Ziua Logo
  00:56, duminica, 24 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-10-24
alwis46 (...@yahoo.com, IP: 86.121.237...)
2007-10-24 18:40
Victime asasinate a doua oara, de data asta moral.

Nu BOR este incriminata asa cum vrea sa dea de inteles Sfantul Sinod
Este vorba doar de preotii care ar fi trebuit sa fie doar slujitori ai Bisericii si calauze ale credinciosilor dar care s-au transformat in slujitori ai Securitatii raportand acesteia pana si secrete aflate sub Sfanta Taina a Spovedaniei.
In mod sigur, delatiunilor acestor preoti s-au dovedit a fi fatale pentru unii oameni care au crezut in secretul Spovedaniei si s-au increzut in preoti, destui romani ajungand astfel ori in puscarii ori in fata plutoanelor de executie.
Daca este sa vorbim de crime atunci putem afirma ca unii preoti se fac vinovati in acest caz de asociere la asasinarea unor romani.
Sfantul Sinod vorbeste de un asasinat moral pe care il face CNSAS la adresa Bisericii dar insasi pozitia acestui inalt for este un asasinat , inca unul, de data asta moral, dupa cel real suferit de victimele preotilor delatori carora le ia acum apararea.
Biserica nu inseamna o mana de netrebnici iar Sfantul Sinod se face ca nu intelege asta generalizand cateva cazuri particulare.
Inseamna ca raul a atins Biserica pana la cele mai inalte niveluri ale ei si de aici si cerbicia cu care se apara ca niste corbi care nu-si scot unul altuia ochii.

Putem spune aceleasi cuvinte si despre institutiile statului si despre mediile de afaceri si despre partide deoarece este cunoscut ca sistemul de represiune a avut colaboratori si informatori in toate mediile, de toate varstele si de pregatire diversa toti uniti sub un singur crez, cel al mizeriei umane.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00675 sec.