Ziua Logo
  18:59, marti, 26 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2008-12-15
Adi-Seattle din Seattle - USA (...@yahoo.com, IP: 98.117.116...)
2008-12-15 20:48
Pentru persoana care "jigneste" aici cu invectivul "antisemitule"

Intr-o lume ce se vrea politic corecta apar legi ce protejaza o singura etine, cea evreiasca.
Ex: daca se asociaza minimum 3 persoane si impreuna fac afirmatii defaimatoare la adresa poporului evreu, acestia sunt pasibili de inchisoare. Daca aceeasi 3 indivizi fac aceleasi afirmatii la adresa oricarei alte etnii, nu e nici o problema.
Acesta este numai un mic si neinsemnat exemplu de discriminare cu care ne confruntam astazi.
Ca individ care nu ai nici o treaba cu evreii, care nici nu te intereseaza de ei, nu-ti vine oare sa te revolti cand te confrunti cu astfel de discriminari???
Antisemitism??? Antisemitismul este o senzatie, o perceptie fireasca a celor care nu accepta sa fie discriminati, fiind insa ceva interzis prin lege in cateva tari, antisemitismul este ridicat la nivel de virtute chiar de acestia. Trebuie sa fii curajos si demn pentru a te declara antisemit. Cauza? Simplu: nedreptatile cu care se confrunta toti "neevreii" din lume.
Daca astazi exista persoane care nu-i agreeaza pe evrei, acest lucru se datoreaza fara exceptie acestora. Ar mai fi multe de spus, aici ma deranjaza numai atitudinea unora care fac propaganda si au senzatia cand jignesc cand spun: antisemitule!
"Antisemitule" este o virtute, nu o jignire. Pentru a fi antisemit trebuie sa te poti uita in oglinda, sa ai coloana vertebrala si sa nu te lasi calcat in picioare.
In incheiere o veste buna: Administratia Obama - Clinton va anula cecul in alb acordat anual statului Israel! Sa vedem atunci cum o sa-si mai faca propaganda si o sa impuna legi de genul aberatiei cu care am inceput acest comentariu; sa vedem atunci cum o sa le mai faca amaratilor alora de arabi, ce li s-a facut lor in al doilea razboi...


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00669 sec.