Ziua Logo
  14:01, miercuri, 27 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare ultrasecrete

2008-09-13

Comentarii: 8, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

BeDeii vechi si NOI
2008-09-12 22:51:18

complicat experimentul prin care trebuie sa te lupti cu un ordinator

in general parapsihologii se pot conecta vizual (in special) la mintea umana, dar sa bata calculatorul in selectii cred ca e dificil...in plus, am citit pe undeva ca exista ordinatoare care pot citi traiectoria privirii (deseneaza un pattern in calculator, a miscarilor oculare ale subiectului uman si, implicit elimina varianta respectiva si reconfigureaza strategia - cu alte cuvinte "stie ce urmeaza sa faci") si tocmai de aceea este dificil sa-l bati la jocuri de strategie...

rechinu84
2008-09-13 08:58:02

http://www.scribd.com/doc/236772/Preston-B-Nicholas-Peter-Moon-Proiectul-Montauk-Experimente-in-timp

asta se intampla si acum cu large hadron collider...e o continuare a proiectelor anterioare ( proiectul montauk, experimentul philadelphia) ..PROIECTUL MONTAUK....nu am vazut nici o stire despre acest subiect nicaieri in presa din Romania...nu sa speriati lumea, ci sa o faceti sa deschida ochii!!

Ciprian2008
2008-09-13 09:20:23

adevarul este un pic diferit

"parapsihologii" lui Hitler erau in realitate magi negri.

nu se poate explica wwII fara "Thule" "Vrile" "soarele negru" "zvastica" si alte organizatii si simboluri oculte.

Hitler insusi era un medium excelent, iar meniul sau exclusiv vegetarian, lipsa tutunului si alcool-ului fac parte din antrenamentul de medium.

cat despre CIA si alte institutii, nu ma mira ca nu au ajuns la nici un rezultat.

Fiindca adevarul nu se releveaza intr-un cadru institutionalizat, in care doi ofiteri la costum care beau cafea pun intrebari sub forma: "Ce carte am sub mana stanga ?"

Garamfoiu
2008-09-13 12:48:52

Re: adevarul este un pic diferit

La 2008-09-13 09:20:23, Ciprian2008 a scris:

> "parapsihologii" lui Hitler erau in realitate magi negri.
>
> nu se poate explica wwII fara "Thule" "Vrile" "soarele negru"
> "zvastica" si alte organizatii si simboluri oculte.
>
> Hitler insusi era un medium excelent, iar meniul sau exclusiv
> vegetarian, lipsa tutunului si alcool-ului fac parte din
> antrenamentul de medium.
>
> cat despre CIA si alte institutii, nu ma mira ca nu au ajuns la nici
> un rezultat.
>
> Fiindca adevarul nu se releveaza intr-un cadru institutionalizat, in
> care doi ofiteri la costum care beau cafea pun intrebari sub forma:
> "Ce carte am sub mana stanga ?"
>
--------------------------------------------------------------///-------------------------------------

Garamfoiu a scris.....
Praful sters de pe file de arhiva.
Germnii natzi in razboi nu avea timp sa faca filozofie. Scotea din arhive tehnoologi depuse la sertar. Timpul si evenimentele se erodau dramatic pentru ei. Autori inventiilor erau de mult la 2 metri sub pamint.
Thule -are un echivalent in vocabularul Latin o ciuperca neagra creste in pamint se numeste -Trule-. De aici si pina la explicarea fenomenului motorelor UFO botezat de tehnicieni germni e numai un pas facut de o minte stralucita a secolului . Explicatia ti-o da cautarea -materiei negre- de specialisti moderni.
Cuvintul -VRIL- explica un fenomen. In vocabularul german si-n dialectele lor nu exita. Dar exista cuvintul -Dril- in preluat din Latina. Cuvinte noi introduse in vocabularul uzual prescurtat in vorbirea populara germna. O moda si o metoda la germani si la romani care trebuie sa-ti spuna ceva. Motorul UFO este un -DRIL- (IN romana -Sprit-nel- sprinten -pe un picior-se roteste in inel ).
La viteze mari rotit produce un -VRIL- un -Virtej- o -energie un virtej- in masa -materiei negre- Thule. Exact cea ce au numit tehnicistii germaniei naziste -Soare Negru. Ochii biologici sunt de vina. E greu de inteles ce nu-l vezi cu ochii tai.
De ce i-o fi spus Creatorul pe munte in desert . Tu cu ochii tai de carne- Moise nu ma poti vedea pe mine ? Cu ochii mintii mele te simt Creatorule .Hadronul -Franco-Elvetian etc, nu-i asa produce -mini gauri negre- VRIL. Le vor manipulate .
Virtej- in masa materiei Negre care trebuie sa se produca . Nimic nu sa facut intimplator. S-au investit milioane. Campanie de discreditare a concurentei a costat alte milioane. Undeva se vrea o aplicatie poate fi militara. Rusii vor si ei sa investeasca miliarde intr-o instalatie Hadron (daca nu o au de mult si acum se vad descoperiti, concurati ) identica daca nu mai simpla si mai performnta. Au dat semnalul . Au facut public -Veriga- lipsa a cercetatarilor de contra atac -Tunul atomic cu raza fulger. Pe cine vor sa atace ?
Cu siguranta nu se distreaza, turistic. Cauta un produs pe planeta .
O tehnoologie avansata . Daca vrei sa intelegi in acel-as timp poate fi o -arma- si un moror UFO.

Ion Ionescu de la Brad
2008-09-13 17:46:57

Cu Hitler inainte ca sa -i acoperiti si pe sovietici si pe americani

Nu v-ati saturat de istrorii rasuflate ? De de nu vorbiti nimic despre parapsihologia lui Stalin si apoi, gratie capturilor de la germani, de infloritoarea afacere , f.f.f.fsecreta de altfel, a americanilor? Daca nu puteti face un articol cum trebuie lasati-va pagubasi, ca doar nu oti avea PLAN de activitate...

Pinkie
2008-09-13 20:30:06

Re: adevarul este un pic diferit

Ho Ciu Tzi
2008-09-14 01:55:28

Re: adevarul este un pic diferit / Pinkie, de unde stii ca psihotici iti pot citii gindurile, da-mi

dorinteodor
2008-09-14 16:54:22

exista si nu prea....

creierul este un dispozitiv de prelucrare a informatiilor neinchipuit de puternic. el poate ghici ce s-a intimplat sau ce urmeaza sa se intimple, uneori cu o foarte buna rata de corectitudine.

totusi, ghicirea este probabilistica. chiar daca probabilitatea este 90%, nimeni nu poate garanta ca asa se va intimpla.

din cauza faptului ca nu exista garantii, parapsihologia, cu toate eforturile facute la nivelul statelor, nu mai prezinta prea mare importanta...


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00616 sec.