Ziua Logo
  20:36, joi, 18 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Social

2008-11-28

Comentarii: 42, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Anca2008
2008-11-27 21:08:27

Nimeni nu isi poate asuma raspunderea

in afara de parinti. Daca pe parinti ii multumeste o compensatie financiara... atunci sa-si vaccineze copiii. Alte citeva link-uri.


http://www.medicalnewstoday.com/articles/82328.php infertilitate

http://www.youtube.com/watch?v=4REBcNyvfYc despre Gardasil foarte relevant

http://www.liveleak.com/view?i=327_1195303011 foarte important

http://counterpunch.org/martens07202007.html gardasil : follow the money


Vaccinurile produc reactii autoimune. Infertilitatea si autismul sint reactii autoimune.

Arcturus
2008-11-27 22:05:49

Re: Nimeni nu isi poate asuma raspunderea

La 2008-11-27 21:08:27, Anca2008 a scris:

> in afara de parinti. Daca pe parinti ii multumeste o compensatie
> financiara... atunci sa-si vaccineze copiii. Alte citeva link-uri.
>
>
> http://www.medicalnewstoday.com/articles/82328.php infertilitate
>
>
> http://www.youtube.com/watch?v=4REBcNyvfYc despre Gardasil
> foarte relevant
>
> http://www.liveleak.com/view?i=327_1195303011 foarte important
>
> http://counterpunch.org/martens07202007.html gardasil : follow
> the money
>
>
> Vaccinurile produc reactii autoimune. Infertilitatea si autismul sint
> reactii autoimune.
>


Virusii produc ... moartea.

Cine isi asuma raspunderea pentru moartea celor infectati, atunci cand o simpla vaccinare i-ar fi salvat?

Ne-am obisnuit cu binele ... tocmai din cauza folosirii vaccinurilor. Ia sa mai porneasca niste epidemii, sa va vad atunci cum strigati ca nu se ocupa nimeni de voi.

MarianS01
2008-11-27 22:08:16

Un raspuns tarziu pentru samizdat (I)

La 2008-11-27 10:25:20, samizdat a scris:

> Permiteti-mi sa ma amestec; virusul are o perioada de incubatie de
> cativa ani
Anevoie se poate vorbi de perioada de incubarie la o infectare cu HPV. Incubatia, prin definitie, inceteaza la aparitia simptomelor bolii ori infectarea cu HPV este neaparenta. Cancerul de col uterin (si celelate forme de cancer datorate HPV) este doar o consecinta a infectarii cu HPV incat a-l considera pe el ca o manifestare a infectarii este cel putin un abuz de limbaj.

> si apoi ar trebui sa stiti ca se ia pe cale sexuala- deci
> cineva a presupus corect ca ar fi vorba de pedofilie.

Concluzia este fundamental eronata.
Mai intai. vaccinul Gardasil nu este util terapeutic, adica o infectie cu HTV preexistenta nu este vindecata de catre vaccin. El are efect doar preventiv. Asta inseamna ca pentru eficacitate maxima trebuie administrat inainte de debutul vietii sexuale.

Al doilea aspect, tine de situatia statistica a inceputului vietii sexuale. La 14 ani o buna parte din copii si-au inceput viata sexuala, uneori aceasta coboara pana la 9 ani. Ca ei sunt abuzati sau o fac \"in joaca\", din punct de vedere medical (sub aspectul care intereseaza acum, infectarea cu HPV) este indiferent; medicul nu face justitie. Este un fapt statistic si medicina il trateaza ca atare. Asta nu inseamna ca nu trebuie acordata atentie educatiei sexuale si militat pentru ridicarea varstei de debut a vietii sexuale dupa cum nu inseamna ca nu trebuie promovata folosirea prezervativului. Pur si simplu sunt masuri complementare.
http://www.kff.org/youthhivstds/upload/U-S-Teen-Sexual-Activity-Fact-Sheet.pdf

Ca o consecinta a celor doua de mai sus, pentru a maximiza efectul vaccinului este necesar ca el sa fie aplicat inainte de 12-14 ani. La noi s-a adus argumentul, viabil, ca dupa clasa a 4-a abandonul scolar este ridicat incat s-a decis efectuarea vaccinarii in clasa a 4-a.

In sfarsit, chiar admitand ca ar fi vorba de pedofiele, ceea ce propui este lipsit de etica; nu trebuie uitat ca vaccinul il protejeaza pe copilul abuzat nu pe abuzator. Ar fi culmea sa pedespsesti copilul (lipsindu-l de protectia conferita de vaccin) pentru fapta abuzatorului (pedofilului).

> Cancerul de col
> uterin se instaleaza pe la 35 de ani

Nici vorba. La aceasta varsta este maximul cazuisticii, ceea ce este cu totul altceva.

> si deci pana atunci virusul se va
> modifica de cateva ori iar vaccinul nu va mai avea nici un rost pentru
> ca vom avea de a face cu alte forme de virus. Si pana la 18 ani
> vaccinul nu va mai avea rost si prin urmare unii presupun corect as
> zice ca este o facatura.

Gresit. Faci o oarecare analogie cu ceea ce stii (fiind foarte mediatizat) despre virusul gripei. Sunt putine visusuri care suporta o mare variabilitate in timp. Ele fac parte in special dintre virusurile care migreaza de la o specia la alta, cazul gripei, ceea ce nu este cazul la HPV. De la descoperirea virusului, in anii \'70, pana acum nu s-a constatat o variabilitate a lui in timp. A nu se confunda cu existenta a 150 de tipuri ale acestui virus. Asa ca nu este de presupus ca in viitorul apropiat imunizarea obtinuta cu actualul vaccin va deveni ineficienta datorita modificarilor pe care le-ar survenii virusul.

> Spune cineva ca in SUA s-a testat pe femei?
> Atuci de ce la noi se face pe copii?

S-a testat si pe femei si pe copii.
http://www.fda.gov/cber/safety/gardasil071408.htm
Poti urmari si linkurile referite acolo, pentru detalii. Exista inclusiv tabele statistice.

> Daca spuneti ca a fost testat
> atunci s-au asteptat 25 de ani ca sa se vada rezultatele!

Da, buna intrebare. Buna prin ambiguitatea ei.

- Daca te referi la reducerea numarului de persoane infectate cu HPV atunci intrebarea are raspuns imediat. Pe baza testelor facute care au aratat o imunizare de 100% nu mai era nevoie de asteptare, rezultatul fiind imediat.

- Daca te referi la persistenta in timp a imunizarii atunci raspunsul este anevoie de dat. Medicina, ca stiinta exacta, are limitele ei. Pe de o parte se stie ca imunizarile de obicei dureaza o lunga periosada de timp. Cat de lunga insa nu se poate sti decat dupa ce s-au cules date de-a lungul acestei perioade. In acest scop vaccinarile sunt permanent monitorizate (fara ca el sa fie unic scop). Ceea ce se stie este ca odata produse antigenele, urmare a vaccinarii sau a unui prealabile infectii (daca se produc antigene), organismul de obicei le pastreaza (mecanismul este complicat si nu este intru totul elucidat) tocmai in scopul folosirii lor la nevoie. Nu exista nici un motiv rational pentru care organismul, in cazul imunizarii date de Gardasil, ar renunta la gene. Totusi, din motive prudentiale producatorii nu-si asuma responsabilitatea decat pentru eficienta imunizarii pentu o perioada pe care au date certe. La punerea in vanzare a vaccinului aceasta eficacitate era limitata la 4,5 ani si pe masura ce timpul trece aceasta se extinde.
In concluzie: exista o eficacitate teoretica - se intinde pe parcursul vietii si o eficacitate dovedita - de la data primelor teste pana la data curenta sau (ceea ce nu este cazul aici) pana la data cand eficacitatea se dovedeste ca a disparut.

- Daca te referi la efecte de redure a numarului de cancere atunci inseamna ca pui sub semnul intrebarii mativul pentru care s-a acordat Premiul Nobel pentru Medicina in acest an. Descoperirea virusului HPV si a legaturii lui cu cancerele de col uterin (si nu numai). Ori aici nu este loc de intors. Reamintesc ceea ce se spune adeseori: in materie de stiinta nu exista democratie; parerea unui specialist nu este egala cu parerea unui nespecialist.

In sfarsit, scopul unui vaccin este acela de-a preveni o boala. Este lipsit de logica sa amani aplicarea vaccinarii pentu motivul ca nu s-a dovedit cat timp este eficinta imunizarea sau alte argumente de acest tip.

MarianS01
2008-11-27 22:08:42

Re: Un raspuns tarziu pentru samizdat (II)


> Falsul
> vacin este recent descoperit! Cum puteti spune care sunt efectele?

Oare chiar esti competent sa vorbesti in termenii \"falsul vaccin\" ? Ma indoiesc sa fi gasit pe undeva (cu exceptia blogurilor tampite sau forurilor) a astfel de apreciere.

> De
> regula un medicament se poate testa pe fiinte umane dupa ce a fost
> testat pe cobai dar primele teste se fac pe indivizi disperati care
> nu au nici o alta speranta si care accepta sa fie cobai in mod
> benevol.

Testarea vaccinului s-a facut pana la data licentierii lui (08.06.2006). Inainte de testarea pe oameni au loc testari \"in vitro\', pe animale si sunt insotite de studii. Sa nu-ti inchipui ca FDA a licentiat un medicament netestat. Apropo, desi se ceruse licentierea si pentru baieti, din lipsa de studii adecvate ca intindere, a fost refuzata. Abia in 2009 se asteapta o noua cerere bazata pe astfel de studii.

> La noi esti obligat sa dai o declaratie ca nu vrei sa-l faci
> copiilor tai, nu ajunge un singur raspuns.

Pe de o parte este interesul copilului, care trebuie aparat de catre stat, si acest interes recomanda vaccinarea. Pe de alta parte este dreptul parintilor (in sens juridic) de-a refuza ceea ce considera ca nu este util (sanatos, etc.) pentru copilul sau. Statul se apara de eventuale trageri la raspundere, din partea viitoarelor bolnave de cancer de col uterin, ca desi putea fi prevenita boala lor, statul n-a facut-o. Responsabilitatea cade in sarcina parintilor.

> Inclin sa cred ca este o
> noua manipulare si ca cineva are dreptate - s-a cam luat un comision.
> Cei care au sarit in sus sunt probabil direct interesati de o
> firmitura.

Nu comentez asa ceva. Cine afirma este dator s-o dovedeasca.


> Sa nu uitam ca dupa revolutie au aparut la noi multe
> cazuri de copii bolnavi de sida din parinti sanatosi - prin
> medicamentele primite ca ajutoare din SUA si alte tari occidentale.

Imbolnavirile de SIDA au fost, in marea lor majoritate, urmare a infectarilor din spitale dar nici vorba sa fie de la medicamernte ci de la instrumentele medicale. In special facerea de injectii cu aceasi siringa la mai multi copii. Alt segment se infectari s-a datorat transfuziilor cu sange infectat. Nu stiu de unde ai o astfel de informatie dar banuiesc a fi de origine conspirationista.

> Copii si parintii au dreptul sa aleaga ce ce cred ei ca este mai bine
> pentru copii lor dar trebuie s-o faca in cunostinta de cauza.

Corect. Cu o mentiune; cunostinta de cauza inseamna in primul rand sa cunoasca pareri avizate. Poluarea cu informatii false nu inseamna cunostinta de cauza.

> Apoi
> este vorba despre niste decese fie si 21 dar sa nu uitam ca intr-o
> tara civilizata chiar si dupa un singur deces este oprit medicamentul
> de la distributie. Aici este vorba de 21 si este mult - este ceva in
> neregula cu chestia asta!

Vezi ca acele 21 cazuri de deces n-au legatura directa cu vaccinarea ci doar au survenit in perioada de monitorizare de dupa vaccinare.

***

Din modul de exprimare se vede ca nu ai cunostinte medicale. Am incercat sa spun cat mai pe inteles un raspuns pertinent.

Anca2008
2008-11-27 22:30:18

Re: Un raspuns tarziu pentru samizdat (I)

Ai incercat sa dai un raspuns pertinent dar n-ai reusit. Citeste link-urile pe care le-am postat ieri si azi si nu mai vorbi in necunostinta de cauza.

Anca2008
2008-11-27 22:36:14

Re: Nimeni nu isi poate asuma raspunderea

Arcturus, tu ai o problema de judecata sau esti foarte puturos. Inclin sa cred a doua varianta. Pune mina si citeste link-urile. NU ESTE O EPIDEMIE DE CANCER CERVICAL. Mor anual 400 de persoane intr-o tara de 27 milioane, in timp ce vaccinurile infertilizeaza, imbolnavesc si ucid o multime de femei si fete. Exista zeci de feluri de CANCER CERVICAL in timp ce vaccinul 'protejeaza' in PROCENT DE 70 % impotriva a DOAR DOUA FORME DE CANCER CERVICAL. Rog toti neinformatii si brainwash-atii sa-si tina gura.

Tudor190
2008-11-27 22:37:58

Virusi? Care virusi?

scria unul mai sus "Virusii produc ... moartea." Adinc, foarte adinc! De unde stie el asta si mai ales de ce nu ne spune si noua sursele.

Deci care-i in masura sa dea coordonatele unei lucrari/studiu/raport cit de cit stintiific care demonstrea existenta vreunui virus?

Tudor190
2008-11-27 23:49:01

Re: Nimeni nu isi poate asuma raspunderea

La 2008-11-27 22:36:14, Anca2008 a scris:

> Exista zeci de feluri de CANCER
> CERVICAL in timp ce vaccinul 'protejeaza' in PROCENT DE 70 %
> impotriva a DOAR DOUA FORME DE CANCER CERVICAL.

Mie cifra imi pare exagerata sau mai bine zis nu este ceea ce pare, adica din 100 de persoane vaccinate 70 nu fac cancerul. Daca ar fi asa ar fi extraordianar. Nu-s bun la statistica dar sa incerc.

Sa zicem ca o firma farmaceutica are un nou medicament ce sa zicem reduce tensiunea arteriala. Se da acest medicamet unui grup de 500 de persoane si unul placebo (apa de ploie) unui alt grup de 500. Hai sa zicem ca din primul grup se observa o reucere a tensiunii arteriale la 25 dintre ei iar din al doilea la 15.

Inseamna ca medicamentul are o eficienta de doar 5% in grupul celor ce-l iau. Cu aceasta cifra nu poti iesi pe piata sa vinzi ceva ce creaza si efecte secundare importante si irevesribile. Atunci vi cu alt numar ce se numeste reducerea riscului relativ. Din grupul cu medicamente 5% (0,05) au vazut imbunatatiri iar din grupul cu placebo 3% (0,03). Imparti 0,05 la 0,003 si obtii aproximativ 1,67 adica 67%. Ei, acum cifra este numa’ buna de bagat fraierilor pe git:

"In urma testele clinice s-a observat o reducere a tensiunii arteriale mai mare cu 67% fata de grupul ce nu a luat medicamentul."

Acuma suna impresinonat si chiar oameni ce n-au probleme ar putea sa-l ceara medicului doar ca masura de prevenire…si sa nu moara. Dar daca analizam mai atent observam ca din 1000 de persoane numai 2% vad imbunatatiri daca iau medicamentul, sau din grupul celor 500 numai unul vede scaderea tensiunii arteriale pe cind restul de 499 nu. Dar ce frumos suna 67% !

Cam asa cred ca-i si cu Gardashilu’.

Ardealul
2008-11-27 23:57:45

cronica unui genocid anuntat...

stelirizarea si imbolnavirea unei intregi generatii.. copiii romani = cobaii uniunii europene socialiste sovietice.. nu exista bani pentru mancare, vitamine, repararea scolilor, subventionarea manualelor, pentru marirea alocatiilor rusinoase.. dar exista milioane de dolari pentru uciderea copiilor romnai..
milioane de euro din banii amaratilor de romani.. muritori de foame, traitori ca in evul mediu !! taranii romani au pensie de 3 lei, spitalele nu au vata si aspirina .. iar guvernul cheltuie milioane pentru otravirea romanilor!!

-- cu ce se deosebesc "politicienii" si doctorii romani ai anului 2008 de calaii lagarelor naziste si comuniste care foloseau detinutii pe post de cobai???

Ardealul
2008-11-28 00:04:11

ce scriu si strainii despre vaccin:

Texas governor defeated on controversial vaccine mandate
http://southernstudies.org/2007/05/texas-governor-defeated-on.html

Hundreds get sick from Gardasil cancer vaccine
http://www.news.com.au/story/0,23599,22860011-421,00.html

Alliance for Human Research Protection: NVIC Calls Merck & FDA "Not Completely Honest
http://www.ahrp.org/cms/content/view/263/28/

Medical News Today: Judicial Watch Releases Analysis Of FDA Data Claiming Gardasil Vaccination Can Lead To Serious Health Problems, Death
http://www.medicalnewstoday.com/articles/84804.php


tariceanu ne omoara copii cu bani grei -- in buzunarul lui:
Guvernul Romaniei: Intalnire Traiceanu-Albright
http://www.gov.ro/presa/afis-doc.php?idpresa=60319&idrubricapresa=1&idrubricaprimm=&idtema=&tip=&pag=&dr

http://nuvaccinurilor.blogspot.com/
http://victor-roncea.blogspot.com/2008/05/alerta-albright-ne-aduce-sterilitatea.html

Alistar
2008-11-28 01:39:54

MarianS01
2008-11-28 04:02:30

Re: Nimeni nu isi poate asuma raspunderea

La 2008-11-27 21:08:27, Anca2008 a scris:


> Vaccinurile produc reactii autoimune. Infertilitatea si autismul sint
> reactii autoimune.

Trebuie sa fii foarte deficitara la nivelul logicii.

Infertilitatea poate avea o multitudine da cauze. Exista, este adevarat, o boala numita "infertilitatea autoimuna" dar ea ocupa o parte minuscula din vastul domeniu al infertilitatilor. A spune despre infertilitate ca este reactie autoimuna esta cam acelasi lucru cu a trage concluzia "Pentru ca Ion este roman toti oameni din lume sunt romani". Sper ca in acesti termeni intelegi ce spun.

Nu stiu ce ai inteles din textul indicat de primul link
> http://www.medicalnewstoday.com/articles/82328.php infertilitate
dar el nu are nimic de-a face cu HPV si nici macar cu vaccinarile.
Pur si simplu in articol se arata ca responsabila pentru "infertilitate autoimuna" (immune infertility), este o proteina (RSP44). Pornind de la aceasta descoperire se arata cai de abordare a tratamentului.

Lamureste-ma ce cauta linkul asta in context.

Cat despre autism lucrurile sunt mult mai putin clare. Exista atatea ipozeze asupra originii bolii incat satisfac pe toti. Fiecare poate alege ce vrea iar conspirationistii aleg ... vaccinurile. Atat conspirationismul cat si originea in vaccinari a autismului sunt opinii minoritare.
http://en.wikipedia.org/wiki/Causes_of_autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Controversies_in_autism

> http://www.youtube.com/watch?v=4REBcNyvfYc despre Gardasil
> foarte relevant
> http://www.liveleak.com/view?i=327_1195303011 foarte important

Celelalte doua linkuri spre videoclipuri, in ce ma priveste, nu prezinta interes. Problemele de interes stiintific se lamuresc in cadru stiintific. Acuratetea informatiilor este dubioasa in conditiile in care unul dintre videoclipuri a fost cenzurat tocmai pentru ca erau afirmatii care nu aveau suport probator.

Pana la urma exista totusi lumi paralele. Una a conspirationistilor si una a restului.

> http://counterpunch.org/martens07202007.html gardasil : follow the money
Puncte de vedere "stiintifice" ale unui pensionar, fost lucrator in Wall Street. Asezonate cu putina politica, Laura Bush, sugerari de afaceri financiare tenebrose si cam atat. Articol bun de publicat intrun ziar local, online.
Iata, de asta-mi place libertatea cuvantului.

***

Acum trec la a doua postare.

> NU ESTE O EPIDEMIE DE CANCER CERVICAL.

Cu cine te certi de tipi asa? Sunt absolut de acord cu ce spui aici. Nici nu poate fi vorba de epidemie la o boala netransmisibila. Daca te referi la epidemie de HPV atunci lucrurile se schimba. Si inca dramatic pentru ca suntem aproape de pandemie.

Si inca ceva, nu-i obligatoriu ca o persoana infectata cu HPV sa faca si cancer sau cine stie ce negi.

> Mor anual 400 de persoane intr-o tara de 27 milioane,
Am retinut asta dintro alta postare, in care indicai si tara: Canada. Ca dovada ca iau in serios orice informatie, si-o verific, am verificat si ce-ai spus aici si-ti dau dreptate. Diferentele fata de cifrele de ultima ora sunt nerelevante (cca 420 decese la o populatie de cca 33 mil locuitori) si-ti dau ca idee si mai multa dreptate in ideea ca in Canada situatia nu-i dramatica fata de ceea ce este la noi. Mai mult, completez informatia cu alta: numarul de cazuri de cancer de col uterin descoperite pe an este jumatate din cel de la noi desi populatia este mai mare cu cca 50%. De ce-o fi asa? Habar n-am si ma intriga.

> in timp ce vaccinurile infertilizeaza, imbolnavesc si ucid o multime de femei si
> fete.

Aici insa nu mai pot sa-ti dau dreptate.

> Exista zeci de feluri de CANCER CERVICAL in timp ce vaccinul
> 'protejeaza' in PROCENT DE 70 % impotriva a DOAR DOUA FORME DE
> CANCER CERVICAL.

Iar aici cred ca ti-ai pierdut controlul, scriind in rafale si tipete o prostie dupa alta.

Cred ca te referi la faptul ca virusul HPV este de fapt o clasa de virusuri inrudite, cca 150 tipuri, iar vaccinul Gardasil este eficient doar impotriva a 4 tipuri dintre acestea. Din tipurile astea de virusuri doar cateva sunt oncogene iar vaccinul protejaza (fara ghilimele) doar impotriva a 2 dintre acestea. Celelate doua asupra carora isi intinde eficienta vaccinul produc negi (tumori benigne). Tipurile de virusi nu sunt insa egal distribuite, cele mai frecvente tipuri oncogene sunt HPV 16 si HPV 18 care sunt intalnite in 70% dintre cazurile de cancer de col uterin iar vaccinul ofera protectie fata de acesti virusi in proportie de 100%. Nu-i asa ca suna cu totul altfel informatia?

Iti recomand o carte interesanta, "Infections Causing Human Cancer", autor fiind Harald zur Hausen .
http://gigapedia.org/items/85479/infections-causing-human-cancer
Autorul este nimeni altul decat descoperitorul virusului HPV si al asocierii lui cu cancerul de col uterin, laureat al Premiului Nobel pentru Medicina in anul asta, pentru aceste descoperiri.
Nu de alta dar s-ar putea sa-ti fie de folos ca sa nu mai scrii prostii.

> Rog toti neinformatii si brainwash-atii sa-si tina gura.

Asisderea.

MarianS01
2008-11-28 04:09:46

Re: Nimeni nu isi poate asuma raspunderea

La 2008-11-27 23:49, Tudor190 a scris:

> Mie cifra imi pare exagerata sau mai bine zis nu este ceea ce pare, adica din
> 100 de persoane vaccinate 70 nu fac cancerul. Daca ar fi asa ar fi
> extraordianar. Nu-s bun la statistica dar sa incerc. ....

Fie chiar n-ai inteles fie simulezi neintelegerea si dezinformezi.

Cum sta treaba cu tipurile de virusi si vaccinarea am pus in finalul postarii anterioare.

Anca2008
2008-11-28 05:06:45

Re: Pentru Marian care


incearca sa epateze prin 'vastele' sale cunostinte medicale fara succes. Nu era nevoie, am banuit inca de la inceput ca probabil esti medic, nu atit din cauza cunostintelor ci mai ales din cauza lipsei de emotie vis-a-vis de viata si mai ales moarte. Medicii si farmacistii, pentru care oamenii nu sint decit pacienti, si cazuri, sint cel mai adesea victimele parerii de sine si cei mai putin probabil sa asculte de glasul ratiunii sau de bunul simt.
Vad ca nu ai inteles nici macar rostul primului link, ceea ce confirma prima mea temere: medicii si judecata... merg mai greu impreuna.
Ti-am trimis primul link pentru ca, in cazul in care totusi nu erai medic si nu auzisei de infertilitatea autoimuna, sa-ti aduc la cunostinta despre existenta ei, avind in vedere afirmatia mea ca vaccinurile produc reactii autoimune. E ceva mai clar acum?
Zici ca ''infertilitatea autoimuna' ocupa o parte minuscula din vastul domeniu al infertilitatilor.... facindu-te ca nu pricepi ca eu ma refeream la infertilitatea indusa pe cale 'terapeutica' sau 'preventiva' domnule Marian si nu la cea data de alte probleme de sanatate.

Mai departe esti de-a dreptul patetic in incercarea de a-ti auto-demostra cit de multa dreptate ai. Spui: 'virusul HPV este de fapt o clasa de virusuri inrudite, cca 150 tipuri, iar vaccinul Gardasil este eficient doar impotriva a 4 tipuri dintre acestea. Din tipurile astea de virusuri doar cateva sunt oncogene iar vaccinul protejaza (fara ghilimele) doar impotriva a 2 dintre acestea. Celelate doua asupra carora isi intinde eficienta vaccinul produc negi (tumori benigne). Tipurile de virusi nu sunt insa egal distribuite, cele mai frecvente tipuri oncogene sunt HPV 16 si HPV 18 care sunt intalnite in 70% dintre cazurile de cancer de col uterin iar vaccinul ofera protectie fata de acesti virusi in proportie de 100%."

Domnu' Marian, pe mine nu ma intereseaza clasificarea virusilor HPV si nu acesta este punctul meu de vedere. Ceea ce am vrut sa exprim, si am reusit, este ca vaccinul este, sa zicem, cu toate ca inca insuficient verificat, eficient pentru un numar mult prea mic de tipuri de virus. C-or fi 7 c-or fi 4 sau 2, asta nu e treaba mea sa stiu ci a matale, eu am vrut sa spun ca nu face sa risti viitorul si chiar viata unor copii pentru un numar nesemnificativ de asa-zis reusite.
In concluzie, in afara de multa aroganta si goma n-ai produs nimic. Explica matale unui parinte cu fetita paralizata sau moarta din cauza vaccinului ca virusii nu sint egal distrubuiti si ca doar HPV 16 si HPV 18 sint tipuri oncogene.
Si 1 % daca ar exista posibilitatea ca un copil sa moara, vaccinul nu trebuie folosit. Chiar daca pentru dumneata si pentru medici in general, mortii sint numai o statistica. Cu atit mai mult cu cit nici macar nu este vorba de o epidemie de cancer uterin.... scuze de HPV.

Anca2008
2008-11-28 06:09:33

vaccinurile si autismul

citeva link-uri si citiva doctori cu constiinta:

"Recent evidence indicates that most neurological disorders, both acute and chronic, have a common set of pathological events despite their varying clinical presentations", at the centre of which is a process called excitotoxicity, named by Dr. John Olney in 1969.(4) This phenomenon involves the release of a class of toxins known as excitotoxins, from chronically overstimulated microglia, the main cells which control the central nervous system’s immune system. "These powerful chemicals can excite brain cells to death and are thought to play a role in all forms of nerodegenerative diseases, brain trauma, strokes and meningitis." (7)
"Two basic processes seem to be responsible for the chronic stimulation of brain immunity: repeated, closely spaced inoculation without allowing brain recovery, and inoculation with live viruses or contaminant organisms that persist in the brain." (8)


http://www.associatedcontent.com/article/533087/childhood_vaccines_and_autism_it_is.html?cat=70

http://www.whale.to/vaccine/vaccine_autism_proven.html

http://www.waisbrenclinic.com/mmr-autism.html

http://www.vran.org/docs/EmReIg.pdf

frinaru
2008-11-28 06:22:34

Re: Pentru Marian care

La 2008-11-28 05:06:45, Anca2008 a scris:

>
> incearca sa epateze prin 'vastele' sale cunostinte medicale fara
> succes. Nu era nevoie, am banuit inca de la inceput ca probabil esti
> medic, nu atit din cauza cunostintelor ci mai ales din cauza lipsei
> de emotie vis-a-vis de viata si mai ales moarte. Medicii si
> farmacistii, pentru care oamenii nu sint decit pacienti, si cazuri,
> sint cel mai adesea victimele parerii de sine si cei mai putin
> probabil sa asculte de glasul ratiunii sau de bunul simt.
> Vad ca nu ai inteles nici macar rostul primului link, ceea ce confirma
> prima mea temere: medicii si judecata... merg mai greu impreuna.
> Ti-am trimis primul link pentru ca, in cazul in care totusi nu erai
> medic si nu auzisei de infertilitatea autoimuna, sa-ti aduc la
> cunostinta despre existenta ei, avind in vedere afirmatia mea ca
> vaccinurile produc reactii autoimune. E ceva mai clar acum?
> Zici ca ''infertilitatea autoimuna' ocupa o parte minuscula din vastul
> domeniu al infertilitatilor.... facindu-te ca nu pricepi ca eu ma
> refeream la infertilitatea indusa pe cale 'terapeutica' sau
> 'preventiva' domnule Marian si nu la cea data de alte probleme de
> sanatate.
>
> Mai departe esti de-a dreptul patetic in incercarea de a-ti
> auto-demostra cit de multa dreptate ai. Spui: 'virusul HPV este de
> fapt o clasa de virusuri inrudite, cca 150 tipuri, iar vaccinul
> Gardasil este eficient doar impotriva a 4 tipuri dintre acestea. Din
> tipurile astea de virusuri doar cateva sunt oncogene iar vaccinul
> protejaza (fara ghilimele) doar impotriva a 2 dintre acestea.
> Celelate doua asupra carora isi intinde eficienta vaccinul produc
> negi (tumori benigne). Tipurile de virusi nu sunt insa egal
> distribuite, cele mai frecvente tipuri oncogene sunt HPV 16 si HPV 18
> care sunt intalnite in 70% dintre cazurile de cancer de col uterin iar
> vaccinul ofera protectie fata de acesti virusi in proportie de 100%."
>
> Domnu' Marian, pe mine nu ma intereseaza clasificarea virusilor HPV si
> nu acesta este punctul meu de vedere. Ceea ce am vrut sa exprim, si am
> reusit, este ca vaccinul este, sa zicem, cu toate ca inca insuficient
> verificat, eficient pentru un numar mult prea mic de tipuri de virus.
> C-or fi 7 c-or fi 4 sau 2, asta nu e treaba mea sa stiu ci a matale,
> eu am vrut sa spun ca nu face sa risti viitorul si chiar viata unor
> copii pentru un numar nesemnificativ de asa-zis reusite.
> In concluzie, in afara de multa aroganta si goma n-ai produs nimic.
> Explica matale unui parinte cu fetita paralizata sau moarta din cauza
> vaccinului ca virusii nu sint egal distrubuiti si ca doar HPV 16 si
> HPV 18 sint tipuri oncogene.
> Si 1 % daca ar exista posibilitatea ca un copil sa moara, vaccinul nu
> trebuie folosit. Chiar daca pentru dumneata si pentru medici in
> general, mortii sint numai o statistica. Cu atit mai mult cu cit nici
> macar nu este vorba de o epidemie de cancer uterin.... scuze de HPV.
>
Mai Anca,reactzia parintzilor este fireasca,chiar daca putzini parintzi care sint medici au fetitze care trebuiesc vaccinate ,au analizat din punct de vedere parintesc riscul la care vor fi supuse si au ajuns la concluzia ca medicamentul nu este recomandat pentru asa ceva.Era si normal ca reactia lor in calitate de parintzi sa circule atit de repede incit marea majoritate a parintzilor sa concluzineze clar despre ce este vorba.Se shtie destul de bine destul de bine ca indusria medicamentelor din ziua de astazi este extrem de profitabila,indiferent cu ce riscuri.
Este bine cunoscut ,ca populatzia planetei este foarte mare,controlul asupra demografiei poate fi controlat prin mai multe metode ma refer la cele artificiale ,cele naturale le lasam pe seama altcuiva.
1)Razboiul,invocat din diferte motive,credibile sau mai putzin credibile.
2)Contaceptzionalele.
3)Altele(aici este marea problema),acestea trebuiesc tzinute secret de marea majoritate a populatziei planetei.Popularizarea lor se face prin reprezentantii lor raspinditzi pe tot globul,cu rezultate mai mult sau mai putzin reusite.Am sa-ti spun un lucru ,eu inca nu stiu care este tzara cu cei mai bolnavi de inima,cu cei mai multzi diabetici si cu cei mai multzi supra ponderatzi.Un singur lucru ma mira !Dece acolo nu se face nimic pentru a rezolva aceste probleme,dar in schimb acolo este cea mai mare industrie de asa zise medicamente.Oare crezi ca medicii din ziua de azi mai au ceva comun cu ce pasiunea pentru aceasta meserie si fara nici un interes ca de exemplu in cazul celui mai hulit savant care a fost dr N Paulescu.
As recomanda ca marea majoritate a romanilor care au copii la ceasta virsta sa se intereseze daca si conatzonali lor evrei i-si vaccineaza copiii,spun acest lucru ca ei sint mult mai informati si ar fi in interesul romanilor sa stie parerea lor adevarata.
Cu bine.

MarianS01
2008-11-28 07:02:18

Re: Nimeni nu isi poate asuma raspunderea

La 2008-11-28 05:06, Anca2008 a scris:

> Pentru Marian care incearca sa epateze prin 'vastele' sale cunostinte
> medicale fara succes.

Sunt convins ca argumentele n-au succes in fata ideilor fixe.

> Ti-am trimis primul link pentru ca, in cazul in care totusi nu erai medic si nu
> auzisei de infertilitatea autoimuna, sa-ti aduc la cunostinta despre existenta
> ei, avind in vedere afirmatia mea ca vaccinurile produc reactii autoimune. E
> ceva mai clar acum?

Este clar dar linkul nu corespunde ideii.

Vorbesti despre producerea reactiilor autoimune de catre vaccinuri ca si cand un vaccin ar produce toate reactiile autoimune posibile si imposibile. Nu-i de loc asa. Functioneaza si aici regula bine cunoscuta in fizica clasica: efectul urmeaza cauzei. O cauza nu produce in mod aleatoriu efecte.

In cazul din link: Proteina RSP44 declaseaza o singura boala - infertilitate autoimuna si nu toate bolile posibile si imposibile.In cazul vaccinului HPV4 proteina L1 produce imunizarea la virusul HPV si nu alte 1000 de efecte.

Samburele de adevar din atitudinea antivaccinuri se gaseste in cu totul alte parte decat unde il cauti.
- Au fost cazuri in care loturi dintr-un vaccin au fost contaminate si au trecut nedepistate de CTC (control tehnic de calitate).
- Au fost cazuri in care se dispunea de doua vaccinuri, unul admintrat oral (avand virus "adormit") dar cu posibilitatea activarii acestuia; al doilea cu (hai sa zic asa) extrac de virus, fara posibilitatea "trezirii" dar care se administra injectabil. In tarile care nu dispuneau de infrastructura si finantate pentru administrarea injectabila s-a folosit in masa administrarea orala iar acolo unde se declansa boala datorita "trezirii" se folosea vaccinul injectabil pentru stopare. Oricat ar parea de cinica metoda, ea a dat rezultate.
- Au fost cazuri, mai ales la inceputul imunologiei, cand nu se cunosteau mecanismele acesteia si s-au facut unele greseli.

Monitorizarea vaccinarilor si raportarea imediata a tuturor evenimentelor medicale aparute in perioada urmatoare administrarii lor are rolul tocmai de-a se evita efectele nedorite. Asa se face ca si in cazul vaccinului HPV4 s-a strans o droaie de evenimente medicale, la fel ca la oricare vaccin, dar majoritatea n-au legatura cu vaccinarea.

Discutiile incepute in 2006 in USA visavi de efectele adverse ale vaccinului HPV4 acum chiar ca nu-si mai au rostul. Dupa peste 20.000.000 de vaccinari, daca apareau efecte adverse serioase (incluzand aici si decesurile) ele erau repetitive si aparea astfel un tipar (patern) pentru acestea. Prelucrarea datelor ar fi scos imediat in evidenta tiparul. Lipsa tiparului echivaleaza cu lipsa efectelor adverse serioase.

> pe mine nu ma intereseaza clasificarea virusilor HPV si nu acesta este
> punctul meu de vedere

Nu stiu ce te intereseaza dar stiu ca ai scris prostii si n-am facut decat sa pun lucrurile in ordinea lor fireasca: adevarul.

> eu am vrut sa spun ca nu face sa risti viitorul si chiar viata unor copii pentru
> un numar nesemnificativ de asa-zis reusite.

Principala regula pentru orice medic este: sa nu faci rau.
Cu certitudine nu se pune problema sa li se faca rau copiilor. Sunt pure speculatii fara nici un fundament real pericolele pe care le-ar induce vaccinarea.

Daca ai avea cunostinte medicale ai vedea cate aberatii se spun pe diverse bloguri, in presa avida de senzational, aberatii care pentru nespecialisti sunt credibile. Din perspectiva unui nespecialist orice opinie are aceasi valoare indiferent ca provine de la un ageamiu sau de la o competenta. II lipseste posibilitatea discernerii intre informatii, mai ales atunci cand asupra emitatorilor de mesaje avizate se arunca indoiala legata de interes (comision, promovare, bursa, premiu dat de o companie interesata etc.) Teama de nou, de pericolul care pandeste dupa colt, isi arata coltii in prezenta unor campanii de dezinformare si atitudinea fireasca este de retragere, de neimplicare.

> Explica matale unui parinte cu fetita paralizata sau moarta din cauza
> vaccinului ca virusii nu sint egal distrubuiti si ca doar HPV 16 si HPV 18 sint
> tipuri oncogene.

Nu pot fi pus intro asemena situatie pentru simplul motiv ca nu exista astfel de cazuri.

> Si 1 % daca ar exista posibilitatea ca un copil sa moara, vaccinul nu trebuie
> folosit.

In termeni de vaccinare procentul de 1% este enorm. Inchipuieti ce-ar fi insemnat un astfel de procent, daca ar fi existat, in cazul vaccinarii a peste 20.000.000 persoane. 200.000 de cazuri! Ar fi fost demult spanzurati toti responsabilii companiei producatoare. Numarul enorm de vaccinuri administrate, numarul ridicol de mic de cazuri grave raportate (in conditiile de mai sus) raportat la numarul de vaccinari si natura diferita (fara un tipar anume) a acestor cazuri raportate dovedeste fara dubiu siguranta vaccinului.

>Cu atit mai mult cu cit nici macar nu este vorba de o epidemie de cancer
> uterin.... scuze de HPV.

***

Ce-ar fi sa ma insotesti intro zi in spital, sa stai cateva ore la capataiul unei muribunde, bolnava de cancer de col uterin, alaturi de copii ei care plang si-o tin de mana?
O sa-i spui ca Dumnezeu i-a dat corpului "capacitatea de-a se vindeca singur" (cum zicea un forumist )?
O sa le spui fetelor ei sa nu cumva sa se vacineze ci sa riste imbolnavirea de cancerul care le-o ia pe mama lor?
Nu pot crede ca atata lipsa de umanitate poate sa zaca in sufletul cuiva.

Sunt zilnic cate sase femei care parasesc aceasta lume din cauza acestui nenorocit de cancer, femei care lasa in urma lor sute de orfani in fiecare an. Si asta nu se intampla "in abstracto" sau in cine stie ce colt al lumii ci la noi in tara. Sunt rudele noastre; sunt vecinele noastre; sunt colegele noastre. Nu simti ca fetita de astazi, care nu face vaccinarea, ar putea fi peste cativa ani pe un pat de spital, asteptandu-si sfarsitul?Arcturus
2008-11-28 07:29:55

Re: vaccinurile si autismul

Ancuto ... de ce te bagi in ce nu cunosti. Faptul ca stii sa dai un search pe google si sa ne arunci niste link-uri, nu demonstreaza nimic. Pot sa iti aduc 10 000 de alte linkuri (chiar din reviste de specialitate) care le contrazic pe ale tale.

Ce te poti astepta insa de la cineva care e convins ca Pamantul nu e mai batran de 10000 de ani. Doar ca a scris cineva, undeva o asemenea ineptie, nu inseamna ca e si adevarat.
La 2008-11-28 06:09:33, Anca2008 a scris:

> citeva link-uri si citiva doctori cu constiinta:
>
> "Recent evidence indicates that most neurological disorders,
> both acute and chronic, have a common set of pathological events
> despite their varying clinical presentations", at the centre of
> which is a process called excitotoxicity, named by Dr. John Olney in
> 1969.(4) This phenomenon involves the release of a class of toxins
> known as excitotoxins, from chronically overstimulated microglia, the
> main cells which control the central nervous system’s immune
> system. "These powerful chemicals can excite brain cells to
> death and are thought to play a role in all forms of nerodegenerative
> diseases, brain trauma, strokes and meningitis." (7)
> "Two basic processes seem to be responsible for the chronic
> stimulation of brain immunity: repeated, closely spaced inoculation
> without allowing brain recovery, and inoculation with live viruses or
> contaminant organisms that persist in the brain." (8)
>
>
> http://www.associatedcontent.com/article/533087/childhood_vaccines_and_autism_it_is.html?cat=70
>
> http://www.whale.to/vaccine/vaccine_autism_proven.html
>
> http://www.waisbrenclinic.com/mmr-autism.html
>
> http://www.vran.org/docs/EmReIg.pdf
>
>

Arcturus
2008-11-28 07:38:14

Re: Virusi? Care virusi?

Buna gluma ... te pomenesti ca vrei sa ne intoarcem inaintea descoperirii germenilor si a influentei lor asupra organismului.

Bine ca nu ai nimic de-a face cu sistemul medical.


La 2008-11-27 22:37:58, Tudor190 a scris:

> scria unul mai sus "Virusii produc ... moartea." Adinc, foarte adinc!
> De unde stie el asta si mai ales de ce nu ne spune si noua sursele.
>
> Deci care-i in masura sa dea coordonatele unei lucrari/studiu/raport
> cit de cit stintiific care demonstrea existenta vreunui virus?
>

alwis46
2008-11-28 09:45:51

Lasati bre, stie dom' ministru ce face...

Uite, ieri si alaltaieri, in poarta spitalului de urologie Theodor Burghele (Panduri) erau cativa tineri care imparteau cu darnicie trecatorilor dar pana si bolnavilor, vizitatorilor si rudelor acestora fluturasi cu indemnuri la a vota PNL.
Un vaccin gratis de la dom' ministru liberal, un indemn la vot, se leaga, n-asha ?
Stie 'mnealui dom' Euthanasion Nicolaescu ce face...

Shadow
2008-11-28 12:30:23

Re: Lasati bre, stie dom' ministru ce face...sigur ca da

> Uite, ieri si alaltaieri, in poarta spitalului de urologie Theodor
> Burghele (Panduri) erau cativa tineri care imparteau cu darnicie
> trecatorilor dar pana si bolnavilor, vizitatorilor si rudelor
> acestora fluturasi cu indemnuri la a vota PNL.
> Un vaccin gratis de la dom' ministru liberal, un indemn la vot, se
> leaga, n-asha ?
> Stie 'mnealui dom' Euthanasion Nicolaescu ce face...

Zilele trecute am vazut cum "porcii" bolnavi dati la oameni "in contul psd" au fost o actiune pdl-ara. Stie "mnealui" tovarasul boc ce face.... Ii trimite pe oameni gata imbolnaviti la Nicolaescu. Sa nu mai fie nevoie de "preventie".

lil
2008-11-28 13:07:30

Re: Pentru Marian care

La 2008-11-28 05:06:45, Anca2008 a scris:

. Nu era nevoie, am banuit inca de la inceput ca probabil esti
> medic, nu atit din cauza cunostintelor ci mai ales din cauza lipsei
> de emotie vis-a-vis de viata si mai ales moarte. ...Medicii si
> farmacistii, pentru care oamenii nu sint decit pacienti,....
Chiar daca pentru dumneata si pentru medici in
> general, mortii sint numai o statistica. .....


Draga Anca , fiecare are dreptul de a crede ce -i trece prin cap . Dar sa stii ca agresivitatea nu te fereste de a cadea in ridicol.

De ce ridicol ? Pentru ca pana una alta tu esti cea care militeaza aici pentru pierderea vietii. Fara sa intelegi ce faci , indraznesc sa cred.

Si culmea e ca de fapt tot tu esti cea care nu va vedea probabil niciodata ( cel putin iti doresc sa nu vezi ) pe cineva ca acel tanar cirotic ( post hepatita virala B ).


Si cu asta basta din partea mea.sorge
2008-11-28 13:55:40

Prin anii 52-55 s a vaccinat impotriva poliomelitei !

Au facut poliomelita 40% din copii si alte forme grave.

andreifodor
2008-11-28 16:03:53

stimati admiratori ai mamei omida: 1957: epidemii de poliomilelita au fost multe

Una a izbucnit in 1952, cu 58000 de cazuri cu sechele si 3000 de morti numai in state in acel an. Numarul de cazuri a scazut la sub 6000 in anul 1957, cand vaccinul a devenit accesibil tuturor.
In 1980 poliomileita a fost eradicata in tarile dezvoltate, au ramas cateva tari unde, nepracticandu-se vaccinarea, mai apar cazuri ( 784 la nivel mondial in 2003, numai in tarile unde nu se practica vaccinarea sistemica).
O problema a tuturor tarilor dezvoltate este raducerea natalitatii, din motive comportamentale. A adauga o alta cauza tocmai in aceste tari ar insemna sa accentueze lipsa tinerilor care sa inlocuiasca varstnicii care au iesit la pensie si care determina o crestere foarte mare a cheltuielilor sanitare, din ce in ce mai greu de sustinut ( 1/3 din populatie varstnica in unele tari).
Daca s-ar vrea reducerea populatiei mondiale ar fi suficient sa se renunte la vaccinuri.
O tulpina de gripa un pic mai tare si gata...2-3 milioane de morti- ca in anii 50, ca sa ramanem in ton.

Eufrosin
2008-11-28 16:12:10

Informare tarzie?

In nici un caz! Propaganda deghizata ca informare, menita sa adoarma un public care chiar daca a lasat clasa politica sa-si bata joc de tara pana acum, cand a venit vorba ca insisi copiii lor sa fie otraviti in numele "protectiei", s-a trezit si a spus raspicat NU!

Aici, la copiii nostri, necinstea, tradarea si spagile voastre, s-au oprit!
Noi, am tras linia peste care nu veti indrazni sa treceti.

Asumati-va voi responsabilitatea pentru siguranta vaccinului HPV, cu sanatatea si averea proprie, nu ne puneti pe noi sa semnam ca nu-l vrem.

Asta e numai inceputul - vor urma si altele.

Tudor190
2008-11-28 16:25:22

Re: Virusi? Care virusi?

La 2008-11-28 07:38:14, Arcturus a scris:

> Buna gluma ... te pomenesti ca vrei sa ne intoarcem inaintea
> descoperirii germenilor si a influentei lor asupra organismului.
>
> Bine ca nu ai nimic de-a face cu sistemul medical.

Deci esti in masura sa ne dai coordonatele unei lucrari/studiu/raport cit de cit stintiific care demonstrea existenta vreunui virus? Ce-i asa complicat?
Este ca si cum medicii ar afirma ce pamintul este plat doar pentru ca asa au invatat la scoala de medicina (Rockefeller si Carneige au pus bazele acestui sistem).

CALUGARU
2008-11-28 16:25:59

Bestiile dracului ce sunteti !

Aceasta bestie de Nicolaescu trebuie spinzurata ! Gardasilul nu e un veccin tamaduitor, ci o mizerie care ucide. In SUA, acest vaccin nu e mandatory si nimeni nu este obligat sa-l faca. I se face o publicitate relativ scazuta, si nimeni nu crede in el. Albright, aceasta scorpie ordinara care isi pune de averi din comisionul producatorului, forteaza Romania sa devina cobaii Americii.

Nu va lasati fratilor sa a vi se vaccineze copiii cu acest ser al mortii. Nicolaescu, aceasta otreapa ordinara, trebuie sa primeasca un sut in cur si sa fie azvirlit din minister.

Iar lil ? Ar trebui sa fie mai rezervata ! Prea se da in stamba ! :-))))

Hokusai san
2008-11-28 16:30:09

Io votez PNL! E singurul partid din RO care a marit si pensiile si salariile cu 100%!!!!!!!!!!!!!!!

PNL e singurul partid care merita voturi, votat!!!!!!!!!.

Hokusai san
2008-11-28 16:31:23

Re: Io votez PNL! E singurul partid din RO care a marit si pensiile si salariile cu 100%!!!!!!!!!!!!!!!

Se stie, PD-L+PSD=FSN=PCR!!!!!!!!!La 2008-11-28 16:30:09, Hokusai san a scris:

> PNL e singurul partid care merita voturi, votat!!!!!!!!!.
>

Tudor190
2008-11-28 16:33:36

Re: Pentru Marian care

La 2008-11-28 13:07:30, lil a scris:

> De ce ridicol ? Pentru ca pana una alta tu esti cea care militeaza
> aici pentru pierderea vietii. Fara sa intelegi ce faci , indraznesc
> sa cred.

Lil, ti-am cerut alaltaieri coordonatele unui studiu/raport ce arata clar cum s-a izolat, fotografia si caracterizat vreun virus. Cum era de asteptat ai adoptat o cale de aparare patetica: zeflemeau.
Hai sa admitem ca eu nu merit ca si asa nu inteleg cum sta treaba. Lamureste-i te rog pe altii care-au avut "nesansa" sa citeasca ce-am scris si mai grav poate li s-a sadit o urma de indoiala. N-ar trebui sa fie greu, nu-i asa?


> Si culmea e ca de fapt tot tu esti cea care nu va vedea probabil
> niciodata ( cel putin iti doresc sa nu vezi ) pe cineva ca acel
> tanar cirotic ( post hepatita virala B ).

Hepatita nu apare decit la oameni stresati, ar trebui sa sti asta si nu-i contagioasa. parca pe vremuri se numea si galbenare si in afara de odihna si dieta nu se administra nimic. Dar care-i legatura sau numai vrei sa ne infrici?

> Si cu asta basta din partea mea.

Cum era de asteptat...era o vorba pe vremuri: c..ca-n drum si fuge-n tufe!

Cu stima!

Eufrosin
2008-11-28 16:35:53

Re: Nimeni nu isi poate asuma raspunderea

MarianS a scris: **********Sunt zilnic cate sase femei care parasesc aceasta lume din cauza acestui nenorocit de cancer, femei care lasa in urma lor sute de orfani in fiecare an. .... Sunt rudele noastre; sunt vecinele noastre; sunt colegele noastre. Nu simti ca fetita de astazi, care nu face vaccinarea, ar putea fi peste cativa ani pe un pat de spital, asteptandu-si sfarsitul?**********


Ce sfarsit patetic, D-le Marian, mai sa incep a lacrima!

Chiar daca vaccinul ar proteja femeile de virusul HPV, oare sa moara toate acele biete femei din cauza acestui virus?

Nu este cancerul de col produs cumva si de Chlamydia, gonoree, sau alte cauze cunoscute si necunoscute ?

De ce sa folosesti un produs ale carui consecinte pe termen lung nu le cunosti, dar pot fi usor intrezarite, de catre cei cu o viziune de ansamblu asupra problemei vaccinurilor, cand acel nenorocit de virus, se elimina singur din organism, si aproape de fiecare data, complet, la nastere, fara a infecta copilul ?

Unde este necesitatea urgenta pentru sanatatea publica, care dupa cum stipuleaza Jacobson, boala trebuie sa fie foarte contagioasa, sa aiba mortalitate si morbiditate inalta, avand loc imediat dupa expunere ?

Indeplineste banalul virus HPV criteriile acestea, sau maidegraba face industria farmaceutica, in coluziune cu cartelul medical, o multime de bani, pe spinarea celor care au inca o incredere prosteasca, in sistem?

Domnule, asta nu-i medicina, ci sarlatanie, deghizata ca medicina.


Eufrosin
2008-11-28 16:40:18

Re: cronica unui genocid anuntat...

Aia dinainte miroseau rau si nu pretindeau nimic, pe cand astia de-acum, miros a parfumuri scumpe si pretind ca fac democratie!

Excelent comentariul tau!

La 2008-11-27 23:57:45, Ardealul a scris:


> -- cu ce se deosebesc "politicienii" si doctorii romani ai anului 2008
> de calaii lagarelor naziste si comuniste care foloseau detinutii pe
> post de cobai???

> stelirizarea si imbolnavirea unei intregi generatii.. copiii romani =
> cobaii uniunii europene socialiste sovietice.. nu exista bani pentru
> mancare, vitamine, repararea scolilor, subventionarea manualelor,
> pentru marirea alocatiilor rusinoase.. dar exista milioane de dolari
> pentru uciderea copiilor romnai..
> milioane de euro din banii amaratilor de romani.. muritori de foame,
> traitori ca in evul mediu !! taranii romani au pensie de 3 lei,
> spitalele nu au vata si aspirina .. iar guvernul cheltuie milioane
> pentru otravirea romanilor!!
>

Tudor190
2008-11-28 16:40:33

Re: Bestiile dracului ce sunteti !

La 2008-11-28 16:25:59, CALUGARU a scris:

> acest vaccin nu e mandatory [in SUA] si nimeni nu este obligat sa-l faca.

In afara la vreo doua state americane in rest nicaieri vaccinurile nu sint obligatorii; poti sa le eviti pe motive de constiinta dind ceva in scris. Insa lumea nu (e lasata sa) stie asta.
In Europa Occidentala si Nordica vaccinurile nu sint obligatorii in afara de Franta.

Tudor190
2008-11-28 16:53:12

Re: Nimeni nu isi poate asuma raspunderea

La 2008-11-28 04:09:46, MarianS01 a scris:

> La 2008-11-27 23:49, Tudor190 a scris:
>
> > Mie cifra imi pare exagerata sau mai bine zis nu este ceea ce pare, adica din
> > 100 de persoane vaccinate 70 nu fac cancerul. Daca ar fi asa ar fi
> > extraordianar. Nu-s bun la statistica dar sa incerc. ....
>
> Fie chiar n-ai inteles fie simulezi neintelegerea si dezinformezi.

Pai explica-ne!

> Cum sta treaba cu tipurile de virusi si vaccinarea am pus in finalul
> postarii anterioare.

Din sumarul lucrarii se intelege ca autorul a stabilit o cauzalitate intre prezenta virusului si cancerul de col uterin. Oare in aceea carte face undeva referire la lucrarea ce-a izolat, fotografiat si caracterizat acel virus? Bag mina-n foc ca nu. Dar nimeni nu-i infailibil si poti sa-mi demonstrezi usor asta aratindu-mi tu o asemenea lucrare.
N-are nici un sens sa vorbim de virus si mai ales de unul cauzator de boala din moment ce nimeni nu l-a vazut. Testele ce depisteaza (ipoteticul) virus sint indirecte. In cel mai bun caz identifica secvente de ADN ce-ar apartine virusului. Dar unde-i cartea/studiul/raportul ce arata cum s-a caracterizat ADN-ul respectivului virus? Pina nu o vedem discutiile despre cauzalitate, transmitere etc n-au sens.

Eufrosin
2008-11-28 16:55:19

Re: stimati admiratori ai mafiei farmaceutice

Dupa cum se stie deja in lumea buna, bolile acestea au disparut cu mult inaintea introducerii vaccinurilor, ca urmare a conditiilor de igiena mult imbunatatite:

- apa curenta

- canalizare

- caldura in case

- mancare la rece, deci nealterata

Apoi, a urmat vaccinarea anti-polio, care a produs o adevarata epidemie de poliomielita, pe care inventatorii vaccinului d-nii Sabin si Salk (baieti destepti !), au reclasificat-o imediat ca "meningita". Fain trucul, nu ?

Ia si citeste ce spun si doctorii adevarati, care isi folosesc mintea pentru a PREVENI bolile in pacientii lor, nu doar repeta papagaliceste ce-au "invatat" in scoala medicala !

http://www.aapsonline.org/jpands/hacienda/article36.html

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2002/03/30/polio-part-two.aspx

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2004/08/18/virus-vaccine-part-two.aspxLa 2008-11-28 16:03:53, andreifodor a scris:

> Una a izbucnit in 1952, cu 58000 de cazuri cu sechele si 3000 de morti
> numai in state in acel an. Numarul de cazuri a scazut la sub 6000 in
> anul 1957, cand vaccinul a devenit accesibil tuturor.
> In 1980 poliomileita a fost eradicata in tarile dezvoltate, au ramas
> cateva tari unde, nepracticandu-se vaccinarea, mai apar cazuri ( 784
> la nivel mondial in 2003, numai in tarile unde nu se practica
> vaccinarea sistemica).
> O problema a tuturor tarilor dezvoltate este raducerea natalitatii,
> din motive comportamentale. A adauga o alta cauza tocmai in aceste
> tari ar insemna sa accentueze lipsa tinerilor care sa inlocuiasca
> varstnicii care au iesit la pensie si care determina o crestere
> foarte mare a cheltuielilor sanitare, din ce in ce mai greu de
> sustinut ( 1/3 din populatie varstnica in unele tari).
> Daca s-ar vrea reducerea populatiei mondiale ar fi suficient sa se
> renunte la vaccinuri.
> O tulpina de gripa un pic mai tare si gata...2-3 milioane de morti- ca
> in anii 50, ca sa ramanem in ton.
>

lil
2008-11-28 16:56:52

Re: Pentru Marian care

La 2008-11-28 16:33:36, Tudor190 a scris:


>
> Hepatita nu apare decit la oameni stresati, ar trebui sa sti asta si
> nu-i contagioasa. parca pe vremuri se numea si galbenare si in afara
> de odihna si dieta nu se administra nimic. Dar care-i legatura sau
> numai vrei sa ne infrici?
>


Ei uite de aia te-am ignorat alaltaieri.

Cand o sa stii raspunsul la intrebarea pe care mi-o pui in paragraful de mai sus ( un fel de echivalent de abecedar pentru cineva cat de cat documentat ) abia dupa aceea sa vii sa ma intrebi ceva despre virusi si sa astepti raspuns.

Cata vreme tu nu stii nici macar diferenta dintre o hepatita A si o hepatita B dar umpli de ceva timp forumul cu aberatii despre virusi sa nu astepti vreun raspuns serios de la mine.

Doar nu astepti sa te spal de ce tot afirmi de luni de zile...
Tudor190
2008-11-28 17:17:57

Re: Pentru Marian care

La 2008-11-28 16:56:52, lil a scris:


> Ei uite de aia te-am ignorat alaltaieri.

Nu m-ai ignorat, mi-ai raspuns in zeflema. Este si asta o forma de aparare.

> Cand o sa stii raspunsul la intrebarea pe care mi-o pui in paragraful
> de mai sus ( un fel de echivalent de abecedar pentru cineva cat de
> cat documentat ) abia dupa aceea sa vii sa ma intrebi ceva despre
> virusi si sa astepti raspuns.
>
> Cata vreme tu nu stii nici macar diferenta dintre o hepatita A si o
> hepatita B dar umpli de ceva timp forumul cu aberatii despre virusi
> sa nu astepti vreun raspuns serios de la mine.
>
> Doar nu astepti sa te spal de ce tot afirmi de luni de zile...

Deci nu sti!

andreifodor
2008-11-28 17:43:54

domnule Eufrosin, vezi ca si rusii tot cu vaccinuri au scapat, bolile nu au disparut,

din pacate. Mancarea, apa , toaleta, etc. au rolul lor, dar epidemiile se verifica si in aceste conditii.
Despre linkuri pe care ni le tot dai de cateva zile: ti-am explicat care este valoarea lor, care este situatia reala, nu vrei sa intelegi, bine, e treaba dumitale.
As dori si eu sa ajungem la ziua in care vor fi disparut toate bolile, dar din pacate fiintele vii sunt mult diferite de piesele de masina, si chiar si alea sfarsesc des la mecanic, pentru ca se uzeaza.
Scriai de diversi "specialisti" care au vindecat cancerul cu un tratament simplu. Cancerul nu e o pana de cauciuc, si acolo ai nevoie de cricuri diferite, in functie de marimea masinii, sunt sute de boli cu origine ( etiologie) si mecanisme de actiune diferite, nu vor avea un singur tratament. Pentru unele este important factorul genetic, pentru altele virusurile, pentru altele substante toxice. Pentru nici o forma si pentru nici un stadiu tratamentele nu au o eficienta de 100%, astfel ca preventia ramane cea mai eficienta si mai putin costisitoare. Asa cum si alte boli au putut fi controlate prin vaccinari, infectia cu HPV, care este la baza a peste 90% din cancerele de col uterin, poate fi controlata prin vaccin. restul: virusul herpes genital, fumatul sunt co-factori in procesul de promotie, nu in initierea bolii, ca si HPV.
Dar evident cele de mai sus nu iti spun nimic, daca pentru dumneata bolile nu mai exista, sunt doar medicii care se duc pe furis noaptea si le injecteaza oamenilor. Noroc cu pseudovindecatorii in care crezi si i-a promovat...vezi ca unii au murit de cancer cu toata cura lor, care rezolva toate problemele.
dar probabil nici asta nu e adevarat, nu-i asa. Adevarul este doar unul, il stiu doar cativa, care au un semn de sus, dar nu ii intelege nimeni...

Anca2008
2008-11-28 18:23:42

Argumentul decisiv

si de cel mai elementar bun simt ca acest vaccin nu este impus publicului din motivele declarate (grija pentru sanatatea publica) este faptul ca in america (a se intelege sua si canada) NU SE PRACTICA MEDICINA PREVENTIVA. Orice roman care traieste in america o poate confirma. Niciodata nu am auzit aici de medicina preventiva. In europa e altceva si de-aia ei inghit asa usor tot ce le vind americanii, fiindca au impresia ca pornesc de la principii comune. In america omul este lasat intii sa se imbolnaveasca bine si abia apoi, daca are sanse, este bagat in seama... Restul e statistica. Aici neinformatii si brainwash-atii sint invitati sa caute cifrele: numarul anual in sua si canada de victime ale cauza tratamentelor eronate sau lipsei desavirsite de tratament. A spune ca dintr-o data ii preocupa soarta viitoarelor femei e rizibil .. si suspect. Altceva ii intereseaza. Cunoscindu-le resorturile de gindire si lacomia as crede ca vor sa controleze natalitatea, asigurindu-si un cistig si mai mare in viitor prin conceptia in vitro.
Sa va confirme orice roman-american cite tylenoale a luat avind bronsita sau pneumonie (bineinteles la sugestia medicului) cite siropuri de tuse avind astm, cite gravol avind hepatita, cite motrin avind infectii etc. etc. Daca nu ne-am aduce antibiotice de-acasa nu am fi atit de multi pe forum. Domnii doctori din romania habar n-au dar isi dau cu parerea. Deh, in spirit romanesc.

andreifodor
2008-11-28 18:38:31

Re: Argumentul decisiv/foarte stiintific argumentul

La 2008-11-28 18:23:42, Anca2008 a scris:

> si de cel mai elementar bun simt ca acest vaccin nu este impus
> publicului din motivele declarate (grija pentru sanatatea publica)
> este faptul ca in america (a se intelege sua si canada) NU SE
> PRACTICA MEDICINA PREVENTIVA. Orice roman care traieste in america o
> poate confirma. Niciodata nu am auzit aici de medicina preventiva. In
> europa e altceva si de-aia ei inghit asa usor tot ce le vind
> americanii, fiindca au impresia ca pornesc de la principii comune. In
> america omul este lasat intii sa se imbolnaveasca bine si abia apoi,
> daca are sanse, este bagat in seama... Restul e statistica. Aici
> neinformatii si brainwash-atii sint invitati sa caute cifrele:
> numarul anual in sua si canada de victime ale cauza tratamentelor
> eronate sau lipsei desavirsite de tratament. A spune ca dintr-o data
> ii preocupa soarta viitoarelor femei e rizibil .. si suspect. Altceva
> ii intereseaza. Cunoscindu-le resorturile de gindire si lacomia as
> crede ca vor sa controleze natalitatea, asigurindu-si un cistig si
> mai mare in viitor prin conceptia in vitro.
> Sa va confirme orice roman-american cite tylenoale a luat avind
> bronsita sau pneumonie (bineinteles la sugestia medicului) cite
> siropuri de tuse avind astm, cite gravol avind hepatita, cite motrin
> avind infectii etc. etc. Daca nu ne-am aduce antibiotice de-acasa nu
> am fi atit de multi pe forum. Domnii doctori din romania habar n-au
> dar isi dau cu parerea. Deh, in spirit romanesc.

Probabil nu se face nici un vaccin in USA, la absolut nimeni. Probabil vi se spune doar ca fumatul e sanatos, nu a fost condamnata nici o companie de tabac la despagubiri milionare. Probabil apa de la chiuveta nu se verifica, vi se da direct apa di port, dupa ce descarca petrolul.
Unele bronsite si pneumonii pot sa aiba si cauze virale ( daca admiteti existenta evident), nu numai bacterice, astfel incat un antibiotic poate doar dauna, nu ajuta. In acest caz ajung simptomaticele.
La fel, doar hepatitele B cronice active necesita un tratament cu interferon, care are si o gramada de efecte negative. In rest repausul, dieta si substante care sa ajute tesutul heaptic sunt suficiente. Nu toti cei care se infecteaza cu virusul hepatite B ajung la ciroza sau cancer. Cu atat mai putin cu o hepatita A.
Din pacate in SUA s-au consumat de-a lungul timpului multe antibiotice, astfel incat s-a ajuns la multe rezistente. Daca in Romania un pneumococ se poate inca trata cu vechea penicilina, in Europa de vest si SUA sunt de mult rezistente. Dar totusi nu trebuie sa multumim pentru aceasta comunismului.
>

Anca2008
2008-11-28 18:54:54

Re: Argumentul decisiv

Exact ceea ce am afirmat mai sus: Nu esti de aici dar stii mai bine...! Medicii au gresit (ulterior asumindu-si vina si schimbind prescriptia) dar alti medici le sar in aparare, ca doar o mina se spala pe alta, nu? Nu draga, a prescris tylenol din lenea de a investiga mai departe, gravol pentru ca era mai comod sa decida ca persoana avea doar o indispozitie, motrin pentru ca 'durerile sint normale' etc. Daca mergi la un doctor aici cu orisice problema o sa-ti spuna mai intii ca e normal sa fie asa, ca mai mult ca sigur e o viroza si ca iti recomanda panaceul universal: tylenol; Cind esti adus cu salvarea.. ei atunci ai o sansa, dar atita cit timp mergi pe picioare din punctul lor de vedere esti sanatos.

P.S. Campania impotriva fumatului nu o fac medicii, ci companiile de medicamente iar apa de la chiuveta, da, e toxica.
>

Shadow
2008-11-28 21:06:22

Re: Argumentul decisiv Fals Anca

Stii cine sunt aia de la CDC?
Stii cu ce se ocupa ei?

http://www.cdc.gov/vaccinesafety/vaers/gardasil.htm

Sustii ca sunt brainwatch si ei sau ca ei sunt manipulatorii? O enormitate in ambele cazuri. Daca aia nu stiu NIMENI nu stie.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01001 sec.