Ziua Logo
  05:56, vineri, 29 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2007-02-02
Radu.Sabin (...@yahoo.co.uk, IP: 89.122.130...)
2007-02-02 01:32
gigi ciobanul doar atat: gigi ciobanul!

"gigi", asa cum il alinta "microbistii" png este la fel de stupid cu trecere la stupid people ca si vadim , in conditii de democratie...nu il mai amintim pe defunctul ...care era dictator 9 e drept caaltii n-au acceptat un dictator acolo desi erau comunisti,dar avem chemare" pentru dictatori iar pe-alde plesu ,liiceanu,patapievici si ceilalti oameni cu scoala ii lasam pentru divertisment (ex.procesul comunismului din parlamentul romaniei orchestrat de tribunul "dus cu pluta")...
basescu nu este nici el departe de gigi dar are parca ceva mai multa scoala si mai mult exercitiu de comandant (de nava,de partid,de primarie,si in fine, de tara)!
si totusi basescu ne este necesar,asa cum este el de comandant de nava iar acesti "simpatici" aflati incredibil de bine situati in sondaje , ne dau impresia ca suntem intr-o republica europeana si in acelasi timp bananiera...

octaaa din pitesti (...@yahoo.com, IP: 86.121.166...)
2007-02-02 08:57
Re: gigi ciobanul doar atat: gigi ciobanul!

Gresesti. Si pe seama acestor greseli creste acest mafiot.

1 - "Gigi ciobanul" nu numai ca este un fals. Dar cu ce l-ar incurca pe Becali asa ceva? A fi cioban, meserie foarte veche pe teritoriul romanesc nu este nimic rau; ci din contra te remarca a fi un om gospodar. Gigi Becali nu a fost niciodata cioban. Sa-mi zici/sa-mi zica el daca a fost vreodata cu oile. Eu sunt convins ca nu. Ce-a faucur pana-n '89 nu stiu; dar dupa '90 acesta s-a dovedit a fi cel mai mare mafiot la Romaniei. Desigur electoratul face asemanari mari intre ei. Si cam cine il place pe unul il place si pe celalalt.

2 - A-l compara pe Becali cu Vadim iarasi este gresit. Ce asemanari ar fi intre ei? Faptul ca ambii sunt scandalagii ? Da, asta e o mare asemanare - intr-adevar. Dar altele nu prea mai vad. Spre deosebire de Becali, Vadim nu a furat. Sau cel putin nu are averi nici de 100 de ori mai mici ca mafiotul din Pipera. Plus de asta, nu am auzit de Vadim sa fie prieten sau sa aibe afaceri cu tiganii infractori Nutu si Sile Camataru. Sau cu altii de seama lor. Pe Vadim il cred ca este patriot si nationalist; in schimb pe machedon - NU.


PS : Ori aceste greseli ii sporesc capitalul electoral marelui mafiot. Sa ne amintim de anul 2000 cand Vadim a strans vreo 27 de procente. Momentan Vadim nu mai ai are vigoarea din 2000. Ori acele procente(25-30) rse vor imparti intre cei 2. Ori asta duce la pericolul ca Bacali sa mai creasca. Plus de asta, PSD_ul este cel putin pentru moment la pamant. Iar ALianta se va eroda mult pana la alegeri. Si ca inca un bonus pentru Becali, integrarea in UE, va mari sectorul euroscepticilor.


« Rezultatele cautarii

     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00657 sec.