Ziua Logo
  10:06, vineri, 29 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-12-31
Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 188.25.182...)
2010-01-04 20:24
Se pare ca pe forumuri posteaza in gnl cei mai retradati dintre emigranti

Ba , sunt mai multe gaste un mai multe straite si mai multe portbagaje !!
Unu : ar fi ca si RSR si RD Vietnam erau tari socialiste . Si au trebut spre economia de piata . Ca Romania o fi azi in NATO si UE insa tranzitia ei este cam .. nesatisfactoare . Mai ales in atragerea capitalurilor straine . Starine productive nu Apa Nova si alte asisderea . Si atgragerea in domenii de mai de doamne ajuta cum iaste Dacia ca tigari puteam fuma in continuare Dacia si Marasesti cu filtru !!

Doi cel de mai sus nuau de a face prea mult cu politica gen pct 8 si alte asemenea. Nu de alta dar se vede ca tovaraseii din Vietnam sunt capitalisti ceva mai dedicati decat rivilutionarii nosti anticomunisti si fostii nomecnclaturisti . Deci hiba iaste in lata parte !!

Trei : geaba ne ia Matilduta cu Caraion. Multumim stim insa ne aia pretul gigacaloriei ! Azi in Romania multa lume este sub pragul saraciei ( nu ca nu exista si in RSR !!) si fondurile alea de covergenta canciu ...

Patru : noi ne-am disttrus industrua. Ce se putea face se vede de la Dacia .: Si tembelilor care guita ca toata productia era doar ptr Africa le atrag atentia ca Grecia in zEuropa iaste , ca mobila Sheraton nu se cerea in Tanzania si ca camasile produse la Brainconf ori Sighisoara se vindeau , si se mai vand , bine in RFG si Italia !! Nu fiti pri cu sorici !! Ins aobserv cum am privatizata industria de medicamente si unele au disparut - sa se aduca din import !! Clar ?

Cinci - cand ai votata Baselu nu guita ca romanii doresc din nou partid unic. Ca tu ai votatara ptr Conducator ! Suntem o tara si un popor si un matreet iubit ...

Sase. Da acum pot sa injur presedintele cat voi . Dar tare mi-ar place sa mai pot zice ceva directorului !!!

Nu va mai dati rotunzi ca sunteti plini de colturi !! Si in gnl dati impresia ca au rams in vigoare versurile cu ce a scisos din voi apusu cand nimic ?!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00706 sec.