Ziua Logo
  14:33, duminica, 1 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2008-07-29
John (...@yahoo.com, IP: 24.13.9...)
2008-07-29 10:13
Ce ceata deasa, vai ce ceata deasa/Nu mai cunoastem drumul catre casa...

Eu vin mai rar pe aici, iar acum am senzatia ca nu inteleg cine la ce poarta bate. Asa ca am nevoie de niste clarificari.

Mai intai, ce cauta Victor Roncea la subiectul acesta. Din tot ce scrie imi lasa impresia unui antioccidental convins. Are o ura nedisimulata impotriva a tot ce nu vine de la rasarit. Uite ca acum se da la rusi. Oare? Cineva sa-mi explice cum coabiteaza ideile astea in mintea lui.

Doi, aceasta batrana Eufrosina are o jale suspecta. Eu nu cred ca Romania este controlata de CIA, far from it. Dimpotriva, mi se pare ca tot platim tribut acelor retele kgb-iste alcatuite cu migala (amice, aici cred ca si tu ti-ai regretat stupizenia dupa ce ai dat “send”).

In logica mea, daca Occidentul ar avea oarece influenta mai serioasa in Romania, alta ar fi situatia. Niscai Justitie, niscai ani de inchisoare pentru Iliescu, kgb-ist rezident in Romania, care facea apel la interventia sovieticilor.

Eu nu-i subestimez pe rusi, care clatina pana si stabilitatea batranei Europe. Pentru ei, biata Romanica, este o biata gubernie care nu se poate administra singura.

Eufrosin din Romania (...@bugmenot.com, IP: 78.96.157...)
2008-07-29 12:40
Re: Ce ceata deasa pe creierul tau!La 2008-07-29 10:13:55, John a scris:

> Eu vin mai rar pe aici, iar acum am senzatia ca nu inteleg cine la ce
> poarta bate. Asa ca am nevoie de niste clarificari.

Multe nu intelegi tu mai Ioane, devenit John.
>
> Mai intai, ce cauta Victor Roncea la subiectul acesta. Din tot ce
> scrie imi lasa impresia unui antioccidental convins. Are o ura
> nedisimulata impotriva a tot ce nu vine de la rasarit. Uite ca acum se
> da la rusi. Oare? Cineva sa-mi explice cum coabiteaza ideile astea in
> mintea lui.

Omul scrie despre ce vrea el. A-ti da seama de masinatiunile occidentale si a raporta asupra lor, nu-l face antioccidental. Cand or veni lucruri de valoare din occident, probabil le va raporta. Pana atunci...


> Doi, aceasta batrana Eufrosina are o jale suspecta. Eu nu cred ca
> Romania este controlata de CIA, far from it. Dimpotriva, mi se pare ca
> tot platim tribut acelor retele kgb-iste alcatuite cu migala (amice,
> aici cred ca si tu ti-ai regretat stupizenia dupa ce ai dat
> “send”).


Cand seful SRI George Maior, este scolit in SUA ( si recrutat zic eu ), se intalneste periodic cu Michael Hayden (seful DCI, stii ce-i aia?) in vederea primirii de instructiuni, apoi purcede sa reorganizeze SRI in baza unei scheme pre-aprobate de catre CIA, prin omul de legatura si manipulatorul sau, Larry Watts, cu care a mai si scris o carte ( ma intreb ce venituri a avut de pe urma ei si cine i le-a platit, unele carti nu se prea vand bine ), treaba e clara.
If it looks like a duck, it walks like a duck and quacks like a duck.....then it must be a duck!
Ca si Rusii mai au treaba pe la noi, e clar, ea consta in primul rand in achizitionarea la preturi de nimic a unor aseturi strategice Romanesti, ca si RAFO,, Combinatul Sarmei din Campia Turzii, etc. Nu-s nici ei tampiti ca sa nu profite, vazand lichelismul clasei politice din Romania.

http://bisericasecreta.wordpress.com/2007/10/09/jaf-electoral-permanent-patronat-de-cia/

> Eu nu-i subestimez pe rusi, care clatina pana si stabilitatea batranei
> Europe. Pentru ei, biata Romanica, este o biata gubernie care nu se
> poate administra singura.

Ai dreptate aici - dar mai ales pentru americani, care ne trateaza ca pe-o colonie de-a lor. Deocamdata, rezultatele alegerilor noastre sunt monitorizate si masluite din ambasada SUA si nu e prima oara ca fac asta. Au mai facut-o si inante de alegerile din 2004, cand experti americani in sisteme informatice au fost detasati la Bucuresti pe perioada alegerilor. Atunci a fost perfectat sistemul care acum este folosit din plin.
Singurul care s-a plans a fost CV Tudor, caruia trebuie sa-i dau dreptate pt. ca am prins informatia si din alta sursa, complet independenta de el.

Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.121.129...)
2008-07-29 13:40
Re: Ce ceata deasa, vai ce ceata deasa/Nu mai cunoastem drumul catre casa...

La 2008-07-29 10:13:55, John a scris:

> Eu nu cred ca
> Romania este controlata de CIA, far from it. Dimpotriva, mi se pare ca
> tot platim tribut acelor retele kgb-iste alcatuite cu migala (amice,
> aici cred ca si tu ti-ai regretat stupizenia dupa ce ai dat
> “send”).

Ioane, noi traitorii pe aici prin Romania avem impresia ca CIA si-a cam dat mana cu KGB-ul in virtutea globalizarii de care se face atata caz ...
>
> In logica mea, daca Occidentul ar avea oarece influenta mai serioasa
> in Romania, alta ar fi situatia. Niscai Justitie, niscai ani de
> inchisoare pentru Iliescu, kgb-ist rezident in Romania, care facea
> apel la interventia sovieticilor.

Occidentul isi are problemele lui iar logica nu prea mai functioneaza in ultima vreme ... Lumea este intr-o criza reala care a cuprins foarte multe domenii. Asa cum am scris mai sus noi traitorii din Romania nu numai ca avem senzatia dar multi dintre noi avem chiar certitudinea ca Occidentul nu a avut un interes real si si-a trimis aici toti looser-ii si toate gunoaiele de care nu a mai avut nevoie. In contextul in care Occidentul a cam ezitat incercand mai intai sa-si rezolve problemele sale de dupa caderea cortinei de fier, rusii au avansat, au progresat si au jucat cartea energiei care se pare ca este mai mult decat castigatoare !!! Occidentului i-a mai ramas sa maraie si sa faca niste spoieli de fatada in timp ce problemele reale si grave nu sunt mai deloc rezolvate. Ce doriti exemplu mai mare decat maraielile recente ale comisiei europene cu privire la justitia din Romania ?!!!
>
> Eu nu-i subestimez pe rusi, care clatina pana si stabilitatea batranei
> Europe. Pentru ei, biata Romanica, este o biata gubernie care nu se
> poate administra singura.
>
Cred ca rusii au negociat la sange asa numita pierdere a razboiului rece ... De altfel nu se stie cine a pierdut de fapt !!! Rusilor li s-a lasat timp sa rasufle dar nu pentru ca asa s-a negociat ci pentru ca Occidentul a avut la randul sau problemele sale care au rabufnit cu aceasta ocazie. Din nefericire Occidentul i-a subestimat intotdeauna pe rusi ... Si azi sunt voci care spun ca rusii nu ar avea tehnologia necesara asa cum gandeau ca nu vor fi in stare sa foloseasca eficient energia de care dispune ... Nu numai ca au folosit-o mai mult decat eficient dar i-au atras si pe occidentali in aceasta hora din care ei castiga oricum. Iar Romania poate fi ocolita asa cum au fost lasati soldatii japonezi care nu au inteles sa se predea !


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00722 sec.