Ziua Logo
  10:38, vineri, 29 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Dialoguri

2007-11-08

Comentarii: 1, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

JMJ
2007-11-08 20:48:57

Ati face un mare bine pt natiune daca ati publica despre Aparitia Fecioarei la Garabandal

Reciteam aseara pe site despre aceste aparitii, din 1961-65 ce anunta viitorul extraordinar al omenirii.
Sf. Fecioara de Mont Carmel a cerut insistent sa fie facute cunoscute predictiile sale pt ca lumea sa se schimbe si sa nu vina pedepse asupra lor.
Preotii spanioli au privit insa cu raceala si putini s-au implicat la inceput. Au fost insa vreo doi preoti francezi care au fost martori ai aparitiilor si au creat un centru Garabandal in Franta, dar cel mai puternic centru se afla in America si altul in Australia. Intre timp s-au scris carti, reviste, iar BBCsi niste spanioli au facut filme despre aparitii.
Interesant ca cel mai mult s-a implicat un tanar american de origine italiana care ramasese orb in urma unui accident la fotbal, si care a mers la garabandal in timpul aparitiilor pt ca ii spusese marele stigmatist Padre Pio ca e adevarat ca Maica Domnului aparea la garabandal. Iar Sfanta Fecioara le-a spus fetelor vizionare ca "The house of charity (casa de caritate) pe care el (Joey)o va stabili in New York va aduce mare glorie lui Dumnezeu", iar el isi va recapata vederea cand va avea loc Marele Miracol. Astfel de centre s-au infiintat in fosrte multe tari din toate cele cinci continente.
Intamplarea face ca trei dintre fetele vizionare sunt casatorite si traiesc tot la New york , sotii lor fiind de buni crestini de origine spaniola. Una din fete era foarte hotarata sa se calugareasca si a plans cand Iisus i-a spus intr-o locutiune ca nu acesta era planul Lui pt ea, ci ca trebuia sa se casatoreasca si sa vorbeasca lumii despre aparitia Sfintei Maria.
Banuiesc a dupa ce a vazut ce s-a intamplat cu Lucia- vizionara de la Fatima, cum a fost inchisa la manastire si fiind sub juramant n-a putut vorbi prea multe despre profetiile Sfintei Fecioare, Iisus a dorit ca acestea sa fie in libertate.
Iar faptul ca trei din ele traiesc la New York, plus Joey care a infiintat casa de caritate The Workers of Our Lady of Mount Carmel, la Lindrehurst, New York, si ca acestia s-au implicat cel mai mult in transmiterea profetiilor, ne spune ceva despre DIFERENTELE DINTRE EUROPA SI AMERICA.
Anume ca americanii sunt mai Open minded si mai deschisi la nou si la mesajele divine. Tot ei se duc in numar mare si la Medjugorje, Yugoslavia, si daca ar fi facut si sarbii la fel, ca si vecinii lor sa fi mers sa recite rozariul, razboiul nu ar mai fi avut loc.
La Garabandal s-a spus in 1965 ca vor mai fi trei papi pana la SFARSITUL TIMPULUI, dar nu sfarsitul lumii. Din faptul ca Maica Domnului a facut cu cele patru fete un fel de exercitii de zbor la mica distanta deasupra pamantului, cu opriri bruste incat cei ce se tineau dupa ele alergand nu puteau opri la fel din cauza inertiei, si inca alte exercitii ce infrand legile gravitatiei si fizicii, ne da o imagine a viitorului in Noua era a Varstorului, cand "pestii" vor fi varsati in oceanul infinit al Cosmosului.
Charles Lindberg a facut primul zbor non stop New York - Paris, legand cele doua continente. Joey (Joseph) Lomangino, prin organizatia infiintata transmite omenirii cum sa ajunga in spatiu. Centrul sau se afla in Lindenhurst, NY, deci tot nume foarte apropiat de Lindberg (sper ca l-am scris bine). De unde o veni asemanarea asta nu prea imi dau seama, dar am vazut ca linden inseamna tei, iar lindenhurst ar fi dealul cu tei. Mai stim ca florile de tei calmeaza nervii si omenirea are mare nevoie acum sa se calmeze.
Marele Miracol se va produce la Garabandal pe un loc cu noua pini, iar pinii isi au si ei calitati benefice.
Tare ar trebui sa infiintam si noi un centru al Doamnei noastre de Mount Carmel de Garabadal ca sa fie si romanii pregatiti pt noua era a deschiderii mintii sa auda chemarile divine ( chemarile interioare precedau ecstatic rapture), sa zboare in spatiu si alte asemenea miracole.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00556 sec.