Ziua Logo
  11:27, marti, 3 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2008-03-08
Rocky (...@hotmail.com, IP: 82.224.94...)
2008-03-09 08:30
Daca cunosti istoria Neamului lui Izrael

Draga Silviana nu vad ce ti-ar aduce faptul de a o cunoaste si pe cea a Tarii acesteia pe care unii evrei o hulesc uitand ca dreptul de cetatenie si egalitatea in drepturi fusesera de mult votate de Parlamentul Romanei ca sa nu mai vorbim ca iau lectii istorie de la postui TV destul de dubioase a profesionalism si interese.

Au nu este acel post al carei vedeta -zis Nashul - afirma prin decembrie ca poastul de televiziune francez TF1 ar fi fot postul oficial de TV al Frantei !!

De unde sa stie acest personal ca acest post a fost cumparat inca din 1988 de Nr 1 mondial in constructii "Bouygues" si ca in momentule Revolutiei din 1989 era un post TV complctamente privat si suveran (Batranul Bouygues il cumparase contre unui cec de cca 4 Miliarde de franci francezi)

Daca emisiunea semidocta a unui astfel de TV de buzunar ti-a demonstrat matalutza ce fel de .....etc eu am sa incer doar sa-ti adaug cateva mici amanunte in completare cunostiintelor domniei tale

1. Doctorul Angelescu a fost primul ambasador al Romaniei la Washington unde, chiria ambasadei, salariile, si toate nevoile unei astfel de ambasade le-a suportat din propriul sau buzunar (as zice ca si salariile celor 2-3 amploaiati !

2.. Sotul uneia din fetele familiei Monteoru (Sarata - Monteoru, jud Buzau) Dr Angelescu a fost unul dintre cei mai prolifici, daca nu chiar cel mai prolific in materie de constructie si dotare de stabilimente de invatamant primar in Romania intregita. Caci acest mare om al Romanieiin timpul ministeriatului si TOT PE BANII SAI si ai ZESTREI MONTEORU a construit si dotat peste 300 descoli in mai toate judetele Romaniei Regatzene.

A locuit pe strada Rosseti in casa unde s-a si stins la o varsta inca tanara in 1948 deoarece nu s-a gasit si nu s-a sinchisit nimeni ca o simpla internare l-ar fi salvat..

Domeniul Angelescu, casa de locuit unde traia cu copii ai caci nu s-a mai reinsurat dupa moartea iubitei sale sotii si complexul hotelier iau apartinut. pana ce au fost luate de comunisti.
Prin anii 1960, in casa dr Angelescu a functionat o scoala tehnica . Portarul Scolii era nici mai mult decat fostul om de casa al ministrului si fost valet de camera al altui roman celebru , un oarcare Nicolae Titulescu.
Ca fost elev al scoalei cu pricina, la 12 ani dupa ce fusese nationalizata, casa mai pastra urmele familiei Angelescu iar in dreptul fiecarui buson din tabloul electric al casei se puteau citi incaperile ce le desrveau. Gen camera drei .... camera dlui... (fetele si baiatul). Nu tocmai intamplator am cunoscut pe una din fetele dr Angelescu, sotia eminentului savant geolog Stefan Ghika-Budesti, profesor si magistru al Comitetului Geologic Roman pana la moartea sa survenita prin 1957. Profesorul si sotia sa fiica dr Angelescu , neavand copii au infiat legal 2 fete nascute Ghika din familia princiara si decimata de comunisti prin inchisori.

Iata cateva amanunte care te vor lamuri mai mul pe mata decat demonstratiile de pe acel post de TV garsoniera stipendiat de noii potentati furaciosi aiavutului altora.

Ori toate persoanele ce le-ai putut dumneata vedea pe acest post in serial (in plus) iti pot certifica ca sunt rude directe ale Dr Angelescu (Ioana Angelescu este nepoata sa).

Daca decizia de restituire a fost data de ICCJ a Romaniei asta inseamna cel putin ca revendicarea bunurilor a trecut rin cel putin alte 2- instante inferioare si ca actele de proprietate ale acestei familii nu sunt plastrografii. Si n-as prea crede ca securistoizii fosti directori de hotel Lido , raufacatori ce au contribuit la falimentarea Bancorex, valeti de casa ai PSD si ai lui Taticu Iliescu - Moft, pentru a-si apara insusirea necuvenita a proprietatii altora n-ar fi pus o liota de securisti sri platiti sa adulmece vreun act contrafacut al acestei familii crunt decimate de comunisti.

Evacuarea hotilor din proprietatile luate pe nimic, fie ea si tardiva, arata ca ceva ceva se schimba in Romania.

Iar in privinta asta cunosc cateva zeci de coreligionari ai dumitale caora Statul Roman le-a restituit sau au de fost despagubiti, cu imense sume pentru ceeace pe nedrept li s-a luat de la Antonescu incoace. Si asta de cele mai multe ori inaintea romanilor pamanteni.

Asa ca stimata Silviana, eu as zice sa mai studiezi si istoria pamantului unde traiesti sii sa nu mai faci scurte(prea scurte, si ermetice daca nu aberannte) comentarii rin acest forum. Caci daca ne-am lua doar dupa titlurile bibliografiei postarilor matale pe acest forum am fi tentati sa te crdem o savanta enciclopedista. Din pacate inca n-am reusit sa citesc vreun comentariu de al matale (mai totdeauna sententios) mai lung de 5-6 randuri , in the best case.

Deci eu zic sa mai cercetezi si pe internet istoria ultimului secol in Romania. Oamenii ce au facut aceasta Tara pana sa n-o calce in picioare cisma ce-o cunoastem(ti)

Intamplator eu am citit un pic si mai stiu cate ceva Si asta nici ca ruda nici ca prieten si nici ca avocat al celor pe care-i aratati cu degetul dvs Marea inchizitoare Silviana. Va plateste oare cineva sa tot scrieti nazbatii pe forumul acestui ziar ce mai are inca un pic de iz de profesionalism jurnalistic.

Sau poat ne luati pe toti asti ce mai dam pe aici de papagali neintelegatori si nevorbitori ?


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00668 sec.