Ziua Logo
  08:49, miercuri, 27 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2008-03-08

Comentarii: 4, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Socrate
2008-03-08 10:21:04

Razboiul mafiilor

Conflictul este intre mafia retrocedarilor si mafia privatizarilor. De asta data, parca mafia privatizarilor , desi a pierdut deocamdata, are mai multe argumente si sanse decat mafia retrocedarilor. Ca la imensa majoritate a retrocedarilor, s-au folost acte " lucrate".

silviana
2008-03-08 18:36:14

serialul mafia retrocedarilor de pe b1tv,a demonstrat

ce fel de mostenitori sint aceste familii,ce fel de acte au,dar mai ales cit tupeu hranit de lacomia care mereu a pierdut omenia,facind praf constiinta de om!!!,lacomie in tandem cu specimene asemanatoare din justitie,incurajate,sustinute,tolerate de...CINE????

Rocky
2008-03-09 06:25:36

Socrate ! Daca taceai filozof ramaneai

Mafia este una singura Compoziia este de regula de fosti securo-comunisti si scursuri post revolutionare cu carnete de cumparat . Ei iau spagile de la cei ce doresc sa-si recapete mai repede proprietatile furate de antecesorii acestei Mafii de care vorbesti dumneata In fapt unii specializati pe vandut Tara iar altii pe luat bacsisul retrocedarii.

Nu e nici un razboi ci o confruntare economica intre cei ce si-au insusit bunuri ce nu le apartineau si le-au vandut strinilor, intre cei ce au pus laba pe cele mai bune case si vile, sau pe cele mai bune terenuri agricole si cei care, dupa ani lungi de cautare prin arhive si pe la administratii au reusit sa gaseasca acte (daca nu au fost facute ratacite de primii - baieti de suflet ai lui Iliescu -Moft-, au ajuns astazi dupa lungi si interminabile procese sa dovedeasca ca sunt proprietarii sau mostenesc proprietatile furate de inaintasii primilor si reinsusite din nou de acestia din urma cu ...acte de cumparare sau prin spagi in relatie cu si de la agenti Statului care n-a fost niiodata proprietarul acestor bunuri !

Dac dumneata vii si spui ca Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei este o componenta a vreunei Mafii atunci : primo : Ar trebui sa -ti si dovedesti afirmatiile deuxio : Dac prima teza se demonstreaza eu zic sa te lasi de citit si comentat articolele din Ziua si sa-ti transferi pensioara in alta Tara, daca ai niscai rude ce te-ar tine pentru odihna si defulare si sa mai ai grija de nepotei.... Tertio : Daca esti tanar tinerel (astia nu prea citesc Ziua) atunci mai pune nitel mana pe carticele ca e mai folositor decat sa spui nerozii publice. Pai amice dumneata omiti sau nu stii ca o Mafie, in sensul ei italian nupoate fi compusa si nu primeste in randurile ei decat "oameni de onoare" Altfel, sau daca se dovedesc"gainari" de tip rumanesc, atunci sunt folositi pe post de agenti biologici de intarire a betonului in constructii (deobicei noaptea cand santierele sunt in pauza). Oameni de Onoare in Romania ? Da macar un nume cat de cat mai cunoscut si care sa fie inca in viatza. Adica precum acela al carui nume il folosesti ca pseudonim si care el, filosof fuse ba mai mult, si mentor altora si mai mari ca el ajunsi. Incep , din hmilitate si respect macar prin a-ti schimba pseudonimul. Ti-ar face bine ca vad ca esti cunoscut ca oae bolunda pe situl asta. Refati o virginitate sub alt nume si inceaca sa articulezi mai mul de 1 fraza si eventual argumenteazati discursurile ""apa'n piua'' cu ceva mai palpabil.

Dar poate n-oi fi avand somn sau stare. Te inteleg. mi se intampla si mie. Dar ma tratez si dorm. e mai benefic decat sa insirui nerozii pe aici.

Fara suparare

La asa popor asa diriguitori. Latratul pe langa ursul ce trece .ashind nu duce la nimic. faci si inghiti praf !

Rocky
2008-03-09 08:30:53

Daca cunosti istoria Neamului lui Izrael

Draga Silviana nu vad ce ti-ar aduce faptul de a o cunoaste si pe cea a Tarii acesteia pe care unii evrei o hulesc uitand ca dreptul de cetatenie si egalitatea in drepturi fusesera de mult votate de Parlamentul Romanei ca sa nu mai vorbim ca iau lectii istorie de la postui TV destul de dubioase a profesionalism si interese.

Au nu este acel post al carei vedeta -zis Nashul - afirma prin decembrie ca poastul de televiziune francez TF1 ar fi fot postul oficial de TV al Frantei !!

De unde sa stie acest personal ca acest post a fost cumparat inca din 1988 de Nr 1 mondial in constructii "Bouygues" si ca in momentule Revolutiei din 1989 era un post TV complctamente privat si suveran (Batranul Bouygues il cumparase contre unui cec de cca 4 Miliarde de franci francezi)

Daca emisiunea semidocta a unui astfel de TV de buzunar ti-a demonstrat matalutza ce fel de .....etc eu am sa incer doar sa-ti adaug cateva mici amanunte in completare cunostiintelor domniei tale

1. Doctorul Angelescu a fost primul ambasador al Romaniei la Washington unde, chiria ambasadei, salariile, si toate nevoile unei astfel de ambasade le-a suportat din propriul sau buzunar (as zice ca si salariile celor 2-3 amploaiati !

2.. Sotul uneia din fetele familiei Monteoru (Sarata - Monteoru, jud Buzau) Dr Angelescu a fost unul dintre cei mai prolifici, daca nu chiar cel mai prolific in materie de constructie si dotare de stabilimente de invatamant primar in Romania intregita. Caci acest mare om al Romanieiin timpul ministeriatului si TOT PE BANII SAI si ai ZESTREI MONTEORU a construit si dotat peste 300 descoli in mai toate judetele Romaniei Regatzene.

A locuit pe strada Rosseti in casa unde s-a si stins la o varsta inca tanara in 1948 deoarece nu s-a gasit si nu s-a sinchisit nimeni ca o simpla internare l-ar fi salvat..

Domeniul Angelescu, casa de locuit unde traia cu copii ai caci nu s-a mai reinsurat dupa moartea iubitei sale sotii si complexul hotelier iau apartinut. pana ce au fost luate de comunisti.
Prin anii 1960, in casa dr Angelescu a functionat o scoala tehnica . Portarul Scolii era nici mai mult decat fostul om de casa al ministrului si fost valet de camera al altui roman celebru , un oarcare Nicolae Titulescu.
Ca fost elev al scoalei cu pricina, la 12 ani dupa ce fusese nationalizata, casa mai pastra urmele familiei Angelescu iar in dreptul fiecarui buson din tabloul electric al casei se puteau citi incaperile ce le desrveau. Gen camera drei .... camera dlui... (fetele si baiatul). Nu tocmai intamplator am cunoscut pe una din fetele dr Angelescu, sotia eminentului savant geolog Stefan Ghika-Budesti, profesor si magistru al Comitetului Geologic Roman pana la moartea sa survenita prin 1957. Profesorul si sotia sa fiica dr Angelescu , neavand copii au infiat legal 2 fete nascute Ghika din familia princiara si decimata de comunisti prin inchisori.

Iata cateva amanunte care te vor lamuri mai mul pe mata decat demonstratiile de pe acel post de TV garsoniera stipendiat de noii potentati furaciosi aiavutului altora.

Ori toate persoanele ce le-ai putut dumneata vedea pe acest post in serial (in plus) iti pot certifica ca sunt rude directe ale Dr Angelescu (Ioana Angelescu este nepoata sa).

Daca decizia de restituire a fost data de ICCJ a Romaniei asta inseamna cel putin ca revendicarea bunurilor a trecut rin cel putin alte 2- instante inferioare si ca actele de proprietate ale acestei familii nu sunt plastrografii. Si n-as prea crede ca securistoizii fosti directori de hotel Lido , raufacatori ce au contribuit la falimentarea Bancorex, valeti de casa ai PSD si ai lui Taticu Iliescu - Moft, pentru a-si apara insusirea necuvenita a proprietatii altora n-ar fi pus o liota de securisti sri platiti sa adulmece vreun act contrafacut al acestei familii crunt decimate de comunisti.

Evacuarea hotilor din proprietatile luate pe nimic, fie ea si tardiva, arata ca ceva ceva se schimba in Romania.

Iar in privinta asta cunosc cateva zeci de coreligionari ai dumitale caora Statul Roman le-a restituit sau au de fost despagubiti, cu imense sume pentru ceeace pe nedrept li s-a luat de la Antonescu incoace. Si asta de cele mai multe ori inaintea romanilor pamanteni.

Asa ca stimata Silviana, eu as zice sa mai studiezi si istoria pamantului unde traiesti sii sa nu mai faci scurte(prea scurte, si ermetice daca nu aberannte) comentarii rin acest forum. Caci daca ne-am lua doar dupa titlurile bibliografiei postarilor matale pe acest forum am fi tentati sa te crdem o savanta enciclopedista. Din pacate inca n-am reusit sa citesc vreun comentariu de al matale (mai totdeauna sententios) mai lung de 5-6 randuri , in the best case.

Deci eu zic sa mai cercetezi si pe internet istoria ultimului secol in Romania. Oamenii ce au facut aceasta Tara pana sa n-o calce in picioare cisma ce-o cunoastem(ti)

Intamplator eu am citit un pic si mai stiu cate ceva Si asta nici ca ruda nici ca prieten si nici ca avocat al celor pe care-i aratati cu degetul dvs Marea inchizitoare Silviana. Va plateste oare cineva sa tot scrieti nazbatii pe forumul acestui ziar ce mai are inca un pic de iz de profesionalism jurnalistic.

Sau poat ne luati pe toti asti ce mai dam pe aici de papagali neintelegatori si nevorbitori ?


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00606 sec.