Ziua Logo
  19:42, joi, 21 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-12-29

Comentarii: 17, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

contele
2007-12-29 12:14:42

V-au fraierit indieni

Tomy a bagat o vorba buna la Bombonel si asa s-a privatizat Galatiu. Ce conteaza ca dobitocu de Roman munceste si plateste pentru prostiile altora.

Daca ar mai trai Ceausescu ar pune mitraliera pe toti HOTII

hej
2007-12-30 05:20:45

DEzastru indian=Ne vindem tara!

Rusine conducerii Romaniei de dupa lovitura de stat data in 1989 care in 1990
strigau din toti plaminii cei bolnavi de putere la adresa partidelor istorice si
conducerii acestora in special PNT si PNL ca " Nu ne vindem tara" adica
poporul sa nu aleaga pe aceste partide ca vor vinde tara si in alegerile asa
zise libere din 1990 intradevar poporul a ales FSN-ul care dupa ce a fost ales a vindut si inca vinde tara .Cazul indianului,cazul,cazul,cazul.....................

Erou Al Muncii Capitaliste
2007-12-30 05:57:06

Nu ne vindem tara!

Da dom-le, nu ne mai vindem tara pt k nu mai avem ce vinde.

Fructe de padure?, nu, nu prea mai avem paduri.

Mai putem vinde cateva milioane de capsunari.

Silver
2007-12-30 10:18:18

Vadim "nebunul"

Si cand Vadim zbiera ca se vinde totul pe nimic il faceati nebun, ha?
Ce, vi s-a terminat ciolanul de dati subiecte de-astea? Cine ziceti ca-i vinovatul? Ala care v-a platit sa mintiti ca e o afacere buna sau, pur si simplu ca faceti ciocul mic?

Lefter.Popescu
2007-12-30 10:40:52

Tony Blair, pai da!

Vindeti pe nimic si... acum CHINA cumpara disperata fiecare gram de otzel. ACUM daca era revolutia, nu in 1989 ca sa fi fost totul inca intact si folosibil cu discernamant, nu porcariile astea in stil Jeltzin ce le spuneatzi privatizare....
Si cand te gandesti ca vitzelu' ala sfant de indian are villa de 120 de milioane de euroi in London... Si la el in Calcutta mor copiii de foame pe strada si nici Maica Theresa nu mai este sa-i mai ia la palme pe Papa si pe astia mari si bogati.
Mai-mai!, cum dreacu reusiti voi sa aflati ca lucrurile AU VALOARE exact DUPA ce le-ati dat de pomana? Pai cum s-au facut MILIARDARI aia cu imobilele si terenurile... daca toate alea nu aveau valoare?
Si daca AVEAU VALOARE si n-a fot recunoscuta (ca v-ati luat dupa propaganda antiromaneasca a lacheilor de la Europa Libera, alde Pacepa, Hurezeanu, Orescu & Co), atunci cei ce au distrus Patrimoniul National trebuiesc impuscati, ca fiind tradatori de tzara. Antonescu i-ar fi impuscat de Craciun ca pe Ceausescu. Asa ceva precum guvernele-fantoma de la 1989 incoace, NICI Bush asa talamb cum este , n-ar facut.
Uite guvernul SHIIT al Irakului REFUZA sa semneze legi care permit USA sa scoata petrol dupa bunul-plac.Si aia-s OCUPATI !!! Nu ca Nastase MASONUL (!! Tony si el mason... acu-i CATOLIC, escrocul).
Se pare ca s-a trezit un pic ca boxerul din pumni alde Tariceanu, ca incepe sa actioneze mai romaneste, nu-i mai pupa-n dos pe americani si nici nu le cauta-n coarne, vezi Kosovo.
(OK amicul Patriciu si-a facut plinul, acum ne da mana sa fim ROMANI ca nu mai este nimic de instrainat prin tzara... DAR ORICUM, notez ca un fapt POZITIV ca Tariceanu nu-i lingaul Europei si-al USA).
La Multzi Ani!

alwis46
2007-12-30 10:41:15

Re: Vadim "nebunul"

Eeee, lasa ca pana la urma si smecheria aia cu creantele de 600 milioane alea supte de marele petrolist o sa iasa la iveala, cum vor iesi si alte multe tunuri date economiei tarii de smecherii post-decembristi, comunistii de omenie, oamenii de tip nou aia crescuti in scoala bolsevica.
Din pacate, prea tarziu pentru noi.

La 2007-12-30 10:18:18, Silver a scris:

> Si cand Vadim zbiera ca se vinde totul pe nimic il faceati nebun, ha?
> Ce, vi s-a terminat ciolanul de dati subiecte de-astea? Cine ziceti
> ca-i vinovatul? Ala care v-a platit sa mintiti ca e o afacere buna
> sau, pur si simplu ca faceti ciocul mic?
>
>
>

Aladin
2007-12-31 03:25:05

Samsarul de Tavi Musetzel.

E unul care a condus "privatizarea" citeste ;jaful comunist a ori ce le cadea sub privire. Cumpararea tuturor cele nationalizate de comunisti pe NIMICA tot de catre fostii comunisti si negarea si amanarea la pastele cailor a retrocedarii furtului "nationalizarii". Acest Musetescu m-am inamplat sa fiu in avion cu el ,ce venea de la Bruxelles si l-am auzit ce vorbea.
De altfel eram pe aceiasi banca cu un "client englez" caruia i-am explicat ce jaf se produce in romania si care surprinzator nu a reactionat de fel.
Era clientul lui musetzel. Acesta (Musetescu) trebuie strans cu usa sa spuna toate targurile murdare facute si acele proprietati sa fie confiscate si date adevaratilor proprietari jefuiti la 11 iunie 1948.

Virgil Ciuca
2008-01-01 02:41:26

Decat guvern internationalist cu securisti si tradatori de tara

...mai bine dictatura militara,

-Decat un presedinte tradator mai bine-un presedinte dictator

_ Decat un prim-ministru consiliat de oligarhie mai bine un prim ministru consiliat de Mos Ioan Roata din iobagie

-Decat doctrine imperialiste, internationaliste, globaliste sau comuniste camuflate mai bine credinta satrabuna pentru eternitate..

...spicuiri din "Blestem strabun"


Virgil Ciuca

Romania are nevoie de o adevarata revolutie cu nationalizarea intreprinderilor vandute pe nimic si trimiterea vinovatilor in fata plutonului de executie

Scoaterea in afara legii a PSD urmasul PCR ,si adoptarea legii lustratiei sunt masurile obligatorii pentru eradicare hotiei si tradarii de tara.

La arme! popor roman , La arme.

Virgil Ciuca

Omul cu Picioare foarte Paroase
2008-01-01 14:52:12

Copilasi.. nu va mai certatzi.. Daca STITI - CUM S-AU NUMIT otelariile din Hunedoara - pre '48...

..(vechi de vreo 200 si ceva de ani..) - si DE CE adevaratul PROPRIETAR NU LE RECL:AMA (inca in viata - cu resedinta la Bucuresti)... stiti TOTUL....

Silver
2008-01-01 15:38:33

Re: Copilasi.. nu va mai certatzi.. Daca STITI - CUM S-AU NUMIT otelariile din Hunedoara - pre '48..

La 2008-01-01 14:52:12, Omul cu Picioare foarte Paroase a scris:

> ..(vechi de vreo 200 si ceva de ani..) - si DE CE adevaratul
> PROPRIETAR NU LE RECL:AMA (inca in viata - cu resedinta la
> Bucuresti)... stiti TOTUL....
>
nu stim ca suntem tineri.. spune mata!

catani
2008-01-01 18:24:50

Re: Decat guvern ... cu securisti si tradatori de tara - Badie, cata de scurteaza asteptarea

Te vaz om batrin si disperat. Du-te taica repede in Venezuela ca-i mai aproape si au cite ceva din ce iti doresti mata. Nu este prea militara dar grabeste-te ca vorba latinului: "pantha rei". Si viata-i scurta si vei muri cu regretul ca nu ai apucat sa ne vezi pe noi chinuindu-ne sub o declarata dictatura militara, in sec. 21. Si nici de executii in piata publica nu o sa ai parte pe la noi... (vezi ca pe la iranieni sau chinezi se mai poarta inca, da fuguta).
Sau poate, mai glorios, vezi si pune de-o dictatura islamista la tine in USA, ca-i tocmai ce-ti lipseste. Asta da realizare neicusorule, ca sa intri in "istorie".La 2008-01-01 02:41:26, Virgil Ciuca a scris:

> ...mai bine dictatura militara,
>
> -Decat un presedinte tradator mai bine-un presedinte dictator
>
> _ Decat un prim-ministru consiliat de oligarhie mai bine un prim
> ministru consiliat de Mos Ioan Roata din iobagie
>
> -Decat doctrine imperialiste, internationaliste, globaliste sau
> comuniste camuflate mai bine credinta satrabuna pentru eternitate..
>
> ...spicuiri din "Blestem strabun"
>
>
> Virgil Ciuca
>
> Romania are nevoie de o adevarata revolutie cu nationalizarea
> intreprinderilor vandute pe nimic si trimiterea vinovatilor in fata
> plutonului de executie
>
> Scoaterea in afara legii a PSD urmasul PCR ,si adoptarea legii
> lustratiei sunt masurile obligatorii pentru eradicare hotiei si
> tradarii de tara.
>
> La arme! popor roman , La arme.
>
> Virgil Ciuca
>
>

Virgil Ciuca
2008-01-02 02:26:53

Re: Decat guvern ... cu securisti si tradatori de tara - Badie, cata de scurteaza asteptareaDle Catani , de batran se poate sa fiu chiar prea batran ca de unii mai si apuca sa si imbatraneasca altii traiesc degaba si nu se maturzeaza iniciodata! De disperat nu sunt dar de catranit da! Daca solutia mea este prea "radicala" pentru timpurile actuale dar inca destul de dulce pentru situatia in care a fost adusa Romania ! atunci ati fi putut veni cu o alta solutie ! si puteam conversa ! Dar asa!
Nu eu sunt disperat ! Disperati sunt insa cei care simt ca trebuie sa raspunda in fata justitiei pentru tradarea de tara!

Vorbind putintel de timpuri si de executia publica! Pai cam acum 18 ani , cei despre care Dumneavoastra va temeti ca vor fi spanzurati au condamnat si apoi executat familia Ceausecu dupa un simulacru de proces tocmai pentru a face jocul marilor puteri! A fost acest act tradare de tara? A fost!
Pentru tradarea de tara este o alta pedeapsa decat plutonul de executie ? Nu nu este!
Si tot mai acum18 ani si ceva mai incoace si la Timisoara si in multe orase au fost impuscati cei care au avut curajul sa se revolte impotriva "dictaturii" Sic! si au mai fost executii ulteriare si in timpul mineriadelor !
Deci la care timpuri faceti referire Domnule Catani?

Si eu as dori o tranzitie fara dictatura dar actuala Constitutie permite si incurajeaza si anarhia si tradarea de tara! Si atunci care este solutia ma rog stiut fiind ca majoritatea parlamentarilor si oamenilor politici, deci cei care au fost si inca sunt si securisti si tradatori de tara, fac tot ce pot pentru a scapa de actul justitiei!

Sa asteptam pana vor muri ei? Nu cred ca este cazul caci odraslele lor le vor lua locul!

America are deja dictatura ei deghizata!
Foarte multi dintre cei care au fost fortati sa ia drumul exilului sunt mul mai ancorati si mai framantati de desfasurarea evenimentelor din tara decat majoritatea populatiei Romaniei.

Cu sau fara folos aici, in exil, s-a pierdut timp si cu manifestatii si cu actiuni si cu telefoane si chiar si cu bani pentru a mentine curajul celor din tara care continuau sa se opuna sistemului totalitar! Altii continuau sa-l sustina prin colaborare cu securitatea ca politie politica!

Nu toate dictaturile au avut numai caracter distructiv !
O situatie de criza majora, cum este cea actuala din Romania , nu se poate rezolva decat prin mana forte! iar Romania are multe de rezolvat inclusiv reunirea teritoriilor de rasarit

Poate este bine sa ne revedem vocabularul si sa incercam un schimb politicos de opinii.

La Multi Ani

Virgil Ciuca


La 2008-01-01 18:24:50, catani a scris:

> Te vaz om batrin si disperat. Du-te taica repede in Venezuela ca-i mai
> aproape si au cite ceva din ce iti doresti mata. Nu este prea militara
> dar grabeste-te ca vorba latinului: "pantha rei". Si viata-i scurta
> si vei muri cu regretul ca nu ai apucat sa ne vezi pe noi chinuindu-ne
> sub o declarata dictatura militara, in sec. 21. Si nici de executii in
> piata publica nu o sa ai parte pe la noi... (vezi ca pe la iranieni
> sau chinezi se mai poarta inca, da fuguta).
> Sau poate, mai glorios, vezi si pune de-o dictatura islamista la tine
> in USA, ca-i tocmai ce-ti lipseste. Asta da realizare neicusorule, ca
> sa intri in "istorie".
>
>
>
> La 2008-01-01 02:41:26, Virgil Ciuca a scris:
>
> > ...mai bine dictatura militara,
> >
> > -Decat un presedinte tradator mai bine-un presedinte dictator
> >
> > _ Decat un prim-ministru consiliat de oligarhie mai bine un prim
> > ministru consiliat de Mos Ioan Roata din iobagie
> >
> > -Decat doctrine imperialiste, internationaliste, globaliste sau
> > comuniste camuflate mai bine credinta satrabuna pentru eternitate..
> >
> > ...spicuiri din "Blestem strabun"
> >
> >
> > Virgil Ciuca
> >
> > Romania are nevoie de o adevarata revolutie cu nationalizarea
> > intreprinderilor vandute pe nimic si trimiterea vinovatilor in fata
> > plutonului de executie
> >
> > Scoaterea in afara legii a PSD urmasul PCR ,si adoptarea legii
> > lustratiei sunt masurile obligatorii pentru eradicare hotiei si
> > tradarii de tara.
> >
> > La arme! popor roman , La arme.
> >
> > Virgil Ciuca
> >
> >
>
>

La 2008-01-01 18:24:50, catani a scris:

> Te vaz om batrin si disperat. Du-te taica repede in Venezuela ca-i mai
> aproape si au cite ceva din ce iti doresti mata. Nu este prea militara
> dar grabeste-te ca vorba latinului: "pantha rei". Si viata-i scurta
> si vei muri cu regretul ca nu ai apucat sa ne vezi pe noi chinuindu-ne
> sub o declarata dictatura militara, in sec. 21. Si nici de executii in
> piata publica nu o sa ai parte pe la noi... (vezi ca pe la iranieni
> sau chinezi se mai poarta inca, da fuguta).
> Sau poate, mai glorios, vezi si pune de-o dictatura islamista la tine
> in USA, ca-i tocmai ce-ti lipseste. Asta da realizare neicusorule, ca
> sa intri in "istorie".
>
>
>
> La 2008-01-01 02:41:26, Virgil Ciuca a scris:
>
> > ...mai bine dictatura militara,
> >
> > -Decat un presedinte tradator mai bine-un presedinte dictator
> >
> > _ Decat un prim-ministru consiliat de oligarhie mai bine un prim
> > ministru consiliat de Mos Ioan Roata din iobagie
> >
> > -Decat doctrine imperialiste, internationaliste, globaliste sau
> > comuniste camuflate mai bine credinta satrabuna pentru eternitate..
> >
> > ...spicuiri din "Blestem strabun"
> >
> >
> > Virgil Ciuca
> >
> > Romania are nevoie de o adevarata revolutie cu nationalizarea
> > intreprinderilor vandute pe nimic si trimiterea vinovatilor in fata
> > plutonului de executie
> >
> > Scoaterea in afara legii a PSD urmasul PCR ,si adoptarea legii
> > lustratiei sunt masurile obligatorii pentru eradicare hotiei si
> > tradarii de tara.
> >
> > La arme! popor roman , La arme.
> >
> > Virgil Ciuca
> >
> >
>
>

Virgil Ciuca
2008-01-02 02:37:36

Re: V-au fraierit indieniDomnule Conte, fiti sigur ca si l-as ajuta desi pana acum nu am taiat nici-un pui si nici o gaina!

Dar hoti astia merita sa plateasca cu capul pentru distrugerea tarii
iLa 2007-12-29 12:14:42, contele a scris:

> Tomy a bagat o vorba buna la Bombonel si asa s-a privatizat Galatiu.
> Ce conteaza ca dobitocu de Roman munceste si plateste pentru prostiile
> altora.
>
> Daca ar mai trai Ceausescu ar pune mitraliera pe toti HOTII
>

catani
2008-01-02 03:38:44

Re: Decat guvern ... cu securisti si tradatori de tara - Badie, cata de scurteaza asteptarea

V-am raspuns detaliat si cu argumente, dar web-masterul m-a rejectat pe motiv de lungime a postarii. Am pierdut textul asa ca nu mai revin.

Poate altadata...La 2008-01-02 02:26:53, Virgil Ciuca a scris:

>
>
> Dle Catani , de batran se poate sa fiu chiar prea batran ca de unii
> mai si apuca sa si imbatraneasca altii traiesc degaba si nu se
> maturzeaza iniciodata! De disperat nu sunt dar de catranit da! Daca
> solutia mea este prea "radicala" pentru timpurile actuale dar inca
> destul de dulce pentru situatia in care a fost adusa Romania ! atunci
> ati fi putut veni cu o alta solutie ! si puteam conversa ! Dar asa!
> Nu eu sunt disperat ! Disperati sunt insa cei care simt ca trebuie sa
> raspunda in fata justitiei pentru tradarea de tara!
>
> Vorbind putintel de timpuri si de executia publica! Pai cam acum 18
> ani , cei despre care Dumneavoastra va temeti ca vor fi spanzurati au
> condamnat si apoi executat familia Ceausecu dupa un simulacru de
> proces tocmai pentru a face jocul marilor puteri! A fost acest act
> tradare de tara? A fost!
> Pentru tradarea de tara este o alta pedeapsa decat plutonul de
> executie ? Nu nu este!
> Si tot mai acum18 ani si ceva mai incoace si la Timisoara si in multe
> orase au fost impuscati cei care au avut curajul sa se revolte
> impotriva "dictaturii" Sic! si au mai fost executii ulteriare si in
> timpul mineriadelor !
> Deci la care timpuri faceti referire Domnule Catani?
>
> Si eu as dori o tranzitie fara dictatura dar actuala Constitutie
> permite si incurajeaza si anarhia si tradarea de tara! Si atunci care
> este solutia ma rog stiut fiind ca majoritatea parlamentarilor si
> oamenilor politici, deci cei care au fost si inca sunt si securisti si
> tradatori de tara, fac tot ce pot pentru a scapa de actul justitiei!
>
> Sa asteptam pana vor muri ei? Nu cred ca este cazul caci odraslele lor
> le vor lua locul!
>
> America are deja dictatura ei deghizata!
> Foarte multi dintre cei care au fost fortati sa ia drumul exilului
> sunt mul mai ancorati si mai framantati de desfasurarea evenimentelor
> din tara decat majoritatea populatiei Romaniei.
>
> Cu sau fara folos aici, in exil, s-a pierdut timp si cu manifestatii
> si cu actiuni si cu telefoane si chiar si cu bani pentru a mentine
> curajul celor din tara care continuau sa se opuna sistemului
> totalitar! Altii continuau sa-l sustina prin colaborare cu securitatea
> ca politie politica!
>
> Nu toate dictaturile au avut numai caracter distructiv !
> O situatie de criza majora, cum este cea actuala din Romania , nu se
> poate rezolva decat prin mana forte! iar Romania are multe de rezolvat
> inclusiv reunirea teritoriilor de rasarit
>
> Poate este bine sa ne revedem vocabularul si sa incercam un schimb
> politicos de opinii.
>
> La Multi Ani
>
> Virgil Ciuca
>
>
> La 2008-01-01 18:24:50, catani a scris:
>
> > Te vaz om batrin si disperat. Du-te taica repede in Venezuela ca-i mai
> > aproape si au cite ceva din ce iti doresti mata. Nu este prea militara
> > dar grabeste-te ca vorba latinului: "pantha rei". Si viata-i scurta
> > si vei muri cu regretul ca nu ai apucat sa ne vezi pe noi chinuindu-ne
> > sub o declarata dictatura militara, in sec. 21. Si nici de executii in
> > piata publica nu o sa ai parte pe la noi... (vezi ca pe la iranieni
> > sau chinezi se mai poarta inca, da fuguta).
> > Sau poate, mai glorios, vezi si pune de-o dictatura islamista la tine
> > in USA, ca-i tocmai ce-ti lipseste. Asta da realizare neicusorule, ca
> > sa intri in "istorie".
> >
> >
> >
> > La 2008-01-01 02:41:26, Virgil Ciuca a scris:
> >
> > > ...mai bine dictatura militara,
> > >
> > > -Decat un presedinte tradator mai bine-un presedinte dictator
> > >
> > > _ Decat un prim-ministru consiliat de oligarhie mai bine un prim
> > > ministru consiliat de Mos Ioan Roata din iobagie
> > >
> > > -Decat doctrine imperialiste, internationaliste, globaliste sau
> > > comuniste camuflate mai bine credinta satrabuna pentru eternitate..
> > >
> > > ...spicuiri din "Blestem strabun"
> > >
> > >
> > > Virgil Ciuca
> > >
> > > Romania are nevoie de o adevarata revolutie cu nationalizarea
> > > intreprinderilor vandute pe nimic si trimiterea vinovatilor in fata
> > > plutonului de executie
> > >
> > > Scoaterea in afara legii a PSD urmasul PCR ,si adoptarea legii
> > > lustratiei sunt masurile obligatorii pentru eradicare hotiei si
> > > tradarii de tara.
> > >
> > > La arme! popor roman , La arme.
> > >
> > > Virgil Ciuca
> > >
> > >
> >
> >
>
> La 2008-01-01 18:24:50, catani a scris:
>
> > Te vaz om batrin si disperat. Du-te taica repede in Venezuela ca-i mai
> > aproape si au cite ceva din ce iti doresti mata. Nu este prea militara
> > dar grabeste-te ca vorba latinului: "pantha rei". Si viata-i scurta
> > si vei muri cu regretul ca nu ai apucat sa ne vezi pe noi chinuindu-ne
> > sub o declarata dictatura militara, in sec. 21. Si nici de executii in
> > piata publica nu o sa ai parte pe la noi... (vezi ca pe la iranieni
> > sau chinezi se mai poarta inca, da fuguta).
> > Sau poate, mai glorios, vezi si pune de-o dictatura islamista la tine
> > in USA, ca-i tocmai ce-ti lipseste. Asta da realizare neicusorule, ca
> > sa intri in "istorie".
> >
> >
> >
> > La 2008-01-01 02:41:26, Virgil Ciuca a scris:
> >
> > > ...mai bine dictatura militara,
> > >
> > > -Decat un presedinte tradator mai bine-un presedinte dictator
> > >
> > > _ Decat un prim-ministru consiliat de oligarhie mai bine un prim
> > > ministru consiliat de Mos Ioan Roata din iobagie
> > >
> > > -Decat doctrine imperialiste, internationaliste, globaliste sau
> > > comuniste camuflate mai bine credinta satrabuna pentru eternitate..
> > >
> > > ...spicuiri din "Blestem strabun"
> > >
> > >
> > > Virgil Ciuca
> > >
> > > Romania are nevoie de o adevarata revolutie cu nationalizarea
> > > intreprinderilor vandute pe nimic si trimiterea vinovatilor in fata
> > > plutonului de executie
> > >
> > > Scoaterea in afara legii a PSD urmasul PCR ,si adoptarea legii
> > > lustratiei sunt masurile obligatorii pentru eradicare hotiei si
> > > tradarii de tara.
> > >
> > > La arme! popor roman , La arme.
> > >
> > > Virgil Ciuca
> > >
> > >
> >
> >
>
>

GiorgiBuj
2008-01-02 07:25:17

Parca doar la romani merge asa. Acu-i a doua perioada "1900" si "Caracatitza" lui Frank Norris

"What we're seeing (in the U.S.) isn't the rise of a fairly broad class of knowledge workers. Instead, we're seeing the rise of a narrow oligarchy: Income and wealth are becoming increasingly concentrated in the hands of a small, privileged elite ... It's time to face up to the fact that rising inequality is driven by the giant income gains of a tiny elite, not the modest gains of college graduates."
– Paul Krugman, New York Times, Feb. 27, 2006

TheStar.com - Welcome to Third World, U.S.A.:
http://www.thestar.com/printArticle/290065

La Multzi Ani 2008! Sperantza moare ultima.

GiorgiBuj
2008-01-02 07:43:51

Re: Copilasi.. nu va mai certatzi.. Daca STITI - CUM S-AU NUMIT otelariile din Hunedoara - pre '48..

Adevaratul proprietar se numeste Hermann Goering, care a cumparat si Resita si Hunedoara de la porcii ce vin acum sa revendice ... dupa ce au numarat frumusel marcile Reichului si li s-a falfait de soarta alor lor din KZ-uri.
http://www.jewsnotzionists.org/holocaust-zionism.htm
http://www.jewsnotzionists.org/tenquestions.htm
Goering avea 90% din actiuni. Era Antonescu la Bucuresti si evreul urmarit si napastuit de nu mai putea (salut tov IonIon!) pe nume Auschnitt ... isi permitea sa VANDA hitleristului, il apara ala pe care-l injurati acum, Maresalul.
Uite ce zice acelasi Goering:
http://politicalhumor.about.com/library/graphics/goering-quote.jpe
... Acum vin totzi, care mai de care mai .. victime si se vaita.
Mai informeaza-te te rog, OK?

La 2008-01-01 14:52:12, Omul cu Picioare foarte Paroase a scris:

> ..(vechi de vreo 200 si ceva de ani..) - si DE CE adevaratul
> PROPRIETAR NU LE RECL:AMA (inca in viata - cu resedinta la
> Bucuresti)... stiti TOTUL....
>

Virgil Ciuca
2008-01-02 13:23:08

Re: Copilasi.. nu va mai certatzi.. Daca STITI - CUM S-AU NUMIT otelariile din Hunedoara - pre '48..


Si Patriciu , e drept fara sa fie evreu, dar nici roman nu cred ca este, a vandut rusilor industria petroliera si a fost si ramane aparat nu de Maresal ci de Prim Ministru, grec si el! si nu ramasita a fanariotilor ci a comunistilor veniti pe la noi prin 50, cel putin asa se zice! Puneti-ma la colt z daca gresesc.

Constitutia si parlamentul l-a impiedicat pe presedintele tarii sa intervina! Dar a avut cumva intentia?

Interesante informatiile postate! si sa speram ca nu veti fi "executat " precum este si politica si practica sub acuzatia ca sunteti "antiolteanbarat"!
Expresia am auzit-o in State si m-am minunat ca nu auzisem de ea in tara.

Multumesc pentru informatii Dle GeorgiBuj ca si eu tot republican platitor am fost dar nici nu mai platesc, nici nu-i mai citesc si nici nu-i mai votez. de la al doile razboi din Golf.

La Multi Ani

Virgil Ciuca


La 2008-01-02 07:43:51, GiorgiBuj a scris:

> Adevaratul proprietar se numeste Hermann Goering, care a cumparat si
> Resita si Hunedoara de la porcii ce vin acum sa revendice ... dupa ce
> au numarat frumusel marcile Reichului si li s-a falfait de soarta alor
> lor din KZ-uri.
> http://www.jewsnotzionists.org/holocaust-zionism.htm
> http://www.jewsnotzionists.org/tenquestions.htm
> Goering avea 90% din actiuni. Era Antonescu la Bucuresti si evreul
> urmarit si napastuit de nu mai putea (salut tov IonIon!) pe nume
> Auschnitt ... isi permitea sa VANDA hitleristului, il apara ala pe
> care-l injurati acum, Maresalul.
> Uite ce zice acelasi Goering:
> http://politicalhumor.about.com/library/graphics/goering-quote.jpe
> ... Acum vin totzi, care mai de care mai .. victime si se vaita.
> Mai informeaza-te te rog, OK?
>
> La 2008-01-01 14:52:12, Omul cu Picioare foarte Paroase a scris:
>
> > ..(vechi de vreo 200 si ceva de ani..) - si DE CE adevaratul
> > PROPRIETAR NU LE RECL:AMA (inca in viata - cu resedinta la
> > Bucuresti)... stiti TOTUL....
> >
>
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00744 sec.