Ziua Logo
  11:41, vineri, 22 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-12-18

Comentarii: 24, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2008-12-17 21:42:47

Pitzigoiul prins in scaeti nu moare de sete sau foame ci de ciuda

Pitzigoiul prins in scaeti nu moare de sete sau foame ci de ciuda

Cine urmareste acum scena politica are ocazia sa intre intr-o stare de stres,chiar ca simplu privitor al scenei politice actuale.
In fond totul este destul de simplu.PD-L si aripa reformata a PSD,primind mandatul de la peste 70% din electorat isi fac datoria fata de tara,si in loc sa dezerteze,sa se ocupe de aspecte derizorii(cum ar fi ura dintre ele,ura fata de presedinte) vor sa colaboreze si sa ofere tarii un guvern si un program de guvernare de cea mai buna calitate.

Dar cum in Romania invidia si ura fac si au facut mult timp polica tarii,indivizii noptii,impreuna cu tonomatele lor cantatoare vin sa ia romanilor bucuria trairii unui moment politic deosebit in istoria tarii.

Ca tot romanul am citit programul de guvernare publicat in presa.
Naucitor.
Dupa o guvernare pentru oligarhi,dupa o aroganta de tipul,poporul nu are paine,sa manance cozonac,dupa un guvern care privea poporul ca un grup de ignoranti,daca nu de sclavi,dupa verva urii si vesnicilor conflicte cu presedintele,pentru prima oara se intrevede un guvern popular,un guvern care a lasat ura,izolarea unor partide,lupta contra presedintelui si doresc sa guverneze in interesul poporului.

Hienele sunt animale nocturne,pentru ele viata nu este importanta.
Daca deschizi televizorul dupa amiaza,intr-o procesiunme macabra se indeasa in fata microfonului tot ceea ce este mai rau in viata publica romaneasca,de la Ciutacu la Hasoti,de la Antonescu la niste ribigiti din asa numitul partid conservator si sa nu o uitam pe gospodina Norica.
Cu totii nu au decat o singura tema.
Se adreseaza PSD.
Cum de accepta acest maret partid sclavia fata de presedinte,fata de dusmanii din PD-L.
Nu trece mult timp si se adreseaza PD-L.Cum poate acest nobil partid sa accepte baronii din PSD,cum au realizat de fapot FSN.
O logica stramba.Adica PD-L+PSD=FSN dar PNL+PSD este ceea ce este mai dezirabil.
De fap?t PNL si junta conducatoare,inclusiv stapanul Patriciu se afla in situatia cainelui de la macelarie.
Dupa ce ura si aroganta le-a jucat festa acum se uita ca hienele daca nu cumva se cearta PSD cu PD-L pentru ca apoi sa ocupe ei hulitul rol al partenerilor de guvernare(fie PSD sau PD-L).

Va ordon ocupati toate mijloacele media,spune oligarhul slugilor sale vocale,banii nu conteaza,atacati,criticati le spune oligarhul,cel care da banii.

In acest timp,cu calm,aripa reformata a PSD,in ciuda chiar a propriilor retardati politic din Partid urmeaza calea ratiunii si vointa poporului.

Numarul minciunilor pe unitate de timp este enorm.
Ba ca presedintele este dictator,desi nu se vede,dar vorba aia,stie el dece,ba ca presedintele va pierde alegerile din cauza aliantei cu stanga,ba ca Stolojan este omul presedintelui ,ba ca dl.Boc este,ba ca membrii marcanti ai PSD asculta ordine de la Presedinte,ba ca presedintele trimite lista guvernului in plic.

In acest timp,acesti oameni de isprava isi vad de treba lor si inlatura toate dificultatile legate de un guvern de mare coalitie,ceva care parea imposibil cu putin inainte.

Asa au judecat Patriciu si Tariceanu.
PSD su PD-L nu se vor impaca asa ca Taricene tine-o tare ca vrei sa fii Premier.

Dar nemultumitului i se ia darul.
Acum PNL se afla in cea mai proasta situatie.Refuzul de a face un guvern de dreapta va atarna greu in existenta ulterioara a acestui partid.
Se va modifica sigur legea electorala si PNL va deveni un partid istoric,intr-o istorie de care si-au batut joc cativa veleitari.
Constitutia se va modifica si va arata ca in vissele cele mai rele ale lui Patriciu.

Daca planul de guvernare va reusi atunci PNL isi va lua adio de la guvernare decenii in sir.

Iata produsele urii,a permanentei cverulente,a arogantei fara limita si a dispretului nu numai a poporului dar si a partenerilor de politica.

ADIO SI NU AM CUVINTE GRUP PSEUDOLIBERAL.

Asteptam un PNL curatit de otrava urii si arogantei pentru a lua loc la masa politicii,acolo unde l-au plasat Bratienii.

Alex.Pandrea
2008-12-17 21:43:17

Cum va iesi dl.Tariceanu din incurcaturile sale din PNL

Cum va iesi dl.Tariceanu din incurcaturile sale din PNL
Dupa 4 ani de impostura,cu scandaluri politice,cu ministri penali sau incompetenti,ca si capra raioasa care mereu tine coada in sus,dl.tariceanu a inceput a fi ingrijorat si de tara si,nici mai mult nici mai putin,da sfaturi dlui Boc privind guvernarea.
Adica mai pe scurt sa o duca de rapa cum a facut si el.
Vreau sa spun de la inceput ca toate referirile mele la dl.Tariceanu se dirijeaza doar spre personalitatea politica,publica a sa,aceea care de fapt ne intereseaza pe toti cetatenii Romaniei. Omul isi bazeaza activitatea pe principiul motivatiei,motivatie care pot fi biologica sau sociala. De aceste fenomene depinde fericirea individului si starea sa de bine,in cazul unui politician,de acestea depinde si fericirea societatii pe care o guverneaza. Sa aruncam o privire asupra personajului politic ,privind motivatiile (instinctele ) sale sociale.

Psiholoia sociala ne arata ca trei sunt trebuintele de natura psiho-sociala,in afara carora individul nu se poate considera fericit si nici nu poate ferici pe altii:

1.Nevoia de raspuns afectiv din partea altora

2.Nevoia de securitate pe termen lung

3.Noutatea experientei

Sa le luam pe rand:
1.Lipsa unor contacte afective autentice duce la o stare frustranta (chiar mai mare decat solitudinea reala).In acest caz individul traieste singur dar intr-o multime,ceea ce este mult mai frustrant.
Sa ne gandim la Dl.Tariceanu care traieste intr-o atmosfera perversa in care oficial are foarte multi sustinatori dar care la primul hop isi arata alte porniri si interese.
Acest lucru arata ca Dl.Tariceanu este de fapt singur,ca in grupul care il inconjoara nu se poate baza pe relatii autentice.
Astfel dl.Crin Antonescu,Vosganian si altii,imediat dupa esecul de la alegeri cer nici mai mult nici mai putin decat un Congres extraordinar.
Ori un asemenea congres are ca principala intentie sa-l schimbe pe Dl.Tariceanu.
Neautenticitatea relatiei cu Hasoti,Rusanu,Olteanu ,Orban (cel cu mandolina) a facut ca dupa cele intamplate sa critice si nu sa fie solidari cu Dl.Tariceanu.

Nevoia de raspuns afectiv din partea altora si, mai ales a unui raspuns favorabil este stimulul unui comportament socialmente favorabil si acceptabil.
Dl.Tariceanu apare deci singur,in multimea asa zisilor liberali,care abia ii asteapta debarcarea,sau cum spune poporul ,Dl.Tariceanu sta ca- Isus intre talhari-

2.Si nevoia de securitate pe termen lung este o cerinta importanta.Omul nu poate fi satisfacut doar cu ceea ce are in prezent,daca viitorul nu-i este asigurat.
Aceste trebuinte de securitate pe termen lung fac individul vulnerabil la stres. Care este viitorul sau speranta de viitor al Dlui Tariceanu.
In loc sa se intereseze si sa accepte sfatul de la cei care l-au adus la putere (Stolojan,Musca;Basescu) dl.Tariceanu a exclus din PNL pe singurele personalitati capabile de onestitate si prietenie politica.
I-au ramas indivizi lipsiti de onestitate,mediocri,indivizi care asteapta primul pas gresit pentru asi satisface intentiile lor politice,adica pentru a lua locul dlui Tariceanu. Dl.tariceanu nici dupa 4 ani de guvernare nu se poate mandri cu o strategie a PNL,deci cu un viitor al acestui partid,nu stie incotro merge si ce perspective are.politica lui.

3.Noutatea experientei isi gaseste expresia in fenomenul familial al plictiselii. Viata sociala a devenit tot atat de necesara ca si dentitia sau policele spune manualul de psihologie sociala.
Dl.Tariceanu se teme de nou.
Nu reformeaza si nu inoveaza nimic,totul are la el aspect pompieristic motiv pentru care merge din esec in esec.
Este oare cazul sa le mai enumar aceste esecuri si inadvertente.
Nu cred.
Sunt foarte multe si mi se pare ca chiar este impins ,adesea,sa faca asemenea greseli,excitandu-i tendintele personale negative cum ar fi aroganta,mandria,creindu-i impresia ca este un liberal de mare clasa,pana la indecenta lingusire,

ca- LIBERALISMUL DE LA EL INCEPE-

In rest,ce se poate spune,este redat de slagarul de succes al momentului

-OFICIAL II MERGE BINE-

.Sobru.
2008-12-17 21:43:49

n-are nici o sansa

Canta la alta masa.

.Sobru.
2008-12-17 21:44:38

Re: Cum va iesi dl.Tariceanu din incurcaturile sale din PNL

Tariceanu va urina pe cadavrul Betivului. Asta o sa faca.

Danny
2008-12-17 21:54:58

Re: Cum va iesi dl.Tariceanu din incurcaturile sale din PNL

Sobrul: <<<<< Tariceanu va urina pe cadavrul Betivului. Asta o sa faca.>>>

Dupa care va face ceea ce se pricepe mai bine. Va linge !

costy
2008-12-17 21:58:37

Re: Pitzigoiul prins in scaeti nu moare de sete sau foame ci de ciuda

La 2008-12-17 21:42:47, Alex.Pandrea a scris:

> Pitzigoiul prins in scaeti nu moare de sete sau foame ci de ciuda
>
> Cine urmareste acum scena politica are ocazia sa intre intr-o stare de
> stres,chiar ca simplu privitor al scenei politice actuale.
> In fond totul este destul de simplu.PD-L si aripa reformata a
> PSD,primind mandatul de la peste 70% din electorat isi fac datoria
> fata de tara,si in loc sa dezerteze,sa se ocupe de aspecte
> derizorii(cum ar fi ura dintre ele,ura fata de presedinte) vor sa
> colaboreze si sa ofere tarii un guvern si un program de guvernare de
> cea mai buna calitate.
>
> Dar cum in Romania invidia si ura fac si au facut mult timp polica
> tarii,indivizii noptii,impreuna cu tonomatele lor cantatoare vin sa
> ia romanilor bucuria trairii unui moment politic deosebit in istoria
> tarii.
>
> Ca tot romanul am citit programul de guvernare publicat in presa.
> Naucitor.
> Dupa o guvernare pentru oligarhi,dupa o aroganta de tipul,poporul nu
> are paine,sa manance cozonac,dupa un guvern care privea poporul ca un
> grup de ignoranti,daca nu de sclavi,dupa verva urii si vesnicilor
> conflicte cu presedintele,pentru prima oara se intrevede un guvern
> popular,un guvern care a lasat ura,izolarea unor partide,lupta contra
> presedintelui si doresc sa guverneze in interesul poporului.
>
> Hienele sunt animale nocturne,pentru ele viata nu este importanta.
> Daca deschizi televizorul dupa amiaza,intr-o procesiunme macabra se
> indeasa in fata microfonului tot ceea ce este mai rau in viata
> publica romaneasca,de la Ciutacu la Hasoti,de la Antonescu la niste
> ribigiti din asa numitul partid conservator si sa nu o uitam pe
> gospodina Norica.
> Cu totii nu au decat o singura tema.
> Se adreseaza PSD.
> Cum de accepta acest maret partid sclavia fata de presedinte,fata de
> dusmanii din PD-L.
> Nu trece mult timp si se adreseaza PD-L.Cum poate acest nobil partid
> sa accepte baronii din PSD,cum au realizat de fapot FSN.
> O logica stramba.Adica PD-L+PSD=FSN dar PNL+PSD este ceea ce este mai
> dezirabil.
> De fap?t PNL si junta conducatoare,inclusiv stapanul Patriciu se afla
> in situatia cainelui de la macelarie.
> Dupa ce ura si aroganta le-a jucat festa acum se uita ca hienele daca
> nu cumva se cearta PSD cu PD-L pentru ca apoi sa ocupe ei hulitul rol
> al partenerilor de guvernare(fie PSD sau PD-L).
>
> Va ordon ocupati toate mijloacele media,spune oligarhul slugilor sale
> vocale,banii nu conteaza,atacati,criticati le spune oligarhul,cel
> care da banii.
>
> In acest timp,cu calm,aripa reformata a PSD,in ciuda chiar a
> propriilor retardati politic din Partid urmeaza calea ratiunii si
> vointa poporului.
>
> Numarul minciunilor pe unitate de timp este enorm.
> Ba ca presedintele este dictator,desi nu se vede,dar vorba aia,stie el
> dece,ba ca presedintele va pierde alegerile din cauza aliantei cu
> stanga,ba ca Stolojan este omul presedintelui ,ba ca dl.Boc este,ba
> ca membrii marcanti ai PSD asculta ordine de la Presedinte,ba ca
> presedintele trimite lista guvernului in plic.
>
> In acest timp,acesti oameni de isprava isi vad de treba lor si
> inlatura toate dificultatile legate de un guvern de mare
> coalitie,ceva care parea imposibil cu putin inainte.
>
> Asa au judecat Patriciu si Tariceanu.
> PSD su PD-L nu se vor impaca asa ca Taricene tine-o tare ca vrei sa
> fii Premier.
>
> Dar nemultumitului i se ia darul.
> Acum PNL se afla in cea mai proasta situatie.Refuzul de a face un
> guvern de dreapta va atarna greu in existenta ulterioara a acestui
> partid.
> Se va modifica sigur legea electorala si PNL va deveni un partid
> istoric,intr-o istorie de care si-au batut joc cativa veleitari.
> Constitutia se va modifica si va arata ca in vissele cele mai rele ale
> lui Patriciu.
>
> Daca planul de guvernare va reusi atunci PNL isi va lua adio de la
> guvernare decenii in sir.
>
> Iata produsele urii,a permanentei cverulente,a arogantei fara limita
> si a dispretului nu numai a poporului dar si a partenerilor de
> politica.
>
> ADIO SI NU AM CUVINTE GRUP PSEUDOLIBERAL.
>
> Asteptam un PNL curatit de otrava urii si arogantei pentru a lua loc
> la masa politicii,acolo unde l-au plasat Bratienii.
>
>

Astept sa vad ce va face chitzigoiul, cu toate ca seamana mai mult cu
un pui de gaina, din rasa gat gols de transilvania!
Mi-a facut placere lecturare lucrarii dta, dle Pandrea!

Sanatate si toate bune.

costy
2008-12-17 22:01:56

Re: Cum va iesi dl.Tariceanu din incurcaturile sale din PNL

La 2008-12-17 21:44:38, .Sobru. a scris:

> Tariceanu va urina pe cadavrul Betivului. Asta o sa faca.
>

Nu mai ai mult pana te va lua salvarea, bey surogat de om.
Ai pe cineva sa sune, sau sunt deja in preajma barlogului tau?

costy
2008-12-17 22:06:26

astept cu mare nerabdare sa-l vad pe infantil pieton...

...atat de scarbit sunt de idioteniile din ultimii 3 ani.

Alcor
2008-12-17 22:34:54

Jim Flaherty.....

...Ministrul de Finante al Canadei spunea ca o cale de a iesi cu fata curata din criza care s-a declansat, este sa se investeasca in infrastructura.Daca tot ai laptop-ul ala in fata, foloseste-l si afla de ce!!!

Hokusai san
2008-12-17 23:16:14

Boc nu are nici o sansa!

Nu corespunde inaltimea lui, cu cea standard, n-asa?!

gili
2008-12-17 23:35:02

Re: Boc nu are nici o sansa!

La 2008-12-17 23:16:14, Hokusai san a scris:

> Nu corespunde inaltimea lui, cu cea standard, n-asa?!
>
Boc nu ...
Da ce legatura are , de ce ar trebui sa aibe fro sansa Boc ?!

Hokusai san
2008-12-17 23:44:25

Re: Boc nu are nici o sansa!

Daca ar fi o leaca mai 'naltut ar avea ceva sanse, daca s-ar si emancipa de marinar, n-asa?

La 2008-12-17 23:35:02, gili a scris:

> La 2008-12-17 23:16:14, Hokusai san a scris:
>
> > Nu corespunde inaltimea lui, cu cea standard, n-asa?!
> >
> Boc nu ...
> Da ce legatura are , de ce ar trebui sa aibe fro sansa Boc ?!
>

Hokusai san
2008-12-17 23:55:53

Re: Jim Flaherty.....

Cu cine vorghesti, haaa?


La 2008-12-17 22:34:54, Alcor a scris:

> ...Ministrul de Finante al Canadei spunea ca o cale de a iesi cu fata
> curata din criza care s-a declansat, este sa se investeasca in
> infrastructura.Daca tot ai laptop-ul ala in fata, foloseste-l si afla
> de ce!!!
>

cosor ion
2008-12-18 03:36:40

Re: Pitzigoiul prins in scaeti nu moare de sete sau foame ci de ciuda

La 2008-12-17 21:42:47, Alex.Pandrea a scris:

> Pitzigoiul prins in scaeti nu moare de sete sau foame ci de ciuda
>
> Cine urmareste acum scena politica are ocazia sa intre intr-o stare de
> stres,chiar ca simplu privitor al scenei politice actuale.
> In fond totul este destul de simplu.PD-L si aripa reformata a
> PSD,primind mandatul de la peste 70% din electorat isi fac datoria
> fata de tara,si in loc sa dezerteze,sa se ocupe de aspecte
> derizorii(cum ar fi ura dintre ele,ura fata de presedinte) vor sa
> colaboreze si sa ofere tarii un guvern si un program de guvernare de
> cea mai buna calitate.
>
> Dar cum in Romania invidia si ura fac si au facut mult timp polica
> tarii,indivizii noptii,impreuna cu tonomatele lor cantatoare vin sa
> ia romanilor bucuria trairii unui moment politic deosebit in istoria
> tarii.
>
> Ca tot romanul am citit programul de guvernare publicat in presa.
> Naucitor.
> Dupa o guvernare pentru oligarhi,dupa o aroganta de tipul,poporul nu
> are paine,sa manance cozonac,dupa un guvern care privea poporul ca un
> grup de ignoranti,daca nu de sclavi,dupa verva urii si vesnicilor
> conflicte cu presedintele,pentru prima oara se intrevede un guvern
> popular,un guvern care a lasat ura,izolarea unor partide,lupta contra
> presedintelui si doresc sa guverneze in interesul poporului.
>
> Hienele sunt animale nocturne,pentru ele viata nu este importanta.
> Daca deschizi televizorul dupa amiaza,intr-o procesiunme macabra se
> indeasa in fata microfonului tot ceea ce este mai rau in viata
> publica romaneasca,de la Ciutacu la Hasoti,de la Antonescu la niste
> ribigiti din asa numitul partid conservator si sa nu o uitam pe
> gospodina Norica.
> Cu totii nu au decat o singura tema.
> Se adreseaza PSD.
> Cum de accepta acest maret partid sclavia fata de presedinte,fata de
> dusmanii din PD-L.
> Nu trece mult timp si se adreseaza PD-L.Cum poate acest nobil partid
> sa accepte baronii din PSD,cum au realizat de fapot FSN.
> O logica stramba.Adica PD-L+PSD=FSN dar PNL+PSD este ceea ce este mai
> dezirabil.
> De fap?t PNL si junta conducatoare,inclusiv stapanul Patriciu se afla
> in situatia cainelui de la macelarie.
> Dupa ce ura si aroganta le-a jucat festa acum se uita ca hienele daca
> nu cumva se cearta PSD cu PD-L pentru ca apoi sa ocupe ei hulitul rol
> al partenerilor de guvernare(fie PSD sau PD-L).
>
> Va ordon ocupati toate mijloacele media,spune oligarhul slugilor sale
> vocale,banii nu conteaza,atacati,criticati le spune oligarhul,cel
> care da banii.
>
> In acest timp,cu calm,aripa reformata a PSD,in ciuda chiar a
> propriilor retardati politic din Partid urmeaza calea ratiunii si
> vointa poporului.
>
> Numarul minciunilor pe unitate de timp este enorm.
> Ba ca presedintele este dictator,desi nu se vede,dar vorba aia,stie el
> dece,ba ca presedintele va pierde alegerile din cauza aliantei cu
> stanga,ba ca Stolojan este omul presedintelui ,ba ca dl.Boc este,ba
> ca membrii marcanti ai PSD asculta ordine de la Presedinte,ba ca
> presedintele trimite lista guvernului in plic.
>
> In acest timp,acesti oameni de isprava isi vad de treba lor si
> inlatura toate dificultatile legate de un guvern de mare
> coalitie,ceva care parea imposibil cu putin inainte.
>
> Asa au judecat Patriciu si Tariceanu.
> PSD su PD-L nu se vor impaca asa ca Taricene tine-o tare ca vrei sa
> fii Premier.
>
> Dar nemultumitului i se ia darul.
> Acum PNL se afla in cea mai proasta situatie.Refuzul de a face un
> guvern de dreapta va atarna greu in existenta ulterioara a acestui
> partid.
> Se va modifica sigur legea electorala si PNL va deveni un partid
> istoric,intr-o istorie de care si-au batut joc cativa veleitari.
> Constitutia se va modifica si va arata ca in vissele cele mai rele ale
> lui Patriciu.
>
> Daca planul de guvernare va reusi atunci PNL isi va lua adio de la
> guvernare decenii in sir.
>
> Iata produsele urii,a permanentei cverulente,a arogantei fara limita
> si a dispretului nu numai a poporului dar si a partenerilor de
> politica.
>
> ADIO SI NU AM CUVINTE GRUP PSEUDOLIBERAL.
>
> Asteptam un PNL curatit de otrava urii si arogantei pentru a lua loc
> la masa politicii,acolo unde l-au plasat Bratienii.
>
> D-le Pandrea credeti ca in acest guvern s-au ales oamenii care vor sa faca ceva mai mult pentru tara decit pentru buzunarul lor?credeti ca penalistii vor apare in fata judecatorului?credeti ca vom avea un ANI care sa nu aiba nici mama nici tata?credeti ca aceasta este opera matrozului?iar marii mafioti,vor face poteca la DNA? daca ar fi asa ar fi bine ca numai din confiscarile facute de la marii hoti ai tranzitiei ne-ar scapa de criza care a si intrat in casele noastre.deci sa mai asteptam,pentru ca in urmatoarele 6 luni vom vedea in ce pinze se umfla vintul si care corabie va fi pusa-n miscare

roy
2008-12-18 07:46:03

Problema lui Boc

... incepe de la nume. Cred ca ar fi cazul sa si-l schimbe urgent. Oare ar putea sa viziteze Turcia? Dar Occidentul?

gili
2008-12-18 08:16:46

O sa poata , o sa poata , nu-ti fa probleme ... Merge de mina cu ta-so ...

La 2008-12-18 07:46:03, roy a scris:

> ... incepe de la nume. Cred ca ar fi cazul sa si-l schimbe urgent.
> Oare ar putea sa viziteze Turcia? Dar Occidentul?
>
Nu-i da voie ta-so sa iasa afara decit de mina cu dinsul . Ta-so Ba'secu , n'asa ?
Ca ie minor , cum sa umble singur de capul lui prin cele strainataturi ?!
Si hai ca la noi mai merge , da poti sa-ti inchipui ca se pun aia sa-l intrebe ceva ...
Ce face ? Pune mina pe telefon sa ia lumina de la Cotroceni , sa ceara voie cu aia de fata ?

Hokusai san
2008-12-18 08:25:17

Re: O sa poata , o sa poata , nu-ti fa probleme ... Merge de mina cu ta-so .../ hi hi hi ihiii hi hi

La 2008-12-18 08:16:46, gili a scris:

> La 2008-12-18 07:46:03, roy a scris:
>
> > ... incepe de la nume. Cred ca ar fi cazul sa si-l schimbe urgent.
> > Oare ar putea sa viziteze Turcia? Dar Occidentul?
> >
> Nu-i da voie ta-so sa iasa afara decit de mina cu dinsul .
> Ta-so Ba'secu , n'asa ?
> Ca ie minor , cum sa umble singur de capul lui prin cele
> strainataturi ?!
> Si hai ca la noi mai merge , da poti sa-ti inchipui ca se pun
> aia sa-l intrebe ceva ...
> Ce face ? Pune mina pe telefon sa ia lumina de la Cotroceni , sa
> ceara voie cu aia de fata ?
>

emigrstul
2008-12-18 10:23:46

totul in paralel cu intentia de stopare a risipei bugetar-birocratice

Domnule Scarlat! Nu inseamna ca daca avem un presedinte care se numeste Basescu trebuie neaparat sa ne furnizati expresii bashite ca cea de mai sus.Chiar credeti ca intentia e de ajuns?De ce nu incercati sa vedeti care sunt sansele cetatenilor Romaniei cu un prim ministru cu numele Boc si nu invers cum ati formulat dvs? mai schimbati si dvs perspectiva!

cucuveaua politruca
2008-12-18 10:48:21

Salut Gili...baiatule.

Nu am mai intrat de multa vreme pe aci, ca nu prea mai aveam nervi sa fac asta in puzderia de naivi si creduli ce erau pe aici.In schimb in fiecare zi citesc ZIUA.Este singurul ziar pe care il citesc zilnic.Tu vad ca esti devotat si consecvent si pe forum.Ce mai sti de prietena noastra de demult( nu mai stiu cum o chema) dar era deliciul forumului; apoi majoritatea de atunci nu-i mai vad pe aici au venit altii noi.....la vremuri noi( de criza) oameni noi.Nu prea am ce sa comentez nici acum ca vorba lui Mircea Badea....rahatul este tot rahat indifrent cum il privesti si de unde il privesti.
Si pe deasupra tara asta inca detine un mare numar de creduli, colcaie chiar si criza vine .
Noua ordine mondiala va veni peste noi pe nesimtite sub ochii nostri blinzi si naivi.
Eu sint mai nostalgic asa si mi-a fost dor de tine.
BIG BROTHER WATCHING AS!

roy
2008-12-18 12:25:45

Re: O sa poata , o sa poata , nu-ti fa probleme ... Merge de mina cu ta-so ...

Problema este ca turcii nu vor putea relata in presa ca s-au intalnit cu domnul Boc (cu tata sau fara tata). Trebuie musai sa-si schimbe numele.
----------------------------------------------------------------------------------------


La 2008-12-18 08:16:46, gili a scris:

> La 2008-12-18 07:46:03, roy a scris:
>
> > ... incepe de la nume. Cred ca ar fi cazul sa si-l schimbe urgent.
> > Oare ar putea sa viziteze Turcia? Dar Occidentul?
> >
> Nu-i da voie ta-so sa iasa afara decit de mina cu dinsul .
> Ta-so Ba'secu , n'asa ?
> Ca ie minor , cum sa umble singur de capul lui prin cele
> strainataturi ?!
> Si hai ca la noi mai merge , da poti sa-ti inchipui ca se pun
> aia sa-l intrebe ceva ...
> Ce face ? Pune mina pe telefon sa ia lumina de la Cotroceni , sa
> ceara voie cu aia de fata ?
>

muresanu
2008-12-18 12:42:09

Vai Muica!

Ce program?
"poleon da Manastur.
Absolut ca vodca aia! Habernamist.

Danny
2008-12-18 15:19:22

Re: Problema lui Boc

gili; <<<<< O sa poata , o sa poata , nu-ti fa probleme ... Merge de mina cu ta-so ... >>>>>

Lasa mai gili, ce sa faci, asta-i soarta primului ministru.
Ce ai uitat de valetul cu cafeaua?

Danny
2008-12-18 15:27:22

Re: totul in paralel cu intentia de stopare a risipei bugetar-birocratice

La 2008-12-18 10:23:46, emigrstul a scris:

> Domnule Scarlat! Nu inseamna ca daca avem un presedinte care se
> numeste Basescu trebuie neaparat sa ne furnizati expresii bashite ca
> cea de mai sus.Chiar credeti ca intentia e de ajuns?De ce nu
> incercati sa vedeti care sunt sansele cetatenilor Romaniei cu un prim
> ministru cu numele Boc si nu invers cum ati formulat dvs? mai
> schimbati si dvs perspectiva!

Alt neica nimeni care se crede imparat si comanda ziaristilor ce si cum sa scrie, c'asa ii place lui. Nu-ti place ziarul, ce te inghesui sa-ti depui icrele aici? Ai destule alte ziare mai pe gustul tau. Cit priveste opinia ziaristilor, critic-o, dar abtine-te sa dai ordine.

Hokusai san
2008-12-18 15:56:16

Ca sa aiba ceva sanse, trebuie sa mai creasca nitzel, n-asa?

Macar 20 cm., n-asa?


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00827 sec.