Ziua Logo
  20:39, joi, 18 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-11-21
Roman Liber (...@yahoo.com, IP: 193.180.189...)
2007-11-21 00:07
Nu am nici o indoiala ca se va fura, ca de obicei

Cei care sint in administratie (Politie, Primarii, etc) si sint implicat in alegeri, incepind de la scolile unde se voteaza, continuind cu cei care numara si inregistreaza, cei care colecteaza si pina la cei care centralizeaza sint de mult integrati sistemului mafiot. O firma de soft a securistilor ce au confiscat incercarea de revolutie este garantul alegerilor ptr ei.
In aceste conditii, strainatatea va trebui sa accepte (caci numeni nu-si doreste sa faca ordine intr-o tara atit de necivilizata, de la vladica la opinca) ca cei alesi reprezinta alesii natiei.
Noi cei mici nu avem puterea de a face din procesul de votare o procedura corecta si atunci singura noastra arma este neprezentarea la vot. Referendumul lui Don Bassino nu va trece cu toate hotiile lor. Miza cealalta, respectiv prezenta in parlamentul EU, este minima. Mandatul este scurt si "reprezentatii" alesi alearga doar dupa bani multi dati ptr nimic. Sint niste sinecuristi ca si ambasadorii sau ICRistii patapieviceni.
Singurul raspuns care ar conta ca o palma pe obrazul clasei politice care ne-a adus la disperare ar fi dupa parerea mea o prezenta la vot de sub 10%. Asta le-ar arata si strainilor cit de mult ne reprezinta cei care acum ocupa pozitiile de conducere, de la presedinte la primari si la partidele de buzunar finantate si mediatizate de securitate (PLD, PNG, PIN, etc). Nu cred in alta varianta. Manipularea poate avea loc numai daca intri in joc.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00629 sec.