschis, fie ca acel cineva considera ca s-a inselat sau dimpotriva. Daca Plesu e asa cum il consideri tu nu are motive sa se ascunda, cu atit mai mult cu cit nu-mi amintesc ca Plesu sa fi avut cine stie ce atitudine excesiv de binevoitoare fata de Basescu...

Aici gasesti fondurile cotrocenilor despre care nimeni nu sufla o vorbulita:
http://www.presidency.ro/static/ordine/AdmPrez/Bilant_30iunie2005.pdf
Salariile armatei de consilieri sint de asemenea cit se poate de publice, conform legii. Nu e vina nimanui ca nu ti se dau mura-n gura.
La 2005-10-07 14:44:09, Raquel a scris:

> L-am intrebat, dar nu vrea sa spuna. Stie el de ce...Oricum, e greu sa
> recunosti ca te-ai inselat atat de grav in privinta unui om. Toata
> lumea e revoltata de cate fonduri are parlamentul, dar nimeni nu
> sufla o vorbulita despre fondurile Cotrocenilor, cam cat este platita
> armata de consilieri.
>

Tzepelica (...@yahoo.com, IP: 82.208.174...)
2005-10-07 15:00
La "Deputati", Bombo are aproape trei plutoane (51) de consilieri...

Oare cine sunt si ce fac ei, acolo ?
Consiliaza ?
Nu va roade curiozitatea ?


La 2005-10-07 14:44:09, Raquel a scris:

> L-am intrebat, dar nu vrea sa spuna. Stie el de ce...Oricum, e greu sa
> recunosti ca te-ai inselat atat de grav in privinta unui om. Toata
> lumea e revoltata de cate fonduri are parlamentul, dar nimeni nu
> sufla o vorbulita despre fondurile Cotrocenilor, cam cat este platita
> armata de consilieri.
> 

Seherezada (...@yahoo.com, IP: 81.241.17...)
2005-10-07 15:06
Re: Alo, Raquel ...


pai e frumos ce faci ? vezi ca <haremul> a fost o institutie culturala serioasa, acum disparuta, insa cu renume respectabil. Nu are nici o legatura cu Cotrocenii.

Exista carti scrise de fiicele fostelor cadine, foarte interesante si instructive. In harem, nu toate femeile erau cadine, multe erau profesoare, muziciene, doftoricese, bucatarese. Erau reguli stricte, la care era supus pina si sultanul. Dupa o anumita perioada, cadinele trebuiau sa paraseasca haremul pentru a se casatori cu un sot nominalizat de sefa haremului si sa intemeieze o familie.

Imi amintesc ca existau ceva probleme, de exemplu dupa un an de casatorie, multe ex-cadine voiau sa se intoarca , motivul fiind ca placerile conjugale nu le egalau pe cele traite la harem. Nu de sultan duceau ele lipsa, ci de golanii aia de eunuci ...


La 2005-10-07 14:44:09, Raquel a scris:

>&nbsp;L-am intrebat, dar nu vrea sa spuna. Stie el de ce...Oricum, e greu sa
>&nbsp;recunosti ca te-ai inselat atat de grav in privinta unui om. Toata
>&nbsp;lumea e revoltata de cate fonduri are parlamentul, dar nimeni nu
>&nbsp;sufla o vorbulita despre fondurile Cotrocenilor, cam cat este platita
>&nbsp;armata de consilieri.
>&nbsp;

Mos Grigore din Chicago (...@worldnet.att.net, IP: 208.207.43...)
2005-10-07 15:22
Mai traieste Renate Weber? ALO DONSHOARA! Ne mai tii mult INCORDATI? Care e poanta cu TATA, ca nu rise nimeni pin-acu'!

La 2005-10-07 11:37:37, diana-andreea a scris:

>&nbsp;Mi-a povestit tata o patanie de-a sa... Este o continuare la o alta pe
>&nbsp;care am expus-o aici.
>&nbsp;
>&nbsp;Se intampla prin '77, dupa cutremur, cand intreprinderea la care lucra
>&nbsp;tata s-a daramat. Oamenii au "bantuit" o vreme printre
>&nbsp;daramaturi. Pentru ca, intotdeauna in aceasta tara, le-au trebuit
>&nbsp;mult autoritatilor sa se apuce de treaba. A fost nevoie de
>&nbsp;interventia directa a lui ceasca pentru ca, imediat, sa se treaca la
>&nbsp;treaba... Noua cladire a fost construita in timp record, fapt
>&nbsp;mentionat de ceasca, cu oarecare mandrie... Dar, in loc sa se apuce
>&nbsp;de treaba si sa indemne oamenii la munca, directorul intreprinderii
>&nbsp;si-a facut socoteala ca ar fi mai avantajos pentru el daca, profitand
>&nbsp;de situatie, ar sa restructura intreprinderea. Oricum, pe vremea aceea
>&nbsp;se gasea de lucru si, daca nu aveai un loc de munca, iti gaseau
>&nbsp;autoritatile, asa ca oamenii nu si-au facut griji asa cum isi fac cei
>&nbsp;de astazi.
>&nbsp;
>&nbsp;Numai ca directorul nostru nu dorea restructurarea dupa principii de
>&nbsp;eficienta economica. El ar fi vrut sa mentina numai acele activitati
>&nbsp;unde se aflau amicii sai apropiati. Nu conta pentru el ca se lucra la
>&nbsp;reconstructia noii cladiri, ca intrepriderea ar fi fost deosebit de
>&nbsp;rentabila daca resursele umane si materiale ar fi fost chivernisite
>&nbsp;mai bine si directionate inspre bunastarea locala si generala. Contau
>&nbsp;numai considerentele de ordin personal. Prin specificul ei si pozitia
>&nbsp;geografica a tarii, intreprinderea a trezit interes organizatiilor
>&nbsp;internationale. Se realizase deja contacte economice avantajoase,
>&nbsp;urmand sa se stabileasca un sistem in care produsele sa beneficieze
>&nbsp;de o piata de desfacere avantajoasa in toata lumea (s-au mai
>&nbsp;intamplat si minuni din astea !). Insa la contactele pe care le
>&nbsp;avusese cu liderii acestor organizatii, directorul nostru(un incult
>&nbsp;notoriu care stalcea limba engleza ca provoca rasul ascultatorilor !)
>&nbsp;fierbea de o nemultumire mocnita. "Da-i in ma-sa ca nu ma
>&nbsp;intereseaza !", spunea el intotdeauna cand venea vorba de a
>&nbsp;primi vizite de la emisarii straini sau de sa discute despre afaceri
>&nbsp;cu strainii. A avut el grija sa toarne bine la Securitate(asa se face
>&nbsp;si acum !), si-i montase pe cei cu represiunea si informatia, ca nici
>&nbsp;ceasca nu spunea nimic... Dar, finalul afacerii si pozitia lui ceasca
>&nbsp;o sa vi le spun cu alta ocazie...
>&nbsp;
>&nbsp;Ce rol a avut tata in aceasta nemernicie ? Ei bine, tata a fost o
>&nbsp;personalitate in acea intreprindere. Un om bine pregatit si deosebit
>&nbsp;de lucid. El nu putea sa inteleaga de ce trebuia intreprinderea sa
>&nbsp;piara. Mai mult, varianta de organizare pe care o dorea directorul,
>&nbsp;presupunea ca unele produse sa fie acum achizitionate din strainatate
>&nbsp;si deci, costurile deveneau mult mai mari. Stia si el ca pentru
>&nbsp;contractele de achizitionare se incasau comisioane mari si presupunea
>&nbsp;ca directorul nu facea totul chiar de capul lui. Si s-a dus la ceasca
>&nbsp;si ceasca l-a primit... dar ce au vorbit ei acolo, cu alta ocazie...
>&nbsp;
>&nbsp;In scurt timp lucrurile au luat o noua turnura. Contactele externe
>&nbsp;s-au mentinut. Totusi, consilierul pe probleme tehnice al
>&nbsp;directorului a inaintat propunerea de restructurare. Cu cateva zile
>&nbsp;inainte de a se trece la fapte, tata a discutat cu acesta. Pentru ca
>&nbsp;era si el de meserie (fusesera colegi de facultate !), nu putea
>&nbsp;contesta argumentele tatii. Intr-un final, lalaindu-se in mod
>&nbsp;lamentabil, omul a dat de intels ca nu are ce face si a aratat cu
>&nbsp;ochii inspre biroul directorului. Si, tata l-a intrebat :
>&nbsp;"Suntem normali la cap ?".
>&nbsp;
>&nbsp;Zilele trecute, o serie de personalitati au stat de vorba cu Renate
>&nbsp;Weber. A suferit in trecut la vorbele lui Iliescu legate de
>&nbsp;"starea sanatatii sale mintale". Ei se asteptau la o
>&nbsp;anumita luciditate in problema care-l framanta pe Basescu. Dar iata,
>&nbsp;si ea a avut pozitia consilierului tehnic din povestire. Se pare ca
>&nbsp;boala asta prin care dam din cap a dezaprobare, dar aratam spre
>&nbsp;"seful", este veche. In viata, o asemenea pozitie nu ne
>&nbsp;face cinste, dar ne aduce arginti. In tara asta, o intalnim peste
>&nbsp;tot...
>&nbsp;
>&nbsp;PS. Citesc cu interes toate comentariile forumistilor. Sunt uimita ca
>&nbsp;unii au ceva personal cu domnul Sorin Rosca Stanescu. Am citit atenta
>&nbsp;si articolul dumnealui. Nu am gasit nimic din ceea ce se sustine.
>&nbsp;Oare ce se intampla ? Simtiti nevoia sa defulati anumite frustratii
>&nbsp;si apreciati ca el poate fi ciuca batailor dvs. ? Este trist ca nu
>&nbsp;aveti argumente serioase iar lamentarile acestea sau strigatele de
>&nbsp;razboi nejustificate nu va fac cinste. Iar daca prin pozitia mea v-am
>&nbsp;adus oarece prejudicii, spuneti-le. Ma ofer sa ma
>&nbsp;"sanctionati" pe mine cu cuvintele dvs. lipsite de logica
>&nbsp;si pline de rautate. Sunt mai la indemana dvs. si va raspund. Ca doar
>&nbsp;nu credeti ca Sorin Rosca Stanescu este la fel de orgolios ca CTP si
>&nbsp;va iesi pe posturile de televiziune infierand intr-un stil tipic
>&nbsp;comunist pozitia jignitoare a unei parti a cititorilor sai.
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2005-10-07 15:35
Re: Mai traieste Renate Weber ? - Sigur, are numai 103 ani ! Rachela

> Vai, Shadow, imi era dor de tine.

Mai dar ce "vrajeala" :-).

> Pe langa Weber, cele doua doamne
> numite de tine, sunt intruchiparea Afroditei, atunci cand se nastea
> din mare+Sharon Stone in "Basic instinct".

O singura intrebare am la tine (deh gusturile stiu ca nu se discuta). Care "doamne"? Fara suparare.

> Avand sange
> evreiesc, cu greu m-ar putea acuza cineva de semitism sau de rasism,
> dar tu astfel califici o remarca despre uzurparea unei nationalitati,
> cea de sasoaica(in Bucovina nemtii au plecat acum cateva secole, iar
> cei ramasi mai au nemtesti doar numele).

Eu "nu calific" dupa etnie cum o face tov severin "inalt comisar". Sa iti traiasca "sangele" oricare ar fi el.

> Cunoscandu-l bine pe Plesu,
> ma indoiesc foarte, foarte tare ca s-ar uita macar la una ca Udrea,
> chiar daca o anumita parte anatomica nu stie carte ; este un om de
> cultura pana in maduva oaselor si orice regina a menelelor, chiar
> frumoasa, nu ar face decat sa-i raneasca simtul estetic exacerbat.

Tocmai cunoscandu-l personal pe domnul Plesu(subliniere la domnite si domni cand ne referim) ma indoiesc ca s-ar cunoaste "personal" cu tine. Inca o intrebare pt care raman indatorat draga Rachela, ce sunt alea menele ca vreau si eu sa vad cum se compara simtirile estetice chiar si exacerbate cu aceasta noua "conventie". Te referi cumva la manele, merdenele(de care stiu ca dl Plesu le adora), etc.

Si ca sa-ti fac o placere si tie ca "prea frumos" m-ai "intampinat" azi. Cine e Udrea :ppp? (in stilul tractoristului).

alwis46 (...@yahoo.com, IP: 82.78.124...)
2005-10-07 15:46
Re: Cauta organigrama Cotrocenilor la www.haremsultan.ro

Raquel,

Iata adresa unde intr-adevar poti afla despre ce inseamna harem, nu sensul atribuit de matale:
http://www.allaboutturkey.com/harem.htm

P.S.
Cunoasterea inseamna putere.

Dumitru Grozea




La 2005-10-07 14:44:09, Raquel a scris:

> L-am intrebat, dar nu vrea sa spuna. Stie el de ce...Oricum, e greu sa
> recunosti ca te-ai inselat atat de grav in privinta unui om. Toata
> lumea e revoltata de cate fonduri are parlamentul, dar nimeni nu
> sufla o vorbulita despre fondurile Cotrocenilor, cam cat este platita
> armata de consilieri.
>

Gargantua (...@hotmail.com, IP: 212.146.94...)
2005-10-07 15:58
Tatal Dianei-Andreea - ce personaj!

Tatal tau imi aduce aminte de nevasta lui Colombo: de cate ori avea el ceva de spus, amintea de ea!
Eu inteleg sa invatam din pataniile inaintasilor, dar poate ca pe multi nu-i intereseaza povestile din viata taticului tau si pierd, din aceasta cauza, esenta mesajului. Si-ar putea fi pacat!

La 2005-10-07 11:37:37, diana-andreea a scris:

>&nbsp;Mi-a povestit tata o patanie de-a sa... Este o continuare la o alta pe
>&nbsp;care am expus-o aici.
>&nbsp;
>&nbsp;Se intampla prin '77, dupa cutremur, cand intreprinderea la care lucra
>&nbsp;tata s-a daramat. Oamenii au "bantuit" o vreme printre
>&nbsp;daramaturi. Pentru ca, intotdeauna in aceasta tara, le-au trebuit
>&nbsp;mult autoritatilor sa se apuce de treaba. A fost nevoie de
>&nbsp;interventia directa a lui ceasca pentru ca, imediat, sa se treaca la
>&nbsp;treaba... Noua cladire a fost construita in timp record, fapt
>&nbsp;mentionat de ceasca, cu oarecare mandrie... Dar, in loc sa se apuce
>&nbsp;de treaba si sa indemne oamenii la munca, directorul intreprinderii
>&nbsp;si-a facut socoteala ca ar fi mai avantajos pentru el daca, profitand
>&nbsp;de situatie, ar sa restructura intreprinderea. Oricum, pe vremea aceea
>&nbsp;se gasea de lucru si, daca nu aveai un loc de munca, iti gaseau
>&nbsp;autoritatile, asa ca oamenii nu si-au facut griji asa cum isi fac cei
>&nbsp;de astazi.
>&nbsp;
>&nbsp;Numai ca directorul nostru nu dorea restructurarea dupa principii de
>&nbsp;eficienta economica. El ar fi vrut sa mentina numai acele activitati
>&nbsp;unde se aflau amicii sai apropiati. Nu conta pentru el ca se lucra la
>&nbsp;reconstructia noii cladiri, ca intrepriderea ar fi fost deosebit de
>&nbsp;rentabila daca resursele umane si materiale ar fi fost chivernisite
>&nbsp;mai bine si directionate inspre bunastarea locala si generala. Contau
>&nbsp;numai considerentele de ordin personal. Prin specificul ei si pozitia
>&nbsp;geografica a tarii, intreprinderea a trezit interes organizatiilor
>&nbsp;internationale. Se realizase deja contacte economice avantajoase,
>&nbsp;urmand sa se stabileasca un sistem in care produsele sa beneficieze
>&nbsp;de o piata de desfacere avantajoasa in toata lumea (s-au mai
>&nbsp;intamplat si minuni din astea !). Insa la contactele pe care le
>&nbsp;avusese cu liderii acestor organizatii, directorul nostru(un incult
>&nbsp;notoriu care stalcea limba engleza ca provoca rasul ascultatorilor !)
>&nbsp;fierbea de o nemultumire mocnita. "Da-i in ma-sa ca nu ma
>&nbsp;intereseaza !", spunea el intotdeauna cand venea vorba de a
>&nbsp;primi vizite de la emisarii straini sau de sa discute despre afaceri
>&nbsp;cu strainii. A avut el grija sa toarne bine la Securitate(asa se face
>&nbsp;si acum !), si-i montase pe cei cu represiunea si informatia, ca nici
>&nbsp;ceasca nu spunea nimic... Dar, finalul afacerii si pozitia lui ceasca
>&nbsp;o sa vi le spun cu alta ocazie...
>&nbsp;
>&nbsp;Ce rol a avut tata in aceasta nemernicie ? Ei bine, tata a fost o
>&nbsp;personalitate in acea intreprindere. Un om bine pregatit si deosebit
>&nbsp;de lucid. El nu putea sa inteleaga de ce trebuia intreprinderea sa
>&nbsp;piara. Mai mult, varianta de organizare pe care o dorea directorul,
>&nbsp;presupunea ca unele produse sa fie acum achizitionate din strainatate
>&nbsp;si deci, costurile deveneau mult mai mari. Stia si el ca pentru
>&nbsp;contractele de achizitionare se incasau comisioane mari si presupunea
>&nbsp;ca directorul nu facea totul chiar de capul lui. Si s-a dus la ceasca
>&nbsp;si ceasca l-a primit... dar ce au vorbit ei acolo, cu alta ocazie...
>&nbsp;
>&nbsp;In scurt timp lucrurile au luat o noua turnura. Contactele externe
>&nbsp;s-au mentinut. Totusi, consilierul pe probleme tehnice al
>&nbsp;directorului a inaintat propunerea de restructurare. Cu cateva zile
>&nbsp;inainte de a se trece la fapte, tata a discutat cu acesta. Pentru ca
>&nbsp;era si el de meserie (fusesera colegi de facultate !), nu putea
>&nbsp;contesta argumentele tatii. Intr-un final, lalaindu-se in mod
>&nbsp;lamentabil, omul a dat de intels ca nu are ce face si a aratat cu
>&nbsp;ochii inspre biroul directorului. Si, tata l-a intrebat :
>&nbsp;"Suntem normali la cap ?".
>&nbsp;
>&nbsp;Zilele trecute, o serie de personalitati au stat de vorba cu Renate
>&nbsp;Weber. A suferit in trecut la vorbele lui Iliescu legate de
>&nbsp;"starea sanatatii sale mintale". Ei se asteptau la o
>&nbsp;anumita luciditate in problema care-l framanta pe Basescu. Dar iata,
>&nbsp;si ea a avut pozitia consilierului tehnic din povestire. Se pare ca
>&nbsp;boala asta prin care dam din cap a dezaprobare, dar aratam spre
>&nbsp;"seful", este veche. In viata, o asemenea pozitie nu ne
>&nbsp;face cinste, dar ne aduce arginti. In tara asta, o intalnim peste
>&nbsp;tot...
>&nbsp;
>&nbsp;PS. Citesc cu interes toate comentariile forumistilor. Sunt uimita ca
>&nbsp;unii au ceva personal cu domnul Sorin Rosca Stanescu. Am citit atenta
>&nbsp;si articolul dumnealui. Nu am gasit nimic din ceea ce se sustine.
>&nbsp;Oare ce se intampla ? Simtiti nevoia sa defulati anumite frustratii
>&nbsp;si apreciati ca el poate fi ciuca batailor dvs. ? Este trist ca nu
>&nbsp;aveti argumente serioase iar lamentarile acestea sau strigatele de
>&nbsp;razboi nejustificate nu va fac cinste. Iar daca prin pozitia mea v-am
>&nbsp;adus oarece prejudicii, spuneti-le. Ma ofer sa ma
>&nbsp;"sanctionati" pe mine cu cuvintele dvs. lipsite de logica
>&nbsp;si pline de rautate. Sunt mai la indemana dvs. si va raspund. Ca doar
>&nbsp;nu credeti ca Sorin Rosca Stanescu este la fel de orgolios ca CTP si
>&nbsp;va iesi pe posturile de televiziune infierand intr-un stil tipic
>&nbsp;comunist pozitia jignitoare a unei parti a cititorilor sai.
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;

cicibebe din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.55.6...)
2005-10-07 16:37
Re: Mos Grigore si Gargantua... Ce-i,dom'le, cu tatal Dianei ?


Iti vine sa dai in ras sau plans, ca neutru nu poti fi cand vezi atata lipsa de bunavointa. Pai, ce, tatal Dianei este personajul ? Va spun eu, cred ca nici nu mai traieste sau, ma rog, nu are nici o legatura cu problema. Personajul este fictiv. Si ce, asta este problema ?

Allo ! Baieeeeeti.
Problema ridicata este Renate Weber. Ca-i sasoaica sau evreica nu ne intereseaza. Stie cineva cine este Renate Weber ? Sau, ma rog, ca sa parafrazez spusele Dianei, cine a fost ? Asta este problema. Nu este nici Plesu. Nici Udrea.... Repet pentru voi, cei ce inca nu v-ati trezit: Renate Weber.

Poate ati priceput. Iar daca nu, informati-va frumuseilor. Ca ideea avansata de Diana este buna si merita sa meditam asupra ei. Sau cautati nod in papura?



La 2005-10-07 15:58:36, Gargantua a scris:

>&nbsp;Tatal tau imi aduce aminte de nevasta lui Colombo: de cate ori avea el
>&nbsp;ceva de spus, amintea de ea!
>&nbsp;Eu inteleg sa invatam din pataniile inaintasilor, dar poate ca pe
>&nbsp;multi nu-i intereseaza povestile din viata taticului tau si pierd,
>&nbsp;din aceasta cauza, esenta mesajului. Si-ar putea fi pacat!
>&nbsp;

Seherezada (...@yahoo.com, IP: 81.241.17...)
2005-10-07 17:23
Re: Mos Grigore si Gargantua... Ce-i,dom'le, cu tatal Dianei ?


pai cicibebe draga, sa nu ai un shock, insa tatal dianei e si al tau si al vibratorului.
saracul de el, trei doamne si tot una !

La 2005-10-07 16:37:23, cicibebe a scris:

>&nbsp;
>&nbsp;Iti vine sa dai in ras sau plans, ca neutru nu poti fi cand vezi atata
>&nbsp;lipsa de bunavointa. Pai, ce, tatal Dianei este personajul ? Va spun
>&nbsp;eu, cred ca nici nu mai traieste sau, ma rog, nu are nici o legatura
>&nbsp;cu problema. Personajul este fictiv. Si ce, asta este problema ?
>&nbsp;
>&nbsp;Allo ! Baieeeeeti.
>&nbsp; Problema ridicata este Renate Weber. Ca-i sasoaica sau evreica nu ne
>&nbsp;intereseaza. Stie cineva cine este Renate Weber ? Sau, ma rog, ca sa
>&nbsp;parafrazez spusele Dianei, cine a fost ? Asta este problema. Nu este
>&nbsp;nici Plesu. Nici Udrea.... Repet pentru voi, cei ce inca nu v-ati
>&nbsp;trezit: Renate Weber.
>&nbsp;
>&nbsp;Poate ati priceput. Iar daca nu, informati-va frumuseilor. Ca ideea
>&nbsp;avansata de Diana este buna si merita sa meditam asupra ei. Sau
>&nbsp;cautati nod in papura?
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;La 2005-10-07 15:58:36, Gargantua a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Tatal tau imi aduce aminte de nevasta lui Colombo: de cate ori avea el
>&nbsp;>&nbsp;ceva de spus, amintea de ea!
>&nbsp;>&nbsp;Eu inteleg sa invatam din pataniile inaintasilor, dar poate ca pe
>&nbsp;>&nbsp;multi nu-i intereseaza povestile din viata taticului tau si pierd,
>&nbsp;>&nbsp;din aceasta cauza, esenta mesajului. Si-ar putea fi pacat!
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2005-10-07 17:26
Re: Mos Grigore si Gargantua... Ce-i,dom'le, cu tatal Dianei ? cici aparusi?

> Iti vine sa dai in ras sau plans, ca neutru nu poti fi cand vezi atata
> lipsa de bunavointa. Pai, ce, tatal Dianei este personajul ? Va spun
> eu, cred ca nici nu mai traieste sau, ma rog, nu are nici o legatura
> cu problema. Personajul este fictiv. Si ce, asta este problema ?

Plangem cu lacrimi "ipocrite" din nou :-).

> Allo ! Baieeeeeti.
> Problema ridicata este Renate Weber. Ca-i sasoaica sau evreica nu ne
> intereseaza. Stie cineva cine este Renate Weber ? Sau, ma rog, ca sa
> parafrazez spusele Dianei, cine a fost ? Asta este problema. Nu este
> nici Plesu. Nici Udrea.... Repet pentru voi, cei ce inca nu v-ati
> trezit: Renate Weber.

Cine e dle madam renate weber? E cumva "diferita" de "frumusetile" cu care ne-au obisnuit politicienii romani? Deci cine e madam Weber sau puwac sau stanoiu? Cum de sari ca arsa doar la weber si la udrea cici? E ca si cum ai spune "istoria a inceput acum 10 luni" sau "azi".

> Poate ati priceput. Iar daca nu, informati-va frumuseilor. Ca ideea
> avansata de Diana este buna si merita sa meditam asupra ei. Sau
> cautati nod in papura?

Care idee? Ideea cu "semnele" spre "usa lu' sefu"? Esti sigura ca asta e "idee"?

flachi din RO, USA si ce s-o mai adauga la echipa HTTP://PEROMANESTE.COM (...@gmail.com, IP: 69.150.58...)
2005-10-07 17:44
Re: Mai traieste Renate Weber ?... Pentru Flachi.

Diana Andreea, nu inteleg exact despre ce-i vorba. Sunt pe site-ul peromaneste detalii despre cum putem fi contactati.

Cu bine, peromaneste

La 2005-10-07 12:05:04, diana-andreea a scris:

> Este interesant ceea ce am vazut. Nu am simtit nimic. Este interesanta
> abordarea problematicii. Cred ca ai nevoie de profesionisti sensibili.
> Altfel, toate cele pe care le-ai initiat se vor prabusi precum un
> castel de carti. Insusi fundamentul este usor slabit. Organizarea
> site-ului trebuie sa fie mult mai ampla.
>
> Cu stima,
> Diana
>

Sergiu Popescu din Canada (...@yahoo.com, IP: 216.16.224...)
2005-10-07 17:47
Re: Mai traieste Renate Weber ?

Diana, iarta-ma, dar nu ma pot abtine sa nu-ti spun ceva! De catava vreme ti-am urmarit postarile si sub un anumit aspect sunt trase la indigo. Incep sa cred ca te-a fascinat Colombo...vino pe pamant, te rog!

Ratacitul (...@lycos.com, IP: 67.71.13...)
2005-10-07 17:50
Re:.....Rachela/ Shadow: "despre"...domnule intelectual, nu "de"

Daca tot ne-ati adus la cunostinta relatia dumneavoastra speciala cu Andrei Plesu (si cand spun speciala, ma refer la faptul ca Andrei Plesu vi se destainuie frecvent, de unde si cunoasterea atat de certa a preferintelor domniei sale in materie de muzica si....de cunostinte - va indoiti ca AP s-ar cunoaste personal cu Rachela-), de unde deducem ca sunteti un intelectual la nivelul pretentiilor domnului Plesu, poate ar fi bine sa nu mai macelariti limba romana si sa ne dati un exemplu de tinuta intelectuala.

Asadar, "Te referi cumva la manele, merdenele( DESPRE care stiu ca dl Plesu le adora), etc." si nu "Te referi cumva la manele, merdenele(DE care
> stiu ca dl Plesu le adora), etc."

Un neintelectual (inflatia mai mica, pe culoarul celalat e inghesuiala mare!) care NU il cunoaste personal pe Andrei Plesu,

Ratacitul

PS: Astept cu interes sa fragmentati postarea mea, sa gasiti sensuri ascunse, eventual afilieri la partide, preferinte gastronomice, si de ce nu, atat de uzitatul argument intelectual al forumului "ba pe-a mamei dumneavoastra".


La 2005-10-07 15:35:47, Shadow a scris:
...........................................
> Tocmai cunoscandu-l personal pe domnul Plesu(subliniere la domnite si
> domni cand ne referim) ma indoiesc ca s-ar cunoaste
> "personal" cu tine. Inca o intrebare pt care raman
> indatorat draga Rachela, ce sunt alea menele ca vreau si eu sa vad
> cum se compara simtirile estetice chiar si exacerbate cu aceasta noua
> "conventie". Te referi cumva la manele, merdenele(de care
> stiu ca dl Plesu le adora), etc.
................................................

cicibebe din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.55.6...)
2005-10-07 17:52
Re: Shadow... Da, ce-ai vrea sa-ti spuna, musiu ?


Ca toti care par mai verticali si ii mai si crezi, au un comportament bizar daca urca intr-un fotoliu sau ajung la Cotroceni ? Ca toata lumea incearca sa "se spele pe maini", zicand ca nu are nici o vina si "seful" gandeste tot si le face el pe toate. Pai asta a si spus. Ce, pe tine te lasa rece acest punt de vedere ? Chiar nu reprezinta nimic pentru tine ?

Pai un presedinte are consilieri. Astia au o responsabilitate. Daca ceea ce face presedintele este contrar crezului lor, isi pot da demisia. Iar prin aceasta demisie mai invata si presedintele ca uneori greseste iar fiecare greseala il poate costa. Nu stiu cum sa-ti spun dar dupa ce se produce raul, noi astia de aici, mai lucizi si poate mai isteti, vom spune ca numai "seful" este de vina ? Hai sa fim seriosi ca daca Plesu nu demisiona, ar fi putut fi valabila varianta ta.

Iar Plesu nu a demisionat din motive de sanatate. Poate spune ce-o spune, noua, astia mai mititei si mai certareti (deci periculosi pentru el !). Dar mai are si prieteni. E drept, mai de soi decat noi, cei ce ne batem pe forum.

Si, nu jigni. Poate ca nu intelegi termenul de ipocrit. Pe mine ma raneste. Iar eu nu mi-am permis sa iti adresez cuvinte "injurioase". Asta ca sa punem lucrurile la punct ca vad ca ne intoarcem in epoca primitiva. Iar daca randul trecut nu puteam sa ti-o retez ca aveam un contract clar, acum pot sa o fac pentru ca sunt libera de acel contract. Iti fac precizarea ca scriu aici nu pentru a avea discutii contradictorii cu oameni pusi pe hartza care imi adreseaza din senin cuvinte "injurioase". Si nici pentru ca m-am inrolat politic. Ci pentru ca vreau sa ajut si eu. Iar ajutorul meu poate fi destul de consistent. In definitiv, dvs. cei de pe forum, mai ostili si mai radicali, nu aduceti nici un serviciu si poate ca tocmai de aceea nu ne putem intelege aici, in tara.

Acum vad ca exista opinia cum ca am fi inrolate in slujba SRS. Pai ce, chiar crezi ca eu as accepta sa fiu un fel de Dan Pavel ? Apoi, nu cred ca SRS are nevoie de opiniile sau actiunile noastre.

Asa ca, fa mai bine si opreste-ti tendintele belicoase manifestate mai mult fata de femei. Ca nu stii peste ce femeie dai. Am mai spus si o mai spun. Eu sunt experta in Taekwondo. Stii ce-i aia ? Cred ca nu pentru ca daca ai fi stiut, te purtai cuviincios cu mine.

Dixit.

La 2005-10-07 17:26:59, Shadow a scris:

>&nbsp;> Iti vine sa dai in ras sau plans, ca neutru nu poti fi cand vezi atata
>&nbsp;> lipsa de bunavointa. Pai, ce, tatal Dianei este personajul ? Va spun
>&nbsp;> eu, cred ca nici nu mai traieste sau, ma rog, nu are nici o legatura
>&nbsp;> cu problema. Personajul este fictiv. Si ce, asta este problema ?
>&nbsp;
>&nbsp;Plangem cu lacrimi "ipocrite" din nou :-).
>&nbsp;
>&nbsp;> Allo ! Baieeeeeti.
>&nbsp;> Problema ridicata este Renate Weber. Ca-i sasoaica sau evreica nu ne
>&nbsp;> intereseaza. Stie cineva cine este Renate Weber ? Sau, ma rog, ca sa
>&nbsp;> parafrazez spusele Dianei, cine a fost ? Asta este problema. Nu este
>&nbsp;> nici Plesu. Nici Udrea.... Repet pentru voi, cei ce inca nu v-ati
>&nbsp;> trezit: Renate Weber.
>&nbsp;
>&nbsp;Cine e dle madam renate weber? E cumva "diferita" de
>&nbsp;"frumusetile" cu care ne-au obisnuit politicienii romani?
>&nbsp;Deci cine e madam Weber sau puwac sau stanoiu? Cum de sari ca arsa
>&nbsp;doar la weber si la udrea cici? E ca si cum ai spune "istoria a
>&nbsp;inceput acum 10 luni" sau "azi".
>&nbsp;
>&nbsp;> Poate ati priceput. Iar daca nu, informati-va frumuseilor. Ca ideea
>&nbsp;> avansata de Diana este buna si merita sa meditam asupra ei. Sau
>&nbsp;> cautati nod in papura?
>&nbsp;
>&nbsp;Care idee? Ideea cu "semnele" spre "usa lu' sefu"?
>&nbsp;Esti sigura ca asta e "idee"?
>&nbsp;

cicibebe din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.55.6...)
2005-10-07 18:04
Re: La "Deputati", Bombo are ... Nu cumva este vorba de Tariceanu ?


Ca asa scria prin presa. Ori poate ca si asta s-a luat dupa Bombo ?

La 2005-10-07 15:00:06, Tzepelica a scris:

>&nbsp;Oare cine sunt si ce fac ei, acolo ?
>&nbsp;Consiliaza ?
>&nbsp;Nu va roade curiozitatea ?
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;La 2005-10-07 14:44:09, Raquel a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;L-am intrebat, dar nu vrea sa spuna. Stie el de ce...Oricum, e greu sa
>&nbsp;>&nbsp;recunosti ca te-ai inselat atat de grav in privinta unui om. Toata
>&nbsp;>&nbsp;lumea e revoltata de cate fonduri are parlamentul, dar nimeni nu
>&nbsp;>&nbsp;sufla o vorbulita despre fondurile Cotrocenilor, cam cat este platita
>&nbsp;>&nbsp;armata de consilieri.
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2005-10-07 18:50
Re: Re:.....Rachela/ Shadow: "despre"...tov Ratacila

> Daca tot ne-ati adus la cunostinta relatia dumneavoastra speciala cu
> Andrei Plesu (si cand spun speciala, ma refer la faptul ca Andrei
> Plesu vi se destainuie frecvent, de unde si cunoasterea atat de certa
> a preferintelor domniei sale in materie de muzica si....de cunostinte

Am zis eu ca mi se destainuie? Esti cam exagerat nu crezi?

> - va indoiti ca AP s-ar cunoaste personal cu Rachela-), de unde
> deducem ca sunteti un intelectual la nivelul pretentiilor domnului
> Plesu, poate ar fi bine sa nu mai macelariti limba romana si sa ne
> dati un exemplu de tinuta intelectuala.

Deloc un intelectual tov ratacila doar un simplu inginer deci "ne intelectual". Daca am macelarit atat de tare limba romana, si o fac fara voia mea, din prostie-viteza sau alte cauze personale cer scuze "urechilor"/"ochilor"unui intelectual "rasat" ca dta.

> Asadar, "Te referi cumva la manele, merdenele( DESPRE care stiu
> ca dl Plesu le adora), etc." si nu "Te referi cumva la
> manele, merdenele(DE care
> > stiu ca dl Plesu le adora), etc."
>
> Un neintelectual (inflatia mai mica, pe culoarul celalat e inghesuiala
> mare!) care NU il cunoaste personal pe Andrei Plesu,

Chiar il cunosc personal dar deh nu asta trebuie sa-ti demonstrez tie cat despre cat sunt eu de "intelectual" (nu sunt) nici asta nu ma "bate" gandul sa-ti demonstrez matale. Cum e cu inflatia tov ratacila?

> Ratacitul
> PS: Astept cu interes sa fragmentati postarea mea, sa gasiti sensuri
> ascunse, eventual afilieri la partide, preferinte gastronomice, si de
> ce nu, atat de uzitatul argument intelectual al forumului "ba
> pe-a mamei dumneavoastra".

Am o deosebita stima pt mama dtale tov ratacila si nu mi-as putea, nici in cele mai negre cosmaruri, permite sa o "refer" cu astfel de titulaturi. Educatia dvs insa nu ii face chiar cinste, dar ma gandesc ca e datorata perioadei lungi autodidacte si nu eforturilor danseia in cei 7-10 ani de acasa.
Pana atunci ceva "la obiect" aveti?

Shadow (, IP: 213.41.108...)
2005-10-07 19:25
Re: Shadow... Da, ce-ai vrea sa-ti spuna, madam Cici?

> Ca toti care par mai verticali si ii mai si crezi, au un comportament
> bizar daca urca intr-un fotoliu sau ajung la Cotroceni ? Ca toata
> lumea incearca sa "se spele pe maini", zicand ca nu are
> nici o vina si "seful" gandeste tot si le face el pe toate.
> Pai asta a si spus. Ce, pe tine te lasa rece acest punt de vedere ?
> Chiar nu reprezinta nimic pentru tine ?

Serios asta a spus Diana alias cici? Ma ierti cici dar "centralizare" a deciziei mai mare ca pe vremea psd nu am vazut decat la nea nicu. Astia de acuma sunt "mici copii".

> Pai un presedinte are consilieri. Astia au o responsabilitate. Daca
> ceea ce face presedintele este contrar crezului lor, isi pot da
> demisia. Iar prin aceasta demisie mai invata si presedintele ca
> uneori greseste iar fiecare greseala il poate costa. Nu stiu cum
> sa-ti spun dar dupa ce se produce raul, noi astia de aici, mai lucizi
> si poate mai isteti, vom spune ca numai "seful" este de vina
> ? Hai sa fim seriosi ca daca Plesu nu demisiona, ar fi putut fi
> valabila varianta ta.

Am vazut cum isi apara consilierii un presedinte chiar si atunci cand sunt hoti dovediti deci e naiv ceea ce spui cici ca si-ar da demisia daca "nu cred" in presedinte cand chiar acesta ii apara. Cu ce difera actuala guvernare de fosta? Prin faptul ca "inca" nu a produs atatea ilegalitati ca predecesoarea. Atat, in rest politicienii sunt cam aceeasi cu unii "premianti" si printre ei.

> Iar Plesu nu a demisionat din motive de sanatate. Poate spune ce-o
> spune, noua, astia mai mititei si mai certareti (deci periculosi
> pentru el !). Dar mai are si prieteni. E drept, mai de soi decat noi,
> cei ce ne batem pe forum.

No dl. Plesu a demisionat din cauze "obscure" pt ca presedintele in exercitiu a incercat sa-i bage pumnul in gura. Asta e adevarat dpdv al tau?

> Si, nu jigni. Poate ca nu intelegi termenul de ipocrit. Pe mine ma
> raneste. Iar eu nu mi-am permis sa iti adresez cuvinte
> "injurioase".

Serios te "raneste" ipocrizia? Pai atunci de ce o folosesti? Merge la unii si nu la altii? Uite ce spui tu ca iti vine sa plangi cand vezi atata lipsa de bunavointa vizavi de "istoriile" Dianei. Numai acolo sesizezi lipsa de bunavointa nu? Daca asta nu e ipocrizie ce e domnisoara psiholog?

> Asta ca sa punem lucrurile la punct ca vad ca
> ne intoarcem in epoca primitiva.

La care perioada anume din primitivism va simtiti intoarsa cici?

> Iar daca randul trecut nu puteam sa
> ti-o retez ca aveam un contract clar, acum pot sa o fac pentru ca
> sunt libera de acel contract.

Aveai "un contract clar"? Cu cine? Cu mine? Nu cred! Deci draga cici reteaza clar si cum vrei tu, din moment ce crezi in ceea ce spui nu are nici un rost sa "aplici" contracte nu crezi? E tot o dovada de ipocrizie.

> Iti fac precizarea ca scriu aici nu
> pentru a avea discutii contradictorii cu oameni pusi pe hartza care
> imi adreseaza din senin cuvinte "injurioase".

Ma scuzi ca am raspuns la un post "public" al tau in contradictoriu. Nu stiam ca postul in cauza era doar pt cei care au aceeasi parere cu tine. Deci o sa incerc sa nu-ti mai raspund in contradictoriu pt ca nu tin sa te supar sau mai rau sa te "imping" spre primitivism "latent"(asta e de la mine).

> Si nici
> pentru ca m-am inrolat politic. Ci pentru ca vreau sa ajut si eu. Iar
> ajutorul meu poate fi destul de consistent. In definitiv, dvs. cei de
> pe forum, mai ostili si mai radicali, nu aduceti nici un serviciu si
> poate ca tocmai de aceea nu ne putem intelege aici, in tara.

Nici eu nu sunt inrolat politic si?
Credeti probabil ca eu vreau sa imi bat joc. Sau doar ajutorul tau e sincer?
Al meu este deja destul de consistent dar nu pe forum. Esti sigura ca de asta nu ne "putem" intelege?

> Acum vad ca exista opinia cum ca am fi inrolate in slujba SRS. Pai ce,
> chiar crezi ca eu as accepta sa fiu un fel de Dan Pavel ? Apoi, nu
> cred ca SRS are nevoie de opiniile sau actiunile noastre.

Nu e opinia mea ca esti angajata lui srs. Deci nu cred ca pe vreunii din "creatorii de iluzii" ii intereseaza parerile altora. Au iei razboaiele lor a caror cauze si interese "noi" nici ca le ghicim.

> Asa ca, fa mai bine si opreste-ti tendintele belicoase manifestate mai
> mult fata de femei. Ca nu stii peste ce femeie dai. Am mai spus si o
> mai spun. Eu sunt experta in Taekwondo. Stii ce-i aia ? Cred ca nu
> pentru ca daca ai fi stiut, te purtai cuviincios cu mine.

Imi place ca faci arte martiale, stiu ce e aia, tocmai mi-ai adus aminte de Ice Age un desen animat pe care sunt sigur ca l-ai vazut(imi inchipui acum cum esti :-)). Deci pe femei le lovesc doar cu flori, uneori poate mai ofer si catusi deh. Nu am tendinte "belicoase" fata de tine sau fata de "femei" (lasa-l pe freud sa se odihneasca in pace), cu tine m-am purtat mai mult decat cuviincios doar ca nu vrei sa ma "las prostit" de asa zisele argumente "pro" o singura parte.

> Dixit.

Sa traiesti si nu oricum ci bine :pppp

cicibebe din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.55.6...)
2005-10-07 19:40
Re: Re:.....Rachela/ Shadow: "despre"...tov Ratacila... Stai sa-ti spun.


Nu vreau sa ma bag pentru ca sa-r putea sa ma interpretezi eronat. Numai ca ti-am citit postarea aceasta, chiar daca nu-mi era adresata. Din cauza ingrijorarii care m-a cuprins brusc, solicit oarece lamuriri.

Apelativul acesta de "tov." era utilizat pe vremea comunismului. Inseamna ceva anume. Astazi el suna ca o "injurie". E lesne de inteles de ce. De aceea el se foloseste de obicei atunci cand vrei sa jignesti pe cineva, contrar sensului originar al cuvantului.

Acum, fie ca mata esti un nostalgic, ceea ce ma indoiesc, sa fiu sincera, fie vrei cu tot dinadinsul sa te impui subordonandu-ti implicit interlocutorul. Indiferent care iti sunt explicatiile, nu crezi ca este rusinos sa recurgi la asemenea abordari ? Si cum crezi, mata, ca poate reactiona omul ? Dur, nu-i asa ? dar nu-ti pasa ca presari amar in sufletul lui.

Ei bine, asa meriti sa fii rasplatit in viata. Dupa cum ii tratezi ,mata, pe ceilalti !

In rest,chiar daca am citit continutul spuselor tale, din consideratie pentru amandoi, prefer sa fiu retinuta.

Toate cele bune,
Cicibebe

La 2005-10-07 18:50:31, Shadow a scris:

>&nbsp;> Daca tot ne-ati adus la cunostinta relatia dumneavoastra speciala cu
>&nbsp;> Andrei Plesu (si cand spun speciala, ma refer la faptul ca Andrei
>&nbsp;> Plesu vi se destainuie frecvent, de unde si cunoasterea atat de certa
>&nbsp;> a preferintelor domniei sale in materie de muzica si....de cunostinte
>&nbsp;
>&nbsp;Am zis eu ca mi se destainuie? Esti cam exagerat nu crezi?
>&nbsp;
>&nbsp;> - va indoiti ca AP s-ar cunoaste personal cu Rachela-), de unde
>&nbsp;> deducem ca sunteti un intelectual la nivelul pretentiilor domnului
>&nbsp;> Plesu, poate ar fi bine sa nu mai macelariti limba romana si sa ne
>&nbsp;> dati un exemplu de tinuta intelectuala.
>&nbsp;
>&nbsp;Deloc un intelectual tov ratacila doar un simplu inginer deci "ne
>&nbsp;intelectual". Daca am macelarit atat de tare limba romana, si o
>&nbsp;fac fara voia mea, din prostie-viteza sau alte cauze personale cer
>&nbsp;scuze "urechilor"/"ochilor"unui intelectual
>&nbsp;"rasat" ca dta.
>&nbsp;
>&nbsp;> Asadar, "Te referi cumva la manele, merdenele( DESPRE care stiu
>&nbsp;> ca dl Plesu le adora), etc." si nu "Te referi cumva la
>&nbsp;> manele, merdenele(DE care
>&nbsp;> > stiu ca dl Plesu le adora), etc."
>&nbsp;>
>&nbsp;> Un neintelectual (inflatia mai mica, pe culoarul celalat e inghesuiala
>&nbsp;> mare!) care NU il cunoaste personal pe Andrei Plesu,
>&nbsp;
>&nbsp;Chiar il cunosc personal dar deh nu asta trebuie sa-ti demonstrez tie
>&nbsp;cat despre cat sunt eu de "intelectual" (nu sunt) nici asta
>&nbsp;nu ma "bate" gandul sa-ti demonstrez matale. Cum e cu
>&nbsp;inflatia tov ratacila?
>&nbsp;
>&nbsp;> Ratacitul
>&nbsp;> PS: Astept cu interes sa fragmentati postarea mea, sa gasiti sensuri
>&nbsp;> ascunse, eventual afilieri la partide, preferinte gastronomice, si de
>&nbsp;> ce nu, atat de uzitatul argument intelectual al forumului "ba
>&nbsp;> pe-a mamei dumneavoastra".
>&nbsp;
>&nbsp;Am o deosebita stima pt mama dtale tov ratacila si nu mi-as putea,
>&nbsp;nici in cele mai negre cosmaruri, permite sa o "refer" cu
>&nbsp;astfel de titulaturi. Educatia dvs insa nu ii face chiar cinste, dar
>&nbsp;ma gandesc ca e datorata perioadei lungi autodidacte si nu
>&nbsp;eforturilor danseia in cei 7-10 ani de acasa.
>&nbsp;Pana atunci ceva "la obiect" aveti?
>&nbsp;

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2005-10-07 19:58
Re: Re:.....Rachela/ Shadow: "despre"...Cici

> Nu vreau sa ma bag pentru ca sa-r putea sa ma interpretezi eronat.
> Numai ca ti-am citit postarea aceasta, chiar daca nu-mi era adresata.
> Din cauza ingrijorarii care m-a cuprins brusc, solicit oarece
> lamuriri.

Te rog lamureste-te :-). Imi dai o prea mare importanta. Nu merit.

> Apelativul acesta de "tov." era utilizat pe vremea
> comunismului. Inseamna ceva anume. Astazi el suna ca o
> "injurie". E lesne de inteles de ce. De aceea el se
> foloseste de obicei atunci cand vrei sa jignesti pe cineva, contrar
> sensului originar al cuvantului.

Eu si cu ratacila ne iubim "in parte" de ceva vreme nu are nimic de-a face cu tine, sincer. E ca si cum ne-am "trata" de "tatalau" unul pe altul prieteni fiind. :pppp

> Acum, fie ca mata esti un nostalgic, ceea ce ma indoiesc, sa fiu
> sincera, fie vrei cu tot dinadinsul sa te impui subordonandu-ti
> implicit interlocutorul. Indiferent care iti sunt explicatiile, nu
> crezi ca este rusinos sa recurgi la asemenea abordari ? Si cum crezi,
> mata, ca poate reactiona omul ? Dur, nu-i asa ? dar nu-ti pasa ca
> presari amar in sufletul lui.

Nu te astepta ca in sufletelul lui "rata"(uite ca-l alint pt dta) sa fie asa de mult amar. E baiat mare cici se descurca binisor. Nu incerc sa "ma impun" la nimeni. Nu am de gand sa "candidez" (poti rasufla usurata :-)).

> Ei bine, asa meriti sa fii rasplatit in viata. Dupa cum ii tratezi
> ,mata, pe ceilalti !

Mersic, este foarte adevart ce spui si se aplica perfect la "tata lumea".

> In rest,chiar daca am citit continutul spuselor tale, din consideratie
> pentru amandoi, prefer sa fiu retinuta.

Nu trebuie sa te "retii" de la mesaje care sunt publice cici. Oricine le posteaza stie foarte bine ca oricare poate raspunde altfel exista mail-uri personale.

> Toate cele bune,
> Cicibebe

Si tie cici un weekend de exceptie iti urez :-)

Ratacitul (...@lycos.com, IP: 67.71.12...)
2005-10-07 20:04
Re: Re:.....Rachela/ Shadow: "despre"...tov Ratacila / "dansei", nu "danseia", intelectualule!

Previzibil, a facut tot ce am anticipat. Deci...plicticos.

La 2005-10-07 18:50:31, Shadow a scris:

> > Daca tot ne-ati adus la cunostinta relatia dumneavoastra speciala cu
> > Andrei Plesu (si cand spun speciala, ma refer la faptul ca Andrei
> > Plesu vi se destainuie frecvent, de unde si cunoasterea atat de certa
> > a preferintelor domniei sale in materie de muzica si....de cunostinte
>
> Am zis eu ca mi se destainuie? Esti cam exagerat nu crezi?
>
> > - va indoiti ca AP s-ar cunoaste personal cu Rachela-), de unde
> > deducem ca sunteti un intelectual la nivelul pretentiilor domnului
> > Plesu, poate ar fi bine sa nu mai macelariti limba romana si sa ne
> > dati un exemplu de tinuta intelectuala.
>
> Deloc un intelectual tov ratacila doar un simplu inginer deci "ne
> intelectual". Daca am macelarit atat de tare limba romana, si o
> fac fara voia mea, din prostie-viteza sau alte cauze personale cer
> scuze "urechilor"/"ochilor"unui intelectual
> "rasat" ca dta.
>
> > Asadar, "Te referi cumva la manele, merdenele( DESPRE care stiu
> > ca dl Plesu le adora), etc." si nu "Te referi cumva la
> > manele, merdenele(DE care
> > > stiu ca dl Plesu le adora), etc."
> >
> > Un neintelectual (inflatia mai mica, pe culoarul celalat e inghesuiala
> > mare!) care NU il cunoaste personal pe Andrei Plesu,
>
> Chiar il cunosc personal dar deh nu asta trebuie sa-ti demonstrez tie
> cat despre cat sunt eu de "intelectual" (nu sunt) nici asta
> nu ma "bate" gandul sa-ti demonstrez matale. Cum e cu
> inflatia tov ratacila?
>
> > Ratacitul
> > PS: Astept cu interes sa fragmentati postarea mea, sa gasiti sensuri
> > ascunse, eventual afilieri la partide, preferinte gastronomice, si de
> > ce nu, atat de uzitatul argument intelectual al forumului "ba
> > pe-a mamei dumneavoastra".
>
> Am o deosebita stima pt mama dtale tov ratacila si nu mi-as putea,
> nici in cele mai negre cosmaruri, permite sa o "refer" cu
> astfel de titulaturi. Educatia dvs insa nu ii face chiar cinste, dar
> ma gandesc ca e datorata perioadei lungi autodidacte si nu
> eforturilor danseia in cei 7-10 ani de acasa.
> Pana atunci ceva "la obiect" aveti?
>

Raduc (...@yahoo.de, IP: 216.16.224...)
2005-10-07 20:27
Re: Mai traieste Renate Weber ?... Pentru Diana.

Diana, ce te apropie de Sorin Rosca Stanescu? Poti sa fi sincera si
sa-mi spui adevarul?

foc, foc, foc!

Fara sa fi cazut in freza, doar sincer si cu ganduri frumoase pentru o Diana, diafana, iti urez o zi buna!

Pe maine, poate!

Radu Ctin




La 2005-10-07 12:01:35, diana-andreea a scris:

>&nbsp;M-am gandit mult la cele scrise de tine. Mi-ar place sa am un asemenea
>&nbsp;prieten. Sincer !
>&nbsp;
>&nbsp;Totusi vreau sa-ti spun ca investigatiile tale sunt fara o finalitate
>&nbsp;consistenta. iar obiectivul este altul. Nu te opri numai la o
>&nbsp;asemenea analiza. Eu, una, cred ca intelegi mult mai mult din toate.
>&nbsp;
>&nbsp;Cu sinceritate,
>&nbsp;Diana
>&nbsp;

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2005-10-07 20:49
Re: Re:.....Rachela/ Shadow: "despre"...tov Ratacila / ok tov plictisit

> Previzibil, a facut tot ce am anticipat. Deci...plicticos.

Ma inclin in fata previziunile tale ratacila, doar ca te contrazici singur. Daca plictisit esti de unde si pana unde previziune ca nu se mai pune problema. Ti-am zis ca tu stai bine la gramatica dar nu la logica, nu ma crezi. Deci da-i bataie.

PS. "La obiect" ai ceva? Ma scuzi eram la o "sueta" nu discutam decat probleme de gramatica. Mai zi cu inflatia aia.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01282 sec.