Ziua Logo
  20:18, joi, 18 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-11-21
Mos_Tautu din Paris,Franta (...@yahoo.com, IP: 86.107.253...)
2007-11-20 22:25
Cand vulpea nu ajunge la struguri spune ca sunt acri


Se pare ca politicienii expirati simt fiorul rece al esecului electoral si neavand multe tipuri de reactie,adopta tipul vadimist.
De multe cicluri electorale Vadim Tudor aplica o formula care a devenit proverbiala.este furat la alegeri.Dupa ce face sondaje ipotetice in care iese cu peste 38% si deci apare ca primul partid in popularitate,Vadim lasa sa treaca putin timp si incepe a striga ca se pregateste o mare frauda electorala, in care PRM va fi victima.
Dupa alegeri,cand primeste scorul meritat Vadim arata cata dreptate a avut si cum a fost furat,dar nu poate aduce nici o dovada.
Niciodata nu se va culpaliza,are cel mai bun program,este cel mai popular,trece de la populari la extremisti,cand este xenofob cand condamna xenofobia dar voturile nu apar si atunci,logic,numai furtul si o monstruoasa coalitie anti PRM apare ca vinovata.

Din pacate Partide altadata onorabile si care se vad trecute de dl.Basescu si de viata politica romaneasca la politicieni si la politici expirate simtind fiorul rusinii de a fi respinse de electoratsi nu au alta cale decat de a aplica proverbialul tip de reactie vadimism,adica nu numai ca sunt furati dar ca si Vadim ca chiar acum se pregateste fraudarea alegerilor.
De obicei asemenea afirmatii apar ca stranii pentru partide aflate la putere si care organizeaza alegerile dar formula,dupa cum a dovedit-o Vadim are oarecare notorietate,in Romania furtul fiind un adevarat sport national.

Acum,pentru credibilitate urmeaza numai legendele,care trebuie sa fie credibile,deoarece si o minciuna trebuie crezuta de emitator cel putin pe jumatate.

Implicarea firmei Net Consulting care ar face softul pentru campania electorala,dovezile trase de par si nedovedibile nu fac decat sa arate saracia spirituala a vadimistilor improvizati si care reclama furtul.
Daca ar fi convinsi de acest lucru,cine ar opri guvernul sa angajeze o alta firma.Nu cred ca partide de opozitie ca PD sau PLD sa aiba un cuvant de spus in aceasta privinta.

De fapt aici avem de a face cu elogiul omului neputincios,a omului care stie ca va pierde si la care logica,rationamentul nu mai au nici un rol,reactionand doar afectiv,irational.

Ascultam la un post TV local cum liberalul sef al judetului spunea ca la un oarecare obiectiv Stolojan ar fi taiat panglica inaugurala si ca se fura acum alegerile.Ori explica primarul,dl.Stolojan nu a taiat nici o pamblica si de furat nu a avut ce fura,avand in vedere ca alegerile sunt pe 25 noiembrie.

Deci sa nu ne precipitam,de multe ori hotul striga hotul.Nu stim daca aceste partide,ele insasi ,daca nu intentioneaza sa fraudeze,motiv pentru care fac atata tapaj pentru un furt prezumtiv,de genul drobului de sare din povestea lui Ion Creanga.

octaaa din pitesti (...@yahoo.com, IP: 86.121.164...)
2007-11-21 15:07
Re: Cand vulpea nu ajunge la struguri spune ca sunt acri

Vadim minte cand vorbeste de sondajele secrete. SI a fel cand vorbeste de furtul de zeci de procente la care este supus din 4 in 4 ani.
Dar as aminti ca si basescu a folosit tactica asta in 2004. Ba mai mult, lui i-a reusit smecheria. Apasand puternic pe sentimentele celor cu optiuni anti Adrian Nastase. SI a castigat.
SI as mai aminti ceva. SI anume ca basescu era doar o voce. Dar, de fapt un cor striga ca Nastase a furat alegerile.


« Rezultatele cautarii

     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02489 sec.