Ziua Logo
  02:33, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Social

2009-10-21
raulbaal (...@yahoo.com, IP: 89.120.21...)
2009-10-21 09:48
PENSIILE SPECIALE.CORINA SCARLAT SI ....DRACU -SEITAN!

supun atentiei un aspect care cred ca merita analizat :d-l seitan face tam-tam ca aduce la sistemul de contributii la pensii inca 300 000 de contributori !asa sa fie ?daca ar fi de la particulari treaca mearga dar sa-i aduci de la stat nu e ca o masura sa dai dintr-un buzunar si sa bagi in altul?la armata, politie servicii speciale se contribuie cu 5% pe care ii da angajatul -dupa seitan acesta va da 10% si restul de ~~29%statul adica cui tot statului?nu e o aiureala?DAR PROBLEMA NU E ASTA DE ACUM INCOLO SE VOR DUCE 2% APOI PINA LA 6% DIN BANI IN PILONUL II DE PENSII (PRIVAT )DIN CONTRIBUTIILE MILITARILOR ,POLITISTILOR ETC CARE NU ERAU OBLIGATI PANA ACUM SA COTIZEZE!DECI DOMNUL SEITAN IA BANI DE LA STAT SI DUCE LA PRIVATI !CURAT LEGAL IN ZILELE ASTEA CAND FONDURIL;E DE PENSII PRIVATE NUMAI CA NU MOR!BRAVOS CA MOARE DE GRIJA MORALITATII SISTEMULUI!SEITAN IN LIMBA TURCA INSEAMNA SATANA!SI MAI CITITI CEVA DE PE SITUL ,,PENSII PRIVATE.RO!Mihai Constantin SEITAN a fost numit prin decizia Primului-ministru din 23 februarie in postul de Consilier de Stat pentru munca si protectie sociala.
Fost Presedinte, cu rang de Secretar de Stat, al Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale, in perioada 2005 - 2007, Mihai SEITAN este totodata arhitectul celui mai important proiect care a reformat sistemul de pensii din Romania, implementarea sistemului de pensii private. "La inceputul secolului trecut, legile definitorii pentru bunul mers al tarii obisnuiau sa poarte numele initiatorilor lor. Daca traditia s-ar reinnoda in anii in care traim, macar una din legile pensiilor private ar trebui sa se numeasca Legea SEITAN" scria Constantin NASTASE, intr-un articol publicat de Revista PRIMM - Asigurari & Pensii in vara acestui an. In acest context, numirea sa in actuala formula guvernamentala este salutata de piata pensiilor private ca o decizie ce aduce, incontestabil, "omul potrivit, la locul potrivit". De altfel, ca semn al acestei pretuiri unanime, Mihai SEITAN este si unicul Membru Onorific al APAPR - Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania.
In 2008, cu ocazia primei Gale a Premiilor Pietei Pensiilor Private, Revista PRIMM i-a acordat domnului Mihai SEITAN "Premiul de Excelenta pentru contributia la reforma sistemului de pensii private din Romania". In locul oricarui alt CV, reproducem in continuare din articolul mentionat, un punct de vedere la care suntem siguri ca subscrie intreaga piata a pensiilor private:
"De multi ani incoace SEITAN reprezinta principalul reper profesional, nu doar in domeniul pensiilor, ci si intr-o zona mai larga, cum este cea a politicilor sociale. De numele sau se leaga elaborarea principalelor acte normative ale reformei sistemului public de pensii, dar si elaborarea legislatiei privind pensiile private, incepand cu primele ei variante. Ca membru in "clubul oamenilor dedicati profesiei lor", SEITAN a fost pe rand Director General, Secretar de Stat, Presedinte CNPAS, Expert, Negociator, Consilier, ba chiar si jurnalist. Incepand cu 1990, a ajutat la cladirea sistemului, actionand in toate zonele lui: in cea oficiala - ca specialist guvernamental, in zona societatii civile - ca expert al Asociatiei Pro Democratia, in spatiul dezbaterii publice - prin articolele si analizele publicate in diverse reviste de specialitate. Pe de alta parte, daca aportul lui Mihai SEITAN la fundamentarea teoretica a reformei pensiilor s-a dovedit substantial in perioada 1990-2001, contributia domniei sale la implementarea sistemului privat dupa 2004 poate fi considerata esentiala.
Inregimentat politic pentru o perioada, dar fara ambitii de cariera in domeniu, domnia-sa a folosit parghia puterii pentru a misca un sistem, cel al asigurarilor sociale, incremenit pana atunci in proiect. S-a folosit de pozitia de sef la CNPAS pentru a echilibra sistemul public de pensii prin masuri administrative, cum ar fi curatarea acestuia de alte tipuri de contributii fara legatura cu pensiile. SEITAN stia mai bine decat oricine ca fara un pilon public stabil, introducerea pensiilor private ar fi fost un demers sortit din start esecului. A "profitat" apoi de calitatea de Secretar de stat si de aceea de Presedinte CES pentru a urgenta obtinerea avizelor necesare pentru ca legile pensiilor private sa poata intra cat mai urgent in dezbaterea Parlamentului. In fine, s-a luptat atat cat a putut cu prejudecatile alesilor neamului care din prea multa prudenta sau poate altceva ar fi vrut sa voteze o lege restrictiva pentru operatori si neatractiva pentru participanti.
Mihai SEITAN, omul al carui aport la formarea acestei piete este indiscutabil, a refuzat sa participe la jocul oportunitatilor financiare sau de cariera aduse de debutul noii piete de pensii private, desi experienta profesionala l-ar fi recomandat ca principal candidat pentru orice pozitie cheie din sistem. S-a retras discret intr-o zona lipsita de orice suspiciune de interese, cea a brokerajului in pensiile private, dupa cum discret si-a facut treaba ani de zile in linia intai a sistemului. A continuat in acelasi timp sa raspunda tuturor invitatiilor de a impartasi si altora din experienta sa. Caracter onest, Mihai SEITAN a oferit in acesti ultimi ani pietei pensiilor private mai mult decat a primit din partea ei".
LOBBYSTUL SEITAN SI-A FACUT DATORIA !IL DOARE UNDEVA DE BUGETUL TARII CI DOAR DE-AL BARONILOR PENSIILOR PRIVATE!
CORINO CERCETEAZA CAZUL SI-MI VEI DA DREPTATE!ASTA DACA TE DOOARE ASA DE TARE DE BUGETUL TARII!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00685 sec.