Ziua Logo
  13:19, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-02-06
Radu.Sabin (...@yahoo.co.uk, IP: 89.122.130...)
2007-02-06 01:15
Cade Basescu cu Alianta cu tot?!

Daca Basescu continua sinucigas lupta cu aproape toti greii ii va fi foarte greu cat de curand ! Ii ramane PD-ul (la greu cine stie ce se poate intampla si in PD...) si populatia (acel procent care inca nu s-a scarbit ...) !Ce sansa are?
1. Daca pierde referendumul va ramane o perioada un fost si atat , sau se va regrupa in PD sau/si PLD sau cine stie...
PSD-ul lui Iliescu recastiga totul! Dosarele greilor (inclusiv Nastase care teoretic a disparut din scena dar eu il simt pe undeva ca mocneste si se razbuna in stilul lui cracteristic -guerila politica) se "calmeaza",un PSD "curat"+PNL(pentru Patriciu e infinit mai bine)+PC( Voiculescu ,"spalat" de pozitia de colaboratior si iarasi la ciolan) +UDMR (vesnic la ciolan).
2. Daca castiga referendumul atunci se inaspreste lupta ...politica,putem vedea aliante ciudate gen:PD(intarit) +PNG(intarit)+PLD (intarit)+UDMR(logic la ciolan) sau altele...Dar asta numai daca justitia musca tare si da tonul la "executii juridice" de amploare...O minune mare:un Tariceanu inlocuit de Gigi Becali!?O fi "frumosul" tariceanu gol pe dinauntru dar oricum "da" mai bine decat Gigi ciobanul!
3.Daca ,tot mai absurda varianta, PNL si PD resuscita Alianta pe fondul unor compromisuri de amploare (poate mult prea tarzii ca sa mai poata anihila fondul tensional agresiv acumulat deja si acuzele publice reciproce...),gasesc solutie si pentru cooptarea PLD in jocul pro si nu contra ,de asemenea Basescu incepe sa-i lase justitiei doar sarcina de a-i analiza pe Patriciu si SOV,abtinandu-se sa faca pe justitiarul (sincer la modul cu totul gratuit si inutil deci caci acestia doi oricum nu vor face nici o zi de parnaie,averile lor fiind deja mult prea stabilizate...)


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00669 sec.