Ziua Logo
  12:16, miercuri, 4 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-02-02
Radu.Sabin (...@yahoo.co.uk, IP: 89.122.130...)
2007-02-02 01:51
Din pacate asa este!

Nu vedem padurea de uscaturi! Ne batem capul cu niste problemje simple :
1.Basescu a antrenat in lupta politica atat pe "greii" politici ai zilei dar si pe "greii" financiari ai Romaniei care stateau bine mersi intr-o umbra binemeritata dupa tunuri sanatoase aflandu-se indigestie...Acestia au fost obligati sa se apere si astfel presa a fost investita cu o uriasa forta financiara in spate,si inca abia a inceput procesul"capitalizarii" mediei romanesti...
2.Romania a intrat intr-o lupta ciudata pentru restabilirea ierarhiilor,asa de bine statuate de "gasca" iliesciana,astfel fiecare este in razboi cu fiecare,ba mai mult, si in razboi cu sine insusi (exemplu cateodata Basescu prin gesturi inutile,necontrolate,prost consiliat).
deci uitam ca avem si probleme serioase in tara asta! Cazul minerilor este vechi si evident ca tensiunile sociale acumulate acolo au fost folosite de presedintele-jucator Iliescu (doar el a girat Constitutia) in scopuri politice! Nimeni nu a avut intentia serioasa de a solutiona cu adevarat problema! Aud de bordeie din Hunedoara!? Asa o fi? Intr-o Romanie din secolul 21 proaspat intrata in EU ? Se poate? Da! Se poate caci noi astia suntem! Nu vedem padurea de uscaturi!


« Rezultatele cautarii

     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00575 sec.