Ziua Logo
  20:45, duminica, 24 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-12-03

Comentarii: 418, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Davidescu vasile
2009-12-02 21:30:14

LINISTEA SI MOARTEA DEMOCRATIEI.IATA POHTA OLIGARHILOR IN GEOANA

LINISTEA SI MOARTEA DEMOCRATIEI.IATA POHTA OLIGARHILOR IN GEOANA
Multi dintre noi am primit un e-mail semnat Mircea Geoana in care pe langa demagogia funciara a individului mai apare si o afirmatie epocala in cariera prostanacilor:am alcatuit un program de guvernare anti-Basescu.
Este curat ca in Povestea Prostiei a lui I.Creanga,ala in care lumina era varata in casa cu obrocul,nucile urcate in pod cu tzapoiu iar vaca urcata pe scara in pod pentru a servi fan.
Adica cum sa fie programul guvernului de dupa alegeri anti-Basescu,mai ales ca ei spera ca Basescu nu va castiga alegerile.
Dl.Geoana merge pe imaginea de succes din anii 90 a lui Ion Iliescu:un presedinte pentru linistea noastra.
In aceasta liniste s-au intamplat cele mai mari furturi,de la devalizarea bancilor pana la privatizarea liderilor si fidelilor politici,actuala clasa a mogulilor,a oligarhilor care isi datoreaza averea raptului asupra economiei nationale a romanilor.
Desi fuge de orice confruntare cu Basescu,cum fuge intunericul de lumina,dl.Geoana repeta papagaliceste ce il invata cei din spatele lui:presedinte pacificator flexibil cu adversarii si ideile lor, presedintele care sa aduca in Romania linistea de stanga a lui Ion Iliescu si prosperitatea nemteasca de dreapta a lui Klaus Iohannis. De fapt, el, ca persoana, nu este neaparat indezirabil, doar ca el ca persoana nu prea conteaza nici in ecuatia acestor alegeri si nici in cea post electorala.

Mircea Geoana este manechinul lui Vanghelie si a lui Hrebenciuc,asa cum bine spunea prietenul sau in tradarea PNL,dl.Crin Antonescu.
Mircea Geoana nu are identitate proprie. Ca sa controleze PSD a avut nevoie santajele si sforariile lui Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc. A ajuns insa prizonierul lor, dupa cum ne spune insusi Miron Mitrea si s-a vazut cu ochiul liber in sandalul ministrilor de Interne potolit doar dupa ce ,,almanahe,, si-a facut pohta. Marca celor doi ii este tatuata pe frunte indiferent cat de mult vrea sa o ascunda.

La inceputul campaniei a avut probleme sa capteze intreg electoratul PSD fiind mereu sub scorul partidului. Si-a tras atunci marca Iliescu, infundandu-si pe cap o basca mare si rosie.
El, autodeclaratul social-democrat modern, a preluat stafeta de la unul dintre cei mai retrograzi lideri politici ai Romaniei, de la omul de care se leaga cele mai mari traume ale Romaniei.
Mircea Geoana, care a ajuns presedinte PSD pentru a reforma partidul si a-l scoate de sub dominatia fantomelor comunismului, a ajuns vasalul politic al celui pe care trebuia sa-l trimita la pensie.

Acum are nevoie de electoratul liberal pentru care Vanghelie, Iliescu si Hrebenciuc nu sunt exact atragatori, ba dimpotriva. Si cum electoratul PSD este securizat, Mircea Geoana a schimbat din nou brandul, punandu-si ca papion un independent de dreapta, cu mare popularitate.

Combinatia aceasta dintre basca, papion si marca tatuata pe frunte creeaza un personaj caricatural. Mircea Geoana incearca sa fie atat de multe, deodata si contradictorii, incat nu are cum sa fie autentic.
Dar acesta a fost intotdeauna Mircea Geoana.

Cine e el? Omul care statea ilegal in casa RAPPS pentru ca nu avea bani sa-si termine propria casa si se plangea ca majorarea chiriei ii da o lovitura mortala in bugetul familiei sau omul care declara nonsalant ca zilnic in buzunar o suta de milioane de lei?

Cine a fost Mircea Geoana vreme de 9 luni de zile cat PSD a fost la guvernare?
Asa cum se prezenta de marti pana duminica, adica un lider al opozitiei de unde tuna si fulgera impotriva guvernului in care PSD avea ministri in pozitii cheie, sau asa cum voia sa arate luni, adica partenerul la guvernare, cosemnatar al parteneriatului pentru Romania, total implicat si responsabil pentru fiecare decizie a guvernului?
Cel care a fost 9 luni la guvernare sau cel care se dezice inclusiv de legile elaborate de ministrii PSD?

Si in aceste conditii, cine va fi Mircea Geoana odata ajuns presedinte? Manechinul decorativ in spatele caruia Hrebenciuc, Vanghelie, Patriciu si SOV guverneaza vesel si vioi Romania sau liderul modern, dar puternic pe care il vor romanii?

Iar Mircea Geoana nu va putea sa-si defineasca identitatea cat timp va vorbi din citate scrise de altii inclusiv pe SMS, cat timp va intra la dezbateri televizate cu fituici, cat timp nu va fi capabil sa elimine senzatia ingrozitoare de fals si ipocrizie.

Desi incearca sa vina cu mesaj pozitiv, Mircea Geoana nu poate primi decat un vot negativ, antiBasecu.
El nu are cum sa castige aceste alegeri pentru ca nu are o identiate clara, nu este un candidat autentic dupa cum zicea Crin Antonescu.
Alegerile le poate pierde Traian Basescu sau le poate castiga Klaus Iohannis.
Iar de guvernat nu e nicio indoiala cine ar guverna cu Mircea Geoana, parcat, in liniste, la Palatul Cotroceni. Vor guverna cei din spatele lui iar el va ramane doar cu linistea si va bate decoratii in piept,va lua parte la festivitati.
Aici sloganul lui Vantu va domina:dormi in pace romane,cei care misca manechinul Geoana guverneaza pentru tine(adica pentru ei).
Iar romanii vor ramane tot cu sloganul lui Vantu:noi vrem respect.

Amadeus
2009-12-02 21:45:18

RUSINE ROMANIA!

Amadeus
2009-12-02 21:48:29

Invitat la emisiunea "100%" realizata de Robert Turcescu la Realitatea TV (in iunie 2006 – nota noastra), Sorin Rosca Stanescu, directorul ziarului Ziua, a vorbit despre modul cum s-a autopropus pentru colaborarea cu Securitatea, cine i-a scos la lumina pentru prima oara dosarul de colaborator al Securitatii, cum a ajuns la constiinta ca a facut rau prin turnatoriile facute sau cum se turna prin presa inainte de 1989.


"M-am autopropus pentru a colabora cu Securitatea prin 1973. La sfarsitul facultatii m-am imprietenit cu un tanar care era unul din liderii organizatiei palestiniene din Romania. De la acesta am aflat ca urma sa puna la cale intr-o alta tara un atentat terorist. Mi s-a parut ceva grav si m-am dus la redactorul-sef al revistei Viata Studenteasca.

El m-a pus in contact cu un ofiter care raspundea de presa de la Casa Scanteii. M-am intalnit cu acela si i-am relatat despre ce era vorba. M-a rugat daca nu vreau sa-i povestesc acelasi lucru unui coleg de la brigada antiterorista. M-am intalnit cu ofiterul de la brigada antiterorista si asa mi s-a propus sa colaborez si pe viitor.

Am acceptat si am semnat un angajament avand doua nume conspirative. Am avut succesiv numele de cod H15 si Deleanu. Am primit si bani, dar ca decont pentru deplasarile facute", si-a descris Sorin Rosca Stanescu inceputurile colaborarii sale cu Securitatea".
Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1167084-stanescu-colaborat-securitatea-imi-pare-rau.htm

"Este adevarat, sunt "H15". Acesta a fost, pentru cea mai lunga perioada, numele meu de cod. E adevarat, la inceput imi alesesem altul. "Deleanu". Am fost un colaborator atipic al securitatii. In primul rand, pentru ca nu am fost recrutat. Am ajuns acolo pe un traseu special".
Sursa: http://sroscas.ro/site/?page_id=912

"Sorin Rosca Stanescu, poreclit si "Nasul", este unul dintre cei mai vizibili jurnalisti romani. Nascut pe 8 septembrie 1949 la Brasov, Rosca Stanescu a debutat in 1968 la revista "Amfiteatru" si a lucrat, pana in 1989, la "Informatia Bucurestiului".
Dupa Revolutie a publicat in "Libertatea", "Romania libera", "Evenimentul zilei" si "Ultimul Cuvant", iar in 1993 a infiintat cotidianul "Ziua", pe care-l conduce si in prezent. Sorin Rosca Stanescu a recunoscut in 1992 ca a colaborat cu Securitatea, sub numele conspirative "Deleanu" si "H15", dar a afirmat ca a facut-o in scop antiterorist, dand informatii doar Brigazii Antiteroriste a Securitatii".
Sursa: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/467912/Dinu-Patriciu-nas-pentru-copilul-quotNasuluiquot/

Sobru.......
2009-12-02 21:53:55

Re: RUSINE ROMANIA!

Bine ma soldovean imputit, vezi-ti de republica matale. 150 de ani sub rusi sa crapati.

Ghita Bizonu'
2009-12-02 21:54:02

Re: ba daca doresti sa te bati cu comunistii iti recomand o vizita la Tiraspol . Panimaiesi?

Ghita Bizonu'
2009-12-02 21:54:52

Re: ba siel democratia lu Baselu se reduce la un singur Articol : ce vrea muschi oresedinteluo

La 2009-12-02 21:30:14, Davidescu vasile a scris:

> LINISTEA SI MOARTEA DEMOCRATIEI.IATA POHTA OLIGARHILOR IN GEOANA
> Multi dintre noi am primit un e-mail semnat Mircea Geoana in care pe
> langa demagogia funciara a individului mai apare si o afirmatie
> epocala in cariera prostanacilor:am alcatuit un program de guvernare
> anti-Basescu.
> Este curat ca in Povestea Prostiei a lui I.Creanga,ala in care lumina
> era varata in casa cu obrocul,nucile urcate in pod cu tzapoiu iar
> vaca urcata pe scara in pod pentru a servi fan.
> Adica cum sa fie programul guvernului de dupa alegeri anti-Basescu,mai
> ales ca ei spera ca Basescu nu va castiga alegerile.
> Dl.Geoana merge pe imaginea de succes din anii 90 a lui Ion Iliescu:un
> presedinte pentru linistea noastra.
> In aceasta liniste s-au intamplat cele mai mari furturi,de la
> devalizarea bancilor pana la privatizarea liderilor si fidelilor
> politici,actuala clasa a mogulilor,a oligarhilor care isi datoreaza
> averea raptului asupra economiei nationale a romanilor.
> Desi fuge de orice confruntare cu Basescu,cum fuge intunericul de
> lumina,dl.Geoana repeta papagaliceste ce il invata cei din spatele
> lui:presedinte pacificator flexibil cu adversarii si ideile lor,
> presedintele care sa aduca in Romania linistea de stanga a lui Ion
> Iliescu si prosperitatea nemteasca de dreapta a lui Klaus Iohannis.
> De fapt, el, ca persoana, nu este neaparat indezirabil, doar ca el ca
> persoana nu prea conteaza nici in ecuatia acestor alegeri si nici in
> cea post electorala.
>
> Mircea Geoana este manechinul lui Vanghelie si a lui Hrebenciuc,asa
> cum bine spunea prietenul sau in tradarea PNL,dl.Crin Antonescu.
> Mircea Geoana nu are identitate proprie. Ca sa controleze PSD a avut
> nevoie santajele si sforariile lui Marian Vanghelie si Viorel
> Hrebenciuc. A ajuns insa prizonierul lor, dupa cum ne spune insusi
> Miron Mitrea si s-a vazut cu ochiul liber in sandalul ministrilor de
> Interne potolit doar dupa ce ,,almanahe,, si-a facut pohta. Marca
> celor doi ii este tatuata pe frunte indiferent cat de mult vrea sa o
> ascunda.
>
> La inceputul campaniei a avut probleme sa capteze intreg electoratul
> PSD fiind mereu sub scorul partidului. Si-a tras atunci marca
> Iliescu, infundandu-si pe cap o basca mare si rosie.
> El, autodeclaratul social-democrat modern, a preluat stafeta de la
> unul dintre cei mai retrograzi lideri politici ai Romaniei, de la
> omul de care se leaga cele mai mari traume ale Romaniei.
> Mircea Geoana, care a ajuns presedinte PSD pentru a reforma partidul
> si a-l scoate de sub dominatia fantomelor comunismului, a ajuns
> vasalul politic al celui pe care trebuia sa-l trimita la pensie.
>
> Acum are nevoie de electoratul liberal pentru care Vanghelie, Iliescu
> si Hrebenciuc nu sunt exact atragatori, ba dimpotriva. Si cum
> electoratul PSD este securizat, Mircea Geoana a schimbat din nou
> brandul, punandu-si ca papion un independent de dreapta, cu mare
> popularitate.
>
> Combinatia aceasta dintre basca, papion si marca tatuata pe frunte
> creeaza un personaj caricatural. Mircea Geoana incearca sa fie atat
> de multe, deodata si contradictorii, incat nu are cum sa fie
> autentic.
> Dar acesta a fost intotdeauna Mircea Geoana.
>
> Cine e el? Omul care statea ilegal in casa RAPPS pentru ca nu avea
> bani sa-si termine propria casa si se plangea ca majorarea chiriei ii
> da o lovitura mortala in bugetul familiei sau omul care declara
> nonsalant ca zilnic in buzunar o suta de milioane de lei?
>
> Cine a fost Mircea Geoana vreme de 9 luni de zile cat PSD a fost la
> guvernare?
> Asa cum se prezenta de marti pana duminica, adica un lider al
> opozitiei de unde tuna si fulgera impotriva guvernului in care PSD
> avea ministri in pozitii cheie, sau asa cum voia sa arate luni, adica
> partenerul la guvernare, cosemnatar al parteneriatului pentru Romania,
> total implicat si responsabil pentru fiecare decizie a guvernului?
> Cel care a fost 9 luni la guvernare sau cel care se dezice inclusiv
> de legile elaborate de ministrii PSD?
>
> Si in aceste conditii, cine va fi Mircea Geoana odata ajuns
> presedinte? Manechinul decorativ in spatele caruia Hrebenciuc,
> Vanghelie, Patriciu si SOV guverneaza vesel si vioi Romania sau
> liderul modern, dar puternic pe care il vor romanii?
>
> Iar Mircea Geoana nu va putea sa-si defineasca identitatea cat timp va
> vorbi din citate scrise de altii inclusiv pe SMS, cat timp va intra la
> dezbateri televizate cu fituici, cat timp nu va fi capabil sa elimine
> senzatia ingrozitoare de fals si ipocrizie.
>
> Desi incearca sa vina cu mesaj pozitiv, Mircea Geoana nu poate primi
> decat un vot negativ, antiBasecu.
> El nu are cum sa castige aceste alegeri pentru ca nu are o identiate
> clara, nu este un candidat autentic dupa cum zicea Crin Antonescu.
> Alegerile le poate pierde Traian Basescu sau le poate castiga Klaus
> Iohannis.
> Iar de guvernat nu e nicio indoiala cine ar guverna cu Mircea Geoana,
> parcat, in liniste, la Palatul Cotroceni. Vor guverna cei din spatele
> lui iar el va ramane doar cu linistea si va bate decoratii in
> piept,va lua parte la festivitati.
> Aici sloganul lui Vantu va domina:dormi in pace romane,cei care misca
> manechinul Geoana guverneaza pentru tine(adica pentru ei).
> Iar romanii vor ramane tot cu sloganul lui Vantu:noi vrem respect.
>
>
>

jan dinu
2009-12-02 21:55:59

UNTEANU -e-un mafiot ce-a luat-o de la romani in - bot - !

Prin tot ce scrii - !!
JD

CALUGARU
2009-12-02 21:57:34

De ce sa ma duc la Tiraspol, Ghita ? Mai bine vin la tine acasa si-ti trag o mama de bataie !

CALUGARU
2009-12-02 21:59:03

Cum a luat-n bot, jenica, Unteanu ? A la Basescu ? :-))))

La 2009-12-02 21:55:59, jan dinu a scris:

> Prin tot ce scrii - !!
> JD
>

Amadeus
2009-12-02 22:00:08

Re: RUSINE ROMANIA!


TI-AM SCRIS BAI DOBITOCULE MAI INAINTE,CA MAI BINE RABDAM INCA 150 DE ANI SUB CIZMA LOR DECAT IMPREUNA CU NISTE TROGLODITI COMUNISTI.

La 2009-12-02 21:53:55, Sobru....... a scris:

> Bine ma soldovean imputit, vezi-ti de republica matale. 150 de ani sub
> rusi sa crapati.
>

the
2009-12-02 22:00:41

Bai, eminentule ...

gili
2009-12-02 22:02:34

Sa dea Dumnezeu !...

Contra manifestatia de la Timisoara , manifestatiile proguvernamentale , indemnurile doamnei Udrea , dar si ale lui Traian Ba'secu pentru a scoate lumea in strada , participarea consilierilor prezidentiali la organizarea si desfasurarea acestora , arata clar ceea ce spuneam de multa vreme si anume aceea ca Ba'secu este capabil de orice si nu intelege sa predea puterea in mod democratic .
Intoarcerea Tarii acum in anul de gratie 2009 , in anii mineriadelor lui Ilici mai este oare posibila ?!
Fisiiala inregistrata de catre pedelici cu oczia organizarii si desfasurarii de manifestatii proguvernamentale in Bucuresti , dar si in alte capitale de judet pare sa arate ca lumea nu mai pune botul la cintecele de sirena ale acestui Ceausescu doi , ale acestui Ilici al doilea ...
Spuneam inca inainte de a fi ales ca o sa ne aduca in stare sa-l regretam pe Ilici si iata ca a facut-o .
Nu-mi vine sa cred ca Romania a putut naste un neispravit mai mare decit Iliescu , dar vai , iata este posibil .
Sa dea Dumnezeu sa nu fi avut io dreptate cind spuneam ca este necesara suspendarea acestui mascarici !...

CALUGARU
2009-12-02 22:03:52

Re: Bai, eminentule ...

Amadeus
2009-12-02 22:05:06

Re: ba daca doresti sa te bati cu comunistii iti recomand o vizita la Tiraspol . Panimaiesi?

CALUGARU
2009-12-02 22:05:44

Bine, mai, gilica, da' unde erau pancartele si bannerurile pdl-icilor ? M? Nu cuNva nu ai dreptate?

La 2009-12-02 22:02:34, gili a scris:

> Contra manifestatia de la Timisoara , manifestatiile proguvernamentale
> , indemnurile doamnei Udrea , dar si ale lui Traian Ba'secu pentru a
> scoate lumea in strada , participarea consilierilor prezidentiali la
> organizarea si desfasurarea acestora , arata clar ceea ce spuneam de
> multa vreme si anume aceea ca Ba'secu este capabil de orice si nu
> intelege sa predea puterea in mod democratic .
> Intoarcerea Tarii acum in anul de gratie 2009 , in anii mineriadelor
> lui Ilici mai este oare posibila ?!
> Fisiiala inregistrata de catre pedelici cu oczia organizarii si
> desfasurarii de manifestatii proguvernamentale in Bucuresti , dar si
> in alte capitale de judet pare sa arate ca lumea nu mai pune botul la
> cintecele de sirena ale acestui Ceausescu doi , ale acestui Ilici al
> doilea ...
> Spuneam inca inainte de a fi ales ca o sa ne aduca in stare sa-l
> regretam pe Ilici si iata ca a facut-o .
> Nu-mi vine sa cred ca Romania a putut naste un neispravit mai mare
> decit Iliescu , dar vai , iata este posibil .
> Sa dea Dumnezeu sa nu fi avut io dreptate cind spuneam ca este
> necesara suspendarea acestui mascarici !...
>

Arogantu'
2009-12-02 22:06:33

Re: Sa dea Dumnezeu !...

http://www.pesurse.ro/2009/12/1/spiritul-timisoarei-costa-intre--si--de-ron.html

La 2009-12-02 22:02:34, gili a scris:

> Contra manifestatia de la Timisoara , manifestatiile proguvernamentale
> , indemnurile doamnei Udrea , dar si ale lui Traian Ba'secu pentru a
> scoate lumea in strada , participarea consilierilor prezidentiali la
> organizarea si desfasurarea acestora , arata clar ceea ce spuneam de
> multa vreme si anume aceea ca Ba'secu este capabil de orice si nu
> intelege sa predea puterea in mod democratic .
> Intoarcerea Tarii acum in anul de gratie 2009 , in anii mineriadelor
> lui Ilici mai este oare posibila ?!
> Fisiiala inregistrata de catre pedelici cu oczia organizarii si
> desfasurarii de manifestatii proguvernamentale in Bucuresti , dar si
> in alte capitale de judet pare sa arate ca lumea nu mai pune botul la
> cintecele de sirena ale acestui Ceausescu doi , ale acestui Ilici al
> doilea ...
> Spuneam inca inainte de a fi ales ca o sa ne aduca in stare sa-l
> regretam pe Ilici si iata ca a facut-o .
> Nu-mi vine sa cred ca Romania a putut naste un neispravit mai mare
> decit Iliescu , dar vai , iata este posibil .
> Sa dea Dumnezeu sa nu fi avut io dreptate cind spuneam ca este
> necesara suspendarea acestui mascarici !...
>

gili
2009-12-02 22:07:32

Lasa , lasa Amedeu nu mai plinge ca te ia domnu Geoana acasa ...

Gata , s-a dus mierea de la consulat .

CALUGARU
2009-12-02 22:07:46

huhuuu, Aropacaliciuleee, Sobruleee, ai acilea, maaa, timpitilor, la trozneala !

Pe unde dracu umblati ? Aici e ringu de dat shuturi ! Hai, pe cai, timpitilor !

gili
2009-12-02 22:09:22

Domnu Lazaroiu si doamna Macavei au nevoie de pancarde sfintia ta ?!

Pai ie ca si cum noi aciulea pe forum am contesta pe sfintia ta ca esti al lui Ba'secu , n'asa?

CALUGARU
2009-12-02 22:09:55

Da, aropacaliciule. Uite-asa ne omorau psd-istii in timpul golaniadei. Spuneau ca luam droguri

La 2009-12-02 22:06:33, Arogantu' a scris:

> http://www.pesurse.ro/2009/12/1/spiritul-timisoarei-costa-intre--si--de-ron.html
>
> La 2009-12-02 22:02:34, gili a scris:
>
> > Contra manifestatia de la Timisoara , manifestatiile proguvernamentale
> > , indemnurile doamnei Udrea , dar si ale lui Traian Ba'secu pentru a
> > scoate lumea in strada , participarea consilierilor prezidentiali la
> > organizarea si desfasurarea acestora , arata clar ceea ce spuneam de
> > multa vreme si anume aceea ca Ba'secu este capabil de orice si nu
> > intelege sa predea puterea in mod democratic .
> > Intoarcerea Tarii acum in anul de gratie 2009 , in anii mineriadelor
> > lui Ilici mai este oare posibila ?!
> > Fisiiala inregistrata de catre pedelici cu oczia organizarii si
> > desfasurarii de manifestatii proguvernamentale in Bucuresti , dar si
> > in alte capitale de judet pare sa arate ca lumea nu mai pune botul la
> > cintecele de sirena ale acestui Ceausescu doi , ale acestui Ilici al
> > doilea ...
> > Spuneam inca inainte de a fi ales ca o sa ne aduca in stare sa-l
> > regretam pe Ilici si iata ca a facut-o .
> > Nu-mi vine sa cred ca Romania a putut naste un neispravit mai mare
> > decit Iliescu , dar vai , iata este posibil .
> > Sa dea Dumnezeu sa nu fi avut io dreptate cind spuneam ca este
> > necesara suspendarea acestui mascarici !...
> >
>
>

Solitude
2009-12-02 22:14:12

Si, asa cum ma asteptam

Nici o vorbulita, nici un cuvintel despre filmuletul lu conu Racoviceanu...
:)

CALUGARU
2009-12-02 22:15:23

Nu conteasa filmuletu', bre. Conteaza reactia din studio a lu' Matrozu ! Asta le-a mai ramas !

La 2009-12-02 22:14:12, Solitude a scris:

> Nici o vorbulita, nici un cuvintel despre filmuletul lu conu
> Racoviceanu...
> :)
>
>

Socrate
2009-12-02 22:17:33

Editorial de nota 10, domnule Unteanu.

Ne-am intors cu zeci de ani in urma. Avem noi dusmani de clasa, ca de obicei cei mai bogati decat noi, mogulii, rechinii, oligarhii si nu in ultimul rand cei cu salarii mari si cu pensii mari.

CALUGARU
2009-12-02 22:18:30

L-a scris in metrou, bre !, pe genunchi !, cu un creion chimic 'muiat pe limba ! :-)))

La 2009-12-02 22:17:33, Socrate a scris:

> Ne-am intors cu zeci de ani in urma. Avem noi dusmani de clasa, ca de
> obicei cei mai bogati decat noi, mogulii, rechinii, oligarhii si nu
> in ultimul rand cei cu salarii mari si cu pensii mari.
>

alex dalaion
2009-12-02 22:20:25

Pai nea Untene ....

..Ilici al nost' n-a supt din invataturile lui Ilici hoit neingropat? Prostanacu' ucenic, nu-i fervent vizitator al Moscva(o fi pupat hoitu' lu' Ilici sifiliticu')... ???? Ia zi, de cin' te iei, ha?

CALUGARU
2009-12-02 22:21:27

Va faceti de cap, acu' cind soldatii psd-ului E pe Realitatea ! Las' c-o sa vedeti voi injuraturi !

La 2009-12-02 22:20:25, alex dalaion a scris:

> ..Ilici al nost' n-a supt din invataturile lui Ilici hoit neingropat?
> Prostanacu' ucenic, nu-i fervent vizitator al Moscva(o fi pupat
> hoitu' lu' Ilici sifiliticu')... ???? Ia zi, de cin' te iei, ha?
>

gili
2009-12-02 22:22:09

Vai ce chin , ce dor , ce jale ... pe la Evenimantul Zilei .

Articolele arata ca baietii si-au luat adio de la Base . Se smiorcaia si se tavalesc de -ti este mai mare mila de dinsii ...

CALUGARU
2009-12-02 22:23:24

Re: Vai ce chin , ce dor , ce jale ... pe la Evenimantul Zilei .

La 2009-12-02 22:22:09, gili a scris:


Articolele arata ca baietii si-au luat adio de la Base . Se smiorcaia si se tavalesc de -ti este mai mare mila de dinsii ...


_________Baaa, asa se comparta un crestin democrat ? M ? Cu mistouri de taverna ? Te credeam mai Sobru, pe cind tu ?, esti un Huhu !

sorge
2009-12-02 22:24:28

Deception ,deception ,dle Unteanu !

Iliescu ,cu Geoana ,in spatele carora se vede bulbul bisericii Sf Vasile cel Mare ,din Moscova, se indreapta in pas voios spre piata Derjinski cu celebra cladire Lublianka .
Deja Trotki este parfum ,pe linga ce are in cap Iliescu si vrea sa i toarne in capul prostanacului .
Petele de singe pe miinile lui Iliescu ,acuza mai mult decit orice ai incerca sa spui dle Unteanu .
Vezi ca daca se inchide Ziua [cum se aude ],te sfatuiesc sa incerci la Gardianul .

CALUGARU
2009-12-02 22:25:34

Tradu-i, bre, cuvintul ,,deception", sa nu creada ca-l lauzi ! :-))))))

La 2009-12-02 22:24:28, sorge a scris:

> Iliescu ,cu Geoana ,in spatele carora se vede bulbul bisericii Sf
> Vasile cel Mare ,din Moscova, se indreapta in pas voios spre piata
> Derjinski cu celebra cladire Lublianka .
> Deja Trotki este parfum ,pe linga ce are in cap Iliescu si vrea sa i
> toarne in capul prostanacului .
> Petele de singe pe miinile lui Iliescu ,acuza mai mult decit orice ai
> incerca sa spui dle Unteanu .
> Vezi ca daca se inchide Ziua [cum se aude ],te sfatuiesc sa incerci la
> Gardianul .
>

gili
2009-12-02 22:25:35

Sfintia ta , nu-i mila sentiment crestinesc ?!

Se poate sfintia ta ?!
Cel putin de sfintia ta mi se rupe ... sufletul sfintia ta .

CALUGARU
2009-12-02 22:27:23

Re: Sfintia ta , nu-i mila sentiment crestinesc ?!

La 2009-12-02 22:25:35, gili a scris:Se poate sfintia ta ?!
Cel putin de sfintia ta mi se rupe ... sufletul sfintia ta .


_____


"Ce repde te-ai miscat !" Stiam io ca esti biat ... de suflet !

gili
2009-12-02 22:32:09

E , vezi sfintia ta ?... Si lasa-l dracului de mascarici ca te faci de ris si te umpli de rusine ...

Leapada-te de necurat sfintia ta cit mai este inca timp . Nu spurca haina manahului si nu o fa pres la picerele anticristului . Asa sa-ti ajute Dumnezeu sfintia ta !

CALUGARU
2009-12-02 22:32:11

Am o intrebare pentru toti anticomunistii psd-isti !

Daca, sa presupunem, intr-un bloc de zece etaje con-locuiesc impreuna de peste shaijde ani, romani de alte nationalitati (sau manelisti cum li se mai zice), sau de alte aprtide, manelisti pdl-isti, psd-isti, pnl-aci, taranisti, prm-isti, si minoritati; daca, ziceam io, acest bloc se darima la cutremurul care va avea loc, sa zicem, pe 7 decembrie, care dintre locatarii acestui bloc vor ramine in ,,veata" ? Fe la care partid ?, ca sa vedem cu cine mai raminem sa ne facem reconcilierea aia, mincaa-ti-as !

Hooo, pe rind, ba, animalelor, nu va-ngramaditi sa-mi raspundeti !

Primul are cuvintul haghalera de Huhu !, ca-i pretenu' mieu !

CALUGARU
2009-12-02 22:32:58

Bine, mai gilica, il las dracu pe mascariciu ala si ramin cu tine ! :-))))

La 2009-12-02 22:32:09, gili a scris:

> Leapada-te de necurat sfintia ta cit mai este inca timp . Nu spurca
> haina manahului si nu o fa pres la picerele anticristului . Asa sa-ti
> ajute Dumnezeu sfintia ta !
>

sorge
2009-12-02 22:35:35

Tehnica de DEZINFORMARE ,dle Unteanu ,

nu intodeauna aduce rezultatele scontate .
Exista mai demult in Paris un magazin numit UNIPRICE ,cu obiecte ieftine si de o calitate indoielnica ,care se adresa in special unei paturi sociale sarace.
Acest articol da senzatia ca l ai scris din inertie ,fara sa fie platit sau la pret de avarie .
Un profesionist dle Unteanu ,trebuie sa aibe intodeauna stacheta foarte sus .
Iti aduci aminte de Radu Budeanu ?
Niciodata nu l am prins in greseala si a scris in timpuri mai grele.

CALUGARU
2009-12-02 22:36:18

Gilica, tata, eu o sa plec for a wile; ramii aici cu probaganda. Sa nu ma faci de ris ca te spui lu'

Huhu KK !

CALUGARU
2009-12-02 22:37:50

Tragi cu tunu-n vrabii, bre ! Nea Unteanu e si el un baiat de zahar ars care mai bea si el citeodata

La 2009-12-02 22:35:35, sorge a scris:

> nu intodeauna aduce rezultatele scontate .
> Exista mai demult in Paris un magazin numit UNIPRICE ,cu obiecte
> ieftine si de o calitate indoielnica ,care se adresa in special unei
> paturi sociale sarace.
> Acest articol da senzatia ca l ai scris din inertie ,fara sa fie
> platit sau la pret de avarie .
> Un profesionist dle Unteanu ,trebuie sa aibe intodeauna stacheta
> foarte sus .
> Iti aduci aminte de Radu Budeanu ?
> Niciodata nu l am prins in greseala si a scris in timpuri mai grele.
>

gili
2009-12-02 22:38:07

Sfintia ta , blocul daca nu se darima , dupa Sfintu Neculai ni o sa mai vezi picior de pedelac prin dinsul ...

Asta pentru ca sfintia ta , neispravitii astia de la pedelici stau cu bagajele facute in permanenta si cum au pierdut poterea si se reped sa sara in cealalta barca sfintia ta .
Asa cum acum se inghesuie sa strige "Brava Base , tine-o Base tot asa !" , tot asa se vor inghesui sfintia ta sa-i de cu huo si sa-l mascareasca cind il vor duce la ghilotina .
Si iote , iarasi ma incearca mila sfintia ta ...

gili
2009-12-02 22:41:36

A nu , nu asa sfintia ta ... Pai ce facem ?! Procedam ca mascariciul cind condamna comunismul ?!

Il condamna din gura , ca doara nu-l doare , n'asa?
Nu , nu asa sfintia ta ...
Ai gresit ? Ti-a dat cu zecimale ? Foarte bine , cu totii suntem gresiti , dar ...
Dar ca sa ne indreptam , tre penitenta ...si cainta sfintia ta .
Punem cenusa in cap , batem la matanii si ne rugam Domnului sa ne izbaveasca , sa ne curete si sa ne ierte de pacatul pactizarii cu necuratul , n'asa?
Ba asa ...
Atuncea treci la aparat sfintia ta .

the
2009-12-02 22:42:35

Re: Bai, eminentule ...

gili
2009-12-02 22:45:56

Asa , bine sfintia ta ... gata , la chilie acuma si cartea ceea de rugaciuni in mina ...

Bate matanii si roaga pe Cel de Sus sa-ti ierte preumblarea de mina cu nichipercea .
Ca Domnul Dumnezeul nostru ie bun , iertator si o sa-ti asculte rugile de vor fi sincere .
Vezi numa lasa naravul minciunii , altminteri spurcat pe veci vei fi inaintea ochilor Sai si nici apa Dunariii cu toata nu te va putea spala .

jan dinu
2009-12-02 22:53:51

Pentru cine batzi - CLOPOTELE - UNTENE - lui PATRICIU ..??!!-:)

EL inca e tinar nu more in puskarie ...!
Scapa dupa mai multi ani pentru - bun comportament cu detinutzi - !
JD

endevour
2009-12-02 23:00:38

We have to eliminate the terrible racism of nowadays societies (The Ghettos)

The nowadays societies are full of racism and hatred... First we speak of the terrible racism of natural selection, the most fearful doctor Mengele of our times: people are condemned to diseases with no cure today and premature death at 80 yrs(because of the lack of power of actual medicine): oldness, diabetes, cancer, heart diseases, blindness ... Because the high-tech procedures are not applied: genetics, genetic manipulation, energetic surgery and medicine, biolaser in treatment of scars, nanobotics...
We speak also of racism of segregation in poor and rich people, with no middle class, the segregation of poor and rich countries (Romania is a Ghetto in the most advanced degree), the segregation in races... People are condemned to poorness, lack of high-tech and lack of normal life, short life-span...
These darkest and segregated societies should vanish away... People must be freed of thrall of nowadays societies! The walls of Ghettos should disappear!

Solitude
2009-12-02 23:01:25

Orban nu isi face datoria!

Acum ceva zile Crnil tragea de urechi pe Orban pentru afirmatia "numai betivii, tiganii si prostituatele" il voteaza pe Basescu. Toata lumea era de acord ca orbaneel si-a dat din nou in stamba! Felicitari Crin, exemplu de eleganta politica, Zoe misuita de flacari de admiratie, constantinescu mut (tot de admiratie), intr-un cuvant o magarie transformata in triumf national al pnl-istului cel mic al lui Dinu.

Ieri, acelasi Crin imaculat isi permitea (oboseala, bat-o vina!) o orbaneala: "sustinatorii fanatici spre dementi ai domnului Basescu".
Orban nu intoarce serviciul sefului sau (intru slava si buna simtire a partidului national liberaloid) si tace... tace si Zoia si Costantinescu (dar cu asta ne-am obisnuit; cand nu injura de Basescu, tace), tac toti... Ca doar nu se face sa-i spui pupinului lui Patriciu ca e nesimtit, n-asa!?

Exista un singur mod de a repara situatia: Crin sa iasa din nou la rampa sa il traga pe orbanel-cel-mititel de urechi ca nu l-a tras de urechi atunci cand el ii tragea de urechi pe sustinatorii lui Base...

Marius Adrian Porojnicu
2009-12-02 23:07:11

Bomba : Gioana a facut 3 vizite la rusi !

O a treia vizita la rusi -secreta, d'apoi cum ?- a fost descoperita de Victor Roncea !!!!!! Mircica-jigoditule- tu faci naveta la Moscova ? Ai grije ce raspunzi, ca maine apar si probele,sigur ca da !

jan dinu
2009-12-02 23:07:45

- GIOANA - arde gazu de pomana - ! Presedinte nu ajunge ...shi ranile le v-a lige !!

_ BASESCU - tresedinte - tzara o duce -inainte !!
JD

jan dinu
2009-12-02 23:08:57

Re: Bomba : Gioana a facut 3 vizite la rusi !- demascat de - CURENTUL - !ndc

La 2009-12-02 23:07:11, Marius Adrian Porojnicu a scris:..

> O a treia vizita la rusi -secreta, d'apoi cum ?- a fost descoperita de
> Victor Roncea !!!!!! Mircica-jigoditule- tu faci naveta la Moscova ?
> Ai grije ce raspunzi, ca maine apar si probele,sigur ca da !
>

gili
2009-12-02 23:10:33

Re: Bomba : Gioana a facut 3 vizite la rusi ! Bine si ?! Unde-i bomba ?!

Io fac anual doua trei vizite la nemtzi si nu s-a pus nimeni sa ma injure pe chestia asta pina acuma .
Ma rog , nu-i timpul trecut , da orsicitusi ...

alex dalaion
2009-12-02 23:11:12

Re: - GIOANA - arde gazu de pomana - ! Presedinte nu ajunge ...shi ranile le v-a lige !!

O sa iasa cu bubuiala, fara misto!

La 2009-12-02 23:07:45, jan dinu a scris:

> _ BASESCU - tresedinte - tzara o duce -inainte !!
> JD
>

     Pagina  din 9      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01296 sec.