Ziua Logo
  19:58, joi, 18 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-08-08
Virgil Ciuca din Jacksonville (...@yahoo.com, IP: 151.204.149...)
2007-08-08 14:21
Este surprinzator cat de multi aparatori fosti si actuali pcr-isti securisti are biserica..

...din cate stiu lui Brancoveanu i-a fost taiat capul! ..insa un alt brancoveanu, care "poate" a contribuit prin asocierea cu un partid totalitar la asuprirea fratilor de pamnat si cruce , ia apararea fetelor bisericesti care au colaborat cu securitatea si prin extensie isi apara si trecutul Domniei sale! si poate si prezentul caci fostii si actualii beneficiari ai perioadei de totalitarism plecati peste granita fara prea mari probleme, sau cu incidente regisate pentru "acoperire" , is continua nestingheriti activitatea de diversiune si informare, multi dintre ei lucrand acum pentru doi sau chiar trei stapani - a se citi CIA, KGB, Mosad si cate vor mai fi

Chiar daca nu calci prin "biserica" sau "biserici" ai si dreptul si obligatia fata de tine si fata de tara sa te intereseze ce face si cine conduce si maipuleaza si biserica si credinta caci activitatea bisericii in numele unei anume credinte afecteaza si pe cel necredincios si bisericile oricare ar fi ele sprijina "tradarea de tara" in numele imparatiei de apoi...

Cunoasterea adevarului despre rolul bisericii si al slujitorilor ei in treburile pamantesti ale unui popor nu va slabi "credinta"- biserica este doar o institutie- ci va intari atasamentul fata de credinta daca "credinta" nu este un mijloc de manipulare, tradare de tara si sclavie !

Nu ascunderea adevarului si iertarea celor vinovati de tradarea tarii si aproapelui sunt cauzele indepartarii de credinta ci dimpotriva cunoastrea adevarului si pedepsirea chiar si prin taierea capetelor celor vinovati va intari "credinta" unui popor in destinul sau !

V-ati pus poalele sutanei in cap domnilor securisti prelati si Dumneavoastra si cei care va sprijina cu nemarginita ipocrizie ,in "credinta" ca sa pot sa scape si ei de judecata pamanteasca!

Rugati-va pentru pacatele Domniilor voastre ca cei care au avut de suferit din cauza actiunilor de turnare, informare si tradare nu au de gand sa astepte judecata de apoi mut trambitata de biblie ci EI va vor judecata si eventual condamnarea ACUM si AICI pe pamant !

Virgil Ciuca


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02845 sec.