Ziua Logo
  09:16, sambata, 20 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-10-09

Comentarii: 62, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

danpop66
2008-10-08 21:45:38

voiculescu?

un tigan securist de la comert exterior.

Alex.Pandrea
2008-10-08 21:47:19

De care social-democratie avem nevoie?

De care social-democratie avem nevoie?
Democratie sociala sau social-democratia este o doctrina politica care s-a lansat spre sfarsitul secolului XIX. Initial, suportul pentru democratie sociala a venit de la marxisti, si primele partide social-democrate au inclus socialisti revolutionari, precum Rosa Luxemburg si Vladimir Lenin, langa socialisti moderati ca si Eduard Bernstein si Karl Kautsky.
Dupa revolutia rusa din 1917, democratia sociala a fost asociat in exclusivitate cu o forma de socialism moderata si nerevolutionara, diferita de alte doctrine de stanga, precum comunismul.
Social-democratia moderna pune acent pe o reforma legislativa graduala a sistemului capitalist, cu telul de a face acest sistem mai echitabil si uman. Doctrina social-democrata este astazi raspandita prin lume, fiind in multe tari, mai ales in Europa, cea mai puternica forta de stanga
Care ar putea fi obiectivele social-democratiei?
· O economie de piata sociala (economie mixta), cu prevederi legale pentru protejarea muncitorilor, consumatorilor si intreprinzatorilor mici
· Un sistem extensiv si complex de protectie sociala pentru a contracara efectele saraciei si pentru a proteja pe cei care nu pot sa lucreze intr-un sistem de piata libera (adica, somerii si pensionarii)
· Un nivel de taxare relativ ridicat, mai ales taxare progresiva, pentru a redistribui venitul intr-o societate
· Un sistem de invatamant si sanatate oferit de guvern (public), finantat din taxe
· Conditii minime garantate prin lege pentru muncitori (salariu minim, protectie impotriva concedierii necinstite, etc.)
· Protectia mediului (desi multe partide social-democrate nu pun accent pe politici ecologiste)
· Multiculturalism, drepturile minoritatilor, si o politica relativ deschisa fata de migratie
· O politica sociala seculara si progresiva. Majoritatea partidelor social-democrate suporta casatoria intre persoane de acelasi sex, avortul si politici liberale privind droguri recreationale.
· O politica externa care suporta promovarea democratiei, protectia drepturilor omului si, unde este posibil, multilateralism.
Din pacate PSd,fiind lansat de vechi comunisti,unii nomenclaturisti ai regimului Ceausescu,practicand un discurs populist, menit in aparenta sa apere drepturile muncitorilor, a castigat capital politic. Mai ales intr-o tara ca Romania, unde majoritatea alegatorilor sunt angajati sau fosti angajati (pensionari), si nu persoane independente
Dar,dincolo de capitalul politic, un guvern PSD castiga sprijinul financiar al marilor companii si al sindicatelor ,a caror menire este aceea de a-i proteja doar pe muncitorii bogati . Ceea ce inseamna ca, daca sprijinim astfel de politici, consimtim la propria noastra saracire.
Subiectul propagandei PSD ramane politica de redistribuire a veniturile. Numai ca, spre deosebire de ceea ce se pretinde, redistributia se face dinspre saraci catre bogati. Saracii sunt cei care pierd o parte din veniturile lor in beneficiul bogatilor.
De fapt miza acestei social-democratii romanesti este ca din cuvintele care plac saracilor se alcatuiesc politicile care plac bogatilor. Acesta e cinismul radical al liderilor PSD. Si nu putem spera sa traim , cu adevarat mai bine, decat din momentul in care cei saraci vor inceta sa mai ia in serios cuvintele pe care astazi le accepta fara ezitare.

De fapt PSD a devenit un partid al bogatilor care au fost atrasi in PSD doar pentru popularitatea acestui partid si a dlui Iliescu si de oportunitatea imbogatirii,mai ales din averea fostului stat comunist si cu sfidarea legii (de tipul matusii Tamara,Niki-spaga) si pe plan local a instituit regimul baronilor locali de tip Mazare,Oprisan care au instituit politica pomernilor cu sacosa in schimbul resurselor statului de care beneficiaza.

De fapt PSD a instituit in Romania un socialism al bogatilor si o demagogie preelectorala populista,daca este posibil din umbra,cum este actuala situatie cu manipularea petro-liberalilor(sa nu uitam ca Patriciu ca liberal a fost o exceptie,fiind favorizat de PSD sa faca avere,pentru care si azi le este recunoscator,desfiintand de exemplu alianta DA si colaborand cu PSD).

Indiscutabil ca in Romania nu avem o social-democratie ci o substituire a ei printr-o oligarhie care se foloseste doar de cuvantul social-democratie.
Doctrina social-democrata nu inseamna nimic pentru actualii lideri social-democrati,de la dl.Iliescu la Nastase sau Geoana.
Nu avem nici intelectuali social-democrati,o parte fiind cumparati(gen Severin,Alin Teodorescu sau Nicolaescu etc) altii devenind oportunisti gen(Corlateanu ,Ponta,Vanghelie etc).

In acest context nu trebuie sa ne miram ca doctrinele politice nu mai au nici o relevanta in politica romaneasca unde social-democratii exploateaza pe pretinsii doctrinari de dreapta(petro-liberalii).
Cine are curajul de a intra pe un forum social democrat si vrea sa exprime o parere cat de cat diferita este imediat exclus.

Politica pumnului in gura si a prevalentei criptocomunidtilor s-a exprimat prin revenirea in trecut a PSD prin preluarea puterii,de facto,a dlui Iloiescu si vechii sai tovarasi de lupta din PCR.
Acum PSD se prezinta la alegeri si vrea castigarea lor cu un partid al trecutului si bazandu-se pe pomeni electorale si ignoranta electorilor.

In momentul de fata,indiferent de opinie,electoratul constient, acesta este aproape obligat sa voteze PD-L si pe Dl.Basescu,daca mai vor sa aiba o speranta de normalizare a clasei politice din Romania.

Doamne ,oare cand se va normaliza Romania?


Liviu2002j
2008-10-08 22:31:36

Deputatii nostrii sunt niste HOTI !!!

Ei voteaza pentru ei anumite legi !!! Nu este numai Voiculescu de vina ... El poate sa propuna ce ii trece prin creierasul lui de securist dar sobolanbii de deputati ar fi trebuit sa reexamineze legea ... Basescu a avut dreptate sa o retrimita in Parlament ! Dar ori ca o trimiti in Parlamentul Romaniei ori la Securitate este acelasi lucru !!! Si nu se spune mare lucru de PSD-istii care au votat-o de fapt !!! Mare rusine si multa prostie ...

Liviu2002j
2008-10-08 22:45:27

Acum ar trebui judecat Iliescu !!!

Sau sa-i despagubeasca el pe proprietari ... El si PSD-ul in frunte cu Geoana, Nastase, Abramburica si ai de se dau rotunzi acolo !!! Sa-i vedem putin in mina printre mineri ...

Socrate
2008-10-08 22:52:25

Toti fostii chiriasi din casele nationalizate trebuie evacuati si aruncati in strada imediat....

...indiferent daca au ramas chiriasi sau au cumparat casele nationalizate. In plus, fiind complici ai regimului comunist, trebuie sa plateasca retroactiv, la pretul pietei, chiriile pentru spatiile ocupate timp de 45 ani. Nu-i asa ? Restitutio in integrum si reparatio in integrum. Proprietatea este sfanta, oamenii sunt pacatori. Jos oamenii, traiasca sfanta proprietate. Astept ca alianta portocalie sa introduca imediat legea corespunzatoare in parlament.

Shadow
2008-10-08 22:52:39

Re: De care social-democratie avem nevoie? ca tot vorbim de comunisti

Cred ca "presul" pt care electoratul constient "e aproape obligat" (ciudat mod de perceptie a democratiei) se bucura. Doar el era nu mai tarziu de cativa ani impotriva retrocedarilor. Ori "lupul" isi schimba blana dar "naravul" BA.
Dreapta intrebare. Cum sa se normalizeze Romania cu astfel de membri de partid?

berti
2008-10-08 23:51:02

Re: Deputatii nostrii sunt niste HOTI !!!

Si politicienii din parlament , cum au ajuns acolo ? Nu i-au votat romanii ? Au in parlament exact ce au votat ! Sa le fie de bine , daca sint prosti si se lasa dusi la vot , precum vitele la abator .. Mai bine sa stai acasa , decit sa votezi securisti , informatori si manelisti ..


La 2008-10-08 22:31:36, Liviu2002j a scris:

> Ei voteaza pentru ei anumite legi !!! Nu este numai Voiculescu de vina
> ... El poate sa propuna ce ii trece prin creierasul lui de securist
> dar sobolanbii de deputati ar fi trebuit sa reexamineze legea ...
> Basescu a avut dreptate sa o retrimita in Parlament ! Dar ori ca o
> trimiti in Parlamentul Romaniei ori la Securitate este acelasi lucru
> !!! Si nu se spune mare lucru de PSD-istii care au votat-o de fapt
> !!! Mare rusine si multa prostie ...
>

cloraceli
2008-10-09 00:31:54

HAZNAUA PSD

Indivizii care au votat trebuie trimisi la canalul Bucuresti-Oltenita sa stranga sticlele si pungile de pe garla. astora cu ceafa groasa si lanturi de azore trebuie rupte spinarile la alegeri, o sticla in freza, o caramida in dinti, un pulan pe spate si un spray in nas.

elrodust
2008-10-09 01:20:33

bravo, doru braia!

....
2008-10-09 02:26:00

Re: Toti fostii chiriasi din casele nationalizate trebuie evacuati si aruncati in strada imediat....

Chiriasii matale au avut timp aproape 20 de ani ca sa-si ia catrafusele din casele care stiau ca nu-s ale lor.

tray
2008-10-09 02:53:00

voiculescu

Daca aceest gunoi a propus legea trebuie eliminat imediat din politica si cautate
toate posibiltatile de eliminarea lui din viata politica,parlamentu trebue schimbat
romini trebue sa se mobilizeze ca nici un parlamentar din cei322 sa nu mai fie ales Situatiti de acuma dovedeste ca cel putin 80%din palament sunt securisti si comunisti notoriiiar palamentu a devenit clubul lor unde orce trasnit cu o idee
favorabila lor pun de o lege ,nu se mai tem de nimic.
Rmini ce faceti ii mai alegeti iara?????????/

Ion Caramache
2008-10-09 03:18:34

Re: Acum ar trebui judecat Iliescu !!!

La 2008-10-08 22:45:27, Liviu2002j a scris:

> Sau sa-i despagubeasca el pe proprietari ... El si PSD-ul in frunte cu
> Geoana, Nastase, Abramburica si ai de se dau rotunzi acolo !!! Sa-i
> vedem putin in mina printre mineri ...
>
Cum mai Livake, de unde sa aiba atita banet un cinstit si sarac ca Iliescu?

Ion Caramache
2008-10-09 04:11:58

Re: Toti fostii chiriasi din casele nationalizate trebuie evacuati si aruncati in strada imediat....

La 2008-10-08 22:52:25, Socrate a scris:

> ...indiferent daca au ramas chiriasi sau au cumparat casele
> nationalizate. In plus, fiind complici ai regimului comunist, trebuie
> sa plateasca retroactiv, la pretul pietei, chiriile pentru spatiile
> ocupate timp de 45 ani. Nu-i asa ? Restitutio in integrum si
> reparatio in integrum. Proprietatea este sfanta, oamenii sunt
> pacatori. Jos oamenii, traiasca sfanta proprietate. Astept ca alianta
> portocalie sa introduca imediat legea corespunzatoare in parlament.
>
Socrate, cere-i burghermaistrului Matache Macelaru Oprescu sa-i arunce in strada! Sa vezi ca o sa-ti zica ca nu poate pina nu cladeste sosele suspendate...

demetrius
2008-10-09 07:17:31

Paduchele de voiculescu

si cu capusa de vadim ar trebui pusi sa plateasca procesele ce se vor pierde de statul roman la CEDO

Un Agricultor
2008-10-09 08:28:32

In acest caz nu exista cumparator de buna credinta

Toti chiriasii stiau ca locuiesc in case nationalizate de regimul comunist. Si apoi, Dumnezeule, au avut destul timp sa se mute si paramute sau sa isi cumpere cinstit o casa, dar Ilici si PSD le-au vandut aceste apartamente pe un pret echivalent cu 2-3 salarii lunare din acea vreme. In perioada 1997-2000, in Bucuresti, apartamentele erau de peste 10 ori mai ieftine decat astazi, in Drumul Taberei de exemplu un apartament cu trei camere costa13-15 mii dolari iar azi se vinde cu 140 mii EUR. Are dreptate Doru Braia: prin lege statul roman imi stoarce bani din buzunar sa sustin in calitate de contribuabil despagubirile ce le va plati urmare acestei rusinoase renationalizari. Cred ca este momentul sa infiintam Oganizatia de aparare a contribuabililor impotriva abuzurilor de putere legislativa care sa solicite in instanta ca plata despagubirilor sa fie facuta de deputatii care au aprobat prin vot aceasta lege. Nu cred ca , asa cum le place sa se alinte, deputatii respectivi "au fost mandatati de catre popor" sa il supuna la noi biruri prin votarea acestei legi.

alwis46
2008-10-09 09:04:26

Brava ba animalelor !

V-ati cacat pe ea de Constitutie si pe dreptul la proprietate care cica zice este garantat.
Ati legiferat crimele in masa ale comunistilor care i-au bagat in morminte pe zeci de mii de proprietari abuziv deposedati de casele lor.
Si de ce despagubiri la pretul pietei ba daca urmasii fostilor proprietari ar vrea sa locuiasca in casele inaintasilor lor ?
Adica ii mai aruncati voi inca o data in strada ?
De ce ba ?
Ca sa va lafaiti voi si sa huzuriti in vilele din Primaverii care au fost construite prin munca, lacrimi si sudoare de fostii salariati ai Societatii de Gaz si Electricitate, doar un exemplu, care s-au imprumutat din greu la banci ca sa cumpere terenurile si sa-si construisca locuintele furate de bolsevici si acum inca o data de voi ?
Animalelor !

viciatul
2008-10-09 09:31:47

hoti printre cei ce solicita retrocedari

Si eu am stat in casa nationalizata. In 1993 am aflat ca mostenitoarea aflata in SUA a castigat procesul in baza unui certificat de mostenitoare de la locul de veci.In anul 1981 pentru a face casa locuibila am Investit in acea casa 70.000 lei ceusisti cu acte in regula. Dar nu am dorit sa umblu prin judecati , in fond eram chriasa , nu m-a obligat nimeni sa fac reparatiile si consolidarea necesara si drept urmare pana in anul 2001 am strans cureaua cat am putut si mi-am facut o casa in Pipera . Va dati seama ca la data aceea , in Pipera , se vindeau terenurile si cu 2$. Acum casa pe care am facut-o cu cca 40000$ valoreaza de 20 de ori mai mult.
Dar cinstit ar fi fost cam asa:
In toata tara existau in 1990 sute de mii de apartamente in diverse stadii de executie; cei care ocupau deja o casa construita de stat si-au putu cumpara casele de la stat la preturi foarte avantajoase. De guvernul condus de Petre Roman nu a repartizat acele apartamente celor din casele nationalizate care sa le cumpere si sa le termine .
Au stat si mai stau si acum astfel de apartamente la dispozitia statului care le vinde la diferiti investitori si care apoi le speculeaza.
Consider ca toata economia de dupa 1990 a fost furata in mod barbar , tara a fost distrusa , suntem tributari importurilor si pentru ce avea Romania mai bun:carne , oua , peste , grau , porumb , floarea soarelui, otel , utilaje petroliere , minerit ,utilaje pentru ind. nucleara , utilaj feroviar , confectii , etc.
Petre Roman si guvernul lui , urmat de alti hoti de tara , ar trebui condamnati la munca silnica pe viata pentru dezastrul in care au adus Romania.
Tariceanu , asa grec cum este el , a incercat si incearca sa faca ceva , dar ce il lasa banda de hoti condusa de Basescu , presedinte care va ramane cea mai trista amintire a poporului roman , o basina asa cum il defineste si numele.

Socrate
2008-10-09 09:34:05

Usurel, Alwis * Re: Brava ba animalelor !

Fiecare tara avea si are dreptul sa rezolve problema nationalizarilor asa cum legifereaza ( recunoscut in aceasta dimineata la un post TV ), fie prin despagubiri, limitate sau nu ( limitate in cazul Ungariei la 21.000 USD ) sau prin restituire. Romania a avut trei legi, ultima fiind votata prin asumarea raspunderii de catre guvernul Tariceanu, in anul 2005 - restitutio in integrum in final. Cea mai paguboasa cale. Nu are nici o legatura cu constitutia si dreptul la proprietate, date fiind conditiile istorice. Mai ales ca unele proprietati nici nu puteau fi restituite, ele disparand intre timp. Daca Romania facea ce a facut Ungaria, Pentru castelul Bran si pentru castelul Peles se acordau despagubiri de 21.000 USD. N-ar fi aparut milionari gen Constanda, n-ar fi aparrut mafia retrocedarilor. u s-ar mai fi platit milioane de euro pentru expropieri de interes public- - autostrazi, pasaje, strazi, etc. Modul de compensare - prin despagubiri sau prin restitutio in integrum trebuia supus OBLIGATORIU unui referendum popular.
Intreaba-te cat ne-a costat pe toti restitutio in integrum pentru putini. Nu vezi ca nimeni nu da date ? De ce ?
Bomboana pe coliva a fost pusa cu gigantica excrocherie cunoscuta sub numele de fondul Proprietatea.
In final, tine seama ca grosul afacerii restituirii, pentru ca este o afacere, a trecut nu la fostii proprietari sau la mostenitorii lor, ci la cumparatorii ( citeste samsarii ) de drepturi litigioase.

La 2008-10-09 09:04:26, alwis46 a scris:

> V-ati cacat pe ea de Constitutie si pe dreptul la proprietate care
> cica zice este garantat.
> Ati legiferat crimele in masa ale comunistilor care i-au bagat in
> morminte pe zeci de mii de proprietari abuziv deposedati de casele
> lor.
> Si de ce despagubiri la pretul pietei ba daca urmasii fostilor
> proprietari ar vrea sa locuiasca in casele inaintasilor lor ?
> Adica ii mai aruncati voi inca o data in strada ?
> De ce ba ?
> Ca sa va lafaiti voi si sa huzuriti in vilele din Primaverii care au
> fost construite prin munca, lacrimi si sudoare de fostii salariati ai
> Societatii de Gaz si Electricitate, doar un exemplu, care s-au
> imprumutat din greu la banci ca sa cumpere terenurile si sa-si
> construisca locuintele furate de bolsevici si acum inca o data de voi
> ?
> Animalelor !
>

silviana
2008-10-09 10:45:29

legea e comunista si e neconstitutionala,e de neacceptat si nimeni nu o poate promulga,

poate sa fie votata si ceruta de comunistii din parlament si de 7 ori nu numai de 2 ori;despagubirile pe care le'au planificat pentru proprietari,sa le mute/dea chiriasilor pe care tot ei i'au improprietarit ilegal cu proprietatile celor in drept sa le obtina de la stat;nemernicii astia fac din romania stat penal,hot,comunist,asa cum sint ei,comunisti infractori,parazitii cancerigeni ai democratiei,psd si emanatiile/escrescentele sale, pc-prm-png+fatarnicul udmrc,din aceeasi tulpina otravita a comunismului s'au format,iar pdlul da semne ca si el are aceeasi origine cu toate fitele lui artistice prin care crede ca se evidentiaza pozitiv,pica in bot de fiecare data in acelasi comunism infect.

silviana
2008-10-09 10:51:06

iar astia nu sint numai hoti de case,ci de democratie de fapt,

au fost tot timpul din '89 si vor fi cit timp se vor gasi cretini sa'i voteze.

vioara
2008-10-09 11:13:16

va trage basescu la muie

tarfelor ce ii mai sugeti pula lui base marinarul

ulpiu
2008-10-09 11:16:47

o parere privind pozitia asa zisilor proprietari (urmasii lor )

o prima intrebare adresata celor doua doamne care au scris acest articol.
Cand au dat titlul la cine se gandesc la cei care prezentand acte false revendica proprietati ale unchlor, matusilor, verilor sau pur si simplu au cumparat dreptul de proprietate dela cine stie cine ( care are 70-80-90- ani si stau prin diverese locuri si dupa ce devin proprietari vand imediat,
sau la cei care devenind proprietari abandoneaza cladirea (dupa ce in prelabil au izgonit chiriasii cu batrani ,cu copii ) a se vedea cladirile ddin stirbei voda nr 100 ??.sau imobilul depe bd.elisabeta colt cu brezoianu lasat in paragina (o rusine pt. oras ) sau ,pe brezoiNU S.A S.A
sau la cei care demolati fiind in perioada 1980-1990 au primit locuintele dela stat in locul locuintelor demolate ,le-au cumparat legal si acuma vine un oarecare ,pretinzand ca este urmasul ?? proprietarului si-l da afara.
Doamnelor,atentie cand stabiliti numai intr-o parte vinovatii.
De acord, vine urmasul de grad 1, care nu are locuinta -i se restituie,
Dar pentru unul care este urmas de var , de .......... si sta undeva departe si dore ste casa ,ca s-o vanda dece s-o dai , ii dai banii ca asta vrea
Nu credti ca este mai corect ?????/

Shadow
2008-10-09 11:17:16

Re: va trage basescu la muie

> tarfelor ce ii mai sugeti pula lui base marinarul

Recunosc ca exprimarea nu este antisemita, xenofoba sau rasista. Deci e validabila de catre moderatori. Sau poate cine stie undeva candva va remarca (considera) ca exprimarea este "neadecvata".

ggo
2008-10-09 11:17:35

De unde bani ?

Din banii cui se vor plati despagubirile prevazute in lege ? Cred ca ar trebui sa-i obligam pe acesti "facatori" de legi sa plateasca din buzunarul lor !
S-au gasit sa se asocieze cei mai mari risipitori indivizi sub umbrela PSD-PC.
Si Geoana si Voiculescu & Comp trebuie trasi la raspundere pentru destabilizarea economiei romanesti prin legile promovate si adoptate de Parlament. In plus au "asmutit" sindicatele unele contra altele. Oare dece ?
Acest Voiculescu se comporta ca un cameleon : cand cu alianta DA, cand cu PSD. Trustul sau de presa este in fierbere. Surprinzatoare a fost interventia lui Marius Tuca in emisiunea lui M.Gadea de ieri seara !

Shadow
2008-10-09 11:18:54

Re: o parere privind pozitia asa zisilor proprietari (urmasii lor ) cred ca se refera la altii


> o prima intrebare adresata celor doua doamne care au scris acest
> articol.
> Cand au dat titlul la cine se gandesc la cei care prezentand acte
> false revendica proprietati ale unchlor, matusilor, verilor sau pur
> si simplu au cumparat dreptul de proprietate dela cine stie cine (
> care are 70-80-90- ani si stau prin diverese locuri si dupa ce devin
> proprietari vand imediat,
> sau la cei care devenind proprietari abandoneaza cladirea (dupa ce in
> prelabil au izgonit chiriasii cu batrani ,cu copii ) a se vedea
> cladirile ddin stirbei voda nr 100 ??.sau imobilul depe bd.elisabeta
> colt cu brezoianu lasat in paragina (o rusine pt. oras ) sau ,pe
> brezoiNU S.A S.A
> sau la cei care demolati fiind in perioada 1980-1990 au primit
> locuintele dela stat in locul locuintelor demolate ,le-au cumparat
> legal si acuma vine un oarecare ,pretinzand ca este urmasul ??
> proprietarului si-l da afara.
> Doamnelor,atentie cand stabiliti numai intr-o parte vinovatii.
> De acord, vine urmasul de grad 1, care nu are locuinta -i se
> restituie,
> Dar pentru unul care este urmas de var , de .......... si sta undeva
> departe si dore ste casa ,ca s-o vanda dece s-o dai , ii dai banii ca
> asta vrea
> Nu credti ca este mai corect ?????/

Se refera la parlamentarii care au legiferat asa o lege.

Socrate
2008-10-09 11:24:28

Acum te-ai trezit ? Re: De unde bani ?

De fondul Proprietatea ai auzit ? Valoreaza 20 miliarde de euro, acolo sunt banii nsotri, inclusiv ai tai. Activele fondului Proprietatea provin de la noi toti ( din ce mai ramasese la stat ). De exemplu, are 25 % actiuni la Petrom. Din banii cui crezi ca se platesc gras toate expropierile ( autostrazi, strazi sistematizare, pasaj ca pasajul Basarab, etc ) ?


La 2008-10-09 11:17:35, ggo a scris:

> Din banii cui se vor plati despagubirile prevazute in lege ? Cred ca
> ar trebui sa-i obligam pe acesti "facatori" de legi sa plateasca din
> buzunarul lor !
> S-au gasit sa se asocieze cei mai mari risipitori indivizi sub umbrela
> PSD-PC.
> Si Geoana si Voiculescu & Comp trebuie trasi la raspundere pentru
> destabilizarea economiei romanesti prin legile promovate si adoptate
> de Parlament. In plus au "asmutit" sindicatele unele contra altele.
> Oare dece ?
> Acest Voiculescu se comporta ca un cameleon : cand cu alianta DA, cand
> cu PSD. Trustul sau de presa este in fierbere. Surprinzatoare a fost
> interventia lui Marius Tuca in emisiunea lui M.Gadea de ieri seara !
>

ggo
2008-10-09 11:35:51

Re: In acest caz nu exista cumparator de buna credinta

La 2008-10-09 08:28:32, Un Agricultor a scris:


Sunt de acord cu Dvs. Trebuie sa ne aparam de acesti sacali ai economiei romanesti. Sub masca social-democratiei se ascund cei mai rapace HOTI !
Au furat si inainte de '89, fura si acum !

KOstelth
2008-10-09 11:38:22

felix-motanul

si eu tot stau si ma intreb de unde banii?copos i-a facut""cu o cofetarie"",becali cu oile , cineva de la timisoara cu furt pe fata si cu sarbii cand erau in razboi - dar felix ?oare de unde a avut? poate ca cineva stie?!?!?!?!?!

coc.george
2008-10-09 11:47:44

Inca o nedreptate!

Sa-i multumim din inima tov. Iliescu.

Ghita Bizonu'
2008-10-09 12:44:28

Re: Animal era si ala de canta Imnul Golanilor ?!!

Gagiu a fost zvarlit in strada nu de mult. bafta lui unu dinPC l-a blagoslovit cu o garsoniera...
Insa ai trecut prin Primaverii? Crezi ca tot jarteru ala e STB si casa ieftina?!
Asta pute a propaganda tip comunist.(adica se ia un amanunt si se face teorie generala)
Si baga la cap : nu este vorba doar de un Primaverii. Sunt multe locuinte in aceasta situatie . Siu nu numai securei si activisti. Si oameni de arta, doctoir ba chiar mai putin. SI nu numai vile....
Oricum din partea mea nu au decat sa-i zboare !! Pun pariu ca juma din ei is "golani" si alti asisderea precum flocistu ala.

Insa voi va cam cacati pe lege. Am avut legea 112 . Pe care magistratii nu o iau in considerare pe motiv de drept general.
Sustineti nu mai stiu ce tractat ca caum ca nu stiu ce, Insa tractau e din 94, situatiile de dinainte. La fel Constitutia este ulterioara. Deci voi doriti retroactivitate..
Va cacati pe ea de lege, principii si sutineti ca voi sunteti imaculati.
Animale rapace si egolatre....care dau nas mafiotilor.
Si inca ceva : zbierati ca cica in Ungaria. Acu exemplu nu va mai place fiindca nu se potriveste cu credinta eronata

La 2008-10-09 09:04:26, alwis46 a scris:

> V-ati cacat pe ea de Constitutie si pe dreptul la proprietate care
> cica zice este garantat.
> Ati legiferat crimele in masa ale comunistilor care i-au bagat in
> morminte pe zeci de mii de proprietari abuziv deposedati de casele
> lor.
> Si de ce despagubiri la pretul pietei ba daca urmasii fostilor
> proprietari ar vrea sa locuiasca in casele inaintasilor lor ?
> Adica ii mai aruncati voi inca o data in strada ?
> De ce ba ?
> Ca sa va lafaiti voi si sa huzuriti in vilele din Primaverii care au
> fost construite prin munca, lacrimi si sudoare de fostii salariati ai
> Societatii de Gaz si Electricitate, doar un exemplu, care s-au
> imprumutat din greu la banci ca sa cumpere terenurile si sa-si
> construisca locuintele furate de bolsevici si acum inca o data de voi
> ?
> Animalelor !
>

Mona G.
2008-10-09 13:00:29

Turnatorul Felix si ai lui prieteni nomenclaturistii PCR niste hoti

Si cei din PC si cei din PSD care au votat renationalizarea sunt ceeace au fost si pana acum:niste hoti ordinari.Cati parlamentari stau si si-au cumparat fostele case nationalizate?Majoritatea celor care au cumparat aceste case au facut parte din Secu si din nomenclatura.Nu un amarat ca mine a avut posibilitatea sa stea intro vila si apoi sa o cumpere pe nimic!Normal era sa fie despagubiti chiriasii care au cumparat aceste case.Cine si cum stabileste daca acesti chiriasi au fost de buna credinta?Tot ai lor!

Socrate
2008-10-09 13:58:44

Atentie, Mona Re: Turnatorul Felix si ai lui prieteni nomenclaturistii PCR niste hoti

S-ar putea sa avem o alianta PSD-PC-PDL., asa cum a fost deja in parlament. Lasa-ti un loc de intors, nu mai fi chiar asa de incisiva.


La 2008-10-09 13:00:29, Mona G. a scris:

> Si cei din PC si cei din PSD care au votat renationalizarea sunt
> ceeace au fost si pana acum:niste hoti ordinari.Cati parlamentari
> stau si si-au cumparat fostele case nationalizate?Majoritatea celor
> care au cumparat aceste case au facut parte din Secu si din
> nomenclatura.Nu un amarat ca mine a avut posibilitatea sa stea intro
> vila si apoi sa o cumpere pe nimic!Normal era sa fie despagubiti
> chiriasii care au cumparat aceste case.Cine si cum stabileste daca
> acesti chiriasi au fost de buna credinta?Tot ai lor!
>

ggo
2008-10-09 14:13:54

Voiculescu si GSP contra fotbalului

Dece acest "filantrop" pe banii nostri ( vezi retrocedarile in bani ) a fost lasat sa puna monopol pe transmisiile din Liga I ? Obliga firmele concurente sa scoata din buzunarul nostru inte 1 si 2,5 Euro ! Dece nu este la fel de darnic si cu aceste transmisii ?
Sa fie sigur ca vom sti cum sa ( NU ) votam candidatii PC si PSD in noiembrie !

stan patitu
2008-10-09 14:25:39

le-a luat Dumnezeu mintile!

Lefuri mai mari cu 50%, case nationalizate si revandute, pensiile pentru parlamentari, trei timpenii intr-un timp scurt. Legea cu casele nu tine, va pica. Nu stiu de ce pierd vremea? Asa sunt de orbiti de interese? Legea cu lefurile marite cu 50% cand este evident ca nu se poate este o timpenie ce intrece orice masura pentru cu nu poti sa te joci cu sentimentele si sperantele oamenilor. Si culmea ridicolului este vina lui Tariceanu!!!! Nu este de inteles de ce acum in plina criza grava a finantelor lumii, inaintea alegerilor de luna viitoare, este febrilitatea asta? Ce o sa mai "dea" geoana daca vine la putere? Dar PDL-ul? Nimic! Ce or sa faca daca economia o sa incetineasca, daca oamenii vor vrea salarii si mai mari? Or sa dea vina pe Tariceanu? Sunt tare prosti toti. Nu sunt politicieni, au ramas la nivelul CPUN-ului.

Socrate
2008-10-09 14:34:50

Ai uitat de greaua mostenire ? Re: le-a luat Dumnezeu mintile!

Asta o sa auzi de la noul guvern.

La 2008-10-09 14:25:39, stan patitu a scris:

> Lefuri mai mari cu 50%, case nationalizate si revandute, pensiile
> pentru parlamentari, trei timpenii intr-un timp scurt. Legea cu
> casele nu tine, va pica. Nu stiu de ce pierd vremea? Asa sunt de
> orbiti de interese? Legea cu lefurile marite cu 50% cand este evident
> ca nu se poate este o timpenie ce intrece orice masura pentru cu nu
> poti sa te joci cu sentimentele si sperantele oamenilor. Si culmea
> ridicolului este vina lui Tariceanu!!!! Nu este de inteles de ce acum
> in plina criza grava a finantelor lumii, inaintea alegerilor de luna
> viitoare, este febrilitatea asta? Ce o sa mai "dea" geoana daca vine
> la putere? Dar PDL-ul? Nimic! Ce or sa faca daca economia o sa
> incetineasca, daca oamenii vor vrea salarii si mai mari? Or sa dea
> vina pe Tariceanu? Sunt tare prosti toti. Nu sunt politicieni, au
> ramas la nivelul CPUN-ului.
>

mamaie
2008-10-09 14:49:53

Sleahta de hoti, dai in unul tipa toti!

Voiculescu e capul rautatilor, dar pe locul 1 este ILICI!
A stat presedinte o viata de tanar, n-a facut nimic, a ras de noi astia mai nepriceputi in politica, dar vinovati de soarta Romaniei sunt eu ca l-am ales in anii aceia, fara sa-mi dau seama ce pramatie de om este, ca mine au procedat si altii, asta se intampla in 90.
Acum e tardiv pentru mine, dar ce vor face tinerii?

ares1948
2008-10-09 15:00:33

Dezastru pentru pentru mafia imobiliara

Legislativul a "invins" prin vot o clientel?, oricum nestiut? de dvs., cea a mafiei "cump?r?rii drepturilor litigioase imobiliare". O clientel? (cu mult peste suta de mii de fosti proprietari adev?rati) care, s?raca, st?tea pe strad? neavand apt. cump?rate sau cu chirie de la Statul communist. Deocamdat? in strad? nu intalnim decat chiriasi evacuati din imobile iar dvs., in calitate de ziarist echidistant, ar fi trebuit s? semnalati si acest aspect datorat unei mafii specializat? in castiguri rapide in instant? si evacu?ri operative. Si, v? rog nu uitati un lucru, acelasi Stat de drept de dup? 1989 a "invitat" practic fostii chiriasi s? cumpere si pe fostii proprietari (nu impostorii) s? revendice imobilele nationalizate in temeiul legilor speciale votate de parlament. Pe de alt? parte v? intreb, de ce nu luati atitudine si in situatiile in care majoritatea instantelor de judecat? aplic? in materie de proprietate numai prevederile Dreptului Comun si nu tin seama si de cele ale legilor speciale (bune sau rele sunt legi)?. In ceea ce priveste procesele la CEDO sau practica in materie de proprietate aplicat? in fostele t?ri comuniste, dac? v? mai documentati o s? constatati c? nici un fost chirias la stat nu a fost dat afar? din casa cump?rat? de la statul respectiv si nici un fost proprietar "nationalizat" (m? refer la cei adev?rati, cu acte in regul?) nu a r?mas nedesp?gubit corespunz?tor sau pe drumuri. "Sperietoarea" cu CEDO sustinut? public nu cu temei juridic ci cu unul electoral de c?tre sustin?torii si beneficiarii voturilor unei clientele frustate, minoritare, care tr?ieste bine-mersi de ani buni in str?in?tate si revendic? aici ca s? se poate realiza in fine acolo, a f?cut senzatie o vreme ins? nu mai tine. De ce nu cereti partidelor care au guvernat si care agit? legislatia european? mai mult in situatii conjucturale, s? ne spun? unde sunt banii obtinuti din vanzarea imobilelor nationalizate c?tre fostii chiriasi, actuali proprietari, milioanele sau chiar miliardele de lei care ar fi permis desp?gubirea f?r? probleme a fostilor proprietari si ar fi f?cut s? inceteze totodat? si aprecierile din mass-media cum c? va trebui s? pl?tim din buzunarul propriu "derapajele" unor prevederi legislative.

FB
2008-10-09 15:08:57

Re: In acest caz nu exista cumparator de buna credinta

La 2008-10-09 08:28:32, Un Agricultor a scris:

> Toti chiriasii stiau ca locuiesc in case nationalizate de regimul
> comunist. Si apoi, Dumnezeule, au avut destul timp sa se mute si
> paramute sau sa isi cumpere cinstit o casa, dar Ilici si PSD le-au
> vandut aceste apartamente pe un pret echivalent cu 2-3 salarii lunare
> din acea vreme. In perioada 1997-2000, in Bucuresti, apartamentele
> erau de peste 10 ori mai ieftine decat astazi, in Drumul Taberei de
> exemplu un apartament cu trei camere costa13-15 mii dolari iar azi se
> vinde cu 140 mii EUR. Are dreptate Doru Braia: prin lege statul roman
> imi stoarce bani din buzunar sa sustin in calitate de contribuabil
> despagubirile ce le va plati urmare acestei rusinoase
> renationalizari. Cred ca este momentul sa infiintam Oganizatia de
> aparare a contribuabililor impotriva abuzurilor de putere legislativa
> care sa solicite in instanta ca plata despagubirilor sa fie facuta de
> deputatii care au aprobat prin vot aceasta lege. Nu cred ca , asa cum
> le place sa se alinte, deputatii respectivi "au fost mandatati de
> catre popor" sa il supuna la noi biruri prin votarea acestei legi.
>
Ce ma tarane ti-i ciuda ca nu ti-ai cumparat si tu un apartament in Romania ? Eu am beneficiat de o asemenea masura ,mi-am cumparat apartamentul la vremea aceea .Atata au avut si roamanasii beneficiu dupa ce au rabdat atatia ani de mizerie .Si din ce sa-si fi platit apartamentele la preturi mari ? Tu ai pompa de caldura ma ghiolbane si aer conditionat .Nu stiu ce studii ai dar de ce dai lectii unora care nu iti sunt inferiori ?
iar in categoria profitorilor fostului sistem intra si protejatii tai in frunte cu Basescu.Asta a locuit intr-o perioada in aceeasi casa cu Nastase .La curte ,in Bucuresti.Daca iti trebuie apartament in Bucuresti ia un imprumut la banca in SUA (nu cred ca iti vor da ceva ) si pune pe masa asa de la 100 de mii de euroi in sus .N-ai tu atatia bani .Numai faci praf .

Socrate
2008-10-09 15:15:07

De ce pomenesti numai PSD -ul ? Re: HAZNAUA PSD

PDL-ul este coautor la amendament. Parlamentul a votat in unanimitate.

La 2008-10-09 00:31:54, cloraceli a scris:

> Indivizii care au votat trebuie trimisi la canalul Bucuresti-Oltenita
> sa stranga sticlele si pungile de pe garla. astora cu ceafa groasa si
> lanturi de azore trebuie rupte spinarile la alegeri, o sticla in
> freza, o caramida in dinti, un pulan pe spate si un spray in nas.
>

muresanu
2008-10-09 15:15:10

Nu inteleg.

Din 1948,nu 1989,pina in 2008 s-au scurs exact 60 de ani.
Cladirile acelea, multe,au deja peste 100 de ani.Foarte multe sunt deja cu dubla
bulina rosie,chiar,tripla. Daca escrocheria aceasta de lege se va aproba va insemna o recunoastere a furtului. Ca oricum, harabaiele nationalizate se vor darama de la sine, deoarece chiriasii nu au bani ptr. renovari. Dar ei tin la
"onoare" .Sa moara cu ea in brate.Bine, sunt si cateva buncare care merita,dar altceva,NU. Voiculescu, face ce a facut toata viata, nu conteaza ce,circ sa iasa
atata timp cat este mediatizat la infinit. Barnum si Houdini....ultimul iesind din cosciug. In rest,fiecare are ce-si alege. Prea multa prostie naiva sau intentionata. In schimb,s-a construit atat de mult.Degeaba.Magaoi de miliarde de lei NOI ! De ce nu sunt folosite? Teren agricol distrus,centre de orase in moarte clinica. Alea de ce nu sunt nationalizate? Tot nu le cumpara nimeni.

ares1948
2008-10-09 15:15:25

Re: Dezastru pentru pentru mafia imobiliara

La 2008-10-09 15:00:33, ares1948 a scris:

Mania dvs. "portocalie" va determina sa scrieti, intr-un context emotional cred,

ca actualii proprietari de drept (fosti chiriasi) sunt o clientela politica!

Daca chiriasii care au cumparat casele in baza L.112, fosti membri de partid sau
sindicalisti pana in 1989, pot fi catalogati ca o clientela politica atunci

inseamna ca Partdul Comunist inca exista! In acest caz, ca ziarist, trebuia de

mult sa luati atitudine ptr. demascarea acestui partid neparlamentar care nu ar

mai fi "invins" prin legislatie o alta clientela, oricum nestiuta de dvs., cea a

mafiei "cumpararii drepturilor litigioase imobiliare". O clientela (cu mult

peste suta de mii de fosti proprietari adevarati) care, saraca, statea pe strada

neavand apt. cumparate sau cu chirie de la Statul communist. Deocamdata in

strada nu intalnim decat chiriasi evacuati din imobile iar dvs., in calitate de

ziarist echidistant, ar fi trebuit sa semnalati si acest aspect datorat unei

"ciume albe" specializata in castiguri rapide in instanta si evacuari operative.

Si, va rog nu uitati un lucru, acelasi Stat de drept de dupa 1989 a "invitat"

practic fostii chiriasi sa cumpere si pe fostii proprietari (nu impostorii) sa

revendice imobilele nationalizate in temeiul legilor speciale votate de

parlament. Pe de alta parte va intreb, de ce nu luati atitudine si in situatiile

in care majoritatea instantelor de judecata aplica in materie de proprietate

numai prevederile Dreptului Comun si nu tin seama si de cele ale legilor

speciale (bune sau rele sunt legi)?. In ceea ce priveste procesele la CEDO sau

practica in materie de proprietate aplicata in fostele tari comuniste, daca va

mai documentati o sa constatati ca nici un fost chirias la stat nu a fost dat

afara din casa cumparata de la statul respectiv si nici un fost proprietar

"nationalizat" (ma refer la cei adevarati, cu acte in regula) nu a ramas

nedespagubit corespunzator sau pe drumuri. "Sperietoarea" cu CEDO sustinuta

public nu cu temei juridic ci cu unul electoral de catre sustinatorii si

beneficiarii voturilor unei clientele frustate, minoritare, care traieste

bine-mersi de ani buni in strainatate si revendica aici ca sa se poate realiza

in fine acolo, a facut senzatie o vreme insa nu mai tine. De ce nu cereti

partidelor care au guvernat si care agita legislatia europeana mai mult in

situatii conjucturale, sa ne spuna unde sunt banii obtinuti din vanzarea

imobilelor nationalizate catre fostii chiriasi, actuali proprietari, milioanele

sau chiar miliardele de lei care ar fi permis despagubirea fara probleme a

fostilor proprietari si ar fi facut sa inceteze totodata si aprecierile din

mass-media cum ca va trebui sa platim din buzunarul propriu "derapajele" unor

prevederi legislative.

Ho Ciu Tzi
2008-10-09 15:45:47

Re: Turnatorul Felix si ai lui prieteni nomenclaturistii PCR niste hoti / Ai uitat PD-L care-i de

aceeasi teapa cu PSD si PC, PD-L isi are si el originea in FSN (PCR)!!


La 2008-10-09 13:00:29, Mona G. a scris:

> Si cei din PC si cei din PSD care au votat renationalizarea sunt
> ceeace au fost si pana acum:niste hoti ordinari.Cati parlamentari
> stau si si-au cumparat fostele case nationalizate?Majoritatea celor
> care au cumparat aceste case au facut parte din Secu si din
> nomenclatura.Nu un amarat ca mine a avut posibilitatea sa stea intro
> vila si apoi sa o cumpere pe nimic!Normal era sa fie despagubiti
> chiriasii care au cumparat aceste case.Cine si cum stabileste daca
> acesti chiriasi au fost de buna credinta?Tot ai lor!
>

Ho Ciu Tzi
2008-10-09 15:57:15

Re: Sleahta de hoti, dai in unul tipa toti!

Dar pedelistii tai e cei mari mari ''sfinti'', n-asa?La 2008-10-09 14:49:53, mamaie a scris:

> Voiculescu e capul rautatilor, dar pe locul 1 este ILICI!
> A stat presedinte o viata de tanar, n-a facut nimic, a ras de noi
> astia mai nepriceputi in politica, dar vinovati de soarta Romaniei
> sunt eu ca l-am ales in anii aceia, fara sa-mi dau seama ce pramatie
> de om este, ca mine au procedat si altii, asta se intampla in 90.
> Acum e tardiv pentru mine, dar ce vor face tinerii?
>
>

Camelian Propinatiu
2008-10-09 16:02:36

Catre un partid justitialist

Nu te joci cu proprietatea!
Legea nationalizarii caselor nerestituite este evident ne-europeana, dar primejdia se leaga de imitarea modelului austriac si de manipularea amaratilor, incat se poate crea un partid justitialist care sa se vozeze candva nationalizarea tuturor averilor dubioase.

Adrian v.D.
2008-10-09 16:07:48

Parlamentarii Romaniei:ok,nu mai repet numarul acela rau famat...

....dar raman in ochii mei niste nulitati,proveniti majoritatea din nomenklatura pcr!Pcr.partidul criminal si ilegal al Romaniei!E adevarat,istoria ,cum era si normal,a pedepsit ca atare acest partid,arucandu-l la lada de gunoi.....Dar oamenii nu se schimba atat de usor,mai ales nomenklaturistii.

Iar Presedintele Basescu si-a jucat cartea istorica:"Alegerea lui Basescu in 2004 a dat Rusia afara din Balcani"o spune unul care stie ce vorbeste(scrie),adica Alexadr Bovdunov,analist geopolitic din capitala Rusiei....si a publicat articolul pe Geopolitic.ru.(v. mai multe in RL de azi!)Si apoi prin ce a declarat in Parlamentul Romaniei(nimanui nu-i vine usor sa provoce istoria tarii sale!-ca doar un Presedinte nu se compara cu unul care scrie ce vrea pe un forum),Presedintele si-a atins apogeul.Ramane oricum cel mai simplu sa scapi de un Presedinte care s-a consumat istoric(care nu dispune de eruditie sau de vreun limbaj pe masura postului inalt)Acum Romania are nevoie de valoare si prestigiu,care sa scoata cu adevarat Romania din <zona gri>a <democratiei originale>,care sa devina un liant intre toate fortele democratice ale tarii(actualul Presedinte nu poate),pentru cladirea Statului de Drept(nu simulacru actual-v. si ultimele legi ale parlamentarilor!)
Mai greu este cu parlamentarii,care de ani de zile se tin legati de scaunele puterii.....Si <sub umbra lor>nociva,cine s-a format?
Interesant este si ce face domnul Oprescu,care a lasat-o cu <autostrazile suspendate> si <pe raza>!-dar s-a dus la Moskova,intr-o vizita de prietenie....Ce sa inveti de acolo?Haosul circulatiei zilnice din marea metropola?Mercedes-urile si BMW-urile negre circula prin acest oras cu 120km/h-fara bancuri!-aia care mai inainte circulau in Volgi negre...,iar <prostimea>sta in ambuteiaj!Asa ceva n-am mai vazut intr-o tara civilizata.
Deh,Vestul se afla intr-o mare criza...

Ho Ciu Tzi
2008-10-09 16:08:27

Re: Brava ba animalelor ! / Corect, nota 10, cu felicitari, fara gluma!!!!

La 2008-10-09 09:04:26, alwis46 a scris:

> V-ati cacat pe ea de Constitutie si pe dreptul la proprietate care
> cica zice este garantat.
> Ati legiferat crimele in masa ale comunistilor care i-au bagat in
> morminte pe zeci de mii de proprietari abuziv deposedati de casele
> lor.
> Si de ce despagubiri la pretul pietei ba daca urmasii fostilor
> proprietari ar vrea sa locuiasca in casele inaintasilor lor ?
> Adica ii mai aruncati voi inca o data in strada ?
> De ce ba ?
> Ca sa va lafaiti voi si sa huzuriti in vilele din Primaverii care au
> fost construite prin munca, lacrimi si sudoare de fostii salariati ai
> Societatii de Gaz si Electricitate, doar un exemplu, care s-au
> imprumutat din greu la banci ca sa cumpere terenurile si sa-si
> construisca locuintele furate de bolsevici si acum inca o data de voi
> ?
> Animalelor !
>

Ho Ciu Tzi
2008-10-09 16:12:59

Re: va trage basescu la muie

Ai nick si exprimare tiganesti!


La 2008-10-09 11:13:16, vioara a scris:

> tarfelor ce ii mai sugeti pula lui base marinarul
>

Ho Ciu Tzi
2008-10-09 16:16:30

Deputatii nostrii sunt niste HOTI !!! / Si tu si Berti aveti mare dreptate, va doresc numai bine!!!

La 2008-10-08 22:31:36, Liviu2002j a scris:

> Ei voteaza pentru ei anumite legi !!! Nu este numai Voiculescu de vina
> ... El poate sa propuna ce ii trece prin creierasul lui de securist
> dar sobolanbii de deputati ar fi trebuit sa reexamineze legea ...
> Basescu a avut dreptate sa o retrimita in Parlament ! Dar ori ca o
> trimiti in Parlamentul Romaniei ori la Securitate este acelasi lucru
> !!! Si nu se spune mare lucru de PSD-istii care au votat-o de fapt
> !!! Mare rusine si multa prostie ...
>

Shadow
2008-10-09 16:28:44

Re: Parlamentarii Romaniei:ok,nu mai repet numarul acela rau famat...paralizez

> ....dar raman in ochii mei niste nulitati,proveniti majoritatea din
> nomenklatura pcr!Pcr.partidul criminal si ilegal al Romaniei!E
> adevarat,istoria ,cum era si normal,a pedepsit ca atare acest
> partid,arucandu-l la lada de gunoi.....Dar oamenii nu se schimba atat
> de usor,mai ales nomenklaturistii.
>
> Iar Presedintele Basescu si-a jucat cartea istorica:"Alegerea lui
> Basescu in 2004 a dat Rusia afara din Balcani"o spune unul care stie
> ce vorbeste(scrie),adica Alexadr Bovdunov,analist geopolitic din
> capitala Rusiei....si a publicat articolul pe Geopolitic.ru.(v. mai
> multe in RL de azi!)

Cica alegerea lui basecu a dat rusia afara din balcani. In timp ce ruperea Serbiei a adus-o inapoi deh. Vai daca stiam ca suntem atat de importanti ceream vreo 2-3 comisari la UE si sunt sigur ca occidentalii ar fi acceptat un pret asa de mic pt a "alegere" atat de mare.

> Si apoi prin ce a declarat in Parlamentul
> Romaniei(nimanui nu-i vine usor sa provoce istoria tarii sale!-ca
> doar un Presedinte nu se compara cu unul care scrie ce vrea pe un
> forum),Presedintele si-a atins apogeul.

Nu se compara? Probabil ca nu ca in general forumurile sunt cenzurate macar la limbaj. Dar "apogeul" nu si l-a atins mai are inca enorme doze de nesimtire si proasta crestere. Tot ce are nevoie e sa i se ofere ocazia sa se "expuna".

> Ramane oricum cel mai simplu
> sa scapi de un Presedinte care s-a consumat istoric(care nu dispune
> de eruditie sau de vreun limbaj pe masura postului inalt)Acum Romania
> are nevoie de valoare si prestigiu,care sa scoata cu adevarat Romania
> din <zona gri>a <democratiei originale>,care sa devina un liant intre
> toate fortele democratice ale tarii(actualul Presedinte nu
> poate),pentru cladirea Statului de Drept(nu simulacru actual-v. si
> ultimele legi ale parlamentarilor!)
> Mai greu este cu parlamentarii,care de ani de zile se tin legati de
> scaunele puterii.....Si <sub umbra lor>nociva,cine s-a format?
> Interesant este si ce face domnul Oprescu,care a lasat-o cu
> <autostrazile suspendate> si <pe raza>!-
> dar s-a dus la Moskova,intr-o
> vizita de prietenie....Ce sa inveti de acolo?

Momentan oprescu s-a dus si in Israel tot asa cum s-a dus si la moscova sau aia nu conteaza la "firman"? Si de facut vad ca face ceva. A scapat de non arhitectul bold sustinut de basecu si videanu(era sa stricam relatiile cu Vaticanul din pricina lui si a lui ungireanu). A scapat de terasele ilegale din Herastrau. E rau? Nope. renegociaza toate contractele de asfaltare alea care treceau prin buzunarul de campanie al pdl. E rau? Anunta ca ce era anuntat ca "facut" si "terminat" de catre Videanu nu este asa ci doar "partial terminat". Anunta ca nici naiba nu s-a ocupat deani de zile de "centrul istoric" pt care bani de la UE au fost, sper sa nu ne ceara inapoi banii astia. Exact ce putea vedea orice bucurestean care se plimba prin centrul istoric. E rau si asta?
L-a dat afara pe udriste care se "ocupa de infrastructura" si de "spagile" de la taxi. E rau?

> Haosul circulatiei
> zilnice din marea metropola?Mercedes-urile si BMW-urile negre circula
> prin acest oras cu 120km/h-fara bancuri!-aia care mai inainte circulau
> in Volgi negre...,iar <prostimea>sta in ambuteiaj!Asa ceva n-am mai
> vazut intr-o tara civilizata.
> Deh,Vestul se afla intr-o mare criza...

Ei lasa ca implementarea unui sistem scump japonez in Bucuresti nu a afacut decat sa creasca numarul de ambuteiaje in oras. Cred si eu ca e de la "mentalitate" dar nu neaparat aia de "sofer" cat cea de "primar" sau responsabil de primarie.

Pana acuma oprescu nu are pt ce sa fie criticat contrar fostilor primari basecu, videanu sau altii inaintea lor.

Ho Ciu Tzi
2008-10-09 17:59:14

Re: HAZNAUA PSD / Hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi

La 2008-10-09 00:31:54, cloraceli a scris:

> Indivizii care au votat trebuie trimisi la canalul Bucuresti-Oltenita
> sa stranga sticlele si pungile de pe garla. astora cu ceafa groasa si
> lanturi de azore trebuie rupte spinarile la alegeri, o sticla in
> freza, o caramida in dinti, un pulan pe spate si un spray in nas.
>

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01005 sec.