Ziua Logo
  02:57, duminica, 1 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Marile Dosare

2008-11-22
starchiojd (...@yahoo.fr, IP: 89.37.10...)
2008-11-21 23:50
asa si asa

recursul este cale extraordinara de atac din 1993, deci nu e ceva nou.
problema filtrului s-ar putea sa se soldeze cu ridicarea unei exceptii de neconstitutionalitate pt incalcarea liberului acces la justitie (art. 21 din Constitutie).
Oricum, va fi greu pt intreg sistemul sa aprofundeze legisaltia asta intr-un an, pt ca de la ea se modifica si alte acte normative

Ion Caramache (...@aol.com, IP: 205.188.116...)
2008-11-22 22:54
Re: asa si asa

La 2008-11-21 23:50:33, starchiojd a scris:

> recursul este cale extraordinara de atac din 1993, deci nu e ceva nou.
>
> problema filtrului s-ar putea sa se soldeze cu ridicarea unei exceptii
> de neconstitutionalitate pt incalcarea liberului acces la justitie
> (art. 21 din Constitutie).
> Oricum, va fi greu pt intreg sistemul sa aprofundeze legisaltia asta
> intr-un an, pt ca de la ea se modifica si alte acte normative
>
Chestia cu introducerea filtrului fara drept de apel este similara cu obiceiurile "dreptatii" staliniste imbinate armonios cu obiceiul pamintean "curat neconstitutional, da' umflati-l!"
Acum citeva zile afirmam ca Romania este tara lui peshte. Acum vin cu o afirmatie adusa la zi; Romania este tzara pestelui turco-balcanic-comunisto-kaghebist-lovilutzionar la protzap imbracat in piele de drac.
Dreptate, justitie, egalitate, obiectivitate, etc.
Termeni, institutii si comportament total neaplicabile in tara stat de drept in fund in care faradelegea este rege.

knowbothsystems (...@yahoo.com, IP: 86.107.229...)
2008-11-23 20:36
Re: asa si asa: RE: da, da, astei Justitii rosii si azi la cap, ii trebuie un secol de studiu

Ca sa se reformeze= sa se aduca la zi= sa se familiarizeze cu nou cod si de procedura....adecvat sec. 21 si in Romania.

Gratie astei Justitii, cite dosare are Romania la CEDO, si judecatorii de acasa zburda inca, in Curti dind verdicte.... ILEGALE pe glob ?!

Amanuntul cu "erorile judiciare... nu vor mai putea fi atacate..dupa ce o decizie definitiva data' -- e Justitie? sau protejarea judecatorului care a comis eroarea- INTENTIONAT.......cazul dosarului unui om simplu-dus de nas si de judecatori si de avocat platit, neinformindu-l de eroare !
Hotii pot continua procese-gratie erorilor judiciare facute de justitiar-- dindu-le o sansa in plus sa mai joace hora pe Justitie, pe ban public.
Sau...Ciontu- cu cutitul n-ar mai fi deranjabil...dupa ce i-a taiat tinarului barbat...obiectul anatomic.. Doar pentru ca justitia a dat o decizie definitiva--- cutitul de vina, nu Ciontu cu mina proprie in care tinea cutitul si gindea la a;tele cind taia tesut.
Cel mai neadecvat ex, sa pricepem noi-multimea ce inseamna eroare judiciara (omoara-distruge oameni, omoara stat, direct-prin judecatori 'independenti de Romania' ...:))
Sub scutul lor- CSM-umbrela numitilor sai, in posturi-justitiare !
Sub MJ-devenit minuscul in fata CSM= UMBRELA justitiarilor rai dar independenti- sa faca piata, cu legea, prin decizii date.

Trebuie sa se simplifice Justitia si in Romania prin introducerea procedurii "ASEMANARE Intre Cazuri= Aceeasi Sentinta Data" .
Procedura, prezenta in alte justitii ( in cea americana, stiu din stiri) e foarte buna = foarte utila si clara ...plus, salveaza timp in curti, bani cetateanului la avocati, munca (judecatorului de caz), munca apararii (avocatului). Ori unul, ori altul, din ultimii 2, vin cu "Cazul X Asemanantor", celalalt nu are ce face, da "aceeasi sentinta".
Desigur, in cazuri 100% asemanantoare, nu 95%.
De ex, in Ro, doua cazuri cunoscute de mine la detaliu-- furt de 1 si 2 apte, prin Procuri false complet respectiv False la Continut, de catre mafii imobiliare (ambele tiganesti-nu intimplator= au skills innascute, la 'd-astea'), au sfirsit cu Decizii complet opuse !!!!!!!.
Primul caz, apt sorei mele, plecata, vindut de primul chirias in serie, primit inapoi fara mare efort, doar ca 'parte civila vatamata' in procesul penal. Cazul cu 2 apte pierdute (fiu si parinti decedati), lasind pe fiu homeless din 2001 cind furtul-vinzarile facute, e azi la CEDO de 1.5 ani. Cererea CEDO de pe net, completata in engleza, gratis de mine, dosarul complet trimis cum CEDO cere (copii dupa decizii romane-cronologic).
N-am putut suporta asemenea judecatori, criminali cu cetatenii cinstiti si pro-hoti !

Daca la acest caz se studia primul caz, si se prezenta in instanta cazul asemanator, de judecator sau avocatul pagubutului, verdictul ar fi trebuit sa fie la fel: furtul demonstrat-daca hotul prins si la zdup bagat- cum ambii capi de lanturi mafiote au fost, deci obiectele furtului date inapoi proprietarului lor- acestui acum homeless, la 55 ani, va muri sigur pe strazi, pina CEDO raspunde-rezolva-doar baneste mai poate, si pina statul acestei justitii scoate banii din taxele romanilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(n timp ce Judecatorii tratati ca Bibelouri de neatins, in profesia lor!

Reactiile romanilor: "Ce, prin CEDO, sa plateasca romanii = statul, neglijenta astui proprietar cu mafiotii-tigani, hoti ? "
Nu spun romanii: 'CE JUSTITIE AVEM, jos cu ea' !
Aceasta Justita Romana exista si datorita societati romane- traind inca in bezna, la capitol "drepturi' si in fata judecatorilor, bezna dorita de aceiasi de ieri- inca in capul tarii, de alti 18 ani.

Nu stiu daca Procedeul Asemanarii de CAZ (numit intr-un fel consacrat in justitie...) exista si in justitii europene (nu sint avocat, doar cetatean-facut expert de catre curtile statul hot, daca eu in proces cu statul 8 ani- cind am recuperat apt.meu privat-facut sub Ceasca, furat ilegal de stat "ca le-am parasit sistemul" (tara mea, niciodata!), si dupa ani vindut ilegal de stat-primarie mare-in Dec. 1997 cind Dosar-Restitutie dosit in Primaria Ciorbea 1 an fara de rezolutie/ apoi re-vindut in Ian 1998 de chiriasul statului-proprietar asa facut/ unui tert (stind in apt pe toti anii procesului.......tinar cu familie, copil, care la 30 ani (acea masina si business-constructii) dar se voia proprietar pe munca mea a primilor 20 ani de munca.
.....Atunci am vazut ce avocati-hoti daca bine platiti (de acela, luptindu-se cu mine in justitie, din umbra, prin procura in numele fostului chirias la stat-vinzator lui) ; ce complete de judecata- in cazul meu drepte (decizia la fond data si mentinuta la Apel, Recurs) dar nu in multe alte cazuri vazute 3 ani in curti; si ce institutii statale-hoate inainte-mincinoase dupa hotie, are tara pina in 2005 toamna cind procesul apt meu over.
.....Atunci am vazut cum un tert hot poate freca si adm-tia blocului apt-lui meu, si pe gratis-tot statul (primarie, curti, justitie), din umbra-prin procuri, in numele vinzatorului sau (chiriasul statului, si acela ilegal vinzindu-i -daca el insusi cumparind ilegal dela stat (cind Dosar Restitutie dosit de vinzator-Primarie Ciorbea) si revinzarea facuta la doar 1 luna deci in primii 10 ani dela cumparare dela stat)...
Cel din apt, dar in umbra in Instanta, avind o avocata CITIND din COD Curtilor (era din echipa PRMistului Bolcas-cel vesnic pe tv, sef al Comisiei Judiciare din Senat, nu?! ).
God Help Romania!

Daca le e greu justitiarilor sa citeasca-sa se documenteze-sa isi insuseasca Noi Coduri si de Procedura-Penale si Civile, sa plece ei din Justitia tarii romanilor ca nu este a lor-niste angajati statali cu salarii mari si sporuri pentru buzunare pline lunar.
A lor justitie de 18 ani, NU AJUTA NATIA, o distruge !
Eu conosc cele 3 procese (al a[t mei- 7 ani in curti; al sorei mele- 9 ani in curti; al bietului homeless lasat cu matusa de 90 in bloc cu mine- 6 ani in curti), curti rulate precum un Perpetuum Mobile pe ban public irosit fe justitiari

« Rezultatele cautarii

     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00722 sec.