Ziua Logo
  17:33, joi, 28 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-02-02
Radu.Sabin (...@yahoo.co.uk, IP: 89.122.130...)
2007-02-02 01:16
Invitatie la calm

Este firesc ca daca ne lasam angrenati in tot felul de jocuri stupide,si puterea si opozitia,si in cadrul puterii si in al opozitiei sa lasam la o parte problemele principale ale tarii,printre care se numara desigur si grija fata de cetateni!
Sa ne inchipuim ce scandal ar fi fost daca se intampla ceva similar cu un cetatean britanic,sau francez,dar nu unul de mana...doua ca romanul european!
Asta e! Rolul nostru este din pacate unul secundar,accesoriu pentru EI si pe deasupra noi insine ne mai facem probleme inutile in interior si ne aratam mai rai si mai prosti decat cred chiar EI !
Poate ca si Basescu are de tras o lectie de pe urma scandalurilor din ultima vreme! Sunt convins ca ar putea sa vada ca unele din actiunile sale sunt complet inutile si ca e pacat de nervii tuturora!
Mai Traiane! Ocupa-te de lucrurile serioase si care chiar au o finalitate practica utila pentru neamul asta! Mai cauta niste sfetnici mai de doamne ajuta la Cotroceni caci se pare ca-n ultima vreme ori ti-s depasiti de evenimente sfetnicii ori dimpotriva...

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2007-02-02 06:35
Sunt sigura ca-ti va asculta sfatul si "se va ocupa de lucruri serioase", dar LA PENSIE !

Nu va mai sta prea mult la Cotroceni, caci scaderea constanta in sondaje va ajunge sa faca posibila demiterea lui si pensionarea !
Nu mai credeti voi, fanii lui, ca poporul este innebunit dupa fizicul lui si doar o cronfruntare cinstita cu electoratul la referendum va arata care sunt procentele reale de care se bucura preaiubitul. Sper doar ca aceasta confruntare sa nu fie organizata de catre ministrul Blaga si ca serviciile sa ramana in cazarma !


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00473 sec.