Ziua Logo
  09:43, sambata, 20 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-11-21

Comentarii: 21, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Mos_Tautu
2007-11-20 22:25:24

Cand vulpea nu ajunge la struguri spune ca sunt acri


Se pare ca politicienii expirati simt fiorul rece al esecului electoral si neavand multe tipuri de reactie,adopta tipul vadimist.
De multe cicluri electorale Vadim Tudor aplica o formula care a devenit proverbiala.este furat la alegeri.Dupa ce face sondaje ipotetice in care iese cu peste 38% si deci apare ca primul partid in popularitate,Vadim lasa sa treaca putin timp si incepe a striga ca se pregateste o mare frauda electorala, in care PRM va fi victima.
Dupa alegeri,cand primeste scorul meritat Vadim arata cata dreptate a avut si cum a fost furat,dar nu poate aduce nici o dovada.
Niciodata nu se va culpaliza,are cel mai bun program,este cel mai popular,trece de la populari la extremisti,cand este xenofob cand condamna xenofobia dar voturile nu apar si atunci,logic,numai furtul si o monstruoasa coalitie anti PRM apare ca vinovata.

Din pacate Partide altadata onorabile si care se vad trecute de dl.Basescu si de viata politica romaneasca la politicieni si la politici expirate simtind fiorul rusinii de a fi respinse de electoratsi nu au alta cale decat de a aplica proverbialul tip de reactie vadimism,adica nu numai ca sunt furati dar ca si Vadim ca chiar acum se pregateste fraudarea alegerilor.
De obicei asemenea afirmatii apar ca stranii pentru partide aflate la putere si care organizeaza alegerile dar formula,dupa cum a dovedit-o Vadim are oarecare notorietate,in Romania furtul fiind un adevarat sport national.

Acum,pentru credibilitate urmeaza numai legendele,care trebuie sa fie credibile,deoarece si o minciuna trebuie crezuta de emitator cel putin pe jumatate.

Implicarea firmei Net Consulting care ar face softul pentru campania electorala,dovezile trase de par si nedovedibile nu fac decat sa arate saracia spirituala a vadimistilor improvizati si care reclama furtul.
Daca ar fi convinsi de acest lucru,cine ar opri guvernul sa angajeze o alta firma.Nu cred ca partide de opozitie ca PD sau PLD sa aiba un cuvant de spus in aceasta privinta.

De fapt aici avem de a face cu elogiul omului neputincios,a omului care stie ca va pierde si la care logica,rationamentul nu mai au nici un rol,reactionand doar afectiv,irational.

Ascultam la un post TV local cum liberalul sef al judetului spunea ca la un oarecare obiectiv Stolojan ar fi taiat panglica inaugurala si ca se fura acum alegerile.Ori explica primarul,dl.Stolojan nu a taiat nici o pamblica si de furat nu a avut ce fura,avand in vedere ca alegerile sunt pe 25 noiembrie.

Deci sa nu ne precipitam,de multe ori hotul striga hotul.Nu stim daca aceste partide,ele insasi ,daca nu intentioneaza sa fraudeze,motiv pentru care fac atata tapaj pentru un furt prezumtiv,de genul drobului de sare din povestea lui Ion Creanga.

GiorgiBuj
2007-11-20 23:10:46

Afaceri cu Palatul

Sunt doua Palate ...

Roman Liber
2007-11-21 00:07:44

Nu am nici o indoiala ca se va fura, ca de obicei

Cei care sint in administratie (Politie, Primarii, etc) si sint implicat in alegeri, incepind de la scolile unde se voteaza, continuind cu cei care numara si inregistreaza, cei care colecteaza si pina la cei care centralizeaza sint de mult integrati sistemului mafiot. O firma de soft a securistilor ce au confiscat incercarea de revolutie este garantul alegerilor ptr ei.
In aceste conditii, strainatatea va trebui sa accepte (caci numeni nu-si doreste sa faca ordine intr-o tara atit de necivilizata, de la vladica la opinca) ca cei alesi reprezinta alesii natiei.
Noi cei mici nu avem puterea de a face din procesul de votare o procedura corecta si atunci singura noastra arma este neprezentarea la vot. Referendumul lui Don Bassino nu va trece cu toate hotiile lor. Miza cealalta, respectiv prezenta in parlamentul EU, este minima. Mandatul este scurt si "reprezentatii" alesi alearga doar dupa bani multi dati ptr nimic. Sint niste sinecuristi ca si ambasadorii sau ICRistii patapieviceni.
Singurul raspuns care ar conta ca o palma pe obrazul clasei politice care ne-a adus la disperare ar fi dupa parerea mea o prezenta la vot de sub 10%. Asta le-ar arata si strainilor cit de mult ne reprezinta cei care acum ocupa pozitiile de conducere, de la presedinte la primari si la partidele de buzunar finantate si mediatizate de securitate (PLD, PNG, PIN, etc). Nu cred in alta varianta. Manipularea poate avea loc numai daca intri in joc.

virusake
2007-11-21 00:34:09

Afaceri cu toti cei din familia PD...

Asta se face. Cei care sunt bagati in PD, in frunte cu Traian Basescu au acces la cele mai mari manarii. Ni s-a demonstrat inca o data acest lucru prin acest articol. Din pacate nu este o nouatate ce se zice aici, caci se stia deja ce cruce poarta acest Net Consulting, aparut vijelios pe piata softurilor de alegeri in 2004. Totul a fost planuit inca de la inceput. S-a dorit afiliera acestei firme la familia condusa de capul Basescu.
"Asupra Net Consulting planeaza suspiciunea ca ar fi controlata de Serviciul de Informatii Externe.
Si implicit de Traian Basescu. Asta intrucat, nu mai este un secret pentru nimeni, seful statului controleaza in totalitate serviciile secrete din Romania" ... putem fi siguri de acest lucru din moment ce serviciile secrete sunt alaturi de Traian Basescu inca din 2001, anul in care acesta a devenit presedinte PD. Inca din acel an, cu ajutorul lui Frunzaverde, dl Basescu s-a intalnit cu dl Sergiu Medar (seful Directiei Informatii si Reprezentare Militara din cadrul Directiei Generale de Informatii a Armatei in anul 2001, devenit ulterior consilier prezidential pentru aparare si securitate nationala din "simpatia" dl Basescu pentru acesta, caci altfel si-ar fi pierdut sprijinul, dl Medar fiind obligat sa iasa la pensie) spre a solidifica relatiile externe ale PD.
Asa ca acestea fiind spuse, dl. Basescu impreuna cu Serviciile Secrete pot face orice in aceasta tara, nu numai fraudarea unor voturi. Era limpede ca buna ziua ca acest lucru se va intampla inca din ziua in care s-a facut public faptul ca Net Consulting a castigat licitatia pentru asigurarea softului la alegeri.
Dl. Basescu nu a facut nimic fara a planifica dinainte fiecare pas al sau si fara sa aiba oamenii sai de baza in spate, care sa-l sustina orice ar face. In felul acesta ne poate duce inapoi la ce a fost inainte de 89. Caci cine a trait acele vremuri, greu se mai poate dezice de ele.
Sa traim bine!!!

Onesti
2007-11-21 08:01:40

E vorba de Palatul Victoria, in caz ca nu se intelegea destul de clar din articol....

Acolo se trag sforile...cu banii nostri...

flor123
2007-11-21 08:22:58

De 2 lei

Articol securisto-comunist... Din pacate nimic nu e logic in articol, succesiunile de deductii sunt fortate si au la baza cea mai simpla tehnica a manipularii... 1% adevar... Mai incercati baieti - ne jigniti intelighentia!

basarab
2007-11-21 08:24:07

HAIDETI LA CURATENIE. Afara cu videanu, udrea si alti primari de la pd

CEA MAI MARE MAFIE E IN PD.

moga
2007-11-21 08:48:17

afaceri dubioase

Ce credeati ca Presedintele este fata mare?Afaceri la greu cu s-ar zice pe la mine prin cartier.

ionion
2007-11-21 09:19:15

Pai asa-i cu afacirili in Balcani !

o vinit capitatalismul si romanul face afaciri....

Sigur
2007-11-21 09:51:11

Netconsulting Mazare Petromidia

Legatura intre Netconsulting si presedentie e stransa ca legatura intre putin si Bush.
De cand e Mazare la primar Cta petromidia serveste pc-uri numai de la Netconsulting. In schimb Rompetrol primeste terenuri pentru benzinarii in Constanta la preturi simbolice.
Daca ai ca hoby jurnalismul investigheaza asta: Netconsulting-Mazare-Petromidia

Dumitru Marian
2007-11-21 10:55:59

Furt amator

Nu puneam la inodoiala faptul ca aceasta afacere isi are pilonii in pilele din lumea politica romaneasca. Totusi ma asteptam sa fure mult mai mult, cum se obisnuieste in aceasta tara. Au cablat BCR si au vandut calculatoare ministerelor, softuri si fel de fel de smecherii. Ce naibii doar atat au putut sa fure? Sa vina domne unii care fura serios nu amatori din astia, ca suntem satui de din astia care ciugulesc ca niste randunele din banii nostrii, sa ii ia pe toti ca sa scapam de o grija.

Yitzhak
2007-11-21 11:44:52

Normal

Nu e nici o problema, fiecare fraudeaza cand poate. Acum a venit randul PD, ca ei mana postalionul. Sa vedem ce iese la urne...

Yitzhak
2007-11-21 11:46:48

3 palate

Aaaa si cat pe ce sa uit ... era cineva mai spus care spunea ca sunt 2 palate. Trebuie sa il contrazic, sunt 3 palate ... sau l-ati uitat pe Gigi Becali ?

one
2007-11-21 13:18:02

curatenie in curtea proprie

Cand e vorba de afaceri personale base nu mai are de gand sa treaca la curatenie.

mica_si_rea
2007-11-21 13:57:34

daca altfel nu poate...

Imaginea lui Basescu este praf in momentul de fata si e normal sa recurga la gesturi neortodoxe pentru a se salva. Toata tevatura pe care o face cu uninominalul lui este facuta cu cap pentru a distrage atentia de la lista propusa de PD pentru PE, tocmai pentru ca nu are altii curati, asa ca recurge la alte modalitati. E bine ca PC-ul s'a gandit la numaratoarea paralela si sper sa fie urmati si de alte partide pentru a nu'i permite lui Basescu sa'si faca iar jocurile!

alwis46
2007-11-21 14:16:45

O tempora....fara moravuri.

Pai mai acum catva timp era un personaj care facea afaceri, mama-mama ! cu Palatul Primariei Generale dar a cam intarcat balaia si s-a dat mana libera sa se traga din toate pozitiile in altii.
Ghici cine-i omul ?
Aveti voie sa ghiciti de trei ori !

octaaa
2007-11-21 15:07:20

Re: Cand vulpea nu ajunge la struguri spune ca sunt acri

Vadim minte cand vorbeste de sondajele secrete. SI a fel cand vorbeste de furtul de zeci de procente la care este supus din 4 in 4 ani.
Dar as aminti ca si basescu a folosit tactica asta in 2004. Ba mai mult, lui i-a reusit smecheria. Apasand puternic pe sentimentele celor cu optiuni anti Adrian Nastase. SI a castigat.
SI as mai aminti ceva. SI anume ca basescu era doar o voce. Dar, de fapt un cor striga ca Nastase a furat alegerile.

hetfield
2007-11-21 15:17:23

nimic nou sub soare

deja nimic nu mai e surprinzator in tara noastra; ne-am obisnuit cu afaceri ,mai mult sau mai putin dubioase, intre firme private si institutii ale statului; sunt de acord ca daca ai un produs bun cu care castigi o licitatie, e normal sa primesti proiectul; dar sunt mari semne de intrebare in legatura cu felul in care castigi licitatia; uneori cam bate la ochi; si-au dat seama ca degeaba ai un proiect bun daca nu ai pregatit si un comision substantial si o persoana de contact foarte influenta; ati vazut ce facilitati se pot obtine cu o sticla de palinca si un caltabos?; basescu nu are nici un stres, nici un un pic de remuscare; trebuie sa-i scoata pe cei de la PD castigatori si nu va avea nici o jena in a aplica orice metoda; de ce sa mergi pe calea cinstita si sa fie sanse mari sa pierzi, cand poti sa fraudezi si sa fi sigur de castig? incredibil ce mentalitate pot sa aiba cei care ne conduc; inca mai au resurse sa ne surprinda neplacut in fiecare zi.

Primul Blog MD-RO
2007-11-21 16:32:35

http://www.petitiononline.com/BMDRO/petition-sign.html

http://www.petitiononline.com/BMDRO/petition-sign.html

Bercaru
2007-11-21 17:53:36

Ce Cobinatii!

Basescu asta nu mai isi cunoaste lungul nasului, a tipat atata ca s-au fraudat alegeri, ca altii fura, ca exista coruptie, a promis un trai bun romanilor si le-a incalzit posteriorul cu o mare teapa. Asta este Basescu, un bufon care s-a urcat pe un balon de sapun si care si-a arogat drepturi si prerogative departe ce cuvantul constitutionalitate. Asa ca nimic nu mai ma mira, sunt convins ca exista si alte aranjamente sub egida Basescu. Nu mai poate pacali pe nimeni acest infractor de drept comun. La institutul Maritim nu se face politica si totusi nimeni nu se autosesizeaza sa ii dea un vant la vot. Poate ca pana in 2009 populatia va intelege ca locul lui este la ''Poarta Alba'', asa ca sa fie mai aproape de mare.

Huhurianu
2007-11-21 20:34:52

Re: E vorba de Palatul Victoria, in caz ca nu se intelegea / Gresesti, e vorba da celalat palat!!!

La 2007-11-21 08:01:40, Onesti a scris:

> Acolo se trag sforile...cu banii nostri...
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00677 sec.