Ziua Logo
  20:00, joi, 21 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-11-10

Comentarii: 78, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

taranistu
2007-11-09 22:37:00

Si eu l-am iubit

Seniorii sunt bine primiti acolo sus ,aici traim in mocirla si cel mai bine se simt porcii , de sunt acasa. Pana si ciobanii au putina mila ,dar le trece repede !
Cat despre comunisti , porcii au totusi savoarea lor ., soric gros dar de Ignat se sacrifica.

Asta-i lumea Roxana !!!!! Sunt reconfortante analizele tale. Dar margaritare la porci ,pierdere de timp.
Te pup dulce.

LIVIU M.

Radu Dragan
2007-11-09 23:04:53

CE VINA ARE?

Cand ii iubesti pe unii, desigur ca poti justifica in acelasi fel ura pentru ceilalti, iar felul cum iei insa personal o critica oarecare dovedeste ca nu esti nici pe departe asa de tare cat ai vrea sa fii!
Sfarsit de saptamana placut Roxana!

Mos_Tautu
2007-11-09 23:09:34

COPOSU A FOST MARE,SI-A DEPASIT EPOCA


COPOSU A FOST MARE,SI-A DEPASIT EPOCA

Pornind de la un elogiu pentru marele politician care a fost Corneliu Coposu autorul articolului incepe a face consideratii privind situatia politica actuala.
Pe drept cuvant autoarea afirma ca,pentru orice rau, exponentii regimului Iliescu, in frunte cu el insusi, dadeau vina pe Senior. "Coposu e de vina", devenise refrenul postdecembrist. Din pacate, aveau dreptate. Dar invers! La moartea Seniorului, Vasile Vacaru, fie iertat, a anticipat: "Viata din Romania va fi mizerabila fara Corneliu Coposu".

Dar nu se mentine in zona obiectivitatii si foloseste iaginea seniorului pentru a reveni mereu la subiectivismul ei legendar si la atacarea partidelor democrate din Romania.
In fond ceea ce nu permite PD permite oligarhilor,pe care ii vede intr-o lumina ideala.
Exact cat de inutil i se pare politica PD,inclusiv dorinta de schimbare a clasei politice prin votul uninominal majoritar permite insa fortelor oligarhice si capitalismului salbatec.Deci ceea ce se permite PNL si PSD se interzice PD sau PLD.

Notiunea de partid prezidential sau majoritate prezidentiala sunt demult intrate in desuetudine si in fapt reflecta doar invidia celor care nu se pot lauda cu viitorul partidelor democrate sau a presedintelui Basescu.

Oare nu este corect ca Tariceanu dupa ce a denuntat alianta DA prin excluderea PD de la guvernare,dupa esecul referendumului,dupa sondajele care ii dau doar 10%,dupa lipsa de cadre de ministeriabili,acusi clauza de salvagardare,spun,nu vi se pare ca este prea mult si ca a pleca este lucrul minimal pe care un adevarat european trebuie sa-l faca?

Si apoi,stimata doamna.dece lupta pentru putere a lui Basescu este murdara si a lui Geaoana,Tariceanu.Vadim,Felix este curata.

Asa doar ca dv.ii iubiti mai mult?

johnson
2007-11-09 23:18:14

De ce era Seniorul oare un senior al politicii ?

Pentru ca stia sa ofere intelegere si toleranta pentru cei care-l demonizau de frica.

Pentru ca nu negocia principii aratandu-se intransigent la orice incercare de mutilare a principiilor democratiei.

Pentru ca a fost singurul care a pus Comunismul acolo unde-i era locul,in lada de gunoi a istoriei si nu s-a abatut sub nicio forma de la aceasta convingere.

Nu stiu ce au declarat indivizi de teapa lui TRU sau Liiceanu dar simpla lor prezenta pe legatura de chei a lui Basescu vorbeste de la sine,descalificarea lor publica este deja o certitudine.

Si mai stim un lucru,daca Seniorul traia azi tovarasul Basescu si traseistii lui patentati nu se mai apropiau de grupul PPE .Spre binele crestin democratiei europene si a ideii de centru dreapta in general.

Radu Dragan
2007-11-09 23:43:52

Re: De ce era Seniorul oare un senior al politicii ?

O productie record de Mazare se preconizeaza pentru 2008.
Unii au si inceput sa-i culeaga roadele desii mazarea nici nu a fost planta, nici nu a fost grapata, nici n-a batit-o mazarichea, nici nu a fost culeasa........
Asa si cu iubirea. Iubirea e in trecut si prezentul e numai ura........
Or platii aceeasi oligarhi pentru asteea?
Ori e vorba de un produs secundar din procesul de manipulare a mazarii?

bibi Ionescu
2007-11-09 23:48:06

Cind prostul nu mai pote face ceva in favoarea lui

da vina esecului pe altii. Stau si ma intreb? Ce a creat Iliescu asta de atita amar de vreme: Un Basescu, Un Stolojan, un Roman, un Nastase. Astia sunt somnitatile politice de azi de care pur si simplu imi este scirba si sila in acelasi timp. Daca te uiti mai atent la ei, poti intui cu usurinta cum sunt sprijiniti de securitatea care a ros pe din inauntru Romania. Acesti incompetenti din toate punctele de vedere si-au pus ampreta pe tot ce e mai mizerabil in tara noastra. Romania e asa.... cum este acum pentru ca intirziat sa se reformeze si sa o rupa cu trecutul securist-o-comunist. Nici acum in ceasul al 14-lea nu vrea reforma. Saracia si dementa unora a reusit sa exaspereze si tarile din Europa. Mizerabili de asa zisi socialisti romani nu au reusit in aprope 20 de ani sa elimine flagelul saraciei din mentalitatea romanului simplu. Tot ei vorbesc acum. Ce lichele!

CALUGARUL
2007-11-10 00:19:45

Re: COPOSU A FOST MARE,SI-A DEPASIT EPOCA

CALUGARUL
2007-11-10 00:26:08

Re: Cind prostul nu mai pote face ceva in favoarea lui

Huhurianu
2007-11-10 00:31:58

CHIAR, MARE PACAT ca Coposu si cei asemenea lui nu sint nemuritori!

Mare pacat!

Lefter.Popescu
2007-11-10 01:36:17

Re: CHIAR, MARE PACAT ca Coposu si cei asemenea lui nu sint nemuritori!

Mai HUHUle, tu incepi sa-mi placi, de cand nu mai faci pe prostul..
D-l Coposu, ultimul OM MARE si NEPATAT in Romania post-ceausista. Toti ceilalti, Paleologu, Plesu, Balaceanu, Paler, au pierdut din glantz, li s-a cam scorojit aurul de trompeta. Doar COPOSU a ramas neintinat, poate si Ion Ratziu despre care imi doresc sa cred ca a fost cinstit pana la capat si el (desi Lloyd's cu MI6 = pretini vechi). Am avut onoarea ca d-l Coposu sa-mi dea si mie mana intr-un oras din Romania. Am zis bine, am avut ONOAREA.

La 2007-11-10 00:31:58, Huhurianu a scris:
> Mare pacat!

mcollan
2007-11-10 02:05:22

Cu o floare nu se face primavara

De fapt, cu doua flori: Coposu si Roxana. Si pe langa ei o multime de intelectuali de mare valoare de care Romania nu duce lipsa, dar care nu se implica in politica imorala a noilor intelectuali creati de burghezia comunista.Acest lucru se intampla pentru ca in Romania inca se mai practica politica din Balcani, care distruge si chiar ucide pe oricine incearca sa faca ceva prntru acest popor si pentru aceasta tara cintita la toate hotarele, si pentru ca burghezia creata de comunism, pe langa faptul ce este foarte agresiva, ca orice noua burghezie, este hotarata sa-si continue privilegile avute in comunism sub masca unor noi partide: unul de stanga si altul de dreapta, dar amandoua provenite din acelas aluat..Din nefericire, acest lucru se perpetueaza cu ajutorul maselor taranesti, pe care de fapt comunismul a vrut sa le desfinteze, pentruca erau purtatoarele traditiilor nationale care il imptedica sa-si realizeze porgramele de dominatie mondiala sub forma de globalizare si o noua ordine mondiala tot dictatoriala. Salvare nu mai poate veni nici de la Roxana, nici de la memoria lui Coposu, ci de la o noua revolutie care sa ne restaureze monarhia , democratia si capitalismul cooperatist, care sa ne faca propietari in propria noastra tara, nu slugi la strainii care s-au imbogatit cu munca noastra ieftina in 50 de ani de comunism.

FB
2007-11-10 02:23:11

Mentalitatea

Asta a avut diferita fata de noi. Anii de suferinta pentru o idee l-au schimbat.Nu stiu cum ar fi gandit Coposu daca nu ar fi suferit atata. Suferinta, cainta ,durerea te face mai bun ,mai uman ,in fine mai normal. Marea majoritate a detinutior politici ,in special cei cu ani grei sunt aidoma. Cele ce au indurat acolo in infernul planuit de minti diabolice ii lasa indiferenti fata de nemerniciile cotidiene.Acesti oameni nu au vrut nimiac pentru ei.Doar Hristos este deasupra lor.El chiar nu a vrut nimica .Si s-a sacrificat pentru noi.Si pacatele noastre. Imi amintesc de mineriada din '91.Hoardele de mineri au intrat in Parlament. Cu adrenalina la maximum au cerut taranistilor sa-i ajute sa-l rastoarne pe Iliescu. Nu spun ca toti taranistii au gandit la fel.Dar au fost cativa ,care au intuit pericolul.Impotriva celor ce s-ar fi asteptat o multime ,regretatii Ion Ratiu si poetul Ioan Alexandru au luat atitudine.
Primul a spus minerilor sa paraseasca sala pentru ca Parlamentul sa-si poata continua lucrarile ,plus a fost total impotriva unui act total antidemocratic ,al doilea poetul a pus crucea pe peretele din spatele Prezidiului.
Ratiu si cu Alexandru nu au fost detinuti politici.Dar au fost oameni adevarati.D,zeu sa-i ierte.Ce oameni au avut taranistii. Si ce au ajuns sa aiba.


Omul cu Picioare foarte Paroase
2007-11-10 04:38:07

Eh..eh..eh.. Roxanel, zici la coada "nemuritor.." Noroc cu Eminescu ca zice ".. si RECE"..

.. Doamne-Ajuta... sa stea asa.... ptiu, ptiu, ptiu....

Flamy
2007-11-10 09:19:30

Cine ne-a dus la NATO si UE ?!?

NATO si UE ! Ele au vrut Romania acolo. Altfel nici-un Nastase, nici-un Constantinescu etc nu ar fi reusit.
Si ce daca suntem acolo ? Ne ajuta NATO in litigiile cu Ucraina si cu Rusia ? DE LOC !!!
Ne ajuta UE sa lutam cu coriptii, sa-i bagam la inkisioare pe patriciu, nastase, voiculescu, aurica de Craiova, Vide-anuS, becali, tariceani, remes, chiuariu etc, care au jefuit tara si au trimis milioane de romani in pribegie ?!?

alwis46
2007-11-10 10:37:52

Incomplet.

Strigatul de ura era mai stufos : Coposu, mosierii si Regele sunt de vina !

Sunt insa curios sa citesc ce scria autoarea despre Corneliu Coposu , daca scria pe atunci, cand acesta era in viata si-i baga sula in coasta bolsevicului iliescan.

Dati-mi voie sa ma indoiesc de sinceritatea doamnei Roxana Iordache.

Parerea mea !

soferulamator
2007-11-10 11:15:13

coposu si dosarele sale

nu stiu care e realitatea se vorbeste de un dosar pe care coposu l-ar fi avut la fosta siguranta in perioada interbelica si apoi la SSI ( serviciul secret de informatii) tot in acea perioada. jurnalistii au posibilitatea deci ar fi bine sa studieze aceste dosare si ne comunice si noua publicului in presa cam ce e in acele dosare. ......cele de mai sus mi-au fost povestite de un fost cadru al SSI decedat se pare in 1991.....fara a da prea multe detalii concrete.

panaitescu
2007-11-10 11:42:04

Scuze pentru intirziere !

Ma refer la articolul de ieri privind Monarhia.
Punctul de vedere favorabil privind Monarhia si pe Rege iti
spala multe pacate si porniri anapoda in alte probleme,
Doamna Iordache !

alwis46
2007-11-10 12:01:54

Re: coposu si dosarele sale

Pai daca avea dosar la SSI era poate pentru faptul ca si el, ca si Maniu, avea oaresce legaturi cu englezii din MI-5 sau MI-6 stiut fiind faptul ca nici unul nici celalalt nu erau filogermani.

La 2007-11-10 11:15:13, soferulamator a scris:

> nu stiu care e realitatea se vorbeste de un dosar pe care coposu l-ar
> fi avut la fosta siguranta in perioada interbelica si apoi la SSI (
> serviciul secret de informatii) tot in acea perioada. jurnalistii au
> posibilitatea deci ar fi bine sa studieze aceste dosare si ne
> comunice si noua publicului in presa cam ce e in acele dosare.
> ......cele de mai sus mi-au fost povestite de un fost cadru al SSI
> decedat se pare in 1991.....fara a da prea multe detalii concrete.
>

ursu livia
2007-11-10 12:30:42

Stimata d-na Roxana Iordache ,astazi ati scris cu inima.Bravo!

Peste ani,pentru istoria nefalsificata a tarii toti luptatorii anticomunisti,partizanii din munti,dar si Seniorul politicii facute cu mainile curate ,nepatate de crima comunista, sunt nemuritori.
Seniorul Corneliu Coposu traieste si va trai mereu pentru a arata tuturor romanilor faptele abominabile ,ale comunist-KGB-lui iliescu ion.

Ziua va multumim,pentru ca dincolo de toata mizeria actuala din tara,avem inca nevoie de asemenea randuri scrise cu multa simtire si sensibilitate umana.

ursu livia
2007-11-10 12:36:18

Re: Cine ne-a dus la NATO si UE ?!?

La 2007-11-10 09:19:30, Flamy a scris:

Cat timp institutiile statului de nedrept romanesc sunt sub ocupatie securist-comunista nimeni nu ne va considera parteneri demni,cat timp "litgiile cu Ucraina sunt de factura kgb-ist-bolsevica,accepatte su=i sustunte de iliistm-kgb-ul iliist,cat timp toti infractorii si criminalii mailati din UE sunt sub poretectioa autoritatilor comuniste acctuale , Romania isi merita dispretul total atat politic ,dar si socio-juridic.

> NATO si UE ! Ele au vrut Romania acolo. Altfel nici-un Nastase,
> nici-un Constantinescu etc nu ar fi reusit.
> Si ce daca suntem acolo ? Ne ajuta NATO in litigiile cu Ucraina si cu
> Rusia ? DE LOC !!!
> Ne ajuta UE sa lutam cu coriptii, sa-i bagam la inkisioare pe
> patriciu, nastase, voiculescu, aurica de Craiova, Vide-anuS, becali,
> tariceani, remes, chiuariu etc, care au jefuit tara si au trimis
> milioane de romani in pribegie ?!?
>

Huhurianu
2007-11-10 12:43:38

Re: De ce era Seniorul oare un senior al politicii ? / Foarte adevarat!

La 2007-11-09 23:18:14, johnson a scris:

> Pentru ca stia sa ofere intelegere si toleranta pentru cei care-l
> demonizau de frica.
>
> Pentru ca nu negocia principii aratandu-se intransigent la orice
> incercare de mutilare a principiilor democratiei.
>
> Pentru ca a fost singurul care a pus Comunismul acolo unde-i era
> locul,in lada de gunoi a istoriei si nu s-a abatut sub nicio forma de
> la aceasta convingere.
>
> Nu stiu ce au declarat indivizi de teapa lui TRU sau Liiceanu dar
> simpla lor prezenta pe legatura de chei a lui Basescu vorbeste de la
> sine,descalificarea lor publica este deja o certitudine.
>
> Si mai stim un lucru,daca Seniorul traia azi tovarasul Basescu si
> traseistii lui patentati nu se mai apropiau de grupul PPE .Spre binele
> crestin democratiei europene si a ideii de centru dreapta in general.
>

Huhurianu
2007-11-10 12:45:58

Re: Scuze pentru intirziere ! / Panai....e sa traiesti ''bine''!

La 2007-11-10 11:42:04, panaitescu a scris:

> Ma refer la articolul de ieri privind Monarhia.
> Punctul de vedere favorabil privind Monarhia si pe Rege iti
> spala multe pacate si porniri anapoda in alte probleme,
> Doamna Iordache !
>

Huhurianu
2007-11-10 12:50:44

Re: coposu si dosarele sale / Soferuleamator nu cumva esti securistdiversionistmanipulator?

La 2007-11-10 11:15:13, soferulamator a scris:

> nu stiu care e realitatea se vorbeste de un dosar pe care coposu l-ar
> fi avut la fosta siguranta in perioada interbelica si apoi la SSI (
> serviciul secret de informatii) tot in acea perioada. jurnalistii au
> posibilitatea deci ar fi bine sa studieze aceste dosare si ne
> comunice si noua publicului in presa cam ce e in acele dosare.
> ......cele de mai sus mi-au fost povestite de un fost cadru al SSI
> decedat se pare in 1991.....fara a da prea multe detalii concrete.
>

Huhurianu
2007-11-10 12:55:20

Re:Cine ne-a dus la NATO si UE ?! / De Basescu nici nu amintesti, e deja un sfint canonizat si noi

nu am aflat?La 2007-11-10 09:19:30, Flamy a scris:

> NATO si UE ! Ele au vrut Romania acolo. Altfel nici-un Nastase,
> nici-un Constantinescu etc nu ar fi reusit.
> Si ce daca suntem acolo ? Ne ajuta NATO in litigiile cu Ucraina si cu
> Rusia ? DE LOC !!!
> Ne ajuta UE sa lutam cu coriptii, sa-i bagam la inkisioare pe
> patriciu, nastase, voiculescu, aurica de Craiova, Vide-anuS, becali,
> tariceani, remes, chiuariu etc, care au jefuit tara si au trimis
> milioane de romani in pribegie ?!?
>

Mark
2007-11-10 14:18:48

Re: Eh..eh..eh.. Parosule

Creierul iti este la fel de paros ca si picioarele , bag seama.

cercetas
2007-11-10 14:53:10

Frunza verde de ziarist / CA MIRUNA / NU-I NICI UNA !!!

se inghesuie copoasele..........
impartiale, ce ziaristica mea!

TonyBlair
2007-11-10 14:58:49

Re: De ce era Seniorul oare un senior al politicii ?

Pai da... si ai ajuns LA BASESCU si nu stiu ce descalificari ca nu-s Liiceanu& Co de-acord cu escrocheriile lui Patriciu si manevrele de mafiot berlusconist ale lui Tariceanu. Coposu te-ar lua la palme acum, in baza pricipiilor pe care 1 minut dupa ce le-ai enumerat, le-ai si incalcat imediat. Guduraule.

La 2007-11-09 23:18:14, johnson a scris:

> Pentru ca stia sa ofere intelegere si toleranta pentru cei care-l
> demonizau de frica.
>
> Pentru ca nu negocia principii aratandu-se intransigent la orice
> incercare de mutilare a principiilor democratiei.
>
> Pentru ca a fost singurul care a pus Comunismul acolo unde-i era
> locul,in lada de gunoi a istoriei si nu s-a abatut sub nicio forma de
> la aceasta convingere.
>
> Nu stiu ce au declarat indivizi de teapa lui TRU sau Liiceanu dar
> simpla lor prezenta pe legatura de chei a lui Basescu vorbeste de la
> sine,descalificarea lor publica este deja o certitudine.
>
> Si mai stim un lucru,daca Seniorul traia azi tovarasul Basescu si
> traseistii lui patentati nu se mai apropiau de grupul PPE .Spre binele
> crestin democratiei europene si a ideii de centru dreapta in general.
>

TonyBlair
2007-11-10 15:03:15

Re: Cine ne-a dus la NATO si UE ?!?

HUHU vrea si pe Basescu pe lista la eshafod. Pune-l draga si pe Basescu :-) Pe langa lista ta barosana, Base este doar ... collateral damage :-)

La 2007-11-10 09:19:30, Flamy a scris:

> NATO si UE ! Ele au vrut Romania acolo. Altfel nici-un Nastase,
> nici-un Constantinescu etc nu ar fi reusit.
> Si ce daca suntem acolo ? Ne ajuta NATO in litigiile cu Ucraina si cu
> Rusia ? DE LOC !!!
> Ne ajuta UE sa lutam cu coriptii, sa-i bagam la inkisioare pe
> patriciu, nastase, voiculescu, aurica de Craiova, Vide-anuS, becali,
> tariceani, remes, chiuariu etc, care au jefuit tara si au trimis
> milioane de romani in pribegie ?!?
>

gili
2007-11-10 15:19:52

Ma Gica ,


De ce te repezi ?
Omul a intrebat , Alwis i-a si raspuns ... corect as putea spune .
Coposu a dat si securitatii informari sau note informative . Unele le-a publicat neispravitul de Paunescu in Totusi iubirea. Leam citit si eu . Sunt acuze la adresa sistemului .
Diferenta intre un turnator ordinar care se ducea la securitate si declara ca Gica , de un par ezamplu a zis ca Ceausescu a facut si a dres , Coposu chemat la securitate si obligat sa declare ... spunea ca " personalul tesa este nemultumit de faptul ca orele de munca intrec cu mult programul platit " ...
Pai a spune negru pe alb lucrul asta in 1978 far sa specifici ca pe personalul tesa il cheama Gilica sau Gica mi se pare un act de deosebit curaj , n'asa?
De fapt prin declaratiile pe care domnul Cornel Coposu A FOST OBLIGAT sa le dea securitatii , domnia sa a adus critici aspre sistemului .

Huhurianu
2007-11-10 15:20:25

Re: Frunza verde de ziarist / CA MIRUNA / NU-I NICI UNA !!! / Baaa cercetasule, esti indragostit rau

tot de frumoasa Miruna, o vezi peste tot, si in locul Roxanei, adevarata autoare a acestui articol!

PS tre' sa recunosc ca si miie imi cazu tare cu tronc la inima (la fel ca Roxanica) si la fel multor barbalai!


2007-11-10 14:53:10, cercetas a scris:

> se inghesuie copoasele..........
> impartiale, ce ziaristica mea!
>

Mark
2007-11-10 15:28:41

Re: Frunza verde cercetashcercetas din Stiulezia (...@ausi.com)

Apa calda si stilul tau in 4 labe (una dimineata -doua la pranz si una seara)te face mai credibil si-ti stimuleaza neuronii.
Iti dau un sfat: Cand ti-e sete bea apa , pastreaza antigelul pentru perioada geroasa.

gili
2007-11-10 15:36:08

Pai sa completam ...


Ca un "golan" ce zici ca te-ai afla ar fi trebuit sa stii ca Doamana Iordache publica pe vremea pietii la Dreptatea , mai apoi la Romania Libera , sub Bacanu , cind inca Romania Libera nu-i aducea osanale mascariciului de la Cotroceni.
Tot ca si "golan" ai fi putut sa stii ca doamna Iordache a fost ( nu am la cunostinta daca mai este ) membra al PNTCD .
Acuma dreptu-i ca erau unii "golani" care citeau pe vremea aia Pravda , poti citi Adevarul , Azi sau Libertatea , poti iarasi citi Libertatea Securistilor sau Informatia Bucurestiului , "golani" care de fapt erau ochiul si timpanul lui Ilici in piata . Astia nu au de unde sa stie CV-ul doamnei Iordache , n'asa?
He-he-he-heeee ! Cum se numea clasicul ala in viata care a relansat chestia cu "s-au demascat " ?
Petre Roman parca ...
Tu dintre care "golani" faci parte ?

Huhurianu
2007-11-10 15:54:47

Re: Ma Gica , / Scuza-ma Gilica, sa pare ca am gresit, ca ai direptate bre frate!

La 2007-11-10 15:19:52, gili a scris:

>
> De ce te repezi ?
> Omul a intrebat , Alwis i-a si raspuns ... corect as putea
> spune .
> Coposu a dat si securitatii informari sau note informative .
> Unele le-a publicat neispravitul de Paunescu in Totusi iubirea. Leam
> citit si eu . Sunt acuze la adresa sistemului .
> Diferenta intre un turnator ordinar care se ducea la
> securitate si declara ca Gica , de un par ezamplu a zis ca Ceausescu a
> facut si a dres , Coposu chemat la securitate si obligat sa declare
> ... spunea ca " personalul tesa este nemultumit de faptul ca orele de
> munca intrec cu mult programul platit " ...
> Pai a spune negru pe alb lucrul asta in 1978 far sa
> specifici ca pe personalul tesa il cheama Gilica sau Gica mi se pare
> un act de deosebit curaj , n'asa?
> De fapt prin declaratiile pe care domnul Cornel Coposu A
> FOST OBLIGAT sa le dea securitatii , domnia sa a adus critici aspre
> sistemului .
>

Huhurianu
2007-11-10 16:02:27

Gresesti ca de obicei T. Blair, nu-l vreau pa lista de asafod, ca la voi la Securitate,vreau doar sa

se scrie, spuna adevarul, secupedistule T. Blair!


La 2007-11-10 15:03:15, TonyBlair a scris:

> HUHU vrea si pe Basescu pe lista la eshafod. Pune-l draga si pe
> Basescu :-) Pe langa lista ta barosana, Base este doar ... collateral
> damage :-)
>
> La 2007-11-10 09:19:30, Flamy a scris:
>
> > NATO si UE ! Ele au vrut Romania acolo. Altfel nici-un Nastase,
> > nici-un Constantinescu etc nu ar fi reusit.
> > Si ce daca suntem acolo ? Ne ajuta NATO in litigiile cu Ucraina si cu
> > Rusia ? DE LOC !!!
> > Ne ajuta UE sa lutam cu coriptii, sa-i bagam la inkisioare pe
> > patriciu, nastase, voiculescu, aurica de Craiova, Vide-anuS, becali,
> > tariceani, remes, chiuariu etc, care au jefuit tara si au trimis
> > milioane de romani in pribegie ?!?
> >
>
>

Mark
2007-11-10 16:05:59

Mostenirea Seniorului

A constituit pentru ceva vreme, coloana vertebrala a natiunii Romane.
Ne-a deschis drumul , ni l-a aratat si ne-a lasat apoi sa-l parcurgem singuri .
Din nefericire ne-am inecat aproape de mal .N-am fost capabili sa-i valorificam invataturile, sa ne adaptam standardelor pe care Seniorul ni le-a lasat mostenire .O mostenire pe care am preferat sa o jucam la ruleta ruseasca mizand totul pe 13 rosu.
Fiecare popor isi are conducatorii pe care-i merita?
Pe Seniorul Coposu si Ion Ratiu nu i-am meritat.
Luati la pietre la pietre , injurat isi umiliti ...s-au preferat relicvele securiste cu care am ramas pricopsiti pina azi.Avem acum exact ceea ce meritam, o cloaca de travestiti care-si schimba blana doctrinara si ideologica, de la stanga la dreapta in functie de anotimp si interese .Prostitutia politica a devenit intre timp secretul supravietuirii majoritatii clasei politice , tonul fiind impus de sus in jos dinspre dealul Cotrocenilor.
Suntem blestemati sa trecem prin etape umilitoare ,sa ne lasam prada unor pseudo-lideri ale caror interese sunt in divergenta penala cu interesele Romaniei. Am devenit cu voia noastra victimele unor piraterii politice care vor cantari greu in evolutia Romaniei.
Trebuia mai intai sa fim rastigniti, pentru a putea renaste , cu siguranta ne meritam soarta.
Dar 2009 nu este atat de departe ... speranta moare intotdeauna ultima!

Huhurianu
2007-11-10 16:06:20

Re: Pai sa completam .../ Face parte din gasca Golanului du pe forum, pedistul turbat!

La 2007-11-10 15:36:08, gili a scris:

>
> Ca un "golan" ce zici ca te-ai afla ar fi trebuit sa stii ca
> Doamana Iordache publica pe vremea pietii la Dreptatea , mai apoi la
> Romania Libera , sub Bacanu , cind inca Romania Libera nu-i aducea
> osanale mascariciului de la Cotroceni.
> Tot ca si "golan" ai fi putut sa stii ca doamna Iordache a
> fost ( nu am la cunostinta daca mai este ) membra al PNTCD .
> Acuma dreptu-i ca erau unii "golani" care citeau pe vremea
> aia Pravda , poti citi Adevarul , Azi sau Libertatea , poti iarasi
> citi Libertatea Securistilor sau Informatia Bucurestiului , "golani"
> care de fapt erau ochiul si timpanul lui Ilici in piata . Astia nu au
> de unde sa stie CV-ul doamnei Iordache , n'asa?
> He-he-he-heeee ! Cum se numea clasicul ala in viata care a
> relansat chestia cu "s-au demascat " ?
> Petre Roman parca ...
> Tu dintre care "golani" faci parte ?
>

Huhurianu
2007-11-10 16:12:07

Re: Cine ne-a dus la NATO si UE ?!? / eu nu am nici o lista, Blair, e vorba de lista colegei tale

pediste Flamy, panimaisi tavarisici Blairovski?


La 2007-11-10 15:03:15, TonyBlair a scris:

> HUHU vrea si pe Basescu pe lista la eshafod. Pune-l draga si pe
> Basescu :-) Pe langa lista ta barosana, Base este doar ... collateral
> damage :-)
>
> La 2007-11-10 09:19:30, Flamy a scris:
>
> > NATO si UE ! Ele au vrut Romania acolo. Altfel nici-un Nastase,
> > nici-un Constantinescu etc nu ar fi reusit.
> > Si ce daca suntem acolo ? Ne ajuta NATO in litigiile cu Ucraina si cu
> > Rusia ? DE LOC !!!
> > Ne ajuta UE sa lutam cu coriptii, sa-i bagam la inkisioare pe
> > patriciu, nastase, voiculescu, aurica de Craiova, Vide-anuS, becali,
> > tariceani, remes, chiuariu etc, care au jefuit tara si au trimis
> > milioane de romani in pribegie ?!?
> >
>
>

Huhurianu
2007-11-10 16:21:13

Re: De ce era Seniorul oare un senior al politicii ? / Tony Blair du-te la un psihoterapeut, e spre

binele tau!!!a 2007-11-10 14:58:49, TonyBlair a scris:

> Pai da... si ai ajuns LA BASESCU si nu stiu ce descalificari ca nu-s
> Liiceanu& Co de-acord cu escrocheriile lui Patriciu si manevrele de
> mafiot berlusconist ale lui Tariceanu. Coposu te-ar lua la palme acum,
> in baza pricipiilor pe care 1 minut dupa ce le-ai enumerat, le-ai si
> incalcat imediat. Guduraule.
>
> La 2007-11-09 23:18:14, johnson a scris:
>
> > Pentru ca stia sa ofere intelegere si toleranta pentru cei care-l
> > demonizau de frica.
> >
> > Pentru ca nu negocia principii aratandu-se intransigent la orice
> > incercare de mutilare a principiilor democratiei.
> >
> > Pentru ca a fost singurul care a pus Comunismul acolo unde-i era
> > locul,in lada de gunoi a istoriei si nu s-a abatut sub nicio forma de
> > la aceasta convingere.
> >
> > Nu stiu ce au declarat indivizi de teapa lui TRU sau Liiceanu dar
> > simpla lor prezenta pe legatura de chei a lui Basescu vorbeste de la
> > sine,descalificarea lor publica este deja o certitudine.
> >
> > Si mai stim un lucru,daca Seniorul traia azi tovarasul Basescu si
> > traseistii lui patentati nu se mai apropiau de grupul PPE .Spre binele
> > crestin democratiei europene si a ideii de centru dreapta in general.
> >
>
>

puiu1952
2007-11-10 16:51:13

Roxana

Cel mai slab articol ,publicat in Ziua de ceva vreme incoace ,lasa-te de meserie d-na ziarista ,nu-mi permit sa te jignesc ptr. ineptiile pe care le debitezi ,dar merirti.

Huhurianu
2007-11-10 16:57:13

Re: De ce era Seniorul oare un senior al politicii ? / Tony Blair du-te la un psihoterapeut, e spre

binele tau!
La 2007-11-10 14:58:49, TonyBlair a scris:

> Pai da... si ai ajuns LA BASESCU si nu stiu ce descalificari ca nu-s
> Liiceanu& Co de-acord cu escrocheriile lui Patriciu si manevrele de
> mafiot berlusconist ale lui Tariceanu. Coposu te-ar lua la palme acum,
> in baza pricipiilor pe care 1 minut dupa ce le-ai enumerat, le-ai si
> incalcat imediat. Guduraule.
>
> La 2007-11-09 23:18:14, johnson a scris:
>
> > Pentru ca stia sa ofere intelegere si toleranta pentru cei care-l
> > demonizau de frica.
> >
> > Pentru ca nu negocia principii aratandu-se intransigent la orice
> > incercare de mutilare a principiilor democratiei.
> >
> > Pentru ca a fost singurul care a pus Comunismul acolo unde-i era
> > locul,in lada de gunoi a istoriei si nu s-a abatut sub nicio forma de
> > la aceasta convingere.
> >
> > Nu stiu ce au declarat indivizi de teapa lui TRU sau Liiceanu dar
> > simpla lor prezenta pe legatura de chei a lui Basescu vorbeste de la
> > sine,descalificarea lor publica este deja o certitudine.
> >
> > Si mai stim un lucru,daca Seniorul traia azi tovarasul Basescu si
> > traseistii lui patentati nu se mai apropiau de grupul PPE .Spre binele
> > crestin democratiei europene si a ideii de centru dreapta in general.
> >
>
>

puiu1952
2007-11-10 17:04:32

Re:Ursu Livia -sante bolnava de inima doamna ,repede la cardiolog .

La 2007-11-10 12:30:42, ursu livia a scris:

> Peste ani,pentru istoria nefalsificata a tarii toti luptatorii
> anticomunisti,partizanii din munti,dar si Seniorul politicii facute cu
> mainile curate ,nepatate de crima comunista, sunt nemuritori.
> Seniorul Corneliu Coposu traieste si va trai mereu pentru a arata
> tuturor romanilor faptele abominabile ,ale comunist-KGB-lui iliescu
> ion.
>
> Ziua va multumim,pentru ca dincolo de toata mizeria actuala din
> tara,avem inca nevoie de asemenea randuri scrise cu multa simtire si
> sensibilitate umana.
>

CALUGARUL
2007-11-10 17:27:09

Re: Mostenirea Seniorului

ionion
2007-11-10 17:47:27

Coposu trebuie sa-si vada de treaba lui ca mosier si sa-l lase pe Ratiu sa faca

politica.

ionion
2007-11-10 17:54:34

Coposu a fost depasit - nu trebuie sa

vorbeasca in public dar numai in cadul sedintelor partidului.
Dar nu ai avut cu cine sa te intelegi- cine-i a incercat sa-l roage sa-si vada de cultivarea mosiilor a tipat, l-a facut bolsevic etc etc .
Acuma mai baieti sunt prea multi bolsevici infiltrati in partidele politice oficiale si legale.
Ilegalizati un partid, treceti prin apocalipsa si in felul acesta veti vedea cine va ramane in partid si cine-i curat.

Rhodos
2007-11-10 18:38:05

Un reper moral ,patriotism..... inegalabil .

Adevarat marele roman Corneliu Coposu(nu doar cu vorba si cu fapta )era atacat de Iliescu si camarila pentru simplul fapt ca nu il puteau manevra ,indoctrina,cunosteau ca nu putusera criminali sovietici prin inchisori si servitori lor impotentii cerebrali sa-l inghenuncheze ......la acest gind se infgrozeau ....si nu a ramas decit DENIGRAREA SI MINCIUNA.

Dupa disparitia acestuia standardul a fost coborit la un nivel maret "CIOLANUL"

Rezultatele se vad:DENIGRARE- DEZBINARE- MINCIUNA -CIRC

TOTUL ESTE PERMIS,FARA SCRUPULE.

Dar... deh..... nu minca-se salam cu soia.....Nu ne vindem tara.......

DOVADA GRAITOARE CA UN OM DE STAT SE NASTE RAR.

ROMANIA DE AZI ESTE DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI ION ILIESCU si A LOCOTENENTIlor SAI.

CRED CA ESTE MINDRU.

Zilele trecute tuna si fulgera ca nu vrea vot uninominal ...adica societatea romaneasca nu are nevoie de repere adevarate in toate structurile.

Spunea domnia sa ca nu aduce nimic nou ...ba mai rau ...

Foarte bine dar de ce nu a initiat domnia sa schimbarea

Spunea cindva :el cel pina la proba contrarie are increde in oamenii ce -l inconjoara.....OARE NU A AVUT ATITEA DOVEZI?!

De fapt el uraste se pare pe oricine are o alta viziune ce poate scoate Romania din aceasta situatie.

Nu are nici curajul sa demisioneze cel putin.

Rhodos
2007-11-10 18:45:16

Re: COPOSU A FOST MARE,SI-A DEPASIT EPOCA

ionescu
2007-11-10 19:27:52

Re: Mostenirea Seniorului

Comenteriul lui Mark mi se pare corect. Cat despre cel al lui Calugarul, este expresia celor invatati sa spuna nu cand trebue sa spuna da. Tipic romanului "mai frate", nascut si crescut in mocirla comunista.

La 2007-11-10 16:05:59, Mark a scris:

> A constituit pentru ceva vreme, coloana vertebrala a natiunii
> Romane.
> Ne-a deschis drumul , ni l-a aratat si ne-a lasat apoi sa-l parcurgem
> singuri .
> Din nefericire ne-am inecat aproape de mal .N-am fost capabili sa-i
> valorificam invataturile, sa ne adaptam standardelor pe care Seniorul
> ni le-a lasat mostenire .O mostenire pe care am preferat sa o jucam la
> ruleta ruseasca mizand totul pe 13 rosu.
> Fiecare popor isi are conducatorii pe care-i merita?
> Pe Seniorul Coposu si Ion Ratiu nu i-am meritat.
> Luati la pietre la pietre , injurat isi umiliti ...s-au preferat
> relicvele securiste cu care am ramas pricopsiti pina azi.Avem acum
> exact ceea ce meritam, o cloaca de travestiti care-si schimba blana
> doctrinara si ideologica, de la stanga la dreapta in functie de
> anotimp si interese .Prostitutia politica a devenit intre timp
> secretul supravietuirii majoritatii clasei politice , tonul fiind
> impus de sus in jos dinspre dealul Cotrocenilor.
> Suntem blestemati sa trecem prin etape umilitoare ,sa ne lasam prada
> unor pseudo-lideri ale caror interese sunt in divergenta penala cu
> interesele Romaniei. Am devenit cu voia noastra victimele unor
> piraterii politice care vor cantari greu in evolutia Romaniei.
> Trebuia mai intai sa fim rastigniti, pentru a putea renaste , cu
> siguranta ne meritam soarta.
> Dar 2009 nu este atat de departe ... speranta moare intotdeauna
> ultima!
>
>

hefaistos
2007-11-10 19:30:26

Blestem!

Blestemul cel mai mare care poate sa apese peste o natiune este acela prin care natia respectiva nu stie sa-si aprecieze valorile in momentele cele mai grele, de restriste . N-am stiut sa-l apreciem pe Seniorul Coposu, .Avem un rege in viata si nu suntem in stare sa-l punem acolo unde-i este locul . Secoli de-a rindul au sa ne conduca Iliesti , Basesti s.a.m.d.,Vom orbecai prin ceata istoriei sa ne regasim
identitatea pierduta dupa razboi.

Mark
2007-11-10 19:34:31

Calugarul travesti

Dupa kam kum pui problema esti mai degraba un rabin raspopit .Si ca sa te multumesc am sa incerc sa o las jos de tot , la nivelul tau .Si tu vei pleca asa cum ai venit..... gol , pentru ka goliciunea te caracterizeaza interior si exterior.
Ti-am urmarit dealungul timpului postarile imper-tinente care-ti caracterizeaza felul de a fi. Locul tau ramane junkyardul.

Mark
2007-11-10 19:36:44

Puishor, lasa-te de citit , presa scrisa e grea ptr ficatul tau 'telectual

la cate carti ai citit in scurta ta viata nu-i de mirare sa emiti oral mai rau ca un radio cu galena.

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00930 sec.