Ziua Logo
  11:12, marti, 3 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-12-13

Comentarii: 3, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

didu
2007-12-13 11:27:36

sa nu ne miram

Sa nu ne miram. Exista inca admiratori ai lui Stalin. Cititi www.universulromanesc.ro. Nenorocirea este insa nu faptul ca sunt comunisti sau rusi sau ce dramu or fi aia de pe www.universulromanesc.ro ci faptul ca din nefericire....au dreptate! Asta este crucea neamului romanesc!

Shadow
2007-12-13 12:25:28

Olala jos palaria

Mai ales cu concluzia.
Am vizionat si eu materialul TV5 si intradevar numarul de 30 de milioane de a stalinisti care se vehicula nu putea decat sa sperie. Si asta in principal printre tineri. Acei tineri a caror "moda" este acum sa poarte uniforma de NKWD. Poate ca nu exista neaparat "evolutie" in orice si oricum dar "involutia reala" am observat-o in reportaj.

ARP
2007-12-13 13:05:30

Re: sa nu ne miram

A fi credibil nu inseamna neaparat ca si spui adevarul.

Ce spun indivizii e ceva de genul: Rusia mare, puternica; Romania mica, slaba; potoliti-va ca va facem zob. Numai ca ei nu o spun in forma asta ci acuza Romania de agresiune si imperialism.
Ca si cand vulpea ar fi o primejdie mortala pentru un urs flamand proaspat iesit din hibernare. Desigur, vulpea e cam smechera, mai strica niste afaceri, vrea si ea dreptul ei istoric asupra propriului barlog si agaseaza ursul prin simpla existenta. In prezenta unor tigri si a unor lei (nu foarte decisi oricum) ursul acuza vulpea de neseriozitate sau de imperialism anti-ursesc (in special dupa ce leii si tigrii tocmai au stat la masa). Ceea ce fac papagalii de la universul ursesc pentru uzul vulpilor este sa transmita vulpii maraielile ursului. Ca ursul este credibil e cert. Dar ca are si dreptate ... e o insulta la adresa logicii.
In toata situatia sunt doar doua pericole.
1. vulpea sa inceapa sa se creada urs.
2. vulpea sa faca depresie nervoasa pentru ca nu e urs, leu sau tigru si ca e doar o biata vulpe (recent jumulita de catre niste ursuleti imbracati in haine de vulpe democrata).


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00542 sec.