Ziua Logo
  03:32, luni, 2 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare ultrasecrete

2008-12-06

Comentarii: 12, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

ionion
2008-12-06 04:34:33

Unde a ascuns Nicolae Ceausescu bombele atomice ?

asta stie numai Ion Iliescu si cu Voiculescu.

Omul cu Picioare foarte Paroase
2008-12-06 07:26:11

Tre' sa verific..Nevasta' mea tinea niste bombe ruginite - pentru pus pe capacul la butoiu' cu varza

...vezi - acu stiu DE CE toti vecinii care au venit sa ceara varza de pomana (citeste cu'mpriumut..) nu au nevoie sa schimbe becul ars de pe scari - si lumineaza'n intuneric...

knowbothsystems
2008-12-06 08:43:25

Repet, sa nu uitam: Precautia nu strica nici romanilor-ca tara !

Etniei maghiare -cetateni romnai- nu ii pasa de tara, ci doar de ea.
Cautati pe net. Nu veti gasi iubire ungureasca pentru Romania.
Vor Transilvania inapoi mintind 'a fost a lor', incearca idea prin absolut orice mijloace- inclusiv cea vie-Tokes... sa le-o sustina direct in PE.
Daca in 1997-faza Nato Madrid- ungurii americani cereau sprijin congresului american (parlament) pentru infiintarea Protectoratului Balcanic--de sub conducerea Ungariei--'ca ea poate sa conduca aceste natii- ce nu se pot conduce singure-- ca ea are etnici in toate acele tari'.

Basescu a insultat majoritatea=pe romani= ca i-a chemat-in interesul lui propriu- pe etncii maghiari 'la raport--ce au in cap' numit 'consultari'
Cum un Bella asa si un Basescu, nu ?! Doar caracterul nu e determinat de etnie!

M_D_L
2008-12-06 12:27:54

A existat un program de inarmare nucleara, dar a existat si un grup de "culegatori de informatii",

care raportau in Vest tot ce misca in acest domeniu.
Stiu asta de la unii dintre fostii mei profesori din facultate, care prin anul 1990 au dat din gura, probabil pentru ca scapasera de pedeapsa cu moartea. S-au speriat rau de tot, atunci cand a fost condamnat la moarte Mircea Raceanu. Seful lor (cunoscut ca spion, dar scapat de un evreu din CC) s-a dus la Ceausescu si i-a propus sa faca el calculele la "bomba", ca sa intre in grupul celor care aveau acces la informatii. Unii erau la reactorul de la Pitesti, dar altii au lucrat la fabrica de apa grea de la Halanga. Am chiar un coleg de facultate (cam habarnist) care a lucrat la fabricarea unor senzori utilizati in industria respectiva. Prin vara lui '88 sau '89 (nu mai retin bine) m-am dus pe la el sa-mi dea niste componente electronice (pentru hobby) si am vazut cu ce se ocupau. Depuneau un strat de SnO2 pe o placuta de alumina, care pe partea cealalta avea depus un strat rezistiv (element de incalzire) si un alt strat semiconductor cu rol de termistor. Placuta era termostata electronic pe la 180 grade Celsius. Circuitul de termostatare era de genul PD1A, cum erau schemele date la misto in revista Tehnium, de 1 aprilie. Avea un amplificator diferential cu 1/4 din circuitul integrat A324 (varianta romaneasca a lui LM324) pentru amplificarea semnalului dat de termistor (circuit in punte), celelalte trei amplificatoare fiind nefolosite, dar in acelasi timp folosea un alt amplificator operational de tipul A741 (echivalent cu cele 3 AO nefolosite din A324).
Toata schema era o tampenie, tipii de acolo erau habarnisti la electronica, fiind angajati la recomandarea unor securisti. Eu vroiam sa scot un ban in plus si as fi vrut sa ma fac util cu ceva, asa ca le-am facut pe loc, pe o placuta de test, un comparator de tensiune cu mai multe praguri de declansare, cu care puteau sa testeze senzorii respectivi. Am intocmit o schema mai complicata si l-am rugat pe colegul de facultate sa vorbeasca cu sefii ca sa o punem in practica. Cand l-am intrebat ce a facut, cam dupa doua luni, mi-a spus ca n-au fost de acord sefii, pentru ca nu s-ar fi gasit piesele respective, desi erau fapricate la IPRS si la ICCE si eu le cumparam de la bisnitari. Asa de habarnisti erau.
Am aflat dupa '90 ca schema montajului (pocitania aia, rasul tehnicii) era primita de la un agent din Japonia (probabil cumparat de americani).
Am mai fost in contact si cu un domn, tatal unui actual ministru, care se pare (banuiesc, nu am informatii certe) ca ar fi fost implicat tangential in treaba asta, fiind in legatura cu un fizician de la fabrica de apa grea. Stiu ca era urmarit de Securitate inainte de '89.

Rhodos
2008-12-06 12:58:12

Nu de arme nucleare .se temeau....

Alta era strategia :blamarea Romaniei ,punerea Ro intr-o situatie dificila ,necesitatea schimbarii lui Ceausescu(acesta ceruse lui Gorby sa intervina militar in Ungaria ),

Se pare ca aceste informatii ajunsesera la unguri(intentionat)
Dindushi seama ca sovieticii doresc schimbarea lui Ceaushescu ,ungurii au pulsat ,incercind astfel sa ishi realizaze visul iredentist.

Acesta este substratul shi in acest context trebuie privite toate actiuniile Ungariei de atunci ,azi shi de miine.Intodeauna vor incerca .

Ps.romania sa dezvolteurmatoarele arme da distrugere in masa:
Arma demografica ,Arma educatiei ,arma culturii ,Arma civizmului,Arma unitatii nationale mindriei de a fi Roman.

NormanFinkel5
2008-12-06 13:33:30

Ia sa vedem ce lipseste din ce am pus ieri, nenorpocitzilor:

Budapestanul
2008-12-06 15:55:22

Mama ce superb este scris............

numa ca de obicei ( a la romania) nu este aratat sursa: in care ziare unguresti, in care ziare din occident. La o asa o belea s-ar fii facut zeci de kilometri de biblioteca si ar fii fost si pus ape net numa ca alta-i hiba: lipseste cu desavarsire.

Liviu2002j
2008-12-06 23:53:49

"doctrina neutralitatii interne"

Chiar si acum ungurii sunt "loiali" in doua parti !!! Daca ar avea cu adevarat coloana vertebrala ar intelege ca loialitatea nu poate sa fie decat intr-o directie si ca neutralitate nu exista ...

Liviu2002j
2008-12-07 00:31:36

Re: Nu de arme nucleare .se temeau....

La 2008-12-06 12:58:12, Rhodos a scris:

> Ps.romania sa dezvolteurmatoarele arme da distrugere in masa:
> Arma demografica ,Arma educatiei ,arma culturii ,Arma civizmului,Arma
> unitatii nationale mindriei de a fi Roman.

Nene Rhodosule, cand am scris eu acum cateva zile (inainte de Ziua Nationala a Romaniei) despre mandria de a fi roman nu prea te-am vazut iesind la inaintare ... Dar stai fara grija ca au iesit ceilalti colegi de-ai LU matale si au avut ei grija sa-si bata joc de treaba asta !!!

Nici la subiectele despre educatie nu prea dai in branci ... Fa o tura completa si dupa aceea incepe sa judeci !!!

Budapestanul
2008-12-07 09:40:34

Re: "doctrina neutralitatii interne"

Auleo neutralitate nu exista:???????? da Liviule draga ne aflam in razboi cunva ungurii cu romanii:? ca zici de loialitate.......eu stiu ca ne aflam in razboi cu preturile de accea din neloialitate iau apa minerala din Romania ca e mai ieftina cu 15 % decat cea ungureasca:D-------------sau iau bomboane de craciun "szaloncukorka" direct dela sursa Kraft JAcob Suchard de la magazinul din sectorul 9 decat sa il iau la Cora in Cluj unde sigur va fi cu 25 % mai scump.---------------------------------------Auzi Liviule si germani din Strasbourg ce fac:? Dar italienii din Tirol:? is curios de parerea ta:)

Liviu2002j
2008-12-07 12:56:05

Levente ...

Nu este vorba de consum la nivelul bomboanelor de care scrii tu ... Este vorba de politica de stat si de loialitatea fata de aliantele facute ! Adica si in UE&Nato si cu rusii nu prea merge ... Chestiune de principii !!! Oricum ungurii in Nato sunt mai mult de complezenta ! Sau mai bine stau la capitolul "dame de companie", ca si soldatii au nevoile lor !!!

Budapestanul
2008-12-07 19:48:08

Liviule

La noi sant locatoarele radar:) la romanika:?------------la noi se face exista baze de instrcutie din 1997 ale NATO la romanika:?:) La noi se vor calibra armele americane -a fost scris in ziua--------------da romanii cu ce sant mai prosti ca nu santin stare oare:?:)-------------aaaaaaaaa e mici romani astia si e neloiali numa buni de trimes la afghanistan ca si carne de tun care va sa zica:)-------------Cu rusii se fac afaceri, categorie la care romania prin excelenta gratie unor trubaduristi ca si basescu nu vor fii niciodata in stare. Stii se vinde minereuri si se proceseaza.Romani e mai prosti sau nu au industrie procesatoare:?:) hmmmmmmmmm iata o intrebare la care nu stiu sa dau raspunsul:)))))))))))


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00660 sec.