Ziua Logo
  02:44, sambata, 13 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-09-29
FB din Romania (...@yahoo.com, IP: 65.94.34...)
2007-09-30 18:32
Clasa

Asta-i lipseste D,nului Basescu.Sa fi Presedintele unei tari membre UE ,trebuie sa ai o anumita ..clasa.Un anumit fel de a vorbi,de a te comporta.
Populismul ieftin mergea cum mergea in vremurile apuse.Ceausescu era un as in ale populismului ieftin.Cand s-a vazut in pericol,a scos armata in strada.Sa-l apere de cei pe care ,conform propagandei sale ii erau apropiati.Cu poporul ,pentru popor suna propaganda ceausista.Pana intr-o buna zi cand poporului i-a dat gloante.
Si Base are iesiri dictatoriale."Tiganca ...." "armean inteligent" ,nu vrea nicicum sa fie Presedintele tuturor. Si mai ales sincer cu acelas popor.
Sa fie clar :distanta dintre Basescu si Ceausescu,Iliescu e mare.Dar nu suficient de mare.
Romania anului 2007 are dreptul la mai mult.Conform pozitiei sale internationale.Daca Basescu este capabil sa se schimbe ,cam greu, ar fi o solutie.Chiraq spunea despre el:nici mutra n-ai de Presedinte.
Speram totdeauna,daca nu Constantinescu este solutia.Celor care nu cred in aceasta posibilitate ,le spun ca orice e posibil.Daca Romania anului 2008 va fi importanta pentru UE plus America ,atunci Presedinte va fi Constantinescu.
Ca din cenusa va invia Constantinescu ,sustinatorii lui ,de ex.Becali,ce crede in D,zeu ,dar mai mult in bani, li se va face respiratie gura la gura daca e cazul pensionarilor taranisti ,iar noi vom fi multumiti cu cine am votat.Si cine a iesit.

« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00686 sec.