Ziua Logo
  09:28, marti, 3 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Magazin

2008-12-04

Comentarii: 7, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Anca2008
2008-12-04 04:53:27

studiind peste 10 ani la facultati de elita din SUA

tocmai pentru ca este desteapta si scolita a inteles cit de nemernici sint americanii. Ceea ce nu se poate spune de amerlocii de pe forum. Articolul e plin de 'se crede', 'se spune', ' se pare' , 'CIA neaga' si ' E o mincinoasa'. Stiind cit adevar e cuprins in declaratiile CIA tind sa cred ca femeia n-a facut nimica rau in viata ei. "Nu am arestat si incarcerat niciodata o femeie' este o minciuna ordinara. Au arestat si copii nu numai femei.
Concluzia articolului prezinta singurul lucru cert: 'Desi este clar ca autoritatile nu au putut confirma niciuna dintre aceste declaratii (a martorilor)' ea ramine in continuare in inchisoare, fara sa stie de soarta copiilor ei. Justitie 'made in America'

Ghita Bizonu'
2008-12-04 09:20:25

Ha ! Decaderea standardelor hamreloce

Da cand "militiii" de "luptatori ptr liibertate" antrenate, sprijinite si finantate de CIA au violat si ucis 4 calugarite americane (care lucrau in spitale si orfelinate) ?!
Da cand CIA a antrenat , sprijinit si finanat organizatii paramilitare in Guatemala si Salvador (operatiuni care la un moment dat si oficiali amerlocani le-au calificat ca fiind genocidare ) ?!
Da cand se faceau ca ploua si nu observau cum foste oficalitati chiliene din timpul lu Salvador Allende erau asasinate pe teritoriul SUA ?!
Da cand finantau pre al Quaida ?!
Da cand anuntau ca Sadam va face reost in curand de bomba atomica ?!

In materia asta de care se ocupa CIA standardele is pre invers . Si cand zic in materie zic ca orice "servicu" cu tataea "competente" nui are nevoie de ce intelegem noi ailalti prin standarde morale .

SI cu muierea asta ./ Se zice . S epare. terorista fiindca ar fi traficat diamante.
Hm. Da ar mai fi o ipoteza : ISI a gasit un pretext sa se debaraseze de una "corupta" de moravurile vestice.
ISI fiind omonimul pakistahnez al CIA . Care ISI poate fi banuit ca a sprijinit fundamentalistii musulmani combatanti nu doar din lipsa de standarde morale ci si din simpatii ideologice. Iar ptr astia una care nu sta la cratita cu burta la gura este un model negativ.

Mihu
2008-12-04 11:53:54

Da'ce naiba cauta amerlocii...

...in Afganistan?

iobagul roman
2008-12-04 13:18:19

Todeauna cind vorbesc de teroristi, ma gindesc la studentzii din Timisoara si rapciugul raposat

Cei doi comunisti inflacaratzi vroiau sa distruga tot orasul,pe motiv ca doar teroristi se opun la planurile lor maretze:acum se pare ca haiducii de la bordelul alb vor sa distruga lumea, ca nu poate sa gindeasca la fel ca ei(gen sodoma si gamora) mai ales musulmanii

iobagul roman
2008-12-04 13:27:02

Re: Da'ce naiba cauta amerlocii...

La 2008-12-04 11:53:54, Mihu a scris:

> ...in Afganistan?
>
un cioban,a facut treaba mare pe cimp,si jivinele de la CIA dupa miros cred ca e vorba de ceva arma biologica,au luat si ceva probe, sa dezguste si haiduci de la bordelul alb=se pare ca testul a iesit pozitiv si acum ii omoara pe totzi ca nu stiu care e ciobanul vinovat(si vasali romani sunt hotaritzi sa lupte pina la unu in afgan si irak=plateste bine CIA, pe alesi vostri"democratzi"mai ales daca ai si baze militare straine)
Gerald Celente, the CEO of Trends Research Institute, has opinions about the future that should be listened to - just check out the quotes at the bottom of the article, and the list of things he has successfully predicted in the past.

Then consider this:

...is now forecasting revolution in America, food riots and tax rebellions - all within four years, while cautioning that putting food on the table will be a more pressing concern than buying Christmas gifts by 2012.

...Celente says that by 2012 America will become an undeveloped nation, that there will be a revolution marked by food riots, squatter rebellions, tax revolts and job marches, and that holidays will be more about obtaining food, not gifts

Mos Grigore
2008-12-04 16:06:59

Las ca e bine s-o RADA...................

ca voi Krakanatzilor stiitzi numai ce cititzi in articolele astea de KKt, .......nu sintetzi in stare sa va documentatzi mai departe de tzarush!

gagica era cunoshtiintza buna ca flacaul ala care a organizat 9/11 care sta la soare in GITMO...................l-au strins cu USHA si HOPA numele ei..................

Anca2008
2008-12-04 19:56:07

Re: Las ca e bine s-o RADA...................

La 2008-12-04 16:06:59, Mos Grigore a scris:

> ca voi Krakanatzilor stiitzi numai ce cititzi in articolele astea de
> KKt, .......nu sintetzi in stare sa va documentatzi mai departe de
> tzarush!
>
> gagica era cunoshtiintza buna ca flacaul ala care a organizat 9/11
> care sta la soare in GITMO...................l-au strins cu USHA si
> HOPA numele ei..................Nu l-au strins numai cu usa l-au strins si cu clesti, l-au electrocutat pa la partile sensibile si i-au turnat apa pe git ca-n evul mediu. Sub asemenea tratament si matale ai fi spus spui orice nume de care-ai auzit vreodata... Tu citesti articole de kkt si se vede dupa cit de bine esti 'informat'. Sta la soare la gitmo, eh? Iti doresc sa te soresti si tu ca el....si apoi sa vii bronzat si sa ne povestesti si noua cite ceva...


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00614 sec.