Ziua Logo
  02:03, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-02-09
Radu.Sabin (...@yahoo.co.uk, IP: 89.122.141...)
2007-02-09 23:12
Basescu a gresit!

Basescu a gresit categoric! trebuie sa-si faca mea cupla in public! In direct la televiziunea nationala!
Nu exista oameni politici care fac legi pentru infractori!
Corect ar fi asa: "Exista infractori, care pe moment,din cauza imunitatii parlamentare precum si a "coeziunii de breasla" nu pot fi judecati si dovediti infractori! Acesti ,infractori,contra cost,"fac" legi la comanda altor infractori!
Primii infractori joaca rolul de "om politic","parlamentar" (n-are importanta neaparat daca-i de stanga sau dreapta,important e sa fie la putere) ,acestia fiind corupti de ceilalti infractori corupatori care joaca rolul de "onest om de afaceri"!
Seres , de pilda, a incercat si el saracu' sa faca un ban cinstit cu ordonanta aia cu 8%,stiti Dvs,dar nu a reusit ! Evident ca Seres a actionat cu totul dezinteresat,nu a fost tentat de emisarii lui SOV, Seres fiind animat de spiritul dreptatii!!!
In schimb o amarata de lege a cooperatiei se pare ca a "iesit la lumina" atunci cand fiecare presedinte de cooperatie mestesugareasca de judet a depus la pusculita miliardul ( e drept ca legea a intarziat putin caci mai erau unii mai putin priceputi in a face nevazut un amarat de miliard) ! Banii s-or fi dus la pusculita lui Patrucase,dupa spusele unui amarat de presedinte...dar astea sunt zvonuri nenorocite ale unor intamplari oarecare!Niste maruntisuri! Dar oare nu amaratul ala de Fisc l-a daramat pe Al Capone?!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00672 sec.