Ziua Logo
  20:34, marti, 3 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-10-09

Comentarii: 95, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Sobru
2007-10-08 22:52:26

ei..

Las-o p-asta cu presedintele american, ca si-ala e un troglodit. Ai Europa civilizata aproape pentru dat exemple.

Nikon
2007-10-08 23:09:39

Re: ei..

La 2007-10-08 22:52:26, Sobru a scris:

> Las-o p-asta cu presedintele american, ca si-ala e un troglodit. Ai
> Europa civilizata aproape pentru dat exemple.
>

Hai las-o moarta mai nemultumitule....te-ai ferici sa-i vezi conducand tara comunistii si securistii (nu mai spun de hotii) nostri.
Ce democratie iti place daca nu cea americana&?cea Islamica si a Rusiei????

johnson
2007-10-08 23:13:45

Fatiporele Isterice nu sesizeaza nicicand Marlania Multpreaiubitului

...pentru ca ea nu se livreaza in plicuri la vedere,ea se livreaza exact la ora de varf in primetime-ul televiziunilor aservite .Cum nici Mihaileanu(viloiul) nu s-a oferit in plic sau in damigeana ci din pix,frumos,la lumina zilei.Care-i problema ? Exista vreo proba ? Vreun caltabos,vreo palinca ? Nu Pai si-atunci ? De ce va luati de oamenii cinstiti care-si iau limuzine de 1,5 milioane euro din bani privati,nepublici si licitati la sange cat timp ala umbla in vazul lumii cu Plicul in dinti ? Pora dar daca iti da tie Remes caltabosul ca sursa palpabila de inspiratie cum ar fi ?

gj
2007-10-08 23:20:37

Neamul prost

Neamul prost nu piere!

vida clara
2007-10-08 23:31:27

Coadha mare la luat shuturi.

Sunt multzi adeptzi ai acelui romhanesc "un shut in fund e un pas inainte"si,dupa cum se vede,cauta care cum poate sa ajunga o Monica Lewinski,o Rona Hartner(parca),sau te miri ce papa-ratza sau papa-ratzoi(dar vad ca astia nu reusesc sa treaca-n fatza).
E bun si-asa,ca orishicat,daca prinzi lozul,aude lumea de tine.
E de condamnat marlania necalificata a lui Basescu,care nu are "diplomatzia"marlaniei supercalificate a lui Tariceanu,si nici sustzinerea neaosh romaneasca,aceea a ajutorilor hotzului de buzunare,prins la "treaba":lasa-l,mancatzi-ash,ce te bagi,ce te-a furat pe tine?"

Baba Ali
2007-10-08 23:33:34

Re: ei..

La 2007-10-08 22:52:26, Sobru a scris:

> Las-o p-asta cu presedintele american, ca si-ala e un troglodit. Ai
> Europa civilizata aproape pentru dat exemple.
>

Dupa episodul Lewinsky popoularitatea lui Clinton a crescut zdravan de tot. Dar ei n-au nici o Roxy sa le dea peste nas...

Ratacitul
2007-10-08 23:51:56

Re: ei..

Hai sa stam stramb si sa judecam drept. Cazul Clinton are legatura cu cazurile Basescu numai din punct de vedere al..... Clinton n-a facut remarci rasiste sau sexiste; fata de ML, Clinton s-a purtat ca un gentleman; Clinton n-a beneficiat de armata de aplaudaci a lui Basescu.


La 2007-10-08 23:33:34, Baba Ali a scris:

> La 2007-10-08 22:52:26, Sobru a scris:
>
> > Las-o p-asta cu presedintele american, ca si-ala e un troglodit. Ai
> > Europa civilizata aproape pentru dat exemple.
> >
>
> Dupa episodul Lewinsky popoularitatea lui Clinton a crescut zdravan de
> tot. Dar ei n-au nici o Roxy sa le dea peste nas...
>

Liviu2002j
2007-10-09 00:00:23

Cateva idei ...

1. D-na Iordache ia apararea unei jurnaliste ca si dansa ("investigatoare" !), aducand drept motivatie si exemplu celalalt caz in care a fost implicata tot o jurnalista ("investigatoare") si presedintele.

2. Nu cunosc imprejurarile in care s-a intamplat acest nou "caz" si nici modul in care aceasta "fata rafinata" a facut-o (ca sa ma mentin in "spiritul" subiectului ...) dar agresivitatea unor jurnalisti - in special femei !!! - este clara si demonstrabila ! Fete la fel de "rafinate" si "tenace", mai mult sau mai putin "investigatoare" (mai mult de tipul "copy/paste" de pe Internet !), avem si noi pe forum si stim foarte bine cum ne provoaca ...

3. Stresului la care probabil ca este supus presedintele numai agresivitatile si efectiv hartuielile unor jurnalisti ii mai lipseste ... Lasand la o parte motivatia calatorilor cu autobuzul ("daca nu iti convine ia-ti masina !") d-na Iordache ar face bine sa se analizeze mai intai pe dansa si apoi pe colegele dansei iar ca sa inteleaga pe deplin cum stau in realitate lucrurile sa treaca sa studieze comportamentul colegilor din tarile dezvoltate ca sa inteleaga ca anumite lucruri desi sunt posibile nu se fac totusi ... Exista si un proverb pe tema asta (aplicabil atat jurnalistelor cat si presedintelui !!!): "Ce-i este permis domnului nu ii este permis porcului !". Sau ca in bancul acela cu rusul si americanul de care am mai amintit: poti sa faci "ceva" dar nu iti dai pantalonii jos !!!

4. Presedintele Basescu macar nu este ipocrit ... Ca nu trebuia sa spuna asa ceva este adevarat si poate ca este posibil ca replica sa fie adresata gresit insa jurnalista respectiva trebuie sa-si asume la randul sau din spirit de grup riscul primirii unui astfel de raspuns.

buratino
2007-10-09 00:15:02

dadico Roxano, sa nu exageram...

daca presedintele SUA si-ar permite sa-i spuna unei jurnaliste, Hey pussy, are you busy?, ar zbura din functie.
pe bune? da-mi voie sa nu te crez. avuram noi un presedinte care se juca de-a trabucu' cu Monica shi nu-l zbura nima' nicaieri :-) Bill, ca Bill, da' uite'l pe Georgel ca porni razboaie aiurea shi mai shi omori sumedenie de oameni nevinovati shi, su'priza maxima, nu-l zbura nima' din functie.
politicosu' tovarash Iliescu distruse o tara shi in timpu' domniei sale baturam pasu' pe loc, ba mai shi daduram inapoi o tzira. Emil fu onest, jos palaria, da' din pacate cica il invinsera structurile.
oricum, ma convinseshi, marinel' e ala raul, zmeu', iar razgindeanu e ala bun, alde Fat Frumos. sa lea dea Dumnezeu sanatate la amindoi, ca mare spectacol pusera in scena shi, in timp ce spectatoru' mioritic sta cu ochii zgiiti la scena sa prinda miscarea urmatoare, acolitii alora le baga mina in buzunare pin' la cot. sa vezi ce happy end fericit o sa aiba telenovela :-)

buratino
2007-10-09 00:26:19

Ratacitule, Re: ei..

comparatia dintre Basescu shi Clinton este cel putin fortata, ca sa zic asa. comparam 2 presedinti din 2 lumi total diferite, distanta dintre aceste lumi masurindu-se in ani lumina. alta cultura, alt standard de viata, alte probleme...

La 2007-10-08 22:52:26, Sobru a scris:

> Las-o p-asta cu presedintele american, ca si-ala e un troglodit. Ai
> Europa civilizata aproape pentru dat exemple.
>

buratino
2007-10-09 00:30:43

Re: Neamul prost

din contra, se inmulteste exponential. e deajuns sa arunci o privire prin parlament.

La 2007-10-08 23:20:37, gj a scris:

> Neamul prost nu piere!
>

ionescu
2007-10-09 02:57:07

marlania

As vrea sa precizez ceva:
"R. Iordache spune ca daca Presedintele Americii s-ar comporta ca Basescu ar zbura din functie."

Eu nici n-as pune problema asa: "Niciun Presedinte al Americii nu s-a comportat sau nu se poate comporta badaraneste." Asa ceva nici nu se poate imagina. Este ceva imposibil. De altfel niciun Presedinte al altor tari civilizate nu se comporta grobian, chiar daca in sinea lui ar gandi altfel. Este o regula de "7 ani de acasa"

Presedintele Basescu este un "monument al marlaniei" si multi romani se mandresc cu el. Le face chiar "cinste". De ce? Pentru ca multi au fost educati in comunism (sau mai bine zis au fost needucati din comunism) si nu se pot dezbara de apucaturile "elegante" capatate in acea epoca de glorie.

Arogantu'
2007-10-09 02:57:13

Ratacitul
2007-10-09 03:02:33

Re: dadico Roxano, sa nu exageram...


Pai nu prea inteleg cum Iliescu ala bolshevic a distrus o tara, ca daca ma uit mai bine la perioada lui Emil cel cinstit vad toti indicatorii economici cu minus. Si daca stau bine sa ma gandesc, cred ca unii o duceau mai bine ca dusmani ai lui Iliescu decat ca amici ai lui Basescu (Milica iese din competitie pe baza de neprezentare). Unul din ei, celebrul animal din "mai, animalule" se numeste Radu Mazare. Pe vremea cand Iliescu l-a scos din anonimat era un biet redactor la un jurnal constantean. Considerat un semn puternic al luptei de clasa, "mai animalul" a facut cariera apoi, ca deputat PD!!!! (bineinteles, pe baza meritului de a fi injurat de Iliescu) si mai apoi ca primar in Constanta, intai independent, apoi GHICI.....chiar din partea PSD. E drept ca, ca primar se pare ca s-a tinut de treaba, la al doilea mandat a fost ales din primul tur. E meritul lui, dar si "palma parinteasca" a avut contributia ei, n'est pas?

Ei dar la Mos Basescu, tot ce atingea se ofilea. L-a ofilit pe Ciorbica, l-a ofilit pe Milica, l-a ofilit pe Petrica, l-a bolnavit pe Theodorica, il sapa si pe Calinica. Vezi, d'aia-s suparati ziaristii.


La 2007-10-09 00:15:02, buratino a scris:

> daca presedintele SUA si-ar permite sa-i spuna unei jurnaliste, Hey
> pussy, are you busy?, ar zbura din functie.
> pe bune? da-mi voie sa nu te crez. avuram noi un presedinte care se
> juca de-a trabucu' cu Monica shi nu-l zbura nima' nicaieri :-) Bill,
> ca Bill, da' uite'l pe Georgel ca porni razboaie aiurea shi mai shi
> omori sumedenie de oameni nevinovati shi, su'priza maxima, nu-l zbura
> nima' din functie.
> politicosu' tovarash Iliescu distruse o tara shi in timpu' domniei
> sale baturam pasu' pe loc, ba mai shi daduram inapoi o tzira. Emil fu
> onest, jos palaria, da' din pacate cica il invinsera structurile.
> oricum, ma convinseshi, marinel' e ala raul, zmeu', iar razgindeanu e
> ala bun, alde Fat Frumos. sa lea dea Dumnezeu sanatate la amindoi, ca
> mare spectacol pusera in scena shi, in timp ce spectatoru' mioritic
> sta cu ochii zgiiti la scena sa prinda miscarea urmatoare, acolitii
> alora le baga mina in buzunare pin' la cot. sa vezi ce happy end
> fericit o sa aiba telenovela :-)
>

georgems
2007-10-09 04:35:30

Re: Cateva idei ...proaste si care nu spun nimic

La 2007-10-09 00:00:23, Liviu2002j a scris:

> 1. D-na Iordache ia apararea unei jurnaliste ca si dansa
> ("investigatoare" !), aducand drept motivatie si exemplu celalalt caz
> in care a fost implicata tot o jurnalista ("investigatoare") si
> presedintele.

Normal, fiecare ar trebui sa luam pozitie, daca ne consideram civilizati.

> 2. Nu cunosc imprejurarile in care s-a intamplat acest nou "caz" si
> nici modul in care aceasta "fata rafinata" a facut-o (ca sa ma mentin
> in "spiritul" subiectului ...) dar agresivitatea unor jurnalisti - in
> special femei !!! - este clara si demonstrabila ! Fete la fel de
> "rafinate" si "tenace", mai mult sau mai putin "investigatoare" (mai
> mult de tipul "copy/paste" de pe Internet !), avem si noi pe forum si
> stim foarte bine cum ne provoaca ...

Daca nu stii taci

> 3. Stresului la care probabil ca este supus presedintele numai
> agresivitatile si efectiv hartuielile unor jurnalisti ii mai lipseste
> ... Lasand la o parte motivatia calatorilor cu autobuzul ("daca nu iti
> convine ia-ti masina !") d-na Iordache ar face bine sa se analizeze
> mai intai pe dansa si apoi pe colegele dansei iar ca sa inteleaga pe
> deplin cum stau in realitate lucrurile sa treaca sa studieze
> comportamentul colegilor din tarile dezvoltate ca sa inteleaga ca
> anumite lucruri desi sunt posibile nu se fac totusi ... Exista si un
> proverb pe tema asta (aplicabil atat jurnalistelor cat si
> presedintelui !!!): "Ce-i este permis domnului nu ii este permis
> porcului !". Sau ca in bancul acela cu rusul si americanul de care am
> mai amintit: poti sa faci "ceva" dar nu iti dai pantalonii jos !!!

Stresul de a fi presedinte!!!,haba,haba, haba, fii ba serios , cine se scuza se acuza(pe el sau altii)

> 4. Presedintele Basescu macar nu este ipocrit ... Ca nu trebuia sa
> spuna asa ceva este adevarat si poate ca este posibil ca replica sa
> fie adresata gresit insa jurnalista respectiva trebuie sa-si asume la
> randul sau din spirit de grup riscul primirii unui astfel de raspuns.
>
Aici ai dreptate, nu e ipocrit , e MARLAN .

FB
2007-10-09 04:42:10

Ratacitule, Re: ei..

La 2007-10-09 00:26:19, buratino a scris:

> comparatia dintre Basescu shi Clinton este cel putin fortata, ca sa
> zic asa. comparam 2 presedinti din 2 lumi total diferite, distanta
> dintre aceste lumi masurindu-se in ani lumina. alta cultura, alt
> standard de viata, alte probleme...
>
>Alta cultura de ..cucuruz. Poate .C , ailalta e sublima ,dar lipseste cu desavarsire.

FB
2007-10-09 04:48:09

Re: ei..

La 2007-10-08 23:09:39, Nikon a scris:

> La 2007-10-08 22:52:26, Sobru a scris:
>
> > Las-o p-asta cu presedintele american, ca si-ala e un troglodit. Ai
> > Europa civilizata aproape pentru dat exemple.
> >
>
> Hai las-o moarta mai nemultumitule....te-ai ferici sa-i vezi conducand
> tara comunistii si securistii (nu mai spun de hotii) nostri.
> Ce democratie iti place daca nu cea americana&?cea Islamica si a
> Rusiei????
>Mie-mi place democratia din Noua Zeelanda. Cred ca aia e buna.Nu se aude nimica rau de acolo.De fapt nu se aude nimica.In general. Am un preten acolo.Nu mai stiu nimica de el.De vreo 6 ani.

paraipan
2007-10-09 07:24:27

Io stiu ca

nu-i "politically correct", da' Madam Jordache is OUT!!!

moroianu
2007-10-09 07:30:28

Re: "Cateva idei ..." In acest caz...


...cum ramane cu procuparea pentru limbajul de pe holurile facultatilor, pe care-l denuntati cu trei luni in urma?

"Nu stiu nici ce si daca ati luat vreo pozitie atunci cand pe holurile facultatii ati auzit inevitabil un limbaj de mahala si ati vazut comportamente care nu numai ca nu au nimic de-a face cu o institutie de invatamant superior dar nu pot avea nimic de-a face cu orice institutie de natura publica in care se intalnesc diversi cetateni." (10.07 a.c.)

Nu vi se pare o inconsecventa ca autorul acestor randuri moralizatoare sa ia apararea celui mai inalt demnitar al statului care-i raspunde unei jurnaliste "Vin la dv in birou sa o facem?"

(Este vorba de acelasi promotor al educatiei, care cu doi ani in urma se lauda la deschiderea noului an scolar ca a fost un elev "selectiv", care chiulea si fuma prin WC-uri.)
La 2007-10-09 00:00:23, Liviu2002j a scris:

> 1. D-na Iordache ia apararea unei jurnaliste ca si dansa
> ("investigatoare" !), aducand drept motivatie si exemplu celalalt caz
> in care a fost implicata tot o jurnalista ("investigatoare") si
> presedintele.
>
> 2. Nu cunosc imprejurarile in care s-a intamplat acest nou "caz" si
> nici modul in care aceasta "fata rafinata" a facut-o (ca sa ma mentin
> in "spiritul" subiectului ...) dar agresivitatea unor jurnalisti - in
> special femei !!! - este clara si demonstrabila ! Fete la fel de
> "rafinate" si "tenace", mai mult sau mai putin "investigatoare" (mai
> mult de tipul "copy/paste" de pe Internet !), avem si noi pe forum si
> stim foarte bine cum ne provoaca ...
>
> 3. Stresului la care probabil ca este supus presedintele numai
> agresivitatile si efectiv hartuielile unor jurnalisti ii mai lipseste
> ... Lasand la o parte motivatia calatorilor cu autobuzul ("daca nu iti
> convine ia-ti masina !") d-na Iordache ar face bine sa se analizeze
> mai intai pe dansa si apoi pe colegele dansei iar ca sa inteleaga pe
> deplin cum stau in realitate lucrurile sa treaca sa studieze
> comportamentul colegilor din tarile dezvoltate ca sa inteleaga ca
> anumite lucruri desi sunt posibile nu se fac totusi ... Exista si un
> proverb pe tema asta (aplicabil atat jurnalistelor cat si
> presedintelui !!!): "Ce-i este permis domnului nu ii este permis
> porcului !". Sau ca in bancul acela cu rusul si americanul de care am
> mai amintit: poti sa faci "ceva" dar nu iti dai pantalonii jos !!!
>
> 4. Presedintele Basescu macar nu este ipocrit ... Ca nu trebuia sa
> spuna asa ceva este adevarat si poate ca este posibil ca replica sa
> fie adresata gresit insa jurnalista respectiva trebuie sa-si asume la
> randul sau din spirit de grup riscul primirii unui astfel de raspuns.
>

patriot
2007-10-09 07:48:37

Ratacitule, Re: ei..

Buratino, las-o moale..tu vorbesti din ceea ce ai vazut in filme. Cultura la americani se rezuma la 6 pack si tv, iar standardul de viata chiar nu stiu daca e asa ridicat atata timp cat 90% dintre americani traiesc pe datorii.


La 2007-10-09 00:26:19, buratino a scris:

> comparatia dintre Basescu shi Clinton este cel putin fortata, ca sa
> zic asa. comparam 2 presedinti din 2 lumi total diferite, distanta
> dintre aceste lumi masurindu-se in ani lumina. alta cultura, alt
> standard de viata, alte probleme...
>
> La 2007-10-08 22:52:26, Sobru a scris:
>
> > Las-o p-asta cu presedintele american, ca si-ala e un troglodit. Ai
> > Europa civilizata aproape pentru dat exemple.
> >
>
>

ionion
2007-10-09 08:31:46

In fine fac si eu o afacere : instalez felinare rosii in toata tara.

si cand te gandesti ca n-am dat nici un "plic " la afacerea asta....

alwis46
2007-10-09 08:36:58

Nasol !

Vaz ca Marinelu' o tine p-a lui.
Dom'le, aia stie, aia face !
Oricum, scuze nu are daca vorbeste marlaneste.
Mania si ura doamnei Roxana Iordache pot fi intelese, cu atat mai mult cu cat prezidentul a atacat din nou o un jurnalist care este fata.
Stau insa si ma intreb un lucru.
Unde erau mania si ura doamnei Roxana Iordache atunci cand un inginer, director pe la nu stiu ce intreprindere sau firma i-a dat un sut in noada acelei domnisoare reporter de la Antena 3 ?
Cazul nu e vechi, are cam o saptamana.
Roxana Iordache, credeti ca pestele s-a imputit numai de la cap ?
Nu, el este putred in totalitate.
Faptul ca nu ati suflat un cuvant despre incidentul cu domnisoara reporter de la Antena, luata la suturi de acel derbedeu, nu demonstreaza altceva decat ca aveti o singura tinta si nu sunteti catusi de putin impartiala.
Nasol !

Ghita Bizonu'
2007-10-09 08:49:36

Re: dadico Roxano, sa nu exageram... ca mai animalule

nu inseramna nimic, fiindca vine din partea altui animal .
(multam mi s-a zis si am0omal. La raspunsu ,eu : da c'esti planta medicinala? menta cumva?! sa mori de raz vazand guri cascate a adanca uimire !!! Nemugitori ca niste plante ! De menta daca intelegeti aluzia ...)


La 2007-10-09 00:15:02, buratino a scris:

> daca presedintele SUA si-ar permite sa-i spuna unei jurnaliste, Hey
> pussy, are you busy?, ar zbura din functie.
> pe bune? da-mi voie sa nu te crez. avuram noi un presedinte care se
> juca de-a trabucu' cu Monica shi nu-l zbura nima' nicaieri :-) Bill,
> ca Bill, da' uite'l pe Georgel ca porni razboaie aiurea shi mai shi
> omori sumedenie de oameni nevinovati shi, su'priza maxima, nu-l zbura
> nima' din functie.
> politicosu' tovarash Iliescu distruse o tara shi in timpu' domniei
> sale baturam pasu' pe loc, ba mai shi daduram inapoi o tzira. Emil fu
> onest, jos palaria, da' din pacate cica il invinsera structurile.
> oricum, ma convinseshi, marinel' e ala raul, zmeu', iar razgindeanu e
> ala bun, alde Fat Frumos. sa lea dea Dumnezeu sanatate la amindoi, ca
> mare spectacol pusera in scena shi, in timp ce spectatoru' mioritic
> sta cu ochii zgiiti la scena sa prinda miscarea urmatoare, acolitii
> alora le baga mina in buzunare pin' la cot. sa vezi ce happy end
> fericit o sa aiba telenovela :-)
>

Ghita Bizonu'
2007-10-09 08:51:30

Re: Neamul prost nu piwere, s4 inulteste si DOMNESTE !!!


in frunte cu cel mai ilustru reprezentatnt al lui Notres Mahalae , multpreaiubitu pres al societatii civile de extractie bolsevica!!!

Ghita Bizonu'
2007-10-09 08:53:08

Re: Si esti sigur ca el nu e porcu?

ca domn n-are cum a fi. Studiaza-i dosaru ... origine santoasa 1000% !!!


La 2007-10-09 00:00:23, Liviu2002j a scris:

> 1. D-na Iordache ia apararea unei jurnaliste ca si dansa
> ("investigatoare" !), aducand drept motivatie si exemplu celalalt caz
> in care a fost implicata tot o jurnalista ("investigatoare") si
> presedintele.
>
> 2. Nu cunosc imprejurarile in care s-a intamplat acest nou "caz" si
> nici modul in care aceasta "fata rafinata" a facut-o (ca sa ma mentin
> in "spiritul" subiectului ...) dar agresivitatea unor jurnalisti - in
> special femei !!! - este clara si demonstrabila ! Fete la fel de
> "rafinate" si "tenace", mai mult sau mai putin "investigatoare" (mai
> mult de tipul "copy/paste" de pe Internet !), avem si noi pe forum si
> stim foarte bine cum ne provoaca ...
>
> 3. Stresului la care probabil ca este supus presedintele numai
> agresivitatile si efectiv hartuielile unor jurnalisti ii mai lipseste
> ... Lasand la o parte motivatia calatorilor cu autobuzul ("daca nu iti
> convine ia-ti masina !") d-na Iordache ar face bine sa se analizeze
> mai intai pe dansa si apoi pe colegele dansei iar ca sa inteleaga pe
> deplin cum stau in realitate lucrurile sa treaca sa studieze
> comportamentul colegilor din tarile dezvoltate ca sa inteleaga ca
> anumite lucruri desi sunt posibile nu se fac totusi ... Exista si un
> proverb pe tema asta (aplicabil atat jurnalistelor cat si
> presedintelui !!!): "Ce-i este permis domnului nu ii este permis
> porcului !". Sau ca in bancul acela cu rusul si americanul de care am
> mai amintit: poti sa faci "ceva" dar nu iti dai pantalonii jos !!!
>
> 4. Presedintele Basescu macar nu este ipocrit ... Ca nu trebuia sa
> spuna asa ceva este adevarat si poate ca este posibil ca replica sa
> fie adresata gresit insa jurnalista respectiva trebuie sa-si asume la
> randul sau din spirit de grup riscul primirii unui astfel de raspuns.
>

boco
2007-10-09 08:57:11

cine sunt vinovati?

In multe publicatii jurnalistii se plang de atitudinea marlaneasca a lui Basescu,dar oare cine a pus umarul din greu la marirea acestui cetatean penal ?
Fara eforturi mari veti constata ca nu sunt altii decat jurnalistii ,iar acum va plangeti de propria opera.Ignorati-l o luna de zile si veti vedea efectul.Este inebunit dupa publicitate,nu o sa reziste.Conditia ca la aceasta campanie sa participe si cei aserviti lui Basescu.

Ghita Bizonu'
2007-10-09 09:00:40

Re: buratino

este o diferenta intre a avea o amanta pe sest si a face propuneri din astea pe fata. In USA ptr asa ceva ar fi dat in judecata ptr hartuire .. (desi se pare ca Bili mincinosu ar fi avut motive sa se planga ca l-a hatuit Monica !!! Da' el a fost salon)
Si tot Bili Moncinosu a daruit Belgradu cu atatea Tomahawkuri ca a ramas cu depozitele goale ! Ca daca ar fi avut o incurcatura treuia sa trimita A4 la tac in picaj !!! ( a nu se confunda A4 Skyhawk cu F4 Phantom)
Si vezi si niste anuare statistice.. marevperformanta CDRista a insemnat un PIB de 40 % fata de stagnare . Oricum dupa victoriile istorice al lu Emil eu n-am mai fost in concediu .... Si sa nu uitam ce-a zis omu care a intrat in ministerul de finate cu luleau si a iesit cu bemweaua (ghic numele si partidu!) - am chinuit un popor intreg degeaba!!!!


La 2007-10-09 00:15:02, buratino a scris:

> daca presedintele SUA si-ar permite sa-i spuna unei jurnaliste, Hey
> pussy, are you busy?, ar zbura din functie.
> pe bune? da-mi voie sa nu te crez. avuram noi un presedinte care se
> juca de-a trabucu' cu Monica shi nu-l zbura nima' nicaieri :-) Bill,
> ca Bill, da' uite'l pe Georgel ca porni razboaie aiurea shi mai shi
> omori sumedenie de oameni nevinovati shi, su'priza maxima, nu-l zbura
> nima' din functie.
> politicosu' tovarash Iliescu distruse o tara shi in timpu' domniei
> sale baturam pasu' pe loc, ba mai shi daduram inapoi o tzira. Emil fu
> onest, jos palaria, da' din pacate cica il invinsera structurile.
> oricum, ma convinseshi, marinel' e ala raul, zmeu', iar razgindeanu e
> ala bun, alde Fat Frumos. sa lea dea Dumnezeu sanatate la amindoi, ca
> mare spectacol pusera in scena shi, in timp ce spectatoru' mioritic
> sta cu ochii zgiiti la scena sa prinda miscarea urmatoare, acolitii
> alora le baga mina in buzunare pin' la cot. sa vezi ce happy end
> fericit o sa aiba telenovela :-)
>

Arogantu'
2007-10-09 09:31:59

gili
2007-10-09 09:34:16

Re: Nasol ! Foarte nasol , iar minti Alwisule ... acum prin omisiune , n'asa?

Te faci ca nu intelegi si uiti ca daca un jurnal de raspindire nationala ar publica toate actele de mirlanie ale diversilor indivizi , de la portarul de la primaria Ciorogirla pina la directorul SC AVINTULPRABUSIREA SRL ar trebui sa aibe cam la fro 30 de editii pe zi si cel putin 1000 de pagini , n'asa?
Trebusoara aiasta nu o face un editorialist de la un jurnal national , de chestii de genul asta se ocupa presa locala prietene .

Liviu2002j
2007-10-09 10:36:26

Cateva raspunsuri ...

Nu stiu cum sa o fac !!! Sa o iau in ordinea aparitiei comentariilor sau alfabetic ?

Pentru Arogantu': Desi nu lucrez la o firma privata si desi sefii mai sunt prin concediu nu ma uit la TV nici pe furis, nici in pauze, si nici asa in general ... Am scris ca nu cunosc inprejurarile (nu ca nu stiu cum se exprima d-nul George M.S. - de altfel "Maria Sa" face niste aprecieri pornite din viscere si nu argumentate din cap ...) dar asta nu inseamna ca nu pot avea o opinie cunoscand agresivitatea jurnalistilor si - asa cum am scris - a jurnalistelor (pot scrie chiar a tinerelor din ziua de astazi ...). Nu l-am aparat niciodata pe presedinte (si nici in comentariul acesta nu am facut-o; iata inca o utilizare a expresiei incriminate !!!) iar daca este sa ne luam dupa prima definitie a ipocritului d-nul Basescu chiar nu este mai ales in contextul cu buna-crestere si educatie deoarece a recunoascut-o si este chiar consecvent.

D-le Moroianu, limbajul de pe holurile facultatilor este sub orice critica iar sublinierea mea se referea tocmai la faptul ca se vorbeste astfel intr-o institutie de invatamant superior ... Ce pot spune studentii pe care i-ati admis la un concurs in care le cereti sa "calculeze" cat face "i + i la a 3-a + i la a 5-a" ?!!! Diferenta dintre modul brutal, rugos si absolut vulgar in care se exprima unii tineri (lucruri pana la urma firesti avand in vedere educatia putina facuta prin gazde ...) si exprimarile mai mult sau mai putin elegante cu diverse conotatii (ca daca este sa discutam mai in amanunt depinde si de ce isi inchipuie fiecare ... Daca d-tra si cei lezati va ganditi la cine stie ce atunci este alta treaba dar daca analizati lucrurile "stiintific" ar trebui sa recunoasteti ca nu este chiar asa !) este totusi una mare si notabila. Nu zic ca este frumos si bine dar este o realitate. Iar eu nu sunt inconsecvent deloc deoarece daca imi analizati mai pe larg si profund comentariile (va multumesc cu aceasta ocazie ca v-ati amintit de ele si chiar ati inserat un citat mai vechi din "10.07 a.c." !) veti putea constata ca in ciuda nenumaratelor trimiteri la DEX am abordat totusi un limbaj mai putin academic, condimentat cu diverse "elemente" si "ziceri" mai populare.

P.S. "Investigatoarele" de pe forum nu o fac ?!!! Sa comenteze adica ...

Huhu extraterestrul
2007-10-09 10:41:47

Re:cine sunt vinovati?/ Daca jurnalistii il ignora o luna de zile,marinarul isi da demisia in 5 min

La 2007-10-09 08:57:11, boco a scris:

> In multe publicatii jurnalistii se plang de atitudinea marlaneasca a
> lui Basescu,dar oare cine a pus umarul din greu la marirea acestui
> cetatean penal ?
> Fara eforturi mari veti constata ca nu sunt altii decat
> jurnalistii ,iar acum va plangeti de propria opera.Ignorati-l o luna
> de zile si veti vedea efectul.Este inebunit dupa publicitate,nu o sa
> reziste.Conditia ca la aceasta campanie sa participe si cei aserviti
> lui Basescu.
>

vida clara
2007-10-09 10:42:38

Etica,si echitatea...

Atat v-a dogit nea Nicu cu ele la cap ca nici n-a-tzi mai intzeles la ce folosesc.
Atunci cand vrei sa judeci o chestie din asta,pornesti de la ce anume provoaca,starpesti,elimini,educi,"microbul",pt a nu te alege apoi cu ditamai "molima".
Voi vretzi sa fitzi lasa-tzi sa manjitzi linistitzi,tot la fel cum paduchii,ar vrea sa stea omu linistit,sa l-i sa urce ei in cap.iar la orice "scarpinare" e de vina "pagubashul",pen ca de ce se scarpina.
Voi,antibasescii,suntetzi baietzi buni,iese ieducatzia prin voi prin totzi porii,eu,daca as avea posibilitate v-as darui o tzara in care sa traitzi numai cei asemeni voua,si-atunci,as vrea sa va vad,in fruntea cui a-tzi da sa ieshitzi?
Vreau sa vad intai reactzia bunului roman,asupra "hotzului de buzunare"si mai apoi asupra celui ce a avut lipsa de educatie ca sa-i dea lu otz,un shut in fund.

Huhu extraterestrul
2007-10-09 10:44:02

Re: Nasol ! Foarte nasol , iar minti Alwisule ... acum prin omisiune , n'asa? / Asa-i!

La 2007-10-09 09:34:16, gili a scris:

> Te faci ca nu intelegi si uiti ca daca un jurnal de
> raspindire nationala ar publica toate actele de mirlanie ale
> diversilor indivizi , de la portarul de la primaria Ciorogirla pina la
> directorul SC AVINTULPRABUSIREA SRL ar trebui sa aibe cam la fro 30 de
> editii pe zi si cel putin 1000 de pagini , n'asa?
> Trebusoara aiasta nu o face un editorialist de la un
> jurnal national , de chestii de genul asta se ocupa presa locala
> prietene .
>
>

Huhu extraterestrul
2007-10-09 10:46:23

Re: marlania / Numai romanii mirlani se mindresc cu marinaru, cei cu 7 ani de acasa nu se mindresc

La 2007-10-09 02:57:07, ionescu a scris:

> As vrea sa precizez ceva:
> "R. Iordache spune ca daca Presedintele Americii s-ar comporta ca
> Basescu ar zbura din functie."
>
> Eu nici n-as pune problema asa: "Niciun Presedinte al Americii nu s-a
> comportat sau nu se poate comporta badaraneste." Asa ceva nici nu se
> poate imagina. Este ceva imposibil. De altfel niciun Presedinte al
> altor tari civilizate nu se comporta grobian, chiar daca in sinea lui
> ar gandi altfel. Este o regula de "7 ani de acasa"
>
> Presedintele Basescu este un "monument al marlaniei" si multi romani
> se mandresc cu el. Le face chiar "cinste". De ce? Pentru ca multi
> au fost educati in comunism (sau mai bine zis au fost needucati din
> comunism) si nu se pot dezbara de apucaturile "elegante" capatate in
> acea epoca de glorie.
>

Arogantu'
2007-10-09 10:57:53

Re: Cateva raspunsuri ...

Agurida
2007-10-09 11:01:18

Putintica rusine, Stimabile

Intr-o tara in care Presedintele are un comportament mai mult decat jenant, ce modele oferim gereratiei tinere? Un Becali care sta la Golden Blitz alaturi de Basescu? Un limbaj de bodega adus in prim planul vietii politice? Omul asta a incetat sa ma reprezinte pentru ca refuz sa cred faptul ca omul care a sintetizat majoritatea opiniilor electorale la un moment dat foloseste apelative demne de un birjar

Shadow
2007-10-09 11:15:05

Re: Cateva idei ...moroiene :pp

> ...cum ramane cu procuparea pentru limbajul de pe holurile facultatilor, pe >care-l denuntati cu trei luni in urma?

Pai ramane ca in tren. Aia "e studenti". cand or ajunge presedinti or sa poata sa se exprime la fel. Asta e "limbaj oficial" nu "limbaj academic".

"Nu stiu nici ce si daca ati luat vreo pozitie atunci cand pe holurile facultatii ati auzit inevitabil un limbaj de mahala si ati vazut comportamente care nu numai ca nu au nimic de-a face cu o institutie de invatamant superior dar nu pot avea nimic de-a face cu orice institutie de natura publica in care se intalnesc diversi cetateni." (10.07 a.c.)

Nu vi se pare o inconsecventa ca autorul acestor randuri moralizatoare sa ia apararea celui mai inalt demnitar al statului care-i raspunde unei jurnaliste "Vin la dv in birou sa o facem?"

Liviu sustinea doar ca educatia e "prioritara" nu si obligatorie. Si trebuie facuta in mediul educational poate se manifesta apoi si in public(m-as mira sincer fara aia 7 ani de studii intensive acasa). In general educatia trebuie sa inceapa si sa se termine cu oamenii obisnuiti(plebea). Pt aia din "capul listei" se folosesc alte criterii.


>(Este vorba de acelasi promotor al educatiei, care cu doi ani in urma se lauda >la deschiderea noului an scolar ca a fost un elev "selectiv", care chiulea si >fuma prin WC-uri.)

Eh se lauda ca a fost "selectiv" ca nu suporta "mediocritatea" pe care o "certa" el studentilor actuali. Trebuie sa intelegi moroiene ca educatia, mediocritatea, etc se aplica mereu la altii dar nu la persoana care judeca. Boala tipic romaneasca.

dan toader
2007-10-09 11:33:46

@buratino

adevarul e ca nu e nici o exagerare.

aici sunt de acord cu roxana : basescu e mitocan si becalizat in exprimare dupa ce saftoaica l-a parasit. deh, iarna nu-i ca vara si nimfa din plescoi nu e ca pufulete.

nu sunt de acord cu ea cand apara cu inversunare grupul fenechiu. nu sunt de acord cu ea cand sustine niste ministri manjiti. nu sunt de acord cand arunca in spatele lui basescu esecul politicii externe fiindca ministrul de externe il saboteaza. nu sunt de acord cu ea ca tariceanu e un bun premier. nu sunt de acord cu ea cand in loc de editorial obiectiv face articole militante in stil "sc^anteistic". nu sunt de acord cu ea cand lustruieste pantofii unor "grupuri de interese". nu sunt de acord cu ea cand sustine ca iliescu e un domn (mineriadele nu pot fi facute de domni, "sa fie morti c-asa-i la revolutie" nu poate iesi din gura unui domn). nu sunt de acord cu ea cand spune ca milica a fost un presedinte "adevarat" fiindca acela nu a facut nimic in privinta basarabiei, nimic impotriva coruptiei si a dezbinat pnt-ul.

la capitolul asta are insa dreptate 100%. basescu nu se ridica la inaltimea misiunii sale. basescu e ca un ultras de stadion. e o calamitate sociala. un exemplu pentru natiune "care este" misogin ("pasarica", "hai s-o facem"), coleric("sunteti de o nesimtire..."), rasist ("tiganca imputita"), cu un limbaj de mahala ("... la licurici"). stau si ma intreb daca nastase cu gatuirea presei ar fi fost mai rau presedinte decat basescu care e un exemplu atat de daunator natiunii. presa mai scapa, in schimb cand vezi becali si basescu la tv in permanenta daca nu ai o educatie sanatoasa de acasa ajungi sa te comporti ca ei.

iar partizanii din presa a lui basescu (cu exceptia notabila a lui cartarescu care il sustine dar a luat atitudine impotriva mitocaniei basesciene) nu numai ca il scuza, dar ii ridica in slavi aceste malformatii de caracter si educatie. pupincuristi pe toata linia.

gili
2007-10-09 11:37:23

Re: Etica,si echitatea...

Din cite stiu io domnul Ba'secu a fost angajat ( sau sa zicem ales ) in functia cea mai inalta in stat pentru a fi un exemplu demn de urmat , iar nu pentru a se dovedi un birjar de ultima speta si nici pentru a se purta precum hotii ceia de buzunare de zici , n'asa?
Nu de alta , dar fonctia domniei sale ne costa citeva care cu parale bune zi de zi pe noi prostimea si atuncea nu vaz de ce ar trebui sa la platim din greu pentru un astfel de birjar la Cotroceni ?!

alwis46
2007-10-09 11:57:04

Re: Nasol ! Foarte nasol , iar minti Alwisule ... acum prin omisiune , n'asa?

De unde pana unde acuzatia ca mint ?
Din cate vad, traiesti in Romania.
Cazul a fost mediatizat la scara nationala prin intermediul stirilor de la Antena 1.
Nu este vorba aici de mediatizare locala asa cum ma trage de maneca Arogantu' incercand sa dreaga busoiocul unei agresiuni fizice asupra unei domnisoare jurnalist.
Raspunderea este aceiasi pentru toti, agresiunea fizica sau verbala, indiferent de la cine vine, trebuie platitta cu aceiasi moneda.
Ei bine, tocmai cantarul cu doua masuri i-l reprosam atat de inversunatei Roxana Iordache care nu a suflat un cuvintel, o virgula atunci cand o colega de-a dumneaei a fost luata la suturi.
Sa inleg ca suturile acelui inginer sunt mangaiere parinteasca iar vorbele de ocara basesciene sunt un adevarat masacru ?
Voi cu ce unitati de masura umblati dragi cavaleri ai dreptatii luandu-i intr-un fel apararea acelui mardeias de duzina ?
Auzi colo, presedintele vs un inginer oarecare, de parca si unul si celalalt nu tot o fiinta omeneasca au agresat.
A propos, ce am omis dragule Gili ?

La 2007-10-09 09:34:16, gili a scris:

> Te faci ca nu intelegi si uiti ca daca un jurnal de
> raspindire nationala ar publica toate actele de mirlanie ale
> diversilor indivizi , de la portarul de la primaria Ciorogirla pina la
> directorul SC AVINTULPRABUSIREA SRL ar trebui sa aibe cam la fro 30 de
> editii pe zi si cel putin 1000 de pagini , n'asa?
> Trebusoara aiasta nu o face un editorialist de la un
> jurnal national , de chestii de genul asta se ocupa presa locala
> prietene .
>
>

Ghita Bizonu'
2007-10-09 12:06:28

Re: Alwis

dom jiner director a urmat egzamplu primului derbedeu al tarii.La 2007-10-09 08:36:58, alwis46 a scris:

> Vaz ca Marinelu' o tine p-a lui.
> Dom'le, aia stie, aia face !
> Oricum, scuze nu are daca vorbeste marlaneste.
> Mania si ura doamnei Roxana Iordache pot fi intelese, cu atat mai mult
> cu cat prezidentul a atacat din nou o un jurnalist care este fata.
> Stau insa si ma intreb un lucru.
> Unde erau mania si ura doamnei Roxana Iordache atunci cand un inginer,
> director pe la nu stiu ce intreprindere sau firma i-a dat un sut in
> noada acelei domnisoare reporter de la Antena 3 ?
> Cazul nu e vechi, are cam o saptamana.
> Roxana Iordache, credeti ca pestele s-a imputit numai de la cap ?
> Nu, el este putred in totalitate.
> Faptul ca nu ati suflat un cuvant despre incidentul cu domnisoara
> reporter de la Antena, luata la suturi de acel derbedeu, nu
> demonstreaza altceva decat ca aveti o singura tinta si nu sunteti
> catusi de putin impartiala.
> Nasol !
>

Liviu2002j
2007-10-09 12:42:47

Pentru Arogantu'

georgems
2007-10-09 12:43:17

Re: Cateva raspunsuri ...la raspunsuri

ionion
2007-10-09 12:55:04

Iata ca in sfarsit prostitutia in Romania s-a legiferat :

cat se va plati impozit ? sau in primii trei ani vor fi scutite si scutiti de impozite pentru sprijinirea afacerii de catre stat si in felul acesta sectorul privat va prinde cu totul alte contururi ?

Liviu2002j
2007-10-09 13:00:02

D-le Toader ...

Pe "aia" a lui Nastase cu "numaratul oualelor" nu o stiti ?! Si Nastase este totusi un tip mult mai educat decat Basescu, profesor universitar la Facultatea de drept, fost Ministru de externe al Romaniei ... Cu siguranta stresul in functiile inalte este atat de mare ca ii determina pe multi sa clacheze si sa nu-i mai tina franele la un moment dat ! Iar jurnalistii ii imping cu buna stiinta si efectiv in agreseaza atat verbal cat si chiar fizic atunci cand le baga microfoanele in gura !!! Oricat ai fi de tare si "in slujba tuturor" tot iti mai iesi din fire cateodata dupa nenumaratele episoade in care esti implicat ... Pana la urma unde este profesionalismul jurnalistilor care prin hartuieli si agresiuni ii scot din sarite pe interlocutori ? Daca ar fi inteligenti cu adevarat ar obtine informatiile prin intrebari inteligente nu agresive ... De ce ar fi ei mai indreptatiti sa adreseze intrebari zeflemitoare si chiar jignitoare in timp ce interlocutorii ar trebui sa le raspunda "corect politic" ?! A luat vreodata asociatia aceea a jurnalistilor vreo decizie impotriva unui coleg de breasla care in mod evident a agresat un intervievat ?

Ghita Bizonu'
2007-10-09 13:06:56

Re: Videi Tulbure

ad propriam labam scrii
> Vreau sa vad intai reactzia bunului roman,asupra "hotzului de
> buzunare"si mai apoi asupra celui ce a avut lipsa de educatie ca sa-i
> dea lu otz,un shut in fund.
>
Da ia zi sa-i fi dat cu posetutza in cap "pasarica" primului talhat al tarii?! E? au cu un roc cui?!!

DanBruma
2007-10-09 13:11:29

Re: Nasol !...pentru tine totul e o apa si un pamant, nasol!

Tu asta ai inteles? Ca ii face morala lui Basescu? Nu, omule, ii face morala presedintelui populist.

La 2007-10-09 08:36:58, alwis46 a scris:

> Faptul ca nu ati suflat un cuvant despre incidentul cu domnisoara
> reporter de la Antena, luata la suturi de acel derbedeu, nu
> demonstreaza altceva decat ca aveti o singura tinta si nu sunteti
> catusi de putin impartiala.
> Nasol!

Hantzy
2007-10-09 13:36:35

Re: D-le Liviu ...

La 2007-10-09 13:00:02, Liviu2002j a scris:

> Pe "aia" a lui Nastase cu "numaratul oualelor" nu o stiti ?! Si
> Nastase este totusi un tip mult mai educat decat Basescu, profesor
> universitar la Facultatea de drept, fost Ministru de externe al
> Romaniei ...
************************
Aia a lui Nastase venea intr-un moment cand stilistica putin cam la limita e drept, dovedea finetea pe care iepurasul TB n-a aratat-o cand i-a replicat ca are urechile mici, dar altceva mare!
Intre cele doua intorsaturi, o prefer pe cea a lui AN.
******************
> Cu siguranta stresul in functiile inalte este atat de
> mare ca ii determina pe multi sa clacheze si sa nu-i mai tina franele
> la un moment dat ! Iar jurnalistii ii imping cu buna stiinta si
> efectiv in agreseaza atat verbal cat si chiar fizic atunci cand le
> baga microfoanele in gura !!! Oricat ai fi de tare si "in slujba
> tuturor" tot iti mai iesi din fire cateodata dupa nenumaratele
> episoade in care esti implicat ... Pana la urma unde este
> profesionalismul jurnalistilor care prin hartuieli si agresiuni ii
> scot din sarite pe interlocutori ? Daca ar fi inteligenti cu adevarat
> ar obtine informatiile prin intrebari inteligente nu agresive ... De
> ce ar fi ei mai indreptatiti sa adreseze intrebari zeflemitoare si
> chiar jignitoare in timp ce interlocutorii ar trebui sa le raspunda
> "corect politic" ?! A luat vreodata asociatia aceea a jurnalistilor
> vreo decizie impotriva unui coleg de breasla care in mod evident a
> agresat un intervievat ?
>
**********************
Agresivitatea jurnalistilor e necesara pentru satisfacerea nevoilor publicului, avid de telenovele politice si de fapte iesite din comun. Insasi aceasta agresivitate da posibilitatea de a lua pulsul unui reprezentant al tarii intr-o situatie in care ar fi trebuit sa reactioneze cu totul altfel: ca un presedinte, iar nu ca un birjar.
PS Ar putea macar apela la serviciile unui consilier de comportament, daca nu s-ar crede mai <avicultor> decat toti ceilalti.

Hantzy
2007-10-09 13:41:07

Re: Nasol ! Foarte nasol , iar minti Alwisule ... acum prin omisiune , n'asa?

La 2007-10-09 11:57:04, alwis46 a scris:


> Cazul a fost mediatizat la scara nationala prin intermediul stirilor
> de la Antena 1.
> Nu este vorba aici de mediatizare locala asa cum ma trage de maneca
> Arogantu' incercand sa dreaga busoiocul unei agresiuni fizice asupra
> unei domnisoare jurnalist.
> Raspunderea este aceiasi pentru toti, agresiunea fizica sau verbala,
> indiferent de la cine vine, trebuie platitta cu aceiasi moneda.
> Ei bine, tocmai cantarul cu doua masuri i-l reprosam atat de
> inversunatei Roxana Iordache care nu a suflat un cuvintel, o virgula
> atunci cand o colega de-a dumneaei a fost luata la suturi.
> Sa inleg ca suturile acelui inginer sunt mangaiere parinteasca iar
> vorbele de ocara basesciene sunt un adevarat masacru ?
> Voi cu ce unitati de masura umblati dragi cavaleri ai dreptatii
> luandu-i intr-un fel apararea acelui mardeias de duzina ?
> Auzi colo, presedintele vs un inginer oarecare, de parca si unul si
> celalalt nu tot o fiinta omeneasca au agresat.
> A propos, ce am omis dragule Gili ?
>
*****************
Dar de unde reiese din articolul jurnalistei ca exclusiv impotriva Presedintelui se indreapta critica?! TB careprezentant al tuturor romanilor este cel direct criticat poate, dar indirect sunt criticati toti marlanii ce procedeaza asemenea lui, inclusiv inginerul de care dumneata vorbeai si de care eu pana acum nu am stiut nimic. Paote si din cauza ca agresivitatea inginerului n-a fost scuzata de Ungureanu si Berceanu. Acestora de ce nu le reprosezi ca-l sustin doar pe Presedite?! Tot talgerele sunt defecte?!

alwis46
2007-10-09 14:00:31

Re: Alwis...Ghita !

Ba s-avem pardon dom' Ghita, Matrozu' nu dat cu pumnul sau cu sutul inca, cred mai degraba ca dom' 'jener a luatara egzamplu de la Ion Ilici Iliescu ala de le punea direct mana in gat jurnalistilor, mai bine zis lui Radu Mazare.
De fapt tu ce preferi ?
Sa te dea unul dracului sau sa-ti arda un cap n gura ?
Am intrebat nu7mai asa ca sa lungesc dialogul.....

P.S.
Da' vazusi ce bine i-a prins mana aia in gat lui Mazare ?
Vezi unde a ajuns ? ::)))


La 2007-10-09 12:06:28, Ghita Bizonu' a scris:

> dom jiner director a urmat egzamplu primului derbedeu al tarii.
>
>
>
> La 2007-10-09 08:36:58, alwis46 a scris:
>
> > Vaz ca Marinelu' o tine p-a lui.
> > Dom'le, aia stie, aia face !
> > Oricum, scuze nu are daca vorbeste marlaneste.
> > Mania si ura doamnei Roxana Iordache pot fi intelese, cu atat mai mult
> > cu cat prezidentul a atacat din nou o un jurnalist care este fata.
> > Stau insa si ma intreb un lucru.
> > Unde erau mania si ura doamnei Roxana Iordache atunci cand un inginer,
> > director pe la nu stiu ce intreprindere sau firma i-a dat un sut in
> > noada acelei domnisoare reporter de la Antena 3 ?
> > Cazul nu e vechi, are cam o saptamana.
> > Roxana Iordache, credeti ca pestele s-a imputit numai de la cap ?
> > Nu, el este putred in totalitate.
> > Faptul ca nu ati suflat un cuvant despre incidentul cu domnisoara
> > reporter de la Antena, luata la suturi de acel derbedeu, nu
> > demonstreaza altceva decat ca aveti o singura tinta si nu sunteti
> > catusi de putin impartiala.
> > Nasol !
> >
>
>

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02066 sec.